Autodeleshop Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Reservedele langt billigere end hos danske leverandører sparer 20-65 % Brugt dem 5-6 gange og positiv hver gang Og stort udvalg næsten alt kan fås og i mange forskellige kvaliteter, både fra... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg synes Autodeleshop eller AutoDoc er super. De kan levere flest alle dele, De har mange fabrikater at vælge imellem Delene er billige Leverancen er meget god (ros til DHL også) -- Levering... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Har købt en del ved dem efterhånden. Har kun gode oplevelser. Har haft en reklamation indtil nu, som forløb helt efter bogen. Varen blev ombyttet. Skal man sige noget negativt, er leveringstiderne li... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Stort udvalg og fair priser. Det bestilte blev leveret efter 5 dage og svarede til beskrivelsen. Alt ok. jeg forsøgte dog at spørge om nogle ting på mail til kundeservice, men på trods af 2 henvendels... Ver mais

A empresa respondeu

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

28 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Har bestilt derfra et par gange uden…

Har bestilt derfra et par gange uden nogen form for problemer. Har dog prøvet hvor jeg har bestilt 3 forskellige filtrere samt noget andet hvor det ikke blev sendt samtidig.. og filterne kom i en pakke hver for sig, lignede en meget besværlig måde og sende pakker på da den første var stor nok til det hele kunne være der. Fragt tiden var højst et par dage :)

15 de março de 2018

vi gør vores bedste for at hjælpe dig,
Tak!

ELENDIG Kundeservice!!!

Forfærdelig kundeservice. Der er absolut ingen af de garantier eller løfter de giver på hjemmesiden der holder!
Jeg havde bestilt nye bremseskiver og klodser til min bil, bestilt efter henvisning fra dem og deres side. Jeg bliver anbefalet nogle dele som jeg bestiller. Efter længere tid modtager jeg delene og begiver mig så ud i at montere det hele. Jeg finder under monteringsforsøg ud af at bremseskiverne IKKE passer til min bil alligevel. Frustreret må jeg sætte de gamle dele på, og tager med de samme kontakt til autodeleshop.
Vi har en lang mail korrespondance, hvor de første mails går ud på, at de beder mig tage nogle billeder af at den ikke passer og sende, hvilket jeg udtrykkeligt forklarer at det ikke kan lade sig gøre. Vi skriver videre frem og tilbage og jeg bliver ringet op af Patrick King, en indisk lydende kundeservice medarbejder fra et eksternt firma. Han siger han nok skal hjælpe mig med at få det løst. Dagen efter skriver han at de ikke kan tage min reservedel retur pga monteringsmærker, på trods af at delen er forkert grundet DERES fejlrådgivning.

BESTIL ALDRIG DERFRA!!! I har ingen sikkerhed overhovedet!

27 de fevereiro de 2018

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super Service Gode priser.

Super Service Gode priser.
Har handlet der mange mange gange altid været tilfreds :)
Men ufattelig langsom forsendelse og det tager altid 4 dage før de sender delene, det kunne godt gøres meget bedre, så ville jeg også bestille endnu mere.

17 de janeiro de 2018

vi gør vores bedste for at hjælpe dig,
Tak!

Har nu ventet 12 dage

Har nu ventet 12 dage, dette er en fup virksomhed. Må så en tur i banken og få penge retur. Køb aldrig noget i denne shop...

16 de dezembro de 2017

Offentliggjort 4 minutter siden
Ufattelig dårlig ..
Ufattelig dårlig ... for 4 gang på 6 måneder har jeg fået leveret noget forkert ... denne gang bestilte jeg coated bremse skiver til en høj pris .. og så kommer der et helt andet fabrikat som ikke er coated men bare nogen skod skiver de gerne ville af med .... nu skal jeg sende dem retur og vente op til 3 uger før jeg kan få det der står på ordre bekræftelsen og som jeg har betalt for ... sikke et skodfirma... hvor er den tyske grundighed blevet af ???
Du har købt følgende produkter :
Position Artikel-Nr. Artikelnavn Antal Enkelpris i DKK Totalpris i DKK
1. 1170083 Bremseklodser 1 225,83 225,83
2. 6110148 Bremseskive 2 259,18 518,36
3. Garanti for Trygt Køb 1 39,00 39,00
Samlet pris af varen: 744,19 kr.
Levering: 79,00 kr.
inkl. 25% moms 172,44 kr.

Total: 862,19 kr.

16 de novembro de 2017

Kære hr Christiansen,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har kun forsøgt at handele med dem en …

Har kun forsøgt at handele med dem en gang, som også bliver den sidste. Utrolig dårlig service. I første omgang skulle den være sendt med GLS, men 2 dage senere med TNT, som så smider den væk. Da jeg så forsøger at få dem til at løse problemet, skal jeg selv kontakte TNT, som lover levering, men det kommer ikke og ender med at de ikke gider svare på min henvendelse. Derefter tilbage til Atodele, som ikke vil kreditere før de får varen retur fra TNT ( som har smidt det væk) Efter flere forsøg lykkedes det at få dem til at forstå at det er dem der skal løse problemet, 2 uger senere har de stadigvæk ikke sendt pengene retur. så efter 4 uger ingen varer og ingen penge, helt igennem dårlig service og useriøst firma, som på ingen måde kan anbefales..

7 de novembro de 2017

dårlig service!

Har bestilt derfra et par gange uden problemer 1 gang med store problemer tog 4 uger før jeg modtog mine vare de blev ved med at sige det var gls der havde smidt det væk men gjorde ikke noget for at hjælpe en og sende noget nyt. Tænkte det kunne være det bare var den ene gang og har nu bestilt noget fra dem igen og ser ud til det er samme historie de kommer med. Kan se den er pakket på deres pakke central men gls har intet modtaget. Elendig service de har.

18 de outubro de 2017

Kære hr Fogtmann,

Varen kom efter 5 dage

Varen kom efter 5 dage, så super træffes med leveringstiden, når det ny afsendes fra Tyskland... og så er det langt billigere end i DK...

17 de outubro de 2017

ALDRIG IGEN!

ALDRIG IGEN!

De anbefalede den forkerte del, et hjulleje, dette var beregnet til en bil uden esp, hvilket jeg pr. mail udtrykkeligt gjorde opmærksom på at bilen havde inden. Efter montering kørte bilen 10 meter og vupti, der kom fejlkoden.
På med tester og slette koden, 10 meter og vupti, fejlkode igen.
Nyt leje bestilt hos Chevrolet...monteret og ingen fejlkode.
MEN! Så mailer jeg dem og fortæller om deres fejlagtige anbefaling af delen.
Skiftende kundeservice medarbejdere, der ikke fatter noget som helst, MANGE mails senere vil de se min "mekaniker-licens" for at refundere delen!!! De er fuldkommen vanvittige og gør det kun for at genere!!!
Lang historie kort:
FIND ET ANDET STED AT KØBE DELE!!!
Bildeleshop, autodeleshop osv er alle samme firma....autodoc.
ELENDIGT FIRMA!
"Kundeservicemedarbejdere" er Hanna Benediktsdóttir, Alan Wake (som er den sidst tilkomne og mest belastende) m.fl.

ALDRIG ALDRIG MERE!!!

Der kommer et standardsvar fra Autodoc (bildeleshop, autodeleshop) som er et og samme firma om de vil kontakte mig...dette sker ikke!
KØB ALDRIG NOGET HOS DETTE FIRMA!

4 de outubro de 2017

De sender(efter 10 dage) forkerte dele

De sender(efter 10 dage) forkerte dele, selv om der står korrekt reference på sitet hvor man bestiller. Med mindre man betaler 39 kr. ekstra ved bestilling, vil de ikke tage fejllevering tilbage med mindre man selv betaler 275 kr. for forsendelsen! Det er slet ikke den service som man får andre steder, så bliv væk herfra.

NB! Det er Autodoc i ny forklædning med russisk ejer, så check dit Visakort hvis du har handlet her!

15 de setembro de 2017

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Du får dine dele. men det tager lidt tid.

Jeg tror jeg kan snakke på alles vegne når jeg siger dette. Med snart 20 ordre hos autodelshop oplever jeg dette hver gang. Autodelshop et kæmpe udvalg. Rigtig mange gode kvalitets dele som ikke en gang thansen kan matche. Du vælger selv om det skal være det billige fra Stark. Eller om du skal have OEM dele fra Febi bilstein. De fleste dele er på lager, selv til specielle biler det er fedt! Men her slutter det så også. Virksomheden er beliggende i Tyskland. Det betyder så at hvis du skal "slås" med dem bliver det via deres kunde support som for det første er engelsk og for det andet ikke har styr på en dyt. Jeg har lige afgivet en ordre . For mig var det vigtigt at jeg kunne have delene inden fredag (4 dage) jeg blev lovet af deres support at hvis jeg valgte dele som var på lager, ville dette ikke være et problem. I dag fredag er delene ikke en gang pakket, selv om alle dele var på lager... Sådan er det hver gang. Jeg har en enkelt gang måtte vente 3 uger på mine vare, og aldrig fået dem hurtigere end 8 dage. Det gør autodelshop til et ringe valg hvis du står og mangler delene som man ofte gør. Når det så er sagt ville jeg forsætte med at afgive ordre hos dem, fordi delene er i top kvalitet og prisen er helt i bund. Så kan man kun håbe på deres support og leveringsdato bliver bedre.

4 de setembro de 2017

Kære Hr Carlsen,

fupforetagende

Har bestilt varer den 25/7-2017 og har endnu ikke modtaget varer
den 9/8-2017, selvom de har påstået at varer er sendt med GLS.
Men heller ikke GLS har modtaget . noget fra firmaet. Det er ren fup.

9 de agosto de 2017

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte 4 tændrør hos firmaet …

Bestilte 4 tændrør hos firmaet Autodeleshop.dk og fik varene i løbet af en uge fra Berlin, kunne følge dem undervejs, det må siges at være god service, handler der gerne igen.
Blev leveret med GLS lige til døren, god service til dem også...

8 de agosto de 2017

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det trækker pengene flere dage før de sender delene

Igen må jeg på det kraftigelse advare om dette firma som går under flere navne, autodeleshop/ autodele24 mv
Det er ikke danske standarder for moral og kundeservice, men muligvis tyske
Årsag;
1: De trækker beløbet fra din konto langt inden selv modtaget delene for videreforsendelse til køber
2: På deres webside oplyser de at dele er klar til afsendelse inden for 24 timer selv om de konsekvent ALDRIG sker.
De har simpelt helt ikke delene og lyver og bedrager så kunden til at tro at delene så jo snart er påvej..

3: De kan tiltider bytte rundet på dele, så et bestemt fabrikat man ønsker istedet kommer frem som et andet.

4: Deres kundeservice er udelukkende unge uerfarende mennesker, som ikke er skyld i, at ledelsen lyver og bedrager kunder i hele Europa.

5: De vender ikke tilbage på aftaler når lover det. her på trustpilot!

21 de julho de 2017

Med venlig hilsen, Autodeleshop

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Lang leveringstid på kvalitetsdele

Jeg tog chancen at bestille reservedele gennem siden primært på grund af de lave priser på kvalitetsdele. Jeg havde læst om en del dårlige oplevelser, men ville give dem en chance. Bestilling osv gik smertefrit, fik rabat og gratis levering, og delene var alle på lager og klar til afsendelse indenfor 24 timer. Men siden jeg bestilte gik der en uge før jeg havde delene. I mit tilfælde var det blot til irritation at der går så lang tid. Men lad da være med at reklamere med at det kan afsendes indenfor 24 timer. Det bliver jo en konkurrenceparameter som folk kunne tænkes at skæve til, hvis deres bestilling haster. Og så har i pludselig flere utilfredse kunder og en dårligere rating her. Hvis man strammer op på det og leveringstid, så vil jeg ikke have noget problem med at benytte dem igen.
På plussiden er det store udvalg, lave priser, kvalitetsdele.

16 de julho de 2017

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik det jeg havde bestilt præcis det …

Fik det jeg havde bestilt præcis det jeg havde bestilt, har bestilt mange gang ved dem. For der er penge at spare. Med hensyn til fragt synes jeg det er værd at vente den tid. Køber der igen helt sikkert

3 de julho de 2017

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Lang leveringstid.

Lang leveringstid.
I indkøbskurven står at varen er på lager, og kan være klar til afsendelse inden for 24 timer. Samtidig står der levering med UPS m.m og så 2 datoer. Vi tænkte ok, så bliver der hurtigt levering som de skriver, men vibhar haft en bil holdende og vente i 6 dage fra bestilling til levering, pengene er dog trukket pånkontoen efter 2 dage.
Det er helt sikkert os der læser det forkert, men havde ikke forventet at hurtig levering er lig med en uge, så havde vi bestilt et andet sted. Måske en bedre formulering som ikke vildleder folk
Dette er oplevet 2 gange:-(

19 de junho de 2017

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super priser og kundeservice.

Jeg har handlet en del gange på deres side og altid været super tilfreds med kvalitet og pris.
Sidst fik jeg dog leveret en forkert condenser, selv om at jeg havde tastet min nummerplade, viste det sig at den ikke passede.
Men stor respekt for "Herman" i deres kundeservice som brugte en halv time og løste problemet for mig med at få returneret varen.
Så derfor fem stjerner herfra.

14 de junho de 2017

Autodeleshop

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais