I forbindelse med en større vandskade i vores hus skulle samtlige gulve i køkken og stue/spisestue udskiftes incl. nye strøer og isolering endvidere nedtagning/ opsætning af køkken. Fra vores først... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
I forbindelse med vandskade kom firmaet på foranledning af vores forsikringsselskab. Loftet skulle have delvis nye lister. Her kom snedker Anna og fik tilpasset loftbrædderne fint til de lidt skæv... Ver mais
A empresa respondeu
Vandskade! Nyt gulv i køkken alrum. Efter første besigtigelse og gennemgang af hvad der skulle ske med affugtning, valg af materiale osv. fik vi igang sat processen. Vi havde Rasmus som tovhol... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Snedkermester Arne Pedersen A/S. Hele forløbet har været professionelt, og arbejdet er udført med et flot resultat. Jeg har flere gange været ude og rejse, m... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Traditionsrig dansk virksomhed, som har eksisteret siden 1978. Vi bygger på Kvalitet, Innovation, Miljø og ikke mindst socialt ansvar. Vi har følgende afdelinger: Service afdeling, Forsikrings afdeling, Legeplads afdeling, Entreprise afdeling, Murer afdeling, Gulv afdeling, Køkken afdeling, Glas afdeling, Maler afdeling
Informações de contato
Greve Main 22, 2670, Greve, Dinamarca
- 31197780
- cj@arnepedersen.dk
- www.arnepedersen.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Godt arbejde, imødekommende service
Jeg havde en rigtig god oplevelse med at have en snedker (Nicolai) fra firmaet til at lave en række opgaver hos mig. Jeg oplevede fin fleksibilitet ift planlægning af arbejdet, god vejledning og en grundig og fagligt kompetent udførelse af opgaverne. Meget tilfreds.

Resposta da Snedkermester Arne Pedersen A/S
Efter vandskade har vi haft udført…
Efter vandskade har vi haft udført reparationsarbejde med nyt gulv og vægge. Malerarbejdet blev udført af Ismail. Så flot og grundigt arbejde. Meget fin afdækning og oprydning. Særdeles tilfreds.

Resposta da Snedkermester Arne Pedersen A/S
En fantastisk service mindede person
En fantastisk service mindede person, en faglig dygtig og meget engageret i at levere et perfekt arbejde. Hende kan i godt være stolt af.

Meget tilfredse
Meget tilfredse med forløb og håndværkere, efter vandskade i vores hus. Vi havde først tømrer gående for at lægge gulve og opsætte køkken, de lavede et rigtig flot stykke arbejde. Derefter gik Louise maler herude i en længere periode - hun var simpelthen så dygtig, grundig, pålidelig og bare virkelig sød og rar at have i sit hjem. Kæmpe anbefaling herfra! 😊

Resposta da Snedkermester Arne Pedersen A/S
God service. Alt udført til punkt og prikke. Der er ikke en finger at sætte på håndværket fra Nicolai. Fik sat nye elementer op efter en vandskade og han ordnede også lige låger og hængsler på de andre skabe, så det hele står snor-lige. Tak for hyggeligt selskab og snak. Kan klart anbefales

Resposta da Snedkermester Arne Pedersen A/S
Fantastisk oplevelse med Ismail – professionel og pålidelig!
Vi har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Ismail, som har leveret en helt exceptionel god service. Fra start til slut har han været utrolig professionel, punktlig og pålidelig.
Ismail overholdt alle aftaler og sørgede altid for at holde os opdateret ved at skrive en halv time før sin ankomst og informere, når han forlod os. Det skabte stor tryghed og gjorde processen så meget nemmere for os.
Resultatet af hans arbejde er simpelthen fremragende, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Vi anbefaler Ismail på det varmeste og giver ham fuldt fortjente 5 stjerner!
Mange tak for en fantastisk oplevelse, Ismail!

Dygtigtige hånværkere
Klar besked om udførelse af arbejdet i forbindelse med min vandskade. Dygtige og flittige håndværkere, der kan deres håndværk. Veludført arbejde.

Super flot arbejde
Super flot arbejde. Fik malet 2 vægge af Ismail efter en vandskade.

Et forløb helt i top.
Efter affugtning af vandskade overtog Arne Pedersen A/S forløbet. Opgavebeskrivelse og plan blev lavet så det var til at forstå. Koordination med murer, tømrer, maler og tæppemand og os som kunder kørte helt perfekt og renoveringen var helt i top.

5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi fik lavet et helt nyt køkken og det er blevet lavet så professionel! Medarbejderne er profesionelle og har styr på deres arbejde 👍🏻 Selv om vi havde designet køkkenet og underskrevet, ombestemte vi os på nogle af punkterne og vi fik stadig mulighed for at skifte mening, det kalder jeg go’ service 👍🏻
Tusinde tak til Sebastian Olander for at give os en rigtig go’ service og for hans profesionelle arbejde kæmpe ros herfra familien Kartal 🏠

Resposta da Snedkermester Arne Pedersen A/S
Maler Ismael fra Snedkermester Arne Pedersen.
Der skulle spartles og males efter en gips opsætning.
Super flot, og alle aftaler overholdt.
Har efterladt alt pænt og ryddet 100% op efter arbejdet.
Super service.
Tak Ismael

Resposta da Snedkermester Arne Pedersen A/S
God kommunikation og fint arbejde

Resposta da Snedkermester Arne Pedersen A/S
1000 tak til Thomas og Andreas for at…
1000 tak til Thomas og Andreas for at lave et superflot stykke arbejde. I vendte et virkeligt træls forsikringsforløb til en hurra oplevelse, ved at aflevere et virkeligt omhyggeligt og pænt afsluttet produkt. Tak i øvrigt generelt til Arne Pedersens løsningsorienterede medarbejdere

Resposta da Snedkermester Arne Pedersen A/S
Vi havde besøg af Kristian og Mathias…
Vi havde besøg af Kristian og Mathias fra Arne Pedersen, der skulle udskifte en gavl og et vindue i vores garage. Det var en virkelig god oplevelse, hvor der fra start til slut var en super god dialog og 100% overholdelse af aftalerne. Derudover leverede de et flot resultat, mens de var meget opmærksomme på at passe på vores ting samt rydde rigtigt op bagefter. Det var den helt rigtige og ordentlige tilgang til opgaven, som vi bare er super tilfreds med. Vi kan varmt anbefale dem !!
Mvh
Jan Ekstrøm

Ringe ledelse af firmaet:
Ringe ledelse af firmaet:
Min andelsforening har fået nye hoved og bagdøre i alle lejligheder og nye lamper i opgangen.
Det har vi betalt ca. 80.000kr. pr. lejlighed for, så der burde være lidt penge til god service, her er hvad de skulle bruge af dage hvor de måske kom ind i lejligheden og hvad de lavede i i lejligheden den pågældende dag(alle dage varslet 3 dage før).
1/10 Døre blev skiftet og lister sat op, det tager dem 4 timer, effektive håndværkere.
9/10 De skriver at de skal have adgang til lejligheden til opsætning af noget trappebelysning kl.7-15:30 (og de skriver "arbejdet vil foregå over flere dage i din lejlighed') jeg skriver uforstående til firmaet at jeg ikke kan se hvorfor de skal ind i min lejlighed for det, men de svarer at der skal de, så det er vigtigt de får adgang. De skulle som forventet ikke ind i min lejlighed alligevel, da der ikke var nogen ledninger til fællesbelysningen til en lampe der skulle side et sted der havde strøm i forvejen).
Herefter skriver de at de skal male lister(til døren) i 4 dage, "maleren vil være aktiv i din lejlighed i 4dage på forskellige tidspunkter, grundet en del tørretid" skriver de, ikke noget om hvornår på dagen.
14/11 - Ingen malere
15/11 - Malere 10min, dækker dykkerhuller.
18/11 - maler kom forbi 30min.
19/11 - maler kom forbi 30min.
Så det tager dem en måned og 18dage at skifte hoveddøre og male og opsætte lister, de beder i den periode om adgang til min lejlighed 6 dage plus hvad end "arbejdet vil foregå over flere dage i din lejlighed" betyder, hvor de kun kommer 4 dage.
Jeg har prøvet at kontakte ledelsen, men det er deres holdning er at jeg bare kan aflevere min nøgle så de kan komme og gå som de lyster, men jeg har det bedst med at det er mig der har kontrollen med hvem der har adgang til mine nøgler og mit hjem.
Håndværkerne laver et ok stykke arbejde i forhold til hvor kort tid de har, men det er godt nok en inkompetent og arrogant ledelse der i den grad er ligeglade med deres kunder.

Hurtig service
Hurtig service. Dejlig, tålmodig og venlig betjening på en lidt "umulig" opgave.
Jeg er yderst tilfreds!

Resposta da Snedkermester Arne Pedersen A/S
Det var høflig og god kontakt fra start…
Det var høflig og god kontakt fra start til slut. Pænt arbejde og god rengøring efter arbejdet.

Resposta da Snedkermester Arne Pedersen A/S
vi har lige fået lavet gulv og loft af…
vi har lige fået lavet gulv og loft af to gutter fra Arne Pedersen. Mathias og Kristian som kom og udførte arbejdet var både høflige og effektive og lavede et flot stykke arbejde. Vi vil til enhver tis anbefale Arne Pedersen og især Mathias og Kristian.
MVH
Patrizia og Birgitte

Resposta da Snedkermester Arne Pedersen A/S
Flot resultat og god service fra start til slut
Vi har haft fornøjelsen af arbejde udført af Snedkermester Arne Pedersen A/S og byggeleder Anders Børding, der fik sat de helt rigtige medarbejdere til at udføre opgaven i forbindelse med renoveringen af vores sildebensparketgulve.
Særligt vil vi fremhæve Nicolai Lind, der udførte et enestående stykke arbejde med vores gulv. Han formåede ikke bare at forbinde vores gamle massive sildebens egeparketgulv med helt nye egeparketstave på en smuk og harmonisk måde, men gjorde det med en utrolig sans for selv de mindste detaljer. Resultatet ser helt naturligt ud, og det er tydeligt, at han har lagt både omtanke og faglig stolthed i hver eneste lille del af processen. Hans service var fantastisk hele vejen igennem, og det færdige arbejde oversteg alle vores forventninger.
Vi kunne ikke være mere tilfredse og kan varmt anbefale Snedkermester Arne Pedersen A/S til alle, der ønsker kvalitet og dedikation i hver en detalje!
Vi ser frem til afslutningen af næste fase med slibning og oliering.

Resposta da Snedkermester Arne Pedersen A/S
Deres firmabiler holder altid ulovligt
Deres firmabiler holder altid ulovligt på vores parkeringsplads (Æblehaven i Roskilde) og spærre andre biler inde eller gør man ikke kan parkere i lovlige båse. Selv når der er ledige pladser dedikeret til firmabiler, vælger de alligevel at holde ulovligt. Jeg har ringet til virksomhedens nummer og gjordt dem opmærksom på problemet, men intet sker.

Resposta da Snedkermester Arne Pedersen A/S
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.