Autodeleshop Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Reservedele langt billigere end hos danske leverandører sparer 20-65 % Brugt dem 5-6 gange og positiv hver gang Og stort udvalg næsten alt kan fås og i mange forskellige kvaliteter, både fra... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg synes Autodeleshop eller AutoDoc er super. De kan levere flest alle dele, De har mange fabrikater at vælge imellem Delene er billige Leverancen er meget god (ros til DHL også) -- Levering... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Har købt en del ved dem efterhånden. Har kun gode oplevelser. Har haft en reklamation indtil nu, som forløb helt efter bogen. Varen blev ombyttet. Skal man sige noget negativt, er leveringstiderne li... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Stort udvalg og fair priser. Det bestilte blev leveret efter 5 dage og svarede til beskrivelsen. Alt ok. jeg forsøgte dog at spørge om nogle ting på mail til kundeservice, men på trods af 2 henvendels... Ver mais

A empresa respondeu

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

28 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

keep away

I got a email after i have been looking on there site, that i left parts in by shopping chart. saying order today before 16.00 and we will ship from our store same day. so i did order a new NRF aircondition compressor to my car. (it was what they recommended on the online chat with Them)
i made my ordre on the 15 /9 -2016
and they withdraw the money from my creditcard.
the 19/9-2016 i get a email that the order have been packed at warehouse.
and packed received at me the 21/9-2016
but instead of the ordered NRF compressor they have sent a NISSEN compressor, and the compressor is in a old box there have been out before, half destroyed boks with oil fingers all over.
i will not recommend autodele.dk or any other of there shops. its a company that send what ever they want, and nor always what you ordrer.

21 de setembro de 2016

Perfekt e-handel

Købte et komplet tandremskit til bilen fra producenten Gates. De kunne levere den ved min hoveddør til ca. 1200,- hvor imod div. reservedelsgrossister skulle have 2500 + moms. Den blev sendt stort set samme dag som ordren blev indgået og kom som aftalt et par dage senere. Alt i alt et ganske fornuftigt firma at handle med.

2 de junho de 2016

Skod service og forsinkelse

Jeg bestilte kun varer der stod som "afsendes inden 24 timer". Da jeg dagen efter ikke havde fået en meddelelse om at ordren var afsendt, forsøgte jeg at kontakte firmaet på alle tænkelige måder, dog uden held. Jeg sendte til sidst en mail og bad dem annullere bestillingen. De svarede dagen efter og forklarede at der var en vare i restordre som ville komme på lager senere på dagen og min ordre ville blive afsendt straks efter. Jeg skrev igen at jeg ikke ville have varerne og at de skulle annullere. De svarede at min ordre var annulleret og spurgte om jeg ville have pengene sat på min konto hos dem. Det svarede jeg nej til, de spurgte igen om det samme og jeg svarede nej igen ..... Så indtil videre er vi så langt. Venter stadig svar fra dem.

Godt råd til forretningen: Når en kunde skriver " Jeg vil gerne annullere min ordre med ordrenummer: XXXXXXX, beskræft venligst" så skal i uden tøven svare "Naturligvis, din ordre er hermed annulleret. Vi håber du vil handle hos os en anden gang". Alt andet er for dumt og spild af alles tid.

Skod service og skod kommunikation

5 de maio de 2016

Pas på .....

Der er varer på hjemmesiden, som ikke kan leveres. Og selvom firmaet ved dette, hæves betalingen alligevel på kreditkortet og der bliver gjort et noget uskønt og ihærdigt forsøg på at beholde pengene til senere handel. Der er ventetid på tlf. hotline og selvom hjemmesiden er på dansk er der ingen hjælp at hente på dansk. Ovennævnte er bare ikke ok og jeg ser frem til at modtage mine penge retur uden yderligere. I er ikke I god tro på det tidspunkt pengene hæves ......... det er uklædeligt og uhæderligt ...... og jeg er klar til at gå videre med sagen hvis pengene ikke er retur den 19.4.

18 de abril de 2016
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Nem side at handle ved. MEN...

Ingen bemærkninger til varer, men deres leveringstider!!!
Bestiller KUN varer vist som klar til afsende indenfor 24t, MEN, desværre har der fire gange i træk, været forsinkelser, varer bestilt søndag kommer en en uge senere. Eneste kommentar fra dem er: Beklager bla. bla. bla.

21 de março de 2016

Fornuftig hjemmeside

Jeg må indrømme at jeg blev noget betænkelig da jeg læste anmeldelserne EFTER jeg havde bestilt mine vare, men jeg bestilte søndag aften, tirsdag fik jeg track & trace, og i dag torsdag modtog jeg varen, så alt i alt en god oplevelse.

4 de fevereiro de 2016
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Perfekt original vare som markedsført på hjemmesiden

Bestilte d. 29/12-15 og d. 7/1-16 blev varen leveret til døren. Bestilte og betalte varen via "autodeleshop.dk", men fik en mail med "Forsendelsesbekræftelse" fra "bildeleshop.dk". Firmaet bag de forskellige sider hedder Autodoc GmbH og ligger i Berlin. De har også siden "autodoc.dk" og andre lignende.

Jeg var mistroisk, også på baggrund af de andre anmeldelser på Trustpilot - og derfor bestilte jeg uden at betale ved købet, men valgte en faktura via Klarna - betal inden 14 dage, så jeg ikke havde penge til gode, hvis nu varen aldrig kom eller det var en forkert vare.

9 de janeiro de 2016

Klar anbefaling

Har handlet ved dem et par gange.
Leveringen kan tage 4-8 dage. Men det bliver klart
overgået af de lave priser i forhold til res. forhandlere i dk
- Specielt da jeg fik bestilt forkert - kontaktede dem via hotline og Email
Forsendelsen blev aflyst og pengene som var betalt via paypal kom
retur inden for 2 døgn.

Mvh
John Christensen

24 de julho de 2015
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slow dispatch, bad customer support.

Don't respect customers statements for canceling the order. They send the order 5 days after placing it, even it was written to them to cancel the order the day before they send it.

10 de julho de 2015
logotipo da Autodeleshop

Resposta da Autodeleshop

Tak så meget for din feedback,Deyan det hjælper os med at identificere, hvad der gik galt.
Vi vil gerne holde dig som kunde i fremtiden.
Vi vil kontakte dig og løse dette.

Nicholas Johansson

Great services!

I used this web-shop for the first time just over a week ago and I must admit that I was very happy with the services I have received. The product has arrived on time and is of the good quality that I have been expecting. But more, what I liked about them is that they have a little thing ''expert check'' which has helped me get the best part for my car and they even found for me an even cheaper part!! This is sure not one of the companies that tries to steal your money.

8 de dezembro de 2014
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God Kvalitet, pålidelige og meget hjælpsomme !

Jeg bestilte dele til min Saab 9-3 06' bremser, klodser, udstødning og fjedre til under 3000kr. med forsendelse! hurtig levering (3 dage) og da jeg havde bestilt de forkerte forskiver fik jeg tilbud om at sende dem retur og kompenser mig differencen på de rigtige.

24 de outubro de 2014
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode priser og fantastisk service!

Autodeleshop hjalp med at finde de helt rigtige reservedele i høj kvalitet til min bil - og til en lavere pris end reservedele af underlegen kvalitet i Danmark. Hurtig og billig levering lige til døren.

Kan varmt anbefales!

18 de setembro de 2014

Super

Har handlet her flere gange. God dansk hjemmeside hvis du altså ved præcis hvad du skal købe. Varerne kommer i løbet af en lille uge.
Prisen er under det halve, af det billigste du kan finde i dk og produkterne er de samme.

7 de setembro de 2014

Alt iorden !

Har handlet der mange gange uden problemer ! Altid fået mine vare og altid iorden .
Kan anbefales ! Halv pris iforhold til danske forhandler :)

6 de maio de 2014

10-4

Læste nogle anmeldelser her inde og blev lidt skæbtisk. Men da priserne var så lave ville jeg alligevel give det en chance. Bestilte Bremseskiver, klodser, luftfilter og oliefilter. 550 kr. incl fragt. Der gik ca 4 dage så stod UPS med pakken ved min hoveddør. Det er nu monteret og virker perfekt og bilen er klar til omsyn. De bedste anmeldelser her fra

3 de novembro de 2013
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering fra Tyskland de sagde 5-6 dage der gik 4.
Meget billige jeg købte tændrør til Toyota avensis pris i DK ca 200 kr pr stk
hos bildeleshop betalte jeg 83 kr pr stk

10 de setembro de 2013
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais