Veja o que dizem as avaliações
Best bra’s ever, I love the Fantasie Full Coverage range. Every time I visit my daughter in Netherlands, I buy a few. We don’t have these back home
Goede kwaliteit, ruime keuze en leuke aanbiedingen. Makkelijk te ruilen wanneer iets niet past of klopt. Altijd goede service. Helaas wordt DHL gebruikt die gerust het doosje voor de deur zet als zijn... Ver mais
Detalhes da empresa
Annadiva is een toonaangevend lingerie- en badmodebedrijf, gespecialiseerd in hoogwaardige lingerie en badmode voor iedere vrouw. In het uitgebreide assortiment vind je BH’s, bikini’s en badpakken in cupmaten van A tot en met N, zorgvuldig geselecteerd op pasvorm, kwaliteit en stijl. Annadiva biedt een brede keuze uit gerenommeerde merken zoals PrimaDonna, Marie Jo, Freya, Wacoal, Aubade, Empreinte en Beachlife. Naast lingerie en badmode heeft Annadiva ook een collectie nachtkleding, shapewear en sport-BH’s. Met een focus op pasvorm en persoonlijk advies helpt Annadiva vrouwen zich zelfverzekerd en comfortabel te voelen — iedere dag opnieuw.
Informações de contato
Australiëlaan 8, 5232BB, Den Bosch, Holanda
- 073-8512017
- info@annadiva.nl
- www.annadiva.nl
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
De bestelling is netjes afgeleverd in…
De bestelling is netjes afgeleverd in keurige verpakking. Gedurende het wachten ben ik netjes op de hoogte gehouden. Enige opmerking die ik heb is dat voor mij niet duidelijk was hoe lang de levering zou duren, toen ik besteld had. Het was er binnen een week dus prima.
Best bra’s ever

Geweldig
Geweldig. Betaalbare lingerie van uitstekend kwaliteit.

Resposta da Annadiva Lingerie & Badmode
Supermooie bh’s gekocht bij Annadiva!
Supermooie bh’s gekocht bij Annadiva!
En ze werden binnen 3 dagen al bezorgd.

Resposta da Annadiva Lingerie & Badmode
Vlotte en respectvolle afhandeling van…
Vlotte en respectvolle afhandeling van mijn retour zending

Goede uitleg en advies
Goede uitleg en advies bij de badkleding, snelle levering. Badpak is mooi. Helaas past het mij niet goed, klantenservice heeft nog geholpen bij eventuele bestelling andere maat maar niet meer voorradig. Ondanks teleurstelling, erg positief over Annadiva

Snelle bezorging
Snelle bezorging, mooi ingepakt. Retour service is ook snel en goed.

Resposta da Annadiva Lingerie & Badmode
Erg tevreden over de afhandeling van bestelling. Ik heb meerdere artikelen besteld, thuis gepast en niet passende artikelen terug gestuurd. De retour order en betaling waren snel verwerkt zonder problemen.

Resposta da Annadiva Lingerie & Badmode
Tot nu toe zeer tevreden alleen mn…zie boven
Tot nu toe zeer tevreden alleen mn laatste bestelling is na een week nog niet aangekomen terwijl ze me vertelden dat het ingepakt was en voor verzending klaar was ...... tot nu niets meer gehoord

Resposta da Annadiva Lingerie & Badmode
Vakkundige en zeer vriendelijke…
Vakkundige en zeer vriendelijke medewerkers. Doen alle moeite om tot een goede keuze te komen

Resposta da Annadiva Lingerie & Badmode
Goede en snelle service, netjes geleverd
Goede en snelle service.
Netjes geleverd.
Bij retour is geld snel op de bank.v

Resposta da Annadiva Lingerie & Badmode
The Annadiva order was beautifully packed!
The Annadiva order was beautifully packed. One of the 3 items ordered was great - the other 2 will be returned. I felt the photos and description of these 2 items on the website didn’t accurately show how thin the fabric was.

Veel keus
Ze hebben zeer mooie lingerie voor grote maten. En heel veel keus! Er is altijd wel wat te vinden dat je mooi vindt

Uitstekende klantenservice.
Uitstekende klantenservice.
Ik moest helaas de bestellingen terugsturen.
Vlotte terugbetaling en ik werd goed geïnformeerd zowel telefonisch als per mail.

Resposta da Annadiva Lingerie & Badmode
Bestelling snel en netjes geleverd
Bestelling snel en netjes geleverd. Deel moest retour (meerdere maten besteld) en ook dat ging heel soepel. Mooie bikini’s ik kom zeker terug!

Resposta da Annadiva Lingerie & Badmode
Goede service en fijn contact bij…
Goede service en fijn contact bij probleem

Zeer tevreden
klantvriendelijke afhandeling en snelle bezorging

Maken annuleren opzettelijk moeilijk
Bestelling geplaatst, maar is nog niet verzonden. Ik neem contact op om de bestelling te annuleren, maar Anna Diva maakt het opzettelijk moeilijk om een bestelling te annuleren. Eerst zeggen ze "annuleren kan niet echt". Niet echt? Of Echt niet? Na aandringen krijg ik "annuleren kan alleen bij hoge uitzondering". Pure onzin! Ipv service te verlenen gaan ze een discussie aan met de klant. Niet slim, dat praatje gaat wel verder namelijk. Denk twee keer na voor je hier besteld.

Super snelle verzending
Super snelle verzending. Ook bij vragen direct reactie. En mooie kwaliteit.

Resposta da Annadiva Lingerie & Badmode
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.