Advokaterne Sankt Knuds Torv Avaliações 101

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mega god oplevelse hele vejen igennem. Jeg har følt mig tryg, godt informeret og professionelt behandlet fra start til slut. Advokaterne på Sankt Knuds Torv var både engagerede, dygtige og virkelig... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har brugt advokat Claus Johansen og Nanna Nielsen, til familiesammenføring med min kone fra Thailand. De var virkelige hjælpsomme vedr. alle dokumenter vi skulle fremskaffe til ansøgningen, samt var v... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stor tak til Claus Johansen for fremragende advokat arbejde i lejeret. Claus førte sagen i "retten til at holde hund i mit lejet hus" i både byretten og landsretten hvor vi vandt begge retssager, Cl... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Appeal for Residence Permit

Claus Emil Engel Johansen and Nanna Nielsen helped us with the appeal for my wife's residence permit and followed the process until we got it. I recommend them without doubt. Claus worked the 24th and 25th of December 2021 and that is something we will not forget.

9 de agosto de 2022

Resposta da Advokaterne Sankt Knuds Torv

We thank you for your kind recommendation and hope the best for you both. You are very welcome to contact us again if you need any legal counsel in the future.

Fantastisk arbejde

Fantastisk arbejde. Hurtigt og effektivt og super professionelt. Tak for hjælpen til Claus Emil
Engel Johansen

1 de agosto de 2022

Resposta da Advokaterne Sankt Knuds Torv

Jeg skulle hilse fra Claus og sige tak for de rosende ord. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du igen skulle få brug for juridisk bistand.

Advokaterne Sankt Knuds Torv

Advokaterne Sankt Knuds Torv, nærmere bestemt Nanna Nielsen, har været en kæmpe hjælp og støtte igennem mit forløb med méngradsvurdering.

14 de janeiro de 2022

Resposta da Advokaterne Sankt Knuds Torv

Jeg skulle hilse fra Nanna Nielsen og sige tak for de rosende ord. Du skal være hjertelig velkommen til at vende tilbage, hvis du får brug for juridisk bistand igen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vælg for din egen skyld et andet advokatfirma

Kunne jeg have givet mindre en en stjerne havde jeg gjort det.
Den 26. april kontakter jeg advokat Claus Emil Engel Johansen, da jeg ønsker hjælp til udfærdigelse af en lejekontrakt, denne kontakt forgår via mail.
Det har vi noget mail korrespondance om i dagene efter, den 29. april kontakter jeg Claus Emil og spørger om han vil kigge på lejers bemærkninger, han skriver på mail at han vil vende tilbage i løbet af eftermiddagen.
Det gør han også, han skriver at han først kan nå at tilrette kontrakten senere, i løbet af aftenen.
Det næste jeg hører fra ham er at han lige vil ringe i løbet af 1 1/2 times tid, jeg hører intet.
Jeg ringer dagen efter, men ingen responds overhovedet.
Det gør jeg faktisk et par gange uden responds.
Jeg opgiver helt at få hjælp.
Men mon så ikke jeg i dag, godt 4 måneder senere modtager en mail fra Claus Emil, hvor han da skriver at han håber at jeg har haft en god sommer.
Og at han håber at det hele er gået som det skulle ?
Hvis han havde lavet kontrakten, så vidste han jo nok om det var det..
Og jo tak, jeg har faktisk haft en udmærket sommer.
Og så vedhæfter han lige en regning for hans arbejde, og som han skriver, godt nok lidt forsinket.
Men det kan jo være at den tilrettede kontrakt er lige så forsinket, jeg har i hvert fald aldrig modtaget den.
Så min opfordring find en anden advokat at få hjælp fra.

11 de setembro de 2021

Resposta da Advokaterne Sankt Knuds Torv

Tak for din tilbagemelding.

Vi er kede af, at du har haft en negativ oplevelse af forløbet med din advokat. Vi lægger vægt på at svare hurtigt og professionelt på alle henvendelser.

Vi har undersøgt det konkrete forløb nærmere, og der synes at være sket en ærgerlig misforståelse:

Advokaten udarbejdede det ønskede dokument i overensstemmelse med den aftalte pris, og du ønskede herefter rådgivning omkring nogle yderligere spørgsmål.

Advokaten forsøgte at ringe til dig for at give dig svarene på de supplerende spørgsmål – uden yderligere beregning. Desværre kunne han ikke komme igennem og indtalte i stedet en besked på din telefonsvarer. Herefter har advokaten ventet på din tilbagemelding.

Det er tilsyneladende her, at misforståelsen er opstået – du har ikke skrevet til ham og han har ikke skrevet til dig, idet I begge ventede på den andens tilbagemelding.

Du skal være velkommen til at kontakte os/din advokat direkte, såfremt du en anden gang måtte opleve, at du venter på svar. Ofte vil det kunne opklares hurtigt, hvori misforståelsen består.

Ex-pat in Denmark

As an ex-pat in Denmark, I was looking for someone to help me with tax-related issues. My experience is that this is a very honest company that I will certainly turn to again in the future if and when I have the need.

7 de julho de 2021
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Rodet forløb

Rodet forløb, især når det kom til betaling. Man havde pludseligt glemt at vi havde indbetalt depositum ved sagens start, og forsøgte på at opkræve det igen. Det var tilsyneladende kunden og ikke de professionelle der skulle holde styr på budgettet. Eller også sender man bare regninger ud og tænker 'går den så går den'.

16 de junho de 2021

Resposta da Advokaterne Sankt Knuds Torv

Tak for din tilbagemelding.

Ved sagens afslutning overså vi desværre i første omgang det indbetalte depositum fra året før. Det var fint, at du selv gjorde os opmærksom på det – det ville under alle omstændigheder være blevet opdaget, da sager ikke kan afsluttes, hvis bogføringen ikke stemmer.

Vi beklager den ulempe, som misforståelsen måtte have forvoldt, og vi står til rådighed, hvis du en anden gang måtte have juridiske spørgsmål.

Anbefalelsesværdig

Yderst kompetent grundig og venlig hjælp fra Lene Halberg. Tak fra mig

3 de fevereiro de 2021

Resposta da Advokaterne Sankt Knuds Torv

Mange tak for de pæne ord, som vi har viderebragt til rette vedkommende. Du skal være velkommen en anden gang, såfremt der måtte være noget, vi kan bistå dig med.

Hurtige og venlige

Lynhurtig tinglysning af skøde til overlevende ægtefælle. Det tog kun 1½ time fra jeg udfyldte deres kontaktform online til at både jeg og banken havde fået dokumenterne tilsendt pr. e-mail.

23 de outubro de 2020

5 stjerner herfra!!

5 stjerner herfra!!

Jeg har haft Anni Clausen til at køre min sag og det kan jeg kun anbefale til dem, som sidder derude.

Det er blevet taget god hånd om sagen og jeg fik det udaf det, som jeg ønskede og havde håbet på.

Så tusinde tak til dig, Anni.

5 de setembro de 2019

Advokat Anni Clausen og co

Advokat Anni Clausen og co vil jeg stærkt anbefale hvis man kæmper med en erstatningssag med et forsikringsselskab. Anni er super dygtig til sit arbejde og kæmper virkelig for din sag.
Når man så "endelig" får anerkendt sin skade, går Anni og co og ser om vurdering er rigtig og ikke det der med at tage det første og bedste, hvilket forhøjede min Méngrad.

Professionel advokat. Ingen dumme spørgsmål. Det kører bare.

Tak for samarbejdet Anni.

19 de novembro de 2017

Super service

Kan klart anbefales. Billig, gode og reelle. Lover ikke noget de ikke kan holde eller siger ja tak for at tjene penge. Positiv oplevelse!!!!

22 de dezembro de 2014
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Godt advokatfirma med få fejl

Fik oprettet, tinglyst og oversat ægtepagt til kinesisk til måske markedets bedste pris og generelt upåklagelig service. Eneste minus var at advokaten var kommet til at sende henvendelser til en forkert email hvilket gjorde jeg ikke modtog deres svar/korrespondance. Dette forårsagede en del forvirring, forsinkelse og en unødig udgift på 625kr til et konkurrerende advokatfirma. Alt ialt en mindre ærgrelse sammenholdt med en ellers god, hurtig og venlig ekspedition af min sag. Jeg kan varmt anbefale Advokaterne i Sankt Knuds Torv til tinglysning af internationale ægtepagter.

12 de setembro de 2013
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais