Helemaal herkenbare reacties hier. Op zich geweldig concept, mooie winkel in Utrecht - voor kopers. Maar dan.. Kleding inleveren? Bij arrogant of ongeïnteresseerd personeel, onduidelijk proces hoe je... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Het idee is goed. Ben alleen steeds verbaasd wat jullie soms niet aannemen. Ik heb in het verleden meerdere keren vrij dure merkkleding aangeleverd die niet werd geaccepteerd. Het ging misschien om mi... Ver mais
Ik kom al jaren bij Appel en Ei, altijd fijn om je kleding en schoenen wat je zelf niet draagt te kunnen verkopen, zodat het een 2e bestemming krijgt. Ben erg tevreden over de winkel in Leiden die er... Ver mais
Al geruime tijd lever ik hier mijn gedragen kleding in. De kledingstukken die in de winkel hangen zien er altijd top uit. Als een kledingstuk gebruikssporen geeft wordt het afgekeurd. De kleding die... Ver mais
Detalhes da empresa
Winkel voor de betere tweedehands en nieuwe dames- en herenkleding, schoenen en accessoires. Ook je mooie kleding bij ons verkopen? Inbrengen kan zonder afspraak tijdens openingstijden. Van elk artikel dat we voor je verkopen is 40% van de opbrengst voor jou! Appel & Ei speelt al ruim 20 jaar een leidende rol in de branche van tweedehands kleding.
Informações de contato
Holanda
- www.appelenei.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 80% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Er hangt weer alleen maar frisse voorjaarskleding in de winkel!
Er hangt weer alleen maar frisse voorjaarskleding in de winkel. Alles mooi op kleur geordend op overzichtelijke niet te volle rekken. Ik ga iedere 2 weken wel even neuzen. Breng ook kleding in, alles is prima geregeld.

Resposta da Appel & Ei
Ik had nieuwe spijkerbroeken…
Ik had nieuwe spijkerbroeken ingebracht, die niet op tijd gereturneerd waren, na bestelling. Jeans zijn toch van alle seizoenen maar ze werden niet geaccepteerd

Administratief verbetering mogelijk
Ik ben op zich blij dat ik in Hilversum mijn nog goede spullen kwijt kan maar de administratie is rommelig. De zak met kleding/schoenen moet ik achterlaten en de details ontbreken vervolgens in het online overzicht terwijl er ruimte is voor merk en omschrijving. Ook krijg ik geen herinnering (ook niet in mijn spambox) als de verkooptermijn is afgelopen zodat ik de overgebleven spullen even kan evalueren en eventueel kan beslissen wat ik ermee wil.

Resposta da Appel & Ei
Niet geïnteresseerd en geen verstand…
Niet geïnteresseerd en geen verstand van merken en unieke mode. Appel en ei is het C&A van de vintage. Medewerkers zijn bot en houden je slecht op de hoogte.

Resposta da Appel & Ei
Fijne fysieke en online communicatie
Fijne fysieke en online communicatie. Denken met je mee. Heel fijn om kleding in te brengen en Appel en Ei de kleding voor je verkoopt. Zonder dat je zelf pakketjes hoeft in te pakken, in onderhandeling over prijzen etc.

Resposta da Appel & Ei
Duidelijke afspraken bij inbreng.
Mooie kleding,soms onduidelijk wat duur geprijsd. Bij inbreng bepalen zij de verkoopprijs.

Resposta da Appel & Ei
Goede sfeer en overzichtelijk.
Goede sfeer en overzichtelijk.

Kleding snel verkocht.
Al regelmatig kleding gebracht en het meeste werd vaak al gelijk verkocht. Vriendelijk personeel. Goede uitstraling.

Fris en geordend
Netjes, schoon en keurig op kleur. Geeft rust.

Verzorgd en vriendelijk!
De winkel is altijd netjes en verzorgd en het personeel is ook altijd erg vriendelijk. Ik ga bijna nooit met lege handen de winkel uit, dus dat zegt ook wel iets… ik ben enthousiast!

Resposta da Appel & Ei
Netjes warm welkom alles op kleur goede…
Netjes warm welkom alles op kleur goede service.

Resposta da Appel & Ei
Na twee goede ervaringen nu eentje die stinkt
Na twee goede ervaringen heb ik een flinke tas met veelal merkspullen gebracht en gezegd dat hetgeen ze toch niet konden gebruiken aan het goede doel (weet niet wat dat is trouwens) konden schenken. Vervolgens zie ik niets van de merkkleding terug in de winkel (waaronder 4 goed uitziende moderne Ana Alcazar jurken) maar wel een kleurrijke jurk die ik van de markt heb. Er bekruipt me een heel vervelend gevoel. De juffrouw in de winkel kan niets terugzien en de kleding is weg. Vraag ALTIJD je kleding terug is mijn advies! Nu is het weg en ik weet niet waarheen.
NB de reactie van team Appel en Ei is helaas heel algemeen en doet geen onderzoek naar waarom goede merkkleding niet in de winkel is komen te hangen, tip nogmaals: vraag goede merkkleding altijd terug anders is de kans helaas groot dat die een andere bestemming krijgt dan het goede doel zoals de winkel aangeeft

Resposta da Appel & Ei
De winkel ziet er fris uit,het is er…
De winkel ziet er fris uit,het is er heerlijk snuffelen en pareltjes scoren.
Zelfs mijn man 'durft' mee naar binnen😃

Resposta da Appel & Ei
Actueel en schoon aanbod van dames en herenkleding en schoenen, mooi gepresenteerd en personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Het concept is duidelijk, de selectie is streng waardoor er geen troep hangt. Mijn inbreng leverde ook behoorlijk wat op, zeker als er goede merkkleding ingeleverd wordt.
De winkel oogt fris en modern en er zijn altijd wel klanten. Verwerking van de goederen duurt niet lang en staat netjes per klant geregistreerd. Je weet dus van te voren wat het op kan gaan leveren. Goed duurzaam bezig, leuk team.

Love it!
Prachtige, overzichtelijke, lichte, moderne winkels!
De kwaliteit van de kleding is heel goed. Het voelt als winkel voor nieuwe kleding, maar stiekem is het dan toch tweedehands. I love it!
En een kledingstuk hangt max zes weken in de winkel, altijd frisse nieuwe kleding dus bij binnenkomst.

Resposta da Appel & Ei
Een van mijn vaste stops in de binnenstad
Vaak eerlijke inschatting van de door mij ingebrachte spullen. Duidelijke spelregels en toegankelijke interactie op de website. Leuk assortiment en vriendelijke medewerkers. Ik koop en verkoop regelmatig bij A&E Grunn :)

Resposta da Appel & Ei
Leuk concept waarbij jouw tweedehands…
Leuk concept waarbij jouw tweedehands kleding verkocht wordt en jij geld verdient om ‘nieuwe’ tweedehands kleding uit te zoeken. Mocht je kleding niet verkocht worden, kun je het aan een goed doel schenken. Win-win situatie dus! De winkel is ruim opgezet en er wordt mooie kleding van het seizoen verkocht. Ik kom er graag!

Geen goede communicatie
• ik ben teleurgesteld dat niets van mijn kleding is ingenomen om te verkopen. Alle kleding was zorgvuldig uitgezocht, gewassen en gestreken. Er zat zelfs een feestjurk bij met bijpassend lang vest. En een prachtige roze gemêleerde jumpsuit.
Ik kreeg ze verkreukeld terug.
.• volgens de kassière zou ik bericht ontvangen over waaròm mijn kleding niet is ingenomen. Tot nog toe geen bericht per e-mail ontvangen
• Onpersoonlijke communicatie: ik werd niet bij mijn naam genoemd

Resposta da Appel & Ei
Vriendelijke meiden in de winkel en een mooi aanbod!
Altijd als ik in de winkel ben zijn de medewerksters erg vriendelijk en ze helpen graag. De sfeer is huiselijk en vriendelijk. Het aanbod is erg divers en de winkel is altijd keurig netjes verzorgd.