Bakkermode Avaliações

O TrustScore é 1 de um total de 5

1,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

complete misleiding ! op de foto een mooie gebreide trui met kleurlijntjes in gekleurde wol. in realiteit een witte trui waarop kleurlijntje geprint waren, in andere kleuren. retour lukt niet want is... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Scam artists!!! Buyer beware I had to pay to return the item as registered post and then they didn’t refund me!! Total scam I don’t understand how these types of websites do not get shut down

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

J’ai commandé un pyjama en coton … j’ai reçu un vêtement mal coupé en matière synthétique. J’ai demandé un formulaire de retour et de remboursement : je devrais ,selon eux , le renvoyer à mes frais à... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Eigenlijk een 0 waard : de lange trui/jurk komt met moeite van onder mijn oksels en de mouw(tjes) komen tot aan mijn ellebogen. Lang moeten wachten op dit gedrocht en dit gaat rechtstreeks naar dekled... Ver mais

Muito Ruim

O TrustScore é 1 de um total de 5

202 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

37 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

BESTEL HIER NIET!!

Ik heb op 5 juni schoenen hier bestelt, om vervolgens een melding te krijgen dat deze schoenen uit China worden opgestuurd.
Na 4 weken op mijn pakket te hebben gewacht, krijgen we slechte kwaliteit schoenen veel te klein en niet zoals op de foto.

Ik heb meerdere mailtjes gestuurd, maar kreeg maar geen reactie. Vervolgens krijg ik de optie of je krijgt 10% van je geld terug of je stuurt het naar China, maar de verzendkosten moet je zelf betalen. Na boze mailtjes is die 10% naar 20% gegaan en het hier maar bij gehouden.

Oplichters zijn het! Bestel hier niet!!

10 de agosto de 2025

- 5 sterren!

- 5 sterren!
Slechte kwaliteit CHINA kwaliteit ! Foto zijn nep. Laat je aub niet vallen
Kijk altijd naar het adres van afkomst, als ik dit ook gedaan had had het me €120 bespaard.

Doe aub die website van het internet

21 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestel nooit bij dit bedrijf

Bestel nooit bij dit bedrijf. De zeer slechte kwaliteit van de producten komen uit China. Aangetekende retour zendingen komen zogenaamd niet aan en dus GEEN terugbetaling.
Dus koop nooit bij dit bedrijf

16 de agosto de 2025

Minder nog dan 1 ster

Minder nog dan 1 ster. Ik had schoentjes besteld voor 65,00. Ontvang het, is het China kwaliteit. Bij Temu te koop voor 9,00. Probeer het al vanaf 21 mei (dag van ontvangst) terug te sturen. Heb nog steeds retourbon niet (die zat er nl. niet bij in). Inmiddels al zeker 60 mails gestuurd!! eigen kosten naar China, nou ja, laat dat eens 15,00 zijn, heb ik alleen dat maar als verlies. Als ze het al terug betalen 🤷‍♀️. Kortom, dit zijn OPLICHTERS!! Site moet zsm van internet af!!

21 de maio de 2025

Schandalig bedrijf

Schandalig bedrijf!
Op de foto en beschrijving, lijkt het alsof je een net jasje besteld van suede. Voor een normale prijs. €70
Vervolgens krijg je iets opgestuurd vanuit China. Wat nog geen €10 waard is.
Binnenvoering er nog in. Retourbeleid is schandalig. Want je moet het zelf betalen en dat kost je minimaal €33, -
Dus bestel hier niets!!

8 de agosto de 2025

Oplichters

Ze plaatsen foto's op de website en wanneer je de artikelen ontvangt,
ziet het er totaal anders uit.
Maw. Ze verkopen chinese brol
voor veel geld. Schaamteloos !!!

5 de agosto de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Nederlandse uitstraling, Chinese afkomst

Ik heb persoonlijk nog niets besteld maar veel gelezen tot hiertoe. Opvallend is dat al die sites copy/paste van elkaar zijn. Je denkt iets in een degelijke Europese winkel te kopen maar eigenlijk kom je steeds in China terecht. Ik heb al in China besteld, maar ik wist toen ook dat het degelijk van ginder kwam. Hier word je systematisch rond de tuin geleid. Een beetje transparantie zou welkom zijn.

2 de agosto de 2025

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring.
Product lijkt niet op bestelde product.
Zeer slechte kwaliteit.
Er zitten ook geen labels in.
Terugsturen moet op eigen kosten naar China (aangetekend). Maar daarna ben je al je kosten kwijt en je spullen. Ik heb mijn aankoopbedrag NIET retour gekregen. In een woord SCHANDALIG! En triest dat ik hier ingetuind ben. Er wordt ook niet gereageerd op (herhaaldelijke) mail.
@Bakkermode, zo ga je niet met klanten om.

24 de junho de 2025

Scam!!!!

Ik zou 0 sterren willen geven, maar dat gaat jammer genoeg niet. Dit zijn pure oplichters. Ik had een jas besteld. Het duurde al een tijdje, dus ik controleerde en ineens was de productfoto veranderd. Ik had retour aangevraagd omdat dit niet de jas was die ik besteld heb. Nooit iets meer van gehoord of van mijn geld gezien!
BESTEL HIER DUS NOOIT!!!!

2 de junho de 2025

Retour niet mogelijk

Ik heb een jurk bestellen en was echt niet het zelfde product dan die in de foto. Slechte materiaal. Ik ben vanaf een maand bezig om de jurk terug sturen. Eerst moet ik de aanvraag sturen bij klanten service, en ik heb geen antwoord gekregen. Vorige week heb ik nog een mail gestuurd en geen reacties gekregen. Nu heb ik geprobeerd op de site nog een vraag aan de klanten service sturen. Ik ben benieuwd maar ik vind het echt schandalen!!!

17 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

OPLICHTING. BESTEL NIET op deze website!

Ik bestelde een jurk. Ze veranderden mijn bestelling naar een andere jurk en stuurden vervolgens het verkeerde artikel. Het duurde meer dan een maand voordat de jurk arriveerde. Toen ik ze meerdere e-mails stuurde om het artikel te retourneren, reageerden ze nooit.
Ik ben mijn geld kwijt, want er is geen mogelijkheid om een betaling via iDeal te betwisten.
De website is gevestigd in Hongkong en verzendt vanuit China.

12 de junho de 2025

Ali express jas

Ali express jas gekregen ipv de jas doenlijk besteld heb. E-Mail contact gehad, belofte dat ik de juiste jas opgestuurd zou krijgen maar niet gebeurd

1 de fevereiro de 2025

Nederlands lijkend bedrijf

Nederlands lijkend bedrijf, geeft vertrouwen, maar helaas. Temu kwaliteit voor een veel te hoge prijs. Lijkt goed maar is bedrog. De ontvangen laarzen lijken niet op de foto, laat staan dat het voldoet aam de vwrwachte kwaliteit. Retourbeleid doen ze niet aan. Antwoorden vanuit Chat gpt. Vooral geen aanrader.

28 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Had ik het eerder geweten ...

O jee, ook ik heb me in de val laten lokken door de Nederlandse merknaam Bakker Mode. Maar ik kreeg argwaan toen ik geen vestigingsadres in Nederland vond.
De schoenen die ik bestelde zagen er op foto goed uit, maar ze zijn waardeloos. Goed genoeg voor de vuilnisbak, want ik durf ze niet aan Oxfam te schenken. En dan heb ik ze uiteraard veel te duur betaald. Ik heb mijn lesje nu wel geleerd, met scha en schande ...

26 de junho de 2025

Ik wil iedereen waarschuwen

Ik wil iedereen waarschuwen. Oplichting!
Het lijkt een Nederlands bedrijf, maar is uit China. Een rok besteld, maar kreeg een broek. Een totaal ander product. Verkeerde maat en slechte kwaliteit. Ik vreesde het, omdat het pakketje pas 4 weken later geleverd werd, en de shipping uit China kwam.
Gemaild voor retour. Maar na 2 weken staat er nog steeds, deze retour wordt beoordeeld. Dus absoluut niet kopen. Veelte duur voor slechte kwaliteit. Leveren andere producten dan wat er op de site staat. En geen reourbeleid. Niet meer kopen!

28 de junho de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.