Reservedele langt billigere end hos danske leverandører sparer 20-65 % Brugt dem 5-6 gange og positiv hver gang Og stort udvalg næsten alt kan fås og i mange forskellige kvaliteter, både fra... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg synes Autodeleshop eller AutoDoc er super. De kan levere flest alle dele, De har mange fabrikater at vælge imellem Delene er billige Leverancen er meget god (ros til DHL også) -- Levering... Ver mais
Har købt en del ved dem efterhånden. Har kun gode oplevelser. Har haft en reklamation indtil nu, som forløb helt efter bogen. Varen blev ombyttet. Skal man sige noget negativt, er leveringstiderne li... Ver mais
Stort udvalg og fair priser. Det bestilte blev leveret efter 5 dage og svarede til beskrivelsen. Alt ok. jeg forsøgte dog at spørge om nogle ting på mail til kundeservice, men på trods af 2 henvendels... Ver mais
A empresa respondeu
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Det bedste sted at handle reservedele. De er så søde til at hjælpe. 5 stjerner slår ikke til ++++++++

Hurtig levering.
Varen er som den skal være, perfekt...
Mvh. Jens...

Resposta da Autodeleshop
Det her firma er simpelthen til grin ! Jeg kan på ingen måde anbefale at handle der ! Jeg har købt for over 10.000kr stumper dernede med meget blandede oplevelser og fået en del forkerte dele leveret også nogen som ikke virkede .men det sidste jeg købte var et nyt koblingssæt af mærket Sachs for under et år siden ca 10.000km
Hoved cylinderen stod af i fredags og jeg skrev med det samme en garanti rapport som Tyske firmaer forlanger da det er et tysk firma og ikke et dansk som man ellers skulle tro når det hedder Autodele.dk
Jeg har også taget billeder og fremsendt reparations faktura fra den mekanikker soim har erstattet hovedcylinderen med en ny fra Sachs denne gang godtnok indkøbt hos FTZ men en del som Autodele.dk også sælger som løsdel
De vil intet have med sagen at gøre så alle deres forvisninger på deres web om erstatning af stumper og arbejds tid på udskifting af disse er crap ! Min opfordring kan kun være hold jer væk ! Som det ses i firmaets svar så vil de ikke dække deres garanti fordi jeg ikke har sendt hele koblings sættet retur men helt ærligt Autodele.dk sælger også løse slavecylindere så hvorfor ikke bare erstatte den del når den kun er den som ødelagt ? Jeg har ikke tænkt mig at lade firmaet slippe for deres forpligtigelser efter dansk lov hvor der er 24 mrd garanti på alt købt efter loven ! Det er som at sammenligne det med hvis jeg havde købt en helt ny bil så får jeg vel heller ikke en ny hvis den er i stykker inden for garantien ?Der skifter man vel også kun den ødelagte del eller ?
Både billeder og faktura er sendt optil flere gange så det er direkte løgn ! Jeg står med en regning på 6000dkr som firmaet efter dansk lov burde erstatte men de forsøger at lyve sig til at slippe for at dække

Resposta da Autodeleshop
Gode priser og nemt at finde frem til de ønskede reservedele. Stort udvalg fremragende

Resposta da Autodeleshop
Købte en forlygte komplet som ved modtagelse var itu pga af alt for dårlig emballering på forsendelse. Lygten kostede kr. 6001,11. Den ødelagte del skaffede mit værksted til kr. 420,- hvilket jeg bad via mail om refundering, MEN har aldrig fået svar.

Det er godt Det er godt Det er godt Det er godt

Resposta da Autodeleshop
Jeg har altid fået rigtig hurtig levering og kanon service, også hvis man bestiller forkert, så refundere lige så snart dele er kommet frem.
Jeg anbefaler at handle her.

Resposta da Autodeleshop
Træt af alternative varer !
Kan ikke passe at når den ønskede specifikke vare er på lager ifølge hjemmesiden, at man 2 gange ! Får et andet mærke tilsendt ! Har handlet meget på autodoc og er mekaniker, så jeg ved godt hvad jeg vil have. Og det er sgu lidt lusket at app'en er blevet ændret så man ikke kan se hvad man bestilte. Det gjorde ihvertfald at jeg 1 gang troede at jeg havde lavet en fejl bestilling, men blev så bekræftet i at min bestilling var korrekt ( tog et screensave inden jeg godkendte betalingen ), men 2 gang modtager jeg sgu den samme alternative vare igen !!

Resposta da Autodeleshop
Tonsvis af varer på hylderne, hurtig levering og til skarpe priser.
Har altid både mærkevare og et billigt alternative på listen, så kan man selv tage valget.

PL AT OG SVI NDEL
større gang fusk skal i lede længe efter, de sender defekte dele for så at sælge dig nogle nye du kan betale for en gang mere...føj
samtidig prøver de at få trustpilot til at slette indlæg ved at sige der ikke har været nogen handel.....de vil virkelig gå langt

Resposta da Autodeleshop
Har bestilt der mange gange. Som i mange gange. Har endnu aldrig fået leveret det forkerte. Skriver så og så og forespørger hvis jeg er i tvivl.

Resposta da Autodeleshop
Større gang plat og svindel skal man lede længe efter, hold jer langt væk.
Køb deres billige vare og bliv snydt til fingerspidserne for når det ikke virker, skal i bare købe noget nyt hos dem, så må de lige se om den vare du har købt kan blive byttet,...... det er deres reklamationsret
i mit tilfælde har jeg købt støddæmpere som er sat på bilen og den ene viser sig at være defekt ( de gamle er smidt ud) så skal jeg tage billeder og sende til den af den afmonterede vare... prøver at forklare jeg kan sende den retur når jeg har afmonteret den og monteret en ny ....men de diger de kan de sende mig en ny på egen regning .....GAAAABB

Resposta da Autodeleshop
Igen tilbage melding om restordre af bestilte produkt før egen henvendelse

Resposta da Autodeleshop
lidt hortiger levering vil være fint

Resposta da Autodeleshop
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.