I forbindelse med en større vandskade i vores hus skulle samtlige gulve i køkken og stue/spisestue udskiftes incl. nye strøer og isolering endvidere nedtagning/ opsætning af køkken. Fra vores først... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
I forbindelse med vandskade kom firmaet på foranledning af vores forsikringsselskab. Loftet skulle have delvis nye lister. Her kom snedker Anna og fik tilpasset loftbrædderne fint til de lidt skæv... Ver mais
A empresa respondeu
Vandskade! Nyt gulv i køkken alrum. Efter første besigtigelse og gennemgang af hvad der skulle ske med affugtning, valg af materiale osv. fik vi igang sat processen. Vi havde Rasmus som tovhol... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Snedkermester Arne Pedersen A/S. Hele forløbet har været professionelt, og arbejdet er udført med et flot resultat. Jeg har flere gange været ude og rejse, m... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Traditionsrig dansk virksomhed, som har eksisteret siden 1978. Vi bygger på Kvalitet, Innovation, Miljø og ikke mindst socialt ansvar. Vi har følgende afdelinger: Service afdeling, Forsikrings afdeling, Legeplads afdeling, Entreprise afdeling, Murer afdeling, Gulv afdeling, Køkken afdeling, Glas afdeling, Maler afdeling
Informações de contato
Greve Main 22, 2670, Greve, Dinamarca
- 31197780
- cj@arnepedersen.dk
- www.arnepedersen.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Simon og Brian var meget høflige
Simon og Brian var meget høflige, tog os med på råd og var meget informerende, om de bedste løsninger for os.
Deres arbejde er vi meget tilfredse med.

Super professionelt
Hurtig, venlig og professionel behandling af forsikringsskade. Maler Ismail udførte hurtigt og professionelt perfekt malerarbejde. Kan varmt anbefales.

Rigtig god service
Rigtig god service af Mathias og Kristian i forbindelse med udskiftning af dør i vores udhus. Det var nemt at få en aftale i stand og arbejdet blev udført super professionelt og jeg kan kun anbefale dem.

Godt arbejde!
Tak Christian og Mathias. Hurtig og effektiv arbejde.

Det er ikke nomalt med 5 stjerner
Det er ikke nomalt med 5 stjerner, men alle har været omhyggelig, lige fra sneker og til maler der for 5 stjerner og med pil op.

En god oplevelse
Vi har haft en rørskade i vort badeværelse. Via Tryg har dette firma stået for murer, flise og malerarbejdet, og vi har været helt igennem tilfreds med forløbet og kvaliteten af udførelsen. Flinke og ordentlige medarbejdere.

Resposta da Snedkermester Arne Pedersen A/S
Flot professionelt arbejde af maler…
Flot professionelt arbejde af maler Ismail

Resposta da Snedkermester Arne Pedersen A/S
Sygt firma brug det ikke
Brug aldrig det her firma de er ligeglad med dig og hvad du skal ha lavet
Jeg har skrevet mange gange herinde ang lister de skulle sætte op i april 24.. hvor de tar listerne og går.. og ridser mit gulv som de også skal slibe efter ankenævn
Har skrevet til firmaet og klaget videre til ankenævn omkring det
Har fået medhold i ankenævn her i marts 24 .. de kommer så uanmeldt den 11-3-25 og vil ind .. siger de skrive til mig så vi kan lave en aftale ..man laver aftaler med mig så man kan komme ind ..det er meget normalt … et helt år har det taget nu.. sygt firma
Kommunikation er virkelig ikke Arne…
Kommunikation er virkelig ikke Arne Pedersens stærke side – og det ser ud til at være en del af firmaets stolte traditioner. De projektansvarlige, har åbenbart så travlt, at de ikke engang kan løfte røret og returnere opkald, når vi beboere i Gyvelparken prøver at få svar på vores problemer. Måske er det en særlig strategi – hvis man ignorerer klager længe nok, forsvinder de nok af sig selv?
Det kunne også være en officiel firmapolitik: “Har du klaget én gang? Så er du nu på listen over personer, vi aldrig svarer igen.” Fremtidige bygherrer bør måske lige tage dette i betragtning, før de beslutter sig for at give Arne Pedersen flere opgaver.
Og så er der selve håndværket… Det er måske okay. Men hey, hvorfor nøjes med at levere det, man lover? De lover jo hellere lidt for meget og leverer lidt for lidt – især når det gælder os beboere, der i øvrigt får fornøjelsen af at rydde op efter dem. Området ligner en charmerende losseplads, hvor byggerester og affald fra håndværkerne spreder sig som en kunstinstallation overalt.
Selvfølgelig er projektet også forsinket – med flere uger endda! Og selvfølgelig ser de ingen grund til at informere os beboere om det. Hvorfor dog gøre noget så overflødigt som at kommunikere med de mennesker, der faktisk bor her?
Så kære Arne Pedersen A/S, vi håber da virkelig, at I på et tidspunkt opdager, at der findes mennesker bag stilladserne, og at vi en skønne dag bliver behandlet som andet end forstyrrende elementer i jeres byggeprojekt. Indtil da må vi bare glæde os over jeres imponerende evne til at ikke tage os alvorligt.

Martin Aufeldt - E/F Vestervænget
Gennem vort renoveringsprojekt på E/F Vestervænget gennem flere år, har jeg og den øvrige bestyrelse haft samarbejde med projektchef Martin Aufeldt.
Opgaven er løftet i samarbejde med Rambøll via et utal af møder og utallige koordineringsopgaver. Set fra vores side har Martin været yderst professionel, pligtopfyldende og kommunikationsparat. Dette har betydet, opgaven er kommet godt i mål med de forhindringer undervejs, der altid opstår - kunsten ligger i at tackle disse, og det kan Martin også. Tak for flere års indsats og et yderst tilfredsstillende resultat!

Resposta da Snedkermester Arne Pedersen A/S
Fik sat ny skyde dør i mit køkken og de…
Fik sat ny skyde dør i mit køkken og de 2 der kom var professionelle i deres arbejde og løste det hurtigt så tak for hjælpen herfra Nicolai og Benjamin fra service

Snedkermester Arne pedersen
Snedkermester Arne pedersen, rykket hurtigt ud da der manglede brandsikring ved rør gennemføring i en etageadskillelse. opgaven var udført ca 4 timer efter jeg kontaktede Michael fra deres forsikrings afdeling.
Godt arbejde!

Resposta da Snedkermester Arne Pedersen A/S
Kan helt klart varmt anbefales
Kan helt klart varmt anbefales . Meget smukt arbejde og grundigt 🙏🏾 gjorde alt for at få alt gjort perfekt og for at vi blev glade og tilfredse . Hurtig dygtig maler

Resposta da Snedkermester Arne Pedersen A/S
Tusind tak for kanont godt arbejde af…
Tusind tak for kanont godt arbejde af murer Morten og tømrer Lukas og Thomas samt maler Ismail og vvs Kasper

Resposta da Snedkermester Arne Pedersen A/S
Kvalitet helt igennem - både medarbejdere og materialer
Virksomheden blev bestilt til at nedrive et gammelt redskabsskur og opsætte og male et nyt. Hele arbejdet tog 1½ uge og blev udført af Mathias og Christian. Vi kan ikke rose de to nok! De var så kompetente og omhyggelige med deres arbejde, samtidig med at de var høflige, venlige og altid kom til aftalte tidspunkter. Har aldrig før været ude for så flot et stykke arbejde med både kvalitetsmaterialer og ditto medarbejdere!!!!! Og alt blev ryddet op efter hver dags arbejde....Det er ikke sidste gang, vi bruger dette firma - og helst med Mathias og Christian!!!!!

Malerarbejde ifbm. Nyt gulv
Efter vi har fået anlagt nyt gulv pga. vandskade, skulle der efterfølgende malerarbejde til ift. reparationsarbejde i hele gangen.
Han har lavet et super godt arbejde og generelt været super hjælpsom og behagelig - stor tak for hjælpen her fra!

Resposta da Snedkermester Arne Pedersen A/S
God maler der kom forbi i forbindelse…
God maler der kom forbi i forbindelse med en forsikrings sag

Resposta da Snedkermester Arne Pedersen A/S
STOR TAK til Arne ifm vandskade !
Vi vil gerne takke Arne fra tømrerafdelingen for den akkuratesse han har udført med vores gulve ifm vandskade. Meget punktlig når vi aftalte tid, og meget venlig at have i sit hjem. Arne er faglig dygtig og meget engageret i at lave et perfekt arbejde.
Vores varmeste anbefalinger til Hans faglige kunnen, og kan kun anbefale Arne.
STOR TAK ARNE !!!
Venlig hilsen Hans og Irene Dreiøe

Resposta da Snedkermester Arne Pedersen A/S
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.