Autodeleshop Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Reservedele langt billigere end hos danske leverandører sparer 20-65 % Brugt dem 5-6 gange og positiv hver gang Og stort udvalg næsten alt kan fås og i mange forskellige kvaliteter, både fra... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg synes Autodeleshop eller AutoDoc er super. De kan levere flest alle dele, De har mange fabrikater at vælge imellem Delene er billige Leverancen er meget god (ros til DHL også) -- Levering... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Har købt en del ved dem efterhånden. Har kun gode oplevelser. Har haft en reklamation indtil nu, som forløb helt efter bogen. Varen blev ombyttet. Skal man sige noget negativt, er leveringstiderne li... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Stort udvalg og fair priser. Det bestilte blev leveret efter 5 dage og svarede til beskrivelsen. Alt ok. jeg forsøgte dog at spørge om nogle ting på mail til kundeservice, men på trods af 2 henvendels... Ver mais

A empresa respondeu

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

28 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid god og hurtig service

Altid god og hurtig service, og de rigtige vare

25 de junho de 2019

Kære Kunde,
mange tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glade for at have levet op til dine forventninger!

Vinduesviskere

Jeg har købt et sæt vinduesviskere hos dem. Efter at have indtastet min bils registreringsnr valgte jeg et sæt viskere. Efter modtagelse viser det sig, at viskerne slet ikke passer. Det har butikken erkendt men synes alligevel, at jeg selv skal betale returfragt udover at have ulejligheden. Køb ikke hos dem

22 de junho de 2019

tak for din anmeldelse.
Vi beklager, hvis du beslutter dig at ikke være vores kunde længere. Vi bestræber os altid på at tilfredsstille vores kunder.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Autodeleshop / AutoDoc, hurtigt, nemt, billigt.

Har handlet hos Autodele også kaldet originalt Autodoc, de har altid gode priser og hurtig levering, selv ved køb af kvalitets mærker er prisen langt bedre end andre Danske leverandører, kan kun varmt anbefales.

17 de junho de 2019

Kære Kunde,

tak for din flotte anmeldelse.
Autodeleshop og Autodoc er tætte partnere, men dog to forskellige virksomheder.
Vi er glade for at have givet dig en god oplevelse ved handel hos os.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hej alle,nu prøver de med at der ikke…

Hej alle,nu prøver de med at der ikke har været en handel,for at få Trust til at slette mine indslag.Det firma har ingen grænser for hvor langt de vil gå.

13 de junho de 2019

Hej Preben,
Vi har svaret på dine utallige anmeldelser lige så mange gange. Vi kommer desværre ikke videre. Vi har gjørt alt hvad vi kunne for at løse problemet. Pengene for delen blev overført til din bankkonto.

God oplevelse

God oplevelse. Varen blev leveret helt som aftalt.

Kære Kunde,
tak for en god anmeldelse. Vi er glade for at kunne leve op til dine forventninger omkring internet handel og glæder os til at se dig i shoppen igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid korrekt og punktlig levering.

Kære Kunde,
mange tak, fordi du tog tid for at skrive en god anmeldelse.
Vi er meget glade, du er tilfreds med vores online shop!

Handlet der længe

Handlet der længe. Har ingen problemer haft

Kære Kunde,
mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med at handle hos os og vil naturligvis gerne se dig igen!

Fleksible og god service

Kære Kunde,
mange tak, fordi du tog tid for at skrive en god anmeldelse.
Vi er meget glade, du er tilfreds med vores online shop!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

dobbelt tjek de dele i vil bestille

autodeleshop og autodoc er samme forhandler og samme priser.

bestilte skiver og klodser hele vejen rundt og olie og oliefilter, alle dele passede og jeg er tilfreds men den er kun fordi jeg dobbelt tjekkede med andre hjemmesider hvilken dele der skulle bestille for der var flere at vælge imellem.

de får kun 4 stjerner da de trækker pengene med det samme som de først må gøre når de sender delene og der gik 14 dage før jeg fik delene, men begge dele vidste jeg godt ville ske.

super gode priser de har.

21 de maio de 2019

Kære Kunde,
tak for din anmeldelse og interesse til vores butik. Vi kan bekræfte, at Autodeleshop og Autodoc er tætte samarbejdspartnere, men vi er to forskellige virksomheder.
Jeg beklager, at du har oplevet længere leveringstid på din bestilling. Det er selvfølgelig slet ikke optimalt.
Vi arbejder hele tiden på at blive bedre, så vi sætter stor pris på al feedback fra vores kunder.
Håber på at se dig igen!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Svær at danse med i reklamations sager, men nu er vi enige

Startede med at give 1 stjerne, blev så kontaktet af firma, de har så tilbage betalt mine penge, så derfor er min anmeldelse rette
Man skal huske når man køber reservedele her, så skal man kontakte support, for at hører om det er rigtig, delen som bliver anbefalet passer til den bil den er købt til, det er hvad jeg har fået besked på, hvis jeg skal købe igen :-(
Købte bremsetromler, valgt imellem dem der kom frem på min nummerplade. Den ene revnede efter 4 måneders brug, da jeg ville bruge min garanti, fik jeg efter en mail kopondsanse på 23 mail, besked på de ikke passede på min bil og de slet ikke havde denne varer.
Jeg har sendt den skeenshot af deres side, fra bestilling, men de er ligeglade
Har svært ved at anbefale denne hjemmeside eller søster sider

11 de maio de 2019

tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at kunne finde en acceptabel løsning.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Manglende lagerstyring og manglende status på ordre når der intet sker. Kun dårlige undskyldninger

Jeg bestilte varer d. 2/5, og alt var på lager.
Jeg skrev til dem d. 7/8 og spurgte til ordren, da de allerede havde trukket pengene d. 6/5, og de ville lige undersøge sagen, men intet svar.
Nu her i dag d. 8/5 har jeg spurgt igen, og nu viser det sig pludselig at det ikke er på lager alligevel.
Så nu har jeg godt nok annulleret ordren, så skal jeg love for at de kan kontakte en, og kommer med en mase undskyldninger, og om hvad de skulle have gjort.

Herunder er hvad der står under ordren.
Det eneste der mangler er Afventer afsendelse.
Alt andet er ok:

Afventer afsendelse
Bearbejdes: bestilling er nu i færd med at blive kontrolleret før den afsendes med kurer service.
Bearbejdes: bestilling er allerede blevet pakket.
Bearbejdes: bestilling bliver pakket nu.
Bestilling er allerede blevet leveret til vores lager.
Dine varer er blevet reserveret og vil blive overført til emballering på vores lager
Din bestilling er blevet accepteret for bearbejdning
Afventer betaling

8 de maio de 2019

tak for din anmeldelse.
Vi beklager, at du var nødt til at aflyse din bestilling pga. den lange behandlingstid. Vi har 6 lagre, blandt andet i andre lande. Det kan ske, at delen ikke findes på hovedlageret og vi skal flytte delen til hovedlageret fra en andet land, hvilket forlænger behandlingstid. Det sker sjælden, men det gør det alligevel. Vi håber, at det ikke sker igen. Vores første prioritet er at forbedre vores kundeservice. Vi vil gerne påminde dig om, at der er tusindvis af varer i vores katalog og man kan vælge alt, hvad opfylder alle dine behov.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Køb dine varer et andet sted

Det er nemt at købe på nettet, men derfra er det bare op ad bakke. Forkerte varer sendt, og skal selv betale for at returnere deres forkert fremsendte varer. Derefter beholder de bare ens penge. Da jeg ringede 3 uger senere og spurgte hvor mine penge blev af fik jeg svaret, at de da havde fået min pakke, men de havde selv valgt at sætte dem ind på min helt egen personlige konto. Tusind tak. Jeg fik dog mine penge, hvilket fik dem skrabet op på to stjerner. Jeg vil fremover benytte et andet firma

18 de fevereiro de 2019

Kære Kunde,
tak for din anmeldelse. Vi kan bekræfte, at søgning vha. nummerplade eller bildata ikke kan garantere 100 % kompatibilitet, fordi man kan montere forskellige typer bildele med forskellige karakteristika på køretøj og pga. ændringer, der er foretaget af producenten i løbet af årene. Beskrivelsen af varer indeholder OE-numre til sammenligning. Det er altid anbefalende at få tjekket kompatibilitet vha. stelnummer hos vores Kundeservice, der er altid til din rådighed. Man kan udfylde en kontaktformular på vores hjemmeside og vi svarer hurtigst muligt. Desuden er det muligt at benytte sig af "Tryg Køb" funktionen. Ved bestillingen betaler man DKK 43 og få mulighed for at sende varerne tilbage til os på vores regning (gælder ikke pladskrævende varer).
Når man sender varer retur, bliver pengene overført tilbage til kunden efter vi har modtaget pakken.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super godt alternativ til bildele

Jeg synes Autodeleshop eller AutoDoc er super.
De kan levere flest alle dele,
De har mange fabrikater at vælge imellem
Delene er billige
Leverancen er meget god (ros til DHL også)
Levering kan ta' lidt mere tid end hvis man går i byen for at købe delen, og fejllevering kan være svær at få kompensation for.
Men alt i alt et super tilbud til os, der prøver at holde biludgifterne nede, ved at reparere vores gamle biler.

25 de janeiro de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde bestilt Brembo bremser til en…

Havde bestilt Brembo bremser til en Golf 7 samt et sæt bremser til en Mini. Det hele passede og fragten tog ca 6 dage. Jeg havde læst anmeldelser herinde inden jeg bestilte. Tog chancen og det gik fint. Prisen og udvalget er der ingen danske sider der kan matche med.

Inden man bestille skal man undersøge grundigt hvilke dele man skal bruge så man ikke ender i en sur situation. De fleste numre på reservedele går igen.

23 de janeiro de 2019

Elendigt foretagende.

Elendigt foretagende.
Bestilte en køler grill til en Ford Mondeo MK3 ved hjælp af indtastning af nummerplade, men har fået en til enten en Fiesta eller en Focus. Ved opringning til firmaet får man indtrykket af, at jeg da må kunne forstå, at de ikke kan holde styr på alle varenr. Kundeservice er der i hvert fald ikke meget af, ej heller en vilje til at løse problemet. Jeg fik dog lov til at returnere den fejlleverede vare, og så kunne jeg jo bare prøve at bestille en anden. Det skal så koste mig 200 kroner i fragt frem og tilbage på en del der koster 198,-

20 de dezembro de 2018

Kære Kunde,
tak for din anmeldelse. Vi beklager, at du er utilfreds med betjeningen.
Hos os er det muligt at benytte sig af "Tryg Køb" funktionen. Ved bestillingen betaler man DKK 43 og få mulighed for at sende varerne tilbage til os på vores regning (gælder ikke pladskrævende varer).

Bestilte for 3811 kr blandende dele

Bestilte for 3811 kr blandende dele - alle på lager. Fik alle delene efter 10 dage (7 hverdage). Nåede at blive lidt nervøs da der ikke skete noget på track & trace, men pludselig var delene i DK og blev leveret dagen efter.

4 de dezembro de 2018
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Åhh det har været hårdt at handle med…

Åhh det har været hårdt at handle med Autodeleshop...Jeg havde et ønske om at få nye bremseklodser og skiver til min bil, hvor jeg valgte shoppen, der både havde en god pris samt udvalg.

Jeg valgte også siden ud fra, at den så danskejet ud og hørte andre havde brugt dem.

Da jeg havde fundet varene (opslag på nummerplade og dobbelt tjekket at bilmodel var rigtig) - blev prisen dog lige en del højere ved afslutningen af købet, da de først pålagde moms der... Det er ikke lovligt, men der fandt jeg ud af at de er tyskejet (Reg No: DE260634589).

Prisen var stadig under de andre steder jeg tjekkede og jeg fortsatte. Delene blev leveret, efter et stykke tid, og min mekaniker kunne nu gå igang. Efter flere forsøg på at regne ud hvorfor det gik galt allerede ved første dæk, fandt de ud af at bremseskiverne var for store!

Nu har jeg skrevet 15 mails og eneste ordlyd i svarene fra siden (som også står bag AUTODOC):
- send biloplysninger (dem har de haft hele tiden)
- send billeder
- send flere billeder
- har du monteret delen og er billederne højopløselige?
- send flere billeder
- vi kan ikke sælge delene igen, hvis du har monteret dem

Der har INGEN løsningsforslag eller dansktalende support været og ringer man op, er det vist et indisk callcenter...

Jeg er så frustreret nu, at jeg må betale 3 gange deres pris for at få delene andet steds (selvom jeg ikke har fået de andre ting returneret endnu), samt få juridisk rådgivning til at få selskabet til at trække ordren tilbage...

Hav MEGET god tålmodighed hvis du ønsker at prøve lykken hos dem og kryds fingre for at de sender de rette dele!

11 de outubro de 2018

tak for din anmeldelse.
Vi beklager rigtig meget, at du har haft en dårlig oplevelse.
Man kan undgå denne slags problemer ved at kontakte os inden bestilling.

Dårlig Servise.

Dårlig Servise.
Efter at have bestilt et sæt coated bremseskiver i et bestemt fabrikat, så sender de et sæt bremseskiver i et andet fabrikat. Coated er de heller ikke.

Når man så konfronterer firmaet med den forkerte fremsendte vare, så er det stort set alle andres skyld end deres. Ingen beklagelse, undskyldning eller evt. kreditnota.

Priserne på varerne er ok, men service er der intet af overhovedet.

25 de junho de 2018

Kære kunde,
Tak for din mening.
Vi kontakter dig snart for at løse problemet.

Autodeleshop

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Trækker pengene på ting de ikke har på lager.

Onsdag d 30 bestiller jeg en masse ting fra butikken i håb om det ikke var som alle andre anmeldser.
Fredag d 1 trækker de pengene for det jeg havde bestilt, hvor jeg så regnede med de også sendte det samme dag.
Tirsdag d 5 kontakter jeg dem fordi de ikke har afsendt varen og jeg føler mig snydt, hvorpå jeg så får svaret at en af de dele som der står på lager på hjemmeside ikke er på lager alligevel. Men alligevel er der blevet trukket penge for varen.
Det var sidste gang jeg bestilte fra denne hjemmeside.

10 de junho de 2018

Kære kunde,
Tak for din mening.
Vi kontakter dig snart for at løse problemet.

Autodeleshop

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais