Auto-Forum Roskilde Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bilen bad om service, det klarede Leif Thygesen biler i Roskilde ! Jeg bookede en tid til service af vores Seat Leon, dette gik dejlig nemt. Ligeledes var ventetiden kort. Jeg blev taget... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har kommet der som kunde i 12år on and off. Det går galt hver gang ens bil skal på værksted der. De glemmer at booke bilen ind, booke lånebil, de ringer sjældent tilbage, flere fejl er ikke blevet... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi købte en Seat Arona hos Auto-Forum Roskilde. Vi handlede med Mazlum, og fik en super god behandling. Der skulle gå en uge inden vi kunne få bilen, men allerede efter 2 dage ringede Mazlum og sagd... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super glad Leon ejer 🤩 Skrev under på bilen lige før påske, og lige efter fik jeg den. Det var en lang og kedelig påske grundet ventetiden, men alle skal jo have lov at holde påske. Dog mindst lig... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Concessionária de veículos motorizados
  2. Concessionária

Escrito pela empresa

Auto-Forum Roskilde A/S er centralt placeret på Sjælland på Industrivej 32-36. og er aut. forhandler af Volkswagen og SEAT. Alle er kendetegnet ved høj kvalitet, pålidelighed og lang levetid. Herudover sørger vores værksted for, at du kan være sikker på at din bil er i perfekt stand og bevarer sin gensalgsværdi. Bemærk at vi også er Audi Servicepartner og CUPRA Servicepartner.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har netop købe en ny Seat

Har netop købe en ny Seat, havet en god oplevelse god service fra sælger Mazlum hurtig levering tros Coronasituationen, god gennemgang af bilen og blive sat godt ind i den hved levering. kun varme anbefale her fra.

2 de dezembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Du får den BEDSTE service hos Seat…

Du får den BEDSTE service hos Seat Roskilde! Fernando og Mazlum er de bedste sælgere! De er imødekommende, åbensindet og klar på at hjælpe. Har netop købt ny bil og det har klart været den bedste oplevelse! KÆMPE tak for oplevelse og service

2 de dezembro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Svindel og humbug - hold jer LANGT væk fra det her værksted

Jeg må indrømme jeg er vred og skuffet på samme tid efter sådan en behandling fra et værksted med mærket “Audi partner” og direkte linket inde på selve Audi’s hjemmeside. Jeg har været kunde i Audi i mange år og har kun positive oplevelser, altså lige indtil nu.

For en måned siden kunne vores Audi A3 fra 2015 ikke længere køle og varme via klimaanlægget. Jeg finder Autopartner netop via Audi’s hjemmeside.
Jeg ringer og booker en tid telefonisk og forklarer problemet. I bagklogskabens klare lys kan jeg godt se jeg skulle have udbedt en email bekræftelse med beskrivelsen af problemet.

Jeg får en SMS bekræftelse og bilen bliver indleveret. Jeg bliver ringet op får at vide at det er kondensatoren der skal skiftes og det hele koster 7.000 alt i alt. Jeg bekræfter og bilen bliver afhentet 2 dage senere.

Samme dag får det op for mig at bilen nu kan køle, men ikke varme. Jeg ringer til værkstedet og de siger at de kun har kigget på køleproblemet. Det er så mit ord mod deres da alt er foregået telefonisk og jeg skal ikke kunne udelukke jeg kan have udtrykt mig uklart.
En sjov detalje er dog at klimaanlægget står på 27.5 grader efter afhentning?

Der skal dog gå 14 dage før de overhovedet har tid, men det er hvad det er.

Endnu engang bliver bilen indleveret og jeg får et opkald, hvor værkstedet siger det muligvis er varmepumpen og/eller kølesystemet kan være tilstoppet. De vil derfor prøve at skylle systemet igennem først, da varmepumpen kan være ret dyr.
Vi aftaler de prøver dette, her er det nok min fejl jeg ikke spørger indtil hvad det koster at skylle et system.

Jeg bliver ringet op næste dag og får at vide det ikke kan løses ved en skylning og varmepumpen skal skiftes. Samlet pris 25.000! Eller det vil sige, kun yderligere 20,000 kroner da de allerede har brugt 5.000 i arbejdsløn etc.!

Min kære og meget oprevede hustru går ned i butikken og får efter meget drama forhandlet dette ned i 2.500 kroner da vi ingen hensigt og ej økonomisk mulighed har for lige at betale 20.000 mere.
I dette beløb er der bla. 1.100 kroner for at aftappe og påfylde ny kølervæske, opladning af batteriet (!?!?) etc.

Så spoler vi historien lidt frem efter et anbefaling af et familiemedlem for et værksted i Roskilde

summa summarum, 3 uger senere har fået udskiftet varmepumpen hos et “almindeligt” værksted til den samlede pris af 6.000 ALT inklusiv!! Bla fuld kølervæske til 82 kr og ikke 1.100! En varmepumpe til 1.700 kroner.

Det efterlader selvfølgelig spørgsmålet om de 7.000 for udskiftet af kondensatoren har været endnu et svindelnummer fra Auto-Forums side.

Det er stort set umuligt for mig at beskrive den frustration over den malkning af kunder der kan foregå i et audi licenseret værksted. Men er efterladt sur og skuffet over sådan en behandling kan tage sted. Jeg kan forstå priser kan variere, men søreme ikke med 20.000 eller 500 procent!

Men for at opsummere ovenstående. Brug ALDRIG dette værksted.

19 de novembro de 2021

Super service.

Vi har lige fået vores nye Seat Leon leveret fra Auto-forum i Roskilde. Super service både ved bestilling og ved levering af bilen.

17 de agosto de 2021

Fremragende service

Rigtig god og behagelig sælger, der gav sig tiden til god service.
Ved afhentning af bilen fik jeg en grundig gennemgang af alle bilens funktioner og udstyr og hvis der kom flere spørgsmål efterfølgende, kunne jeg altid kontakte dem og få hjælp.
Alt i alt en rigtig god oplevelse som klart kan anbefales!

16 de agosto de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ville købe reservedele til min VW

Ville købe reservedele til min VW. Fik utrolig arrogant behandling og måtte nærmest undskylde mit behov. Forlod stedet uden at handle og fandt i stedet hvad jeg søgte hos en anden forhandler, som gav den helt almindelige gode imødekommende service man som minimum forventer som kunde. Sætter aldrig mine ben i Roskilde-afdelingen igen.

28 de julho de 2021

God sælger

God sælger, der gav sig tiden til god service. Uden at være anmassende.
Især ved afhentning af bilen fik vi en grundig gennemgang af bilens mange finesser. Og besked på vi altid kunne vende tilbage med spørgsmål.

15 de julho de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En fornøjelse at bestille ny SEAT…

Det var en fornøjelse at bestille ny bil. Sælger havde svar på stort set alt, og hvis ikke han kunne svare med det samme, så lå der et klart svar på mail indenfor en times tid.
Vi valgte at få monteret lidt ekstraudstyr før afhentningen og her var han ligeledes super villig til at få vores ønsker til at blive opfyldt.
Og fik tilmed presset leveringen frem så ventetiden ikke var for lang…
Tusind tak Maz!

13 de maio de 2021
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mazlum fra Seat Roskilde, var med til at gøre vores købsoplevelse god, efter lidt startbesvær med en anden sælger.
Leverede vores bil 4 dage tidligere end forventet, så deres værksted har også ydet en god service.
Var også god til at vejlede ift. lån mm og gav en god gennemgang af bilen inden udlevering

12 de maio de 2021

Udmærket gennemført bilkøb

På grund af Coronasituationen blev tiden fra købsdatoen til leveringen meget langstrakt. Auto-Forum var uforskyldte i dette, og forsøgte gentagne gange at opklare hvordan processen forløb ved at forespørge og derefter give besked tilbage. Jeg er udmærket tilfreds.

26 de fevereiro de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais