De bestelling is netjes afgeleverd in keurige verpakking. Gedurende het wachten ben ik netjes op de hoogte gehouden. Enige opmerking die ik heb is dat voor mij niet duidelijk was hoe lang de levering... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Goede uitleg en advies bij de badkleding, snelle levering. Badpak is mooi. Helaas past het mij niet goed, klantenservice heeft nog geholpen bij eventuele bestelling andere maat maar niet meer voorradi... Ver mais
Best bra’s ever, I love the Fantasie Full Coverage range. Every time I visit my daughter in Netherlands, I buy a few. We don’t have these back home
Goede kwaliteit, ruime keuze en leuke aanbiedingen. Makkelijk te ruilen wanneer iets niet past of klopt. Altijd goede service. Helaas wordt DHL gebruikt die gerust het doosje voor de deur zet als zijn... Ver mais
Detalhes da empresa
Annadiva is een toonaangevend lingerie- en badmodebedrijf, gespecialiseerd in hoogwaardige lingerie en badmode voor iedere vrouw. In het uitgebreide assortiment vind je BH’s, bikini’s en badpakken in cupmaten van A tot en met N, zorgvuldig geselecteerd op pasvorm, kwaliteit en stijl. Annadiva biedt een brede keuze uit gerenommeerde merken zoals PrimaDonna, Marie Jo, Freya, Wacoal, Aubade, Empreinte en Beachlife. Naast lingerie en badmode heeft Annadiva ook een collectie nachtkleding, shapewear en sport-BH’s. Met een focus op pasvorm en persoonlijk advies helpt Annadiva vrouwen zich zelfverzekerd en comfortabel te voelen — iedere dag opnieuw.
Informações de contato
Australiëlaan 8, 5232BB, Den Bosch, Holanda
- 073-8512017
- info@annadiva.nl
- www.annadiva.nl
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ik bestel al mijn bh's bij Annadiva
Ik bestel al mijn bh's bij Annadiva. Hun assortiment is heel groot en ze hebben mooie merken voor grote cupmaten. Snelle levering en retourzendingen worden altijd goed afgehandeld.

Altijd mooie bikini’s en lingerie
Altijd mooie bikini’s en lingerie
Gaat ook super lang mee

Ervaring met Annadiva
Bestellen, ontvangen, retourneren. Heel duidelijk, vlotte afhandeling.

Alles goed
Alles goed, fijne site, ruime keus. mooi verpakt en snel verzonden.

Resposta da Annadiva Lingerie & Badmode
Uitstekende klantenservice en snelle levering!
Door foutmelding tijdens betaling 4x dezelfde bh besteld; gemaild met klantenservice en alles werd supersnel hersteld!
Ook de levering was heel snel!

Resposta da Annadiva Lingerie & Badmode
Annadiva, de beste winkel voor lingerie
Ik koop altijd mijn bh's en lingerie bij Annadiva. Ze hebben de mooiste (en ook kwalitatief goede) lingerie, ook voor de meer gevormde vrouwen. Daarnaast kan je je maat invoeren, waarna zij per merk/model bekijken welke maat dat dan eigenlijk is. Dus ookal krijg je een andere maat, het zit altijd als gegoten. Verder denken ze met je mee, kan je bijvoorbeeld even je pakketje niet ontvangen, dan zetten ze de verzending en factuur even op on-hold. Heel erg klantgericht en meedenkend, super fijn. Tot slot gaat verzending en retournering altijd goed. Al met al, alleen maar positieve punten.

Resposta da Annadiva Lingerie & Badmode
Na een niet levering door de…
Na een niet levering door de vervoerder, dhl, direct mij schadeloos gesteld. In de winkel een nieuwe bh gehaald.

Resposta da Annadiva Lingerie & Badmode
Snelle verzending netjes verpakt echter…
Snelle verzending netjes verpakt echter bleek Padded geen Padded te zijn . Teruggestuurd en alles netjes snelafgewikkeld.

Nooit meer Annadiva
Nooit meer Annadiva. Retour gedaan zoals het hoort, met bewijs. Retour zogezegd door DHL kwijtgeraakt. Anna diva weigert retour terug te betalen. Ze vinden niets terug van mij bestelling zeggen ze. .. raar ...want in mijn account staat de bestelling. Hun voorstel was de helft van het bedrag terug te storten. Moet ik als nog de helft betalen van iets wat ik niet heb, was toch 140euro in totaal. Riverty proberen contacteren, hopeloos. Grote schande , Is al bezig van begin augustus...

Resposta da Annadiva Lingerie & Badmode
Super bh perfecte pasvorm en snelle…
Super bh perfecte pasvorm en snelle levering

Goede betaalbare merken
Goede betaalbare merken. Snel verzonden. Alleen de website mag beter als het gaat om het filteren van voorkeuren. Filters op maat worden niet goed doorgevoerd.

Resposta da Annadiva Lingerie & Badmode
Tevreden klant na meedere bestellingen afgelopen jaar/jaren
In het verleden meerdere bestellingen gedaan en recent nog een bestelling gedaan die geheel retour ging.
Alle bestellingen kwamen juist aan. Retouren is op eigen kosten, maar werden in 1 a 2 weken wel verwerkt. De producten zijn lang mee gegaan (bikini's van Freya). Tevreden over deze webshop.

Hele slechte klantenservice
De tankini die ik had besteld was helaas veel te groot.
Alleen de top gepast en gelijk weer uit gedaan.
Netjes alles weer terug gestuurd.
Maar toen begon het gedonder.
Volgens het AnnaDiva heb ik de top met vlekken terug gestuurd.
Geheel perplex heb ik gelijk gebeld, want ik wist zeker dat dit niet waar was.
Helaas was er geen gesprek over mogelijk en bleven zij erbij dat het bloed of make-up geweest moet zijn.
Aangegeven dat ik geen wondjes bij mijn boezem had en ik nooit rode make-up zou dragen
Geen enkele compromis mogelijk en ik moest de tankini top volledig betalen.
Aangegeven dat ik dat echt niet heb veroorzaakt mocht niet baten.
Aangegeven dat de vlek ook er al in had kunnen zitten of door hun veroorzaakt had kunnen zijn. Het bedrijf zou moeten kunnen aantonen dat zij het zonder vlek hebben verzonden. Complete radiostilte
Klacht ingediend bij thuiswinkel.waarborg mocht ook niet baten. Daar kwam gewoon geen reactie op.
Helemaal klaar met dit bedrijf. Geen klantvriendelijkheid te vinden.
De top hebben zij retour gestuurd.
Aan de binnenkant zat een kleine rode vlek, na een klein beetje heet water op een doekje was dit meteen weg. Onduidelijk wat het precies was, maar zeker geen bloed of make-up.
Een hele nare bijsmaak aan deze ervaring overgehouden.
Ik raad deze webshop dus ook echt absoluut niet aan

Bikikini set besteld.
Bikikini set besteld.
Bleek dat het broekje niet meer voorradig was.
Een ander soort broekje in de zelfde kleur was er nog wel.
Dus gebeld met een zeer vriendelijke mevrouw, heeft het bestelde broekje direct geretourneerd voor mij en de volgende dag stond het bedrag op mijn rekening en was mijn bikini set binnen, alles paste perfect!
Ik vind dit bedrijf zeker een aanrader, zeker de klantenservice die mee denkt en helpt.
Helemaal top!!

Bikinis
I have been looking for good bikinis for ages and finally found what I was looking for. Also the customer service was always friendly and communicative. Clear recommendation.

Resposta da Annadiva Lingerie & Badmode
Primadonna BH na 3 maanden kapot en 0 service…
Primadonna BH na 3 maanden kapotte naden waardoor de beugel zichtbaar is naar mijn idee te dicht op de naad gestikt.
Na kontakt met de klantenservice moet ik foto’s insturen en allerlei vragen per mail beantwoorden, zodat degene bij de klantenservice wel kan beoordelen wat er mis is en ik vervolgens als antwoord krijg wat er verkeerd is gegaan. Haha het was de wasmachine volgens de mail.. Nou dame van Annadiva ik draag al 30 jaar prima donna gebruik waszakjes en heb dit nog nooit meegemaakt jullie maken je er wel heel goedkoop en makkelijk af door te zeggen dat de bh waarschijnlijk vast zat tussen het rubber. Gelukkig doet mijn wasmachine het al 15 jaar en dat zonder enig mankement of scheur in het rubber band! Klantenservice van Anna Diva ik hoop dat jullie baas eens met jullie mail gedrag gaat mee kijken want het is niet klantvriendelijk en zelfs beetje respectloos naar de klant. Bovendien bestaat er ook nog zoiets van ondernemers risico dan heb je niet alleen de lusten maar ook de lasten.
Bikini, badpakken, bh’s hier gekocht, nou echt niet meer.
Wat mij ook opvalt is dat ik soort gelijke klachten voorbij zie komen.

Resposta da Annadiva Lingerie & Badmode
Ik heb positieve ervaringen met mijn aanschaf van full cup bikini's
Ik heb positieve ervaringen met mijn bikini-aanschaf bij Annadiva (meteen 2 bikini's aangeschaft!)
Betreft de maten vond ik het wel wat verwarrend (maar......eigenlijk is dit goed te lezen, want de info staat wel op de site), waardoor er wat bikini's heen en weer zijn gegaan tot ik de goeie maat had!
De bikini's zitten prima, nu nog het draagcomfort/kwaliteit na gebruik gaan ervaren op de zomerse dagen ;).
De bestellingen zijn netjes ingepakt bezorgd, meestal direct de volgende dag. Dit gaf ruimte om de verschillende maten goed te kunnen passen.
Met het vooruitbetalen van bestellingen zijn het wel forse uitgaven ;), maar ik heb hier voor gekozen omdat de pasvorm mij goed beviel. Misschien dat voor de betalingsvorm nog een andere optie toegevoegd zou kunnen worden?
Ik heb verschillende mails ontvangen van Annadiva i.v.m. de maatvoering en ik ben ook nog gebeld (kon helaas niet opnemen). Er is een tip gegeven voor de retouren, zodat de retourkosten teruggedrongen konden worden! Thanks voor de tip.
Verder is de terugboekingen van de betalingen prima verlopen, betalingen stonden weer vlot op mijn rekening.
Ik ga t.z.t. zeker kijken voor de aanschaf van nieuwe BH's!

Resposta da Annadiva Lingerie & Badmode
Echt geweldig zeker een aanrader!
Top , optijd geleverd zit perfect is super zachte stof en zit heerlijk ik raad dit aan de maat klopt ook echt goed!

Koop hier echt nooit
Koop hier echt nooit! Super dure sport bh gekocht van €80 10x gedragen en finaal kapot. Opgestuurd en daarna krijg je dood leuk het antwoord dat ze er niks mee doen want het lag aan het verkeerd aantrekken of dragen???? Komen ze met een kortingscode van 10% echt een lachertje!!! Doe hier echt geen bestellingen ze verkopen troep voor een hoge prijs

Vriendelijk, vakkundig en klantgericht
Al vaker BH's online besteld, ik was niet zeker over de (Engelse) maatvoering, daarom gebeld. Er wordt ook telefonisch uitgebreid de tijd genomen om goed te adviseren. Afgelopen vrijdag 2 prachtige bikini's gekocht in de winkel. Uiterst vriendelijk, vakkundig en klantgericht geholpen. Fantastische service. Ik en mijn zussen komen zeker terug.

Resposta da Annadiva Lingerie & Badmode
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.