Auto-Forum Roskilde Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bilen bad om service, det klarede Leif Thygesen biler i Roskilde ! Jeg bookede en tid til service af vores Seat Leon, dette gik dejlig nemt. Ligeledes var ventetiden kort. Jeg blev taget... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har kommet der som kunde i 12år on and off. Det går galt hver gang ens bil skal på værksted der. De glemmer at booke bilen ind, booke lånebil, de ringer sjældent tilbage, flere fejl er ikke blevet... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi købte en Seat Arona hos Auto-Forum Roskilde. Vi handlede med Mazlum, og fik en super god behandling. Der skulle gå en uge inden vi kunne få bilen, men allerede efter 2 dage ringede Mazlum og sagd... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super glad Leon ejer 🤩 Skrev under på bilen lige før påske, og lige efter fik jeg den. Det var en lang og kedelig påske grundet ventetiden, men alle skal jo have lov at holde påske. Dog mindst lig... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Concessionária de veículos motorizados
  2. Concessionária

Escrito pela empresa

Auto-Forum Roskilde A/S er centralt placeret på Sjælland på Industrivej 32-36. og er aut. forhandler af Volkswagen og SEAT. Alle er kendetegnet ved høj kvalitet, pålidelighed og lang levetid. Herudover sørger vores værksted for, at du kan være sikker på at din bil er i perfekt stand og bevarer sin gensalgsværdi. Bemærk at vi også er Audi Servicepartner og CUPRA Servicepartner.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Svære at komme igennem til

Det er umuligt at få værkstedstider og verdens mest ubehagelige kontordame der tager telefonen. Har jeg har aldrig følt mig så dårligt behandlet som her

OPDATERING:
Efter anmeldelse fik jeg en god snak med Michael. Han meget sød og lyttende. Han fulgte mig hel til dørs denne gang. Rigtig dejligt at få en god betjening.

Det skal også siges at når du har fået en tid, så er det, det sødeste værksted med mennesker der har styr på det de laver.

7 de novembro de 2023
logotipo da Auto-Forum Roskilde

Resposta da Auto-Forum Roskilde

Kære Malene
Først og fremmest tak for snakken d. 7/11-2023.

Vi påskønner dit input og tager bestemt dine oplevelser til efterretning. Vi er oprigtigt kede af, at én af vores kontordamer har lydt ubehagelig og vi kan være svære at komme igennem til. Vi glæder os naturligvis over de rosende ord om vores værkstedspersonale.

3 stjerner er bestemt bedre end 1 – og vi håber at vi fremover kan gøre os fortjent til 5 stjerner.

Bedste hilsner, SEAT Roskilde.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi købte en Seat Arona hos Auto-Forum…

Vi købte en Seat Arona hos Auto-Forum Roskilde.
Vi handlede med Mazlum, og fik en super god behandling. Der skulle gå en uge inden vi kunne få bilen, men allerede efter 2 dage ringede Mazlum og sagde vi kunne få bilen. Desværre kunne vi ikke komme og måtte vente til mandag. Her blev bilen udleveret af Michael, da Mazlum havde ferie. Det samme gode oplevelse, og Michael var meget tålmodig med at vise os al elektronikken. Begge sagde, at vi altid var velkommen med spørgsmål. Og det har vi benyttet os af :-))
Lotte og Flemming

29 de junho de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ingen anbefaling - tager 400% højere priser

Jeg har sjældent været så chokeret og utilfreds med pris og service hos Auto-Forum i Roskilde/Audi Service Partner. De giver en pris på reparation, som er 400% højere end andet værksted.

Jeg fik min Audi bragt til bilværkstedet en søndag, da den ikke kunne starte pga. en defekt bolt til dyssebro. Jeg bliver kontaktet dagen efter og får en pris på 10.500 kr., og får af vide, at det er en min. pris, og at jeg kan forvente, at det kan bliver dyrere.

Jeg beslutter mig derfor at kontakte et andet bilværksted i Roskilde, da det lyder dyrt i mine ører. Jeg bliver tilbudt lånebil, og det andet værksted laver bilen på samme dag for 2.500 kr. De sørger oven i købet for at få bilen transporteret fra Auto-Forum ud til dem.

Auto-Forum Roskilde tager 400% mere for samme opgave. Jeg er målløs og rystet over den behandling, at man kan tillade sig at fakturere sine kunder en overpris i den størrelse. Jeg har tidligere brugt Audi Gladsaxe, men ønskede et værksted tættere på min bopæl, men må tilstå at jeg finder det uacceptabelt og usmageligt, at man som anerkendt Audi service forhandler tillader sådanne overpriser.

Jeg kan derfor ikke anbefale Auto-Forum/Audi Service Partner, med mindre man gerne vil betale for overpris.

24 de julho de 2023
logotipo da Auto-Forum Roskilde

Resposta da Auto-Forum Roskilde

Hej Tanja

Tak fordi du gav dig tid til at anmelde os. Vi er naturligvis ikke glade for den ene stjerne, men vi har fuld forståelse for din undren og håber at kunne lære af din oplevelse.

Som Audi Servicepartner er vi naturligvis forpligtet til at udføre reparationer i henhold til fabrikkens angivelser, ligesom vi skal opbevare behørig dokumentation for det udførte arbejde. I dette konkrete tilfælde betyder det, at den komplette dyssebro skal ompakkes og der skal nye pakningssæt til alle 4 dyser og indsugningsmanifold. Dertil kommer 2 nye bolte (begge skiftes da de spændes med moment og derfor kun benyttes en gang) Alene reservedelene overstiger prismæssigt det beløb du skriver du har betalt for reparationen på et andet værksted. Vi tvivler derfor på, at reparationen er udført som den burde være udført efter fabrikkens anvisninger, men nu når bilen kører, kan vi kun være glade på dine vegne. Det vi frygtede, da vi oplyste dig en pris på 10.500 kr., var at dyssebroen var beskadiget og udskiftning af denne var nødvendig, da der er meget højt tryk i denne. Det kan vi imidlertid først afgøre når bilen er adskilt, og hvis vi her konstaterede at det ikke var nødvendigt, havde vi naturligvis kunne overraske dig positivt med en lavere pris. Så kommunikationsmæssigt har vi ikke været dygtige nok, og det beklager vi dybt.

Du ønskes en god dag.

Købte bil

Købte bil - en Audi A3 for ca. 1,5mdr siden og alt har bare været en fornøjelse.
Idag skulle undervognen lige smøres pga. knirkelyde mm.
Jeg modtager en bil 1,5 time siden uden knirkelyde og så var den rengjort ude og inde.
Kan varmt anbefales herfra. De forstår og drive værksted.

28 de junho de 2023

Super glad Leon ejer 🤩

Super glad Leon ejer 🤩

Skrev under på bilen lige før påske, og lige efter fik jeg den. Det var en lang og kedelig påske grundet ventetiden, men alle skal jo have lov at holde påske. Dog mindst lige så meget spændende at se bilen i garagen hos Seat i Roskilde vente på mig. Tak til sælger, mekanikere som servicerede samt klargøringsfolket 😇

12 de abril de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har fået en meget varm og positiv…

Vi har fået en meget varm og positiv velkomst hos Seat Roskilde, og er glad og tilfreds for den dejlige, behandling vi har fået under hele forløbet med bil købet. Ikke mindst med de flinke og hjælpsom sælger, især Mazlum som har rådgivet og vejledt os med alt. en meget tilfreds og positiv oplevelse.

23 de janeiro de 2022
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fin handel

Fin handel. Mazlum var hurtig til at vende tilbage og overholdt aftalerne. Vi er glade for bilen.

19 de janeiro de 2022

Rigtig god service

Rigtig god service!
Jeg købte en bil hos SEAT Roskilde. Jeg fik hjælp af Fernando, som ydede en virkelig god service. Han er helt nede på jorden og lyttede til mine behov for køb af ny bil.
Jeg fik desværre Corona da min bil var klar. Men Fernando tilbød at komme med bilen, så jeg ikke skulle vente længere på at få min nye bil hjem. Dette syntes jeg er vildt god service!
Kan helt klart anbefale at købe bil hos SEAT Roskilde

6 de janeiro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God og positiv oplevelse at handle med…

God og positiv oplevelse at handle med Mazlum fra Auto Forum Roskilde. Top behandling og fin byttepris på vores brugte bil. God handel og rabat på tilkøbte fælge, Kun leveringstid på ny bil var salt i såret pga. global chip mangel - men det er forhandleren jo ikke herre over!

16 de dezembro de 2021

God oplevelse

God oplevelse.
Specielt sælgeren Mazlum var god til at kommunikere om en leveringstid, der var ud over det normale.
Leveringstiden er dog nok et generelt problem i hele bilbranchen for tiden.

16 de dezembro de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais