Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De bestelling is netjes afgeleverd in keurige verpakking. Gedurende het wachten ben ik netjes op de hoogte gehouden. Enige opmerking die ik heb is dat voor mij niet duidelijk was hoe lang de levering... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede uitleg en advies bij de badkleding, snelle levering. Badpak is mooi. Helaas past het mij niet goed, klantenservice heeft nog geholpen bij eventuele bestelling andere maat maar niet meer voorradi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Best bra’s ever, I love the Fantasie Full Coverage range. Every time I visit my daughter in Netherlands, I buy a few. We don’t have these back home

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede kwaliteit, ruime keuze en leuke aanbiedingen. Makkelijk te ruilen wanneer iets niet past of klopt. Altijd goede service. Helaas wordt DHL gebruikt die gerust het doosje voor de deur zet als zijn... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja especializada em roupas íntimas
  2. Loja de lingerie
  3. Loja de roupas de banho
  4. Loja de moda feminina

Annadiva is een toonaangevend lingerie- en badmodebedrijf, gespecialiseerd in hoogwaardige lingerie en badmode voor iedere vrouw. In het uitgebreide assortiment vind je BH’s, bikini’s en badpakken in cupmaten van A tot en met N, zorgvuldig geselecteerd op pasvorm, kwaliteit en stijl. Annadiva biedt een brede keuze uit gerenommeerde merken zoals PrimaDonna, Marie Jo, Freya, Wacoal, Aubade, Empreinte en Beachlife. Naast lingerie en badmode heeft Annadiva ook een collectie nachtkleding, shapewear en sport-BH’s. Met een focus op pasvorm en persoonlijk advies helpt Annadiva vrouwen zich zelfverzekerd en comfortabel te voelen — iedere dag opnieuw.

Informações de contato

4,2

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

640 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik bestel al mijn bh's bij Annadiva

Ik bestel al mijn bh's bij Annadiva. Hun assortiment is heel groot en ze hebben mooie merken voor grote cupmaten. Snelle levering en retourzendingen worden altijd goed afgehandeld.

22 de outubro de 2025

Beste Mariam,

Hartelijk dank voor jouw review.

Wat mooi om te lezen dat je steeds weer bij Annadiva slaagt. We doen er alles aan om een ruime keuze te bieden, juist ook voor vrouwen met een grotere cupmaat.

Bedankt voor je loyaliteit, we zien je graag weer terug.

Altijd mooie bikini’s en lingerie

Altijd mooie bikini’s en lingerie
Gaat ook super lang mee

18 de outubro de 2025

Beste Emelien,

Hartelijk dank voor jouw review.

Wat heerlijk om te lezen dat je zo tevreden bent. We zijn trots op de kwaliteit van onze collecties en vinden het belangrijk dat iedere vrouw zich goed voelt in lingerie die met zorg is gemaakt!

Ervaring met Annadiva

Bestellen, ontvangen, retourneren. Heel duidelijk, vlotte afhandeling.

10 de outubro de 2025

Beste Coco,

Hartelijk dank voor jouw review.

Wat goed om te lezen dat je ervaring met Annadiva zo positief was. We blijven ons inzetten om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken.

Graag tot een volgende keer!

Alles goed

Alles goed, fijne site, ruime keus. mooi verpakt en snel verzonden.

14 de outubro de 2025

Beste Barbara,

Hartelijk dank voor jouw review.

Wat mooi om te vernemen dat je zo tevreden bent over onze service en het ruime assortiment.

We streven ernaar dat iedere vrouw bij Annadiva iets vindt dat haar laat stralen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uitstekende klantenservice en snelle levering!

Door foutmelding tijdens betaling 4x dezelfde bh besteld; gemaild met klantenservice en alles werd supersnel hersteld!
Ook de levering was heel snel!

6 de outubro de 2025

Beste Marjo,

Hartelijk dank voor jouw review.

Wat fijn dat alles naar tevredenheid is opgelost.

Het kan natuurlijk gebeuren dat er iets misgaat, maar we staan altijd klaar om te helpen zodat je alsnog een fijne shopervaring hebt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Annadiva, de beste winkel voor lingerie

Ik koop altijd mijn bh's en lingerie bij Annadiva. Ze hebben de mooiste (en ook kwalitatief goede) lingerie, ook voor de meer gevormde vrouwen. Daarnaast kan je je maat invoeren, waarna zij per merk/model bekijken welke maat dat dan eigenlijk is. Dus ookal krijg je een andere maat, het zit altijd als gegoten. Verder denken ze met je mee, kan je bijvoorbeeld even je pakketje niet ontvangen, dan zetten ze de verzending en factuur even op on-hold. Heel erg klantgericht en meedenkend, super fijn. Tot slot gaat verzending en retournering altijd goed. Al met al, alleen maar positieve punten.

Beste Rachelle,

Hartelijk dank voor jouw review.

Wat mooi om te lezen dat je zo tevreden bent met Annadiva. Het doet ons altijd goed om te horen dat onze klanten plezier beleven aan onze collectie en de service die we bieden.

We vinden het belangrijk dat iedere vrouw, ongeacht maat of vorm, lingerie vindt die perfect past en mooi staat. Daarom kijken we per merk en model welke maat het beste bij je past, zodat je altijd met vertrouwen en plezier je bestelling ontvangt. Dat je onze service zo waardeert, maakt ons extra trots!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na een niet levering door de…

Na een niet levering door de vervoerder, dhl, direct mij schadeloos gesteld. In de winkel een nieuwe bh gehaald.

Beste Lotus,

Hartelijk dank voor jouw review.

Het spijt ons dat de levering niet goed is verlopen, dat is uiteraard niet de gewenste situatie. We zijn blij dat we het snel hebben kunnen oplossen en dat je in de winkel bent geslaagd.

We doen er alles aan om onze klanten naar tevredenheid te helpen en waarderen je vertrouwen enorm!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snelle verzending netjes verpakt echter…

Snelle verzending netjes verpakt echter bleek Padded geen Padded te zijn . Teruggestuurd en alles netjes snelafgewikkeld.

Beste Walter,

Hartelijk dank voor jouw review.

Het is waardevol als klanten dit soort zaken met ons delen, zo kunnen we onze service blijven verbeteren. Het is fijn om te vernemen dat alles naar wens is afgehandeld.

We staan altijd voor je klaar bij vragen of advies!

Nooit meer Annadiva

Nooit meer Annadiva. Retour gedaan zoals het hoort, met bewijs. Retour zogezegd door DHL kwijtgeraakt. Anna diva weigert retour terug te betalen. Ze vinden niets terug van mij bestelling zeggen ze. .. raar ...want in mijn account staat de bestelling. Hun voorstel was de helft van het bedrag terug te storten. Moet ik als nog de helft betalen van iets wat ik niet heb, was toch 140euro in totaal. Riverty proberen contacteren, hopeloos. Grote schande , Is al bezig van begin augustus...

1 de outubro de 2025

Beste Evy,

Hartelijk dank voor jouw review.

Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring met ons hebt gehad.

We begrijpen heel goed dat dit frustrerend is, zeker als je het gevoel hebt dat je alles correct hebt gedaan en er toch iets misgaat in het retourproces.

In dit geval hebben wij helaas nooit een retourzending van jouw bestelling ontvangen. Volgens onze voorwaarden is de klant verantwoordelijk voor het correct terugsturen van een pakket, inclusief een geldig verzendbewijs met trackingcode. Dat maakt deze situatie extra lastig, want ook al ligt de verantwoordelijkheid formeel bij de verzender, begrijpen we hoe vervelend dit voor jou is.

Om toch tegemoet te komen in het verlies, hebben we je een voorstel gedaan om 50% van het bedrag te vergoeden, niet omdat we dit verplicht zijn, maar wel uit coulance. We proberen hierin een eerlijke middenweg te vinden in een situatie waar beide partijen geen invloed meer op lijken te hebben.

Ook is het goed om te weten dat wij alsnog over zullen gaan tot volledige vergoeding, mocht het pakket toch nog bij ons binnenkomen, zelfs buiten de retourtermijn.

Mocht je alsnog aanvullende informatie of bewijs van verzending kunnen aanleveren, laat het ons vooral weten. We willen dit graag netjes met je afronden. Je kunt ons bereiken via info@annadiva.be onder vermelding van je bestelnummer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super bh perfecte pasvorm en snelle…

Super bh perfecte pasvorm en snelle levering

1 de outubro de 2025

Beste Annemarie,

Hartelijk dank voor jouw review.

Yes, de perfecte pasvorm gevonden! Iedere vrouw verdient lingerie die haar laat stralen

Veel draagplezier en hopelijk tot snel.

Goede betaalbare merken

Goede betaalbare merken. Snel verzonden. Alleen de website mag beter als het gaat om het filteren van voorkeuren. Filters op maat worden niet goed doorgevoerd.

2 de outubro de 2025

Beste Brenda,

Hartelijk dank voor jouw review.

Wat tof om te horen dat je tevreden bent over onze betaalbare merken en de snelle verzending! We vinden het belangrijk dat er voor ieder wat wils is en waarderen je feedback enorm.

Je geeft aan dat de filters op onze website niet altijd goed werken. Dat is heel waardevol om te horen, want zo kunnen we onze service verder verbeteren. We nemen hierover graag nog even contact met je op via de mail.

Nogmaals bedankt voor je feedback én voor het winkelen bij ons!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Tevreden klant na meedere bestellingen afgelopen jaar/jaren

In het verleden meerdere bestellingen gedaan en recent nog een bestelling gedaan die geheel retour ging.

Alle bestellingen kwamen juist aan. Retouren is op eigen kosten, maar werden in 1 a 2 weken wel verwerkt. De producten zijn lang mee gegaan (bikini's van Freya). Tevreden over deze webshop.

20 de setembro de 2025

Beste Amanda,

Hartelijk dank voor jouw review.

Wat leuk om te vernemen dat je tevreden bent met onze service! Retouren worden meestal vlotter verwerkt, dus mocht je bij een volgende bestelling merken dat het langer duurt, trek gerust bij ons aan de bel.

Op naar een nieuwe favoriet waar je lang plezier van hebt.

Hele slechte klantenservice

De tankini die ik had besteld was helaas veel te groot.
Alleen de top gepast en gelijk weer uit gedaan.
Netjes alles weer terug gestuurd.
Maar toen begon het gedonder.
Volgens het AnnaDiva heb ik de top met vlekken terug gestuurd.
Geheel perplex heb ik gelijk gebeld, want ik wist zeker dat dit niet waar was.
Helaas was er geen gesprek over mogelijk en bleven zij erbij dat het bloed of make-up geweest moet zijn.
Aangegeven dat ik geen wondjes bij mijn boezem had en ik nooit rode make-up zou dragen
Geen enkele compromis mogelijk en ik moest de tankini top volledig betalen.
Aangegeven dat ik dat echt niet heb veroorzaakt mocht niet baten.
Aangegeven dat de vlek ook er al in had kunnen zitten of door hun veroorzaakt had kunnen zijn. Het bedrijf zou moeten kunnen aantonen dat zij het zonder vlek hebben verzonden. Complete radiostilte

Klacht ingediend bij thuiswinkel.waarborg mocht ook niet baten. Daar kwam gewoon geen reactie op.

Helemaal klaar met dit bedrijf. Geen klantvriendelijkheid te vinden.

De top hebben zij retour gestuurd.
Aan de binnenkant zat een kleine rode vlek, na een klein beetje heet water op een doekje was dit meteen weg. Onduidelijk wat het precies was, maar zeker geen bloed of make-up.
Een hele nare bijsmaak aan deze ervaring overgehouden.
Ik raad deze webshop dus ook echt absoluut niet aan

10 de julho de 2025

Beste Karin,

Hartelijk dank voor jouw review.

Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent over onze service. Bij Annadiva staat kwaliteit en klanttevredenheid altijd voorop. Om dit te kunnen garanderen, voeren we zorgvuldig gecontroleerde stappen uit tijdens het hele proces, van ontvangst van de bestelling tot de verwerking van retouren.

We begrijpen dat het vervelend kan zijn wanneer er onduidelijkheid ontstaat over de staat van een retourproduct. Wij zorgen er altijd voor dat onze artikelen in juiste staat bij onze klanten aankomen, en verwachten ook dat geretourneerde producten in vergelijkbare conditie terugkomen.

Naar aanleiding van jouw melding hebben wij contact gezocht met Thuiswinkel Waarborg. Zij hebben toegezegd contact met je op te nemen en de klacht af te sluiten.

Mocht je nog vragen hebben of iets willen bespreken, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen.

Bikikini set besteld.

Bikikini set besteld.
Bleek dat het broekje niet meer voorradig was.
Een ander soort broekje in de zelfde kleur was er nog wel.
Dus gebeld met een zeer vriendelijke mevrouw, heeft het bestelde broekje direct geretourneerd voor mij en de volgende dag stond het bedrag op mijn rekening en was mijn bikini set binnen, alles paste perfect!
Ik vind dit bedrijf zeker een aanrader, zeker de klantenservice die mee denkt en helpt.
Helemaal top!!

8 de julho de 2025

Beste Samantha,

Hartelijk dank voor jouw review.

Soms vraagt het wat passen, meten en meedenken – maar als het resultaat zo mooi is, is het het helemaal waard!

Bikinis

I have been looking for good bikinis for ages and finally found what I was looking for. Also the customer service was always friendly and communicative. Clear recommendation.

18 de junho de 2025

Dear Annabell,

Thank you very much for your review.

We're delighted to hear you had such a positive experience with both our products and our customer service. Thank you for your trust and recommendation!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Primadonna BH na 3 maanden kapot en 0 service…

Primadonna BH na 3 maanden kapotte naden waardoor de beugel zichtbaar is naar mijn idee te dicht op de naad gestikt.
Na kontakt met de klantenservice moet ik foto’s insturen en allerlei vragen per mail beantwoorden, zodat degene bij de klantenservice wel kan beoordelen wat er mis is en ik vervolgens als antwoord krijg wat er verkeerd is gegaan. Haha het was de wasmachine volgens de mail.. Nou dame van Annadiva ik draag al 30 jaar prima donna gebruik waszakjes en heb dit nog nooit meegemaakt jullie maken je er wel heel goedkoop en makkelijk af door te zeggen dat de bh waarschijnlijk vast zat tussen het rubber. Gelukkig doet mijn wasmachine het al 15 jaar en dat zonder enig mankement of scheur in het rubber band! Klantenservice van Anna Diva ik hoop dat jullie baas eens met jullie mail gedrag gaat mee kijken want het is niet klantvriendelijk en zelfs beetje respectloos naar de klant. Bovendien bestaat er ook nog zoiets van ondernemers risico dan heb je niet alleen de lusten maar ook de lasten.
Bikini, badpakken, bh’s hier gekocht, nou echt niet meer.
Wat mij ook opvalt is dat ik soort gelijke klachten voorbij zie komen.

23 de maio de 2025

Beste Jo,

Wat vervelend om te lezen dat jouw ervaring omtrent de afhandeling van jouw klacht zo teleurstellend is geweest.

We begrijpen dat het frustrerend is wanneer een BH van een merk waar je al jarenlang tevreden over bent, na korte tijd schade vertoont.

Het is zeker niet onze bedoeling om jou het gevoel te geven dat wij de verantwoordelijkheid bij jou leggen of jou niet serieus nemen.

Wij vragen inderdaad altijd om foto's en aanvullende informatie om zodoende beter te kunnen beoordelen wat er aan de hand is. Dit absoluut niet met de intentie om de schuld bij de klant te leggen, maar juist om bijvoorbeeld productiefouten uit te sluiten en herhaling te voorkomen. Hierdoor kunnen we dus onder andere onze leveranciers van de juiste informatie te voorzien.

Dat jij je hierin niet gehoord en zelfs respectloos behandeld voelt, nemen we serieus. We willen je hiervoor onze excuses aanbieden. We waarderen het dat je de moeite hebt genomen om jouw ervaring te delen, ook wanneer deze negatief is.

Mocht je het toch prettig vinden om dit samen verder te bespreken of wil je dat we nogmaals naar jouw klacht kijken, dan staan we daar uiteraard voor open. Je mag ons altijd opnieuw benaderen via e-mail onder vermelding van jouw ordernummer.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik heb positieve ervaringen met mijn aanschaf van full cup bikini's

Ik heb positieve ervaringen met mijn bikini-aanschaf bij Annadiva (meteen 2 bikini's aangeschaft!)
Betreft de maten vond ik het wel wat verwarrend (maar......eigenlijk is dit goed te lezen, want de info staat wel op de site), waardoor er wat bikini's heen en weer zijn gegaan tot ik de goeie maat had!
De bikini's zitten prima, nu nog het draagcomfort/kwaliteit na gebruik gaan ervaren op de zomerse dagen ;).
De bestellingen zijn netjes ingepakt bezorgd, meestal direct de volgende dag. Dit gaf ruimte om de verschillende maten goed te kunnen passen.

Met het vooruitbetalen van bestellingen zijn het wel forse uitgaven ;), maar ik heb hier voor gekozen omdat de pasvorm mij goed beviel. Misschien dat voor de betalingsvorm nog een andere optie toegevoegd zou kunnen worden?

Ik heb verschillende mails ontvangen van Annadiva i.v.m. de maatvoering en ik ben ook nog gebeld (kon helaas niet opnemen). Er is een tip gegeven voor de retouren, zodat de retourkosten teruggedrongen konden worden! Thanks voor de tip.
Verder is de terugboekingen van de betalingen prima verlopen, betalingen stonden weer vlot op mijn rekening.

Ik ga t.z.t. zeker kijken voor de aanschaf van nieuwe BH's!

31 de maio de 2025

Beste,

Hartelijk dank voor jouw review.

Wat fijn om te lezen dat je zo goed bent geslaagd. We snappen helemaal dat het even zoeken kan zijn met de maatvoering, maar we staan altijd klaar om mee te denken.

We bieden echter ook de optie om achteraf te betalen via Riverty, zodat je eerst kunt passen en daarna pas hoeft af te rekenen.

Heel veel plezier van je nieuw items op de zonnige dagen – en we hopen je snel terug te zien!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Echt geweldig zeker een aanrader!

Top , optijd geleverd zit perfect is super zachte stof en zit heerlijk ik raad dit aan de maat klopt ook echt goed!

6 de junho de 2025

Beste Jessy,

Hartelijk dank voor jouw review.

Zacht, mooi en perfect op maat – dat klinkt als een match made in lingerie-heaven!

We wensen je veel draagplezier.

Koop hier echt nooit

Koop hier echt nooit! Super dure sport bh gekocht van €80 10x gedragen en finaal kapot. Opgestuurd en daarna krijg je dood leuk het antwoord dat ze er niks mee doen want het lag aan het verkeerd aantrekken of dragen???? Komen ze met een kortingscode van 10% echt een lachertje!!! Doe hier echt geen bestellingen ze verkopen troep voor een hoge prijs

8 de maio de 2025

Beste Celeste,

Hartelijk dank voor jouw review. Wat vervelend om te lezen dat jij teleurgesteld bent in jouw aankoop én in de afhandeling van jouw klacht.

We hebben jouw BH zorgvuldig beoordeeld, in samenspraak met de leverancier. Daarbij is vastgesteld dat de schade helaas niet het gevolg was van een productiefout, maar vermoedelijk is ontstaan door verkeerd of intensief gebruik. In dat geval kunnen we het product helaas niet kosteloos vervangen of vergoeden.

We begrijpen dat dit een teleurstellende uitkomst is, zeker bij een BH van deze prijsklasse. Mocht jij hierover nog met ons in gesprek willen, dan staan we daar uiteraard voor open.

Chantal | Customer Care

Vriendelijk, vakkundig en klantgericht

Al vaker BH's online besteld, ik was niet zeker over de (Engelse) maatvoering, daarom gebeld. Er wordt ook telefonisch uitgebreid de tijd genomen om goed te adviseren. Afgelopen vrijdag 2 prachtige bikini's gekocht in de winkel. Uiterst vriendelijk, vakkundig en klantgericht geholpen. Fantastische service. Ik en mijn zussen komen zeker terug.

2 de maio de 2025

Beste Willemein,

Hartelijk dank voor jouw review.

Wat een mooie woorden! We zijn heel blij dat je tevreden bent met de service, en we zien je en je zussen graag weer terug. Of het nu online is of in de winkel, we staan altijd voor jullie klaar.

Lotte | Customer Care

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.