Reservedele langt billigere end hos danske leverandører sparer 20-65 % Brugt dem 5-6 gange og positiv hver gang Og stort udvalg næsten alt kan fås og i mange forskellige kvaliteter, både fra... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Jeg synes Autodeleshop eller AutoDoc er super. De kan levere flest alle dele, De har mange fabrikater at vælge imellem Delene er billige Leverancen er meget god (ros til DHL også) -- Levering... Ver mais
Har købt en del ved dem efterhånden. Har kun gode oplevelser. Har haft en reklamation indtil nu, som forløb helt efter bogen. Varen blev ombyttet. Skal man sige noget negativt, er leveringstiderne li... Ver mais
Ingen bemærkninger til varer, men deres leveringstider!!! Bestiller KUN varer vist som klar til afsende indenfor 24t, MEN, desværre har der fire gange i træk, været forsinkelser, varer bestilt sønda... Ver mais
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
I har de autoreservedele man står og mangler Man bliver glad i låget når man handler med Autodeleshop hver gang gang på gang

Resposta da Autodeleshop
den hurtige og professionelle måde ordren blev behandlet på .

Resposta da Autodeleshop
En helt igennem dejlig måde at handle med jer på

Resposta da Autodeleshop
Jeg vil godt have det er nemmere og finde reservedele til Hyundai Tucson sensor

Resposta da Autodeleshop
Stort udvalg og fair priser. Det bestilte blev leveret efter 5 dage og svarede til beskrivelsen. Alt ok. jeg forsøgte dog at spørge om nogle ting på mail til kundeservice, men på trods af 2 henvendelser blev der ikke svaret. Selve købet blev dog gennemført hurtigt og med ok orientering om forsendelsen, men manglende svar koster den ene stjerne.

Resposta da Autodeleshop
Alt i bedste orden, hurtig levering og reservedel passede som lovet. :-)

Resposta da Autodeleshop
Bestilte dele d.1-2-2025 alt er på lager og pengene er trukket, men intet er afsendt selvom jeg har rykket for det.
Hvor er mine varer?
Pas på dette firma

Resposta da Autodeleshop
Jeg skulle bruge et par ting til en af mine biler, som firmaet havde på med lidt forsinkelse. Efter denne korte forsinkelse fik jeg de ønskede varer uden problemer -
så det kan være bedre for mig. Derfor kan jeg sagtens
bruge firmaet en anden gang - og kan anbefale andre kunder til at bruge firmaet.

Resposta da Autodeleshop
Det er en virksomhed der fungerer. Stort udvalg af produkter og priserne er fornuftige. Samtidigt er det en fornøjelse at tingene fungerer med hurtige og sikre leverancer.
Flemming Lippert

Resposta da Autodeleshop
Reservedelen leveret som ønsket, men manifolden var både vind og skæv så den kunne ikke bruges.
kasseret.
dog er udgiften til manifolden senere blevet refunderet uden problemer og med en beklagelse.

Resposta da Autodeleshop
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.