Barrelsauna Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

2,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ben normaal niet van recenties schrijven. Maar na moeizame start, overname van barrelsauna.nu. Was het nog even spannend of ik nog ooit iets geleverd zou krijgen. Inmiddels bijna jaar gelede de saun... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vorig jaar september 2022 sauna besteld en vooruit betaald(geen andere betaal optie) helaas na 20 weken nog geen gehoor na vele telefoontje en mails en loze beloftes en toezeggingen hebben we hal... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Verschrikkelijk. De sauna lekt aan alle kanten. Ik heb zelf anderhalve dag gewerkt om extra bitumen overal aan te brengen en zaken af te kitten. Bovendien: veel beloven en dan niet nakomen. Dat de nie... Ver mais

Detalhes da empresa

Beste, Het bedrijf Barrelsauna.nu B.V. is recent (mei 2024) failliet verklaard. In november 2023 nam ons bedrijf een deel van de activa en passiva over, waaronder de productiefaciliteit, het webdomein www.barrelsauna.nu en een lijst met lopende bestellingen waarmee ons bedrijf een leververplichting is aangegaan. Overeenkomsten welke reeds aan het adres van Barrelsauna.nu B.V. waren geannuleerd zijn niet overgenomen. Helaas bleek ook de lijst met lopende bestellingen niet compleet en hiervan is de leververplichting niet over kunnen gaan. Ons bedrijf heeft helaas geen verplichting noch capaciteit om huidige gedupeerden schadeloos te stellen. Wij betreuren deze situatie en hebben begrip voor de frustratie van gedupeerden. Het webdomein www.barrelsauna.nu zal voorlopig blijven bestaan, daar het in beheer is van ons bedrijf en niet langer van de inmiddels failliete Barrelsauna.nu BV. Er is geen verdere relatie tussen Barrelsauna.nu BV en ons bedrijf Bij vragen kunt u contact opnemen met ons via het telefoonnummer op de website. Met vriendelijke groet, De nieuwe eigenaren

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

164 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Belofte nagekomen

Een jaar geleden hebben we een barrelsauna besteld en reeds volledig vooruitbetaald bij de vorige zaakvoerder. Zoals velen heb ik een bepaald moment gedacht dat we onze sauna nooit meer zouden zien. Maar geduld heeft geloond want uiteindelijk hebben we de bestelling toch laten doorgaan nadat ik een super goed contact heb gehad met de nieuwe zaakvoerders van Happy Timber Solutions BV. Ze hebben hun belofte kunnen nakomen en we hebben onze sauna mogen ontvangen en op wat schoonheidsfoutjes en een vergetelheid (die dadelijk na geleverd werd) na is alles tip top. We zijn hem volop aan het gebruiken en dan vergeet je snel het wanbeleid van de vorige zaakvoerder. Jeroen en co doe zo verder. Groeten uit België

16 de dezembro de 2023

Beste Steven,

Enorm bedankt voor deze review. Super fijn dat de sauna voldoet aan de verwachtingen en jullie er veel gebruik van maken.

Dank voor je geduld en begrip. De schoonheidsfoutjes zijn inderdaad helaas gevolg van alle chaos rondom de overname. Het einde van deze chaos komt steeds dichterbij en berichten als deze voelen daarom als een beloning voor ons harde werk.

Nogmaals dank! Als je ooit vragen hebt over de sauna horen wij het graag.

Eind goed al goed

Rating, op basis van de nieuwe eigenaar. Lees ons verhaal hieronder. Oktober, 2023 Nogmaals hetzelfde verhaal. Pas op, je moet betalen bij bestellen en met de huidige staat van het bedrijf kan ik me voorstellen dat een faillissement op de loer ligt. En dan sta je als consument niet sterk. Ons verhaal: April 2023, een sauna besteld. En van te voren gevraagd of de problemen met levering opgelost waren. Met de kennis van nu, wordt daar uiteraard niet oprecht op geantwoord. Na een hoop gesteggel een garantie tot levering in week 40. 2 weken van te voren al gemaild over wat de status was. Pas op de tweede mail in die week een reactie. Zou goedkomen. U raadt het al, geen levering en reactie of communicatie in week 40. Inmiddels nu week 41, en drie beloftes om terug te bellen, nog altijd geen reactie. Niets nieuws, maar een bevestiging van al het onderstaande, buiten het uitblijven van levering, een groter probleem: geen afspraken mee te maken die nagekomen worden, communicatie moet vanuit de klant, en uiteindelijk loopt deze laatste een groot risico. UPDATE, in deze maand gaat geleverd worden. Wij wachten met gezond wantrouwen maar hoopvol af. UPDATE2 Deadline niet gehaald, een week verschoven. UPDATE3 Deze week gaat het lukken, na meerdere mails helaas geen levering. UPDATE4 De sauna is klaar, we gaan deze zelf brengen of deze wordt gebracht; uitblijvende reactie UPDATE5 Overname, en de partij neemt geen verantwoordelijkheid voor de eerdere uitspraken van het management (zit 2 dagen tussen) UPDATE6 We stellen ultimatum en zullen waarschijnlijk tot juridische stappen moeten overgaan om geld terug te krijgen UPDATE7 Het contact met de overnemende partij voelt een stuk duidelijker en zekerder. Goed overleg gehad over levering en wel of niet meeleveren kachel UPDATE8 Levering op 5 december :-) De overnemende partij is een stuk beter in staat om de bedrijfsvoering goed te organiseren. Er is waarschijnlijk een hoop reparatie werk voor hen naar klanten te doen, maar het lijkt veelbelovend. Nu is het wachten nog op de kachel. UPDATE9 (Dec) Vandaag het pakket bekeken en begonnen met de bouw. Als snel bleken er een aantal planken niet goed te zijn (door hun zelf ook gezien, want er stond een kruis op), deze zijn wel in het pakket meegekomen. Kan gebeuren natuurlijk, maar ik ben vooral benieuwd nu naar de aftersales, en hoe ze dit gaan oplossen. UPDATE10 (Dec) vriendelijk in contact en ze geven aan de balken te willen vervangen. Het lijkt bijna allemaal toch te lukken. UPDATE11 (Dec). Alles ontvangen. Ik heb nog een tweetal reserve planken mogen ontvangen die ik heb opgehaald in Waardenburg. Ook even kort gesproken met Jeroen, de nieuwe eigenaar, die zeer betrouwbaar, pragmatisch en helder overkomt. Mijn inschatting is dat je nieuwe bestellingen met vertrouwen tegemoed kan zien. Voor ons, met het geluk van een overname en geduld om toch niet te annuleren, een goed einde.

18 de dezembro de 2023

Beste Lars,

Heel hartelijk dank voor je eerlijke, uitgebreide en uiteindelijk zeer positieve feedback. Dit geeft ons veel energie, dank je wel.

We wensen je heel veel sauna-plezier. Als er in de toekomst vragen zijn horen we graag van je.

Goed opgelost

Na het lange wachten en getrek bij de firma Barrelsauna is alles netjes opgelost door de nieuwe eigenaar Happy Timber Solutions.
Wij konden aan t eind van t jaar heerlijk genieten van een complete sauna !

30 de dezembro de 2023

Beste Kiki,

Wat super leuk te horen. Dank voor je review.
We wensen jullie heel veel plezier van de sauna!

Belofte nagekomen

Dan eindelijk de hoeveelheid sterren die je wilt geven als klant. Waarom vijf sterren? Omdat ik de nieuwe eigenaren gun dat zij een goede doorstart kunnen maken met het bedrijf.
Wij hebben lange tijd het gevoel gehad opgelicht te worden of voorgelogen. Hadden een sauna besteld vorig jaar februari en na vele loze beloftes door de oude eigenaar er geen geloof meer in dat we een sauna danwel ons geld terug zouden ontvangen.
Echter vandaag compleet verrast door de mail van de oude eigenaar dat het geld op de rekening zou staan. En inderdaad daad bij woord. Eindelijk geld terug en hopelijk weer beetje vertrouwen in je positie als consument.
Wij hopen dat alle geschillen die er nog zijn met de oude eigenaar opgelost gaan worden en vooral voor de nieuwe eigenaren dat het negatieve beeld dat er is rondom de domeinnaam langzaam richting positief gaat draaien.
Feit is dat vrienden van ons drie jaar geleden een prachtige sauna besteld en geleverd hebben gekregen, dus het product zoals destijds geleverd zou ik iedereen aanraden, alleen de rompslomp en stress die wij hebben gehad rondom deze bestelling hoop ik dat nieuwe klanten bespaard blijft.

We zijn net gebeld door de nieuwe eigenaar en hebben een prettig telefoongesprek gehad, waarin ook gepoogd is om te kijken hoe wij als gedupeerden enigszins op een andere wijze tegemoet gekomen kunnen worden. Deze intentie voelt als heel anders dan hoe wij ons afgelopen half jaar gevoeld hebben.

Succes met de doorstart en zuiveren van jullie naam!

12 de janeiro de 2024

Goedemorgen mevrouw Jannink,

Heel hartelijk dank voor uw vriendelijke review. We zijn erg blij dat het voor u eindelijk is opgelost en u een punt kunt zetten achter deze nare ervaring.

Nogmaals, bedankt voor uw geduld en begrip.

Super opgelost door Happy Timber Solutions

Wat is ons geduld op de proef gesteld. Twee jaar, heeft Barrelsauna.nu ons laten wachten.

Na eindeloze mailtjes en telefoontjes is er eergisteren dan eindelijk geleverd. We hebben een prachtige sauna in de tuin staan, alles werkt goed en keurig afgewerkt.

Heel erg bedankt Happy Timber Solutions; jullie hebben dit super goed op weten te lossen. Dat je zo’n puinhoop opkoopt en er iets moois van probeert te maken.

Jeroen en Edwin, enorm bedankt voor jullie harde werk. Zelfs ‘s avonds laat ontvingen wij nog mails en werd er dus nog gewerkt. Deze mensen werken kei hard om iemand anders ellende op te lossen, ik snap de haatreacties hieronder daarom niet en voelde mij geroepen iets terug te doen.

Ik wens jullie heel veel succes met het bedrijf!!

11 de janeiro de 2024

Beste Sarah,

Heel hartelijk dank voor deze eerlijke review. Doet ons goed.
Erg fijn te horen dat je onze inspanningen waardeert en tevreden bent over de sauna.

Mochten er nu - of in de toekomst - vragen zijn horen wij het graag. Wij wensen je heel veel wellness-plezier in Italië!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Geduld wordt beloond MAAR...

Wij bestelden onze sauna op 27/09/2022...
Na heel lang wachten en veel geduld heeft de levering van onze barrelsauna eindelijk plaatsgevonden – dit op 06/12/2023. Wat een opluchting! Blij dat we onze bestelling dan toch niet hebben geannuleerd en zijn blijven geloven. Maar... Jammer genoeg hebben we onze sauna nog steeds niet kunnen monteren aangezien er nog enkele zaken ontbreken: namelijk de kachel (hebben ze zelf aangegeven dat deze nog dient worden nageleverd) en de dakshingles. We hebben dit laten weten op 17/12/2023 met de vraag wanneer we de nalevering mogen verwachten maar jammer genoeg geen reactie meer mogen ontvangen, ook niet na enkele rappels. Weer even bang afwachten dus. Wij hebben alle begrip voor de moeilijke situatie tijdens zo'n overname maar gewoon een antwoord/ mailtje terug zou enorm geapprecieerd worden zodat we toch iets weten wat de stand van zaken is. Communicatie is zo belangrijk... We zijn blij dat het overige is geleverd, hopelijk kunnen we snel genieten...

9 de janeiro de 2024

Eindelijk

Eindelijk ! Sauna besteld in juni 22 en na tientallen mails en wekelijks blijven bellen werd in juli 23 plots de ton geleverd , echter zonder kachel en schouw en nu na enkele mails met de overnemers werd op 23 december de kachel en toebehoren alsnog geleverd . Een mooi kerstgeschenk, hopelijk loopt het voor de andere klanten ook zo af .

23 de dezembro de 2023

Resposta da Barrelsauna

Fijn om te horen. Hartelijk dank voor uw positieve en eerlijke review!
We wensen u heel veel plezier van het wellness-product. Mochten er nu -of in de toekomst- nog vragen zijn dan horen wij het graag.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Na lang wachten onze sauna…

Vrijdag na lang wachten onze sauna opgehaald. December 2022 besteld. De nieuwe eigenaar gesproken. Ze hebben de laatste weken al veel uitgeleverd, maar er is ook nog veel werk te doen. Wij zijn wensen de nieuwe eigenaren veel succes met het wegwerken van de achterstanden.

24 de dezembro de 2023

Resposta da Barrelsauna

Dank u zeer! Wij doen onze uiterste best om alle achterstanden in te lopen!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

nooit bestellen, vertrouw het zeker niet.

In maart 2023 hebben we 2 producten besteld (sauna en hottub) en hiervoor een voorschot betaald. We kregen zeker 9 keer een leverdatum die passeerde. Geen enkele keer kwam er informatie vanuit het bedrijf. Ontelbare mails en telefoons later is er nog steeds geen levering. Het bedrijf is nu overgenomen. Een kleine selectie klanten hebben een levering gekregen, bijzonder veel andere zijn zogezegd niet doorgegeven aan de nieuwe eigenaar en worden nu van het kastje naar de muur gestuurd. Ik zou niets kopen bij dit bedrijf, nieuw of oud, het lijkt niet beter te zijn. Het lijkt essentieel dat de gedupeerden eerste worden verder geholpen alvorens er nieuwe bestellingen worden geplaatst. Enkel dan kan een vertrouwen hersteld worden en kan er betere reclame komen. Bestel er zeker niets...

21 de dezembro de 2023

Resposta da Barrelsauna

Happy Timber Solutions heeft op 24 november alle gedupeerden die op het moment van overdracht van bestellingen bekend waren, laten weten wanneer hun bestelling klaar zou zijn of zal zijn. Uitlevering loopt door tot week 8. Een aantal bestellingen waren echter niet in beeld. Happy Timber Solutions is hard bezig met Barrelsauna.nu BV om een oplossing voor deze gedupeerden te vinden. De uitkomst hiervan is echter onzeker. Als het goed is, bent u hiervan via mail op de hoogte gesteld.

Nog steeds niks ontvangen

In september 2022 een sauna gekocht bij Barrelsauna.nu De leverdatum werd steeds uitgesteld, vanwege drukte en onderbezetting. Dat begreep ik en had geduld. Maar op mijn vraag wanneer ze dan wel konden leveren kwamen geen antwoorden meer. De laatste keer in juli 2023 gevraagd naar een leverdatum, na geen reactie heb ik de koop ontbonden en het herroepingsformulier ingevuld. Echter geen aankoopbedrag terug ontvangen. Daarna een incassobureau erop gezet. En nog mijn geld niet terug. De procedure gaat verder. Helaas, geen reactie, geen sauna, geen geld. Ik wacht nog steeds op een nette afronding.
Het betreft factuurnummer: 5696 en Bestelnummer: 46567 van d.d. 12 september 2022

Resposta da Barrelsauna

Happy Timber Solutions heeft een aantal bestellingen overgenomen echter niet de geannuleerde uiteraard. Er wordt samen met Barrelsauna.nu BV hard gezocht naar een oplossing maar de uitkomst is onzeker.

Levering barrelsauna

Jaha, eindelijk! sauna besteld in maart nu eindelijk compleet met deellevering, prima gedaan Jeroen. Eindelijk iemand die zijn woord houd en zaken regelt.

18 de dezembro de 2023

Resposta da Barrelsauna

Dank u zeer voor de positieve reactie, we doen ons best!

Hulp heeft geholpen!

Beste Jeroen van Schaik , u heeft een bedrijf overgenomen met een ellenlange lijst van ellende, de berichten dat u niet verantwoordelijk bent voor wat de oude eigenaar heeft aangericht is wellicht juridisch juist , alleen hoe wilt u ooit van het negatieve afkomen als je de gedupeerden niet helpt met de afwikkeling?? Bij de overname zult u toch geweten hebben wat er speelde , wellicht zelfs overname betalingen hebben gedaan aan dhr Frijters, deze is er heel plat gezegd ‘ met de poen vandoor gegaan ‘ . U en alle gedupeerden zullen strijd moeten voeren tegen wat echt bestempeld mag worden als een oplichter dhr Frijters. Er zijn ondertussen rechterlijke uitspraken dat er terug betaald moet worden, maar er gebeurt niets van dat. Mocht u nog overname betalingen moeten doen dan verzoek ik u met klem uw gezonde verstand te gebruiken en dit niet te doen en dit te gebruiken om de gedupeerden ( en dat zijn er velen ) te helpen.

Tot onze verbazing en positief verrast hebben wij ondertussen de creditnota uitbetaald gekregen . De nieuwe eigenaar heeft nog persoonlijk tekst en uitleg gegeven, voor ons komt er een eind aan een heel vervelende periode. Jeroen en companen heel veel succes met het opbouwen van een mooi nieuw bedrijf!

17 de dezembro de 2023

Resposta da Barrelsauna

Zoals u weet uit het uitgebreide e-mailcontact, hebben wij een klantenbestand van gedupeerden overgenomen en wij hebben inmiddels zo'n 60 klanten kunnen beleveren. Een aantal gedupeerden was eenvoudigweg niet in beeld omdat het klantenbestand niet op orde bleek te zijn. Met deze mensen -waaronder u- staan we in nauw contact en die proberen wij weliswaar onverplicht, toch te helpen. Hiervoor is de medewerking van de oude eigenaar nodig, u kent de status. Als er nieuws is, laten we u dit weten.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kan naar mijn geld fluiten

In december sauna besteld. Deze is niet geleverd ondanks vele toezeggingen. Ontbindinsformulier ingevuld eind juli. Ondanks vele toezeggingen geen terugbetaling ontvangen. Mailtje gekregen ivm ‘overname’. Er zou contact worden opgenomen. Uiteraard weer niets gehoord. Vandaag zitting bij de rechter. Ik heb weinig hoop tgv ‘overname’. Laaielichters. update april 2024: Barrelsauna
.nu antwoordt op mijn review dat ze niets kunnen doen omdat ik de bestelling heb geannuleerd. In een reactie op een andere klant die net als ik medio 2023 heeft geannuleerd zie ik staan dat ze hem wel zullen terugbetalen. Mijn klomp breekt. Alweer.

13 de dezembro de 2023

Resposta da Barrelsauna

U heeft uw bestelling geannuleerd en deze kon hierdoor niet door ons worden overgenomen. We wensen u uiteraard veel succes met de juridische procedure

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Een sauna gekocht, maar nooit geleverd gekregen.

Mijn vriendin en ik hebben in oktober 2022 een sauna gekocht bij barrelsauna.nu. Nadat de levertijd keer op keer niet gehaald werd hebben we de order ingetrokken en ons geld terug gevraagd. Na weer een hoop contact en valse beloftes hebben we helaas nooit ons geld terug gekregen. Er zou een gefaalde overname zijn geweest, maar er werd nu gesproken met een nieuwe potentiële partner, en dan zou alles goed komen. Nu is de zaak overgenomen, en verneem ik dat de nieuwe eigenaar de oude orders niet overgenomen zou hebben, en dat ik mijn terugbetaling met de oude eigenaar op moet pakken. De oude eigenaar, is ondertussen niet meer te bereiken. Ik vermoed dat hij er vandoor wil met het geld, en heb dus aangifte gedaan. Ik kan me voorstellen dat de nieuwe eigenaar de grootte van het probleem slecht in heeft kunnen schatten, maar hoop op meer hulp dan tot nu toe gekregen. Ik kan in de huidige staat niemand aanraden hier een sauna te bestellen.

8 de abril de 2024

Resposta da Barrelsauna

Wat u zegt klopt, er was onduidelijkheid na de overname. Happy Timber Solutions BV is hard bezig met Barrelsauna.nu BV over een oplossing voor alle gedupeerden. De uitkomst is echter uiterst onzeker helaas.

Ja!! Uiteindelijk geleverd!!

Ja!!! Ook wij hadden in februari een Barrelsauna besteld, ook wij hadden bijna dagelijks moeten bellen en er naartoe moeten rijden.. maar inmiddels is het vandaag toch goed gekomen!! Met heel veel dank aan de nieuwe eigenaars!!!! Happy timber solutions is een betrouwbare partij die ervoor gezorgd hebben dat wij nu kunnen gaan genieten..

8 de dezembro de 2023

Resposta da Barrelsauna

Dank u wel!! Wij zijn blij met dergelijke berichten, dit is een lichtpuntje in voor ons barre tijden.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

In February hebben we een hottube…

In February hebben we een hottube gekocht en zoals alle reviews hieronder hebben wij ook veel contact gehad (met de eigener van destijds) en belofte die niet nagekomen werd. Geduld hebben we moeten hebben maar uiteindelijk kregen we weer vertrouwen na de overname. En geduld heeft, we hebben de hottube mogen ontvangen en wat is hij mooi!
Jammer dat er geen foto in de review kan, ik zal deze in de Google review proberen te posten.

Ik wens de nieuwe eigenaar heel veel succes met de productie en verkoop van dit mooie product. Ik hoop dat de imago schade snel teniet wordt gedaan en reviews helpen daar bij.

7 de dezembro de 2023

Resposta da Barrelsauna

Dank voor uw positieve reactie! Wij doen echt onze uiterste best om alle achterstanden weg te werken. Inmiddels hebben we zo'n 60 producten geleverd en 80 naleveringen gedaan. We hopen alle gedupeerden te kunnen helpen, ook de bestellingen die we niet in beeld hadden maar dat kost tijd helaas.

Sauna na 1 jaar en 9 maanden nog niet binnen

Wij hebben in maart 2021 een sauna besteld. Deze zou in juni 2021 geleverd worden. Het is nu december 2023 en we wachten nog steeds. Honderden keren gebeld, gemaild en gedaan. Elke keer een nieuwe leveringsdatum maar nooit waar gemaakt. Nu met de nieuwe eigenaar lijkt de communicatie iets beter te gaan. Helaas blijkt onze orde niet bij de overgenomen orders te zitten en valt het daarmee dus onder de oude eigenaar. Ik heb tranen met tuiten gehuild. Waarschijnlijk zijn wij duizende euros aan gebakken lucht kwijt en veel stress, zorgen en zeker geen sauna rijker.

5 de dezembro de 2023

Resposta da Barrelsauna

Wij blijven onze uiterste best voor u doen! Het hangt echter op de medewerking van dhr. Frijters. Hopelijk is er binnenkort positief bericht voor u!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vandaag mee geweest met een bekende om…

Vandaag mee geweest met een bekende om verhaal te halen , als bedrijf zijnde voor 14.000 euro orders besteld, voor 7000 euro geleverd de andere 7000 euro die nog openstaat daar is de vorige eigenaar dhr Dennis Frijters achterover gedrukt , deze letterlijke oplichters heeft verder nog 39 mensen niets geleverd daar waar wel betaald of aanbetaald is !

De nieuwe eigenaar stond ons netjes te woord en zocht mee naar een oplossing maar die is er niet gekomen gezien de nieuwe eigenaar ook in deze een gedupeerde is

Staat wel nog voor 2400 euro die betaald een bestelling open waar de nieuwe eigenaar voor verantwoordelijk is

De nieuwe eigenaar of eigenaars veel succes, jammer dat dhr Dennis Frijns zo uiterste best doet onder de radar te blijven , hoop dat ze deze oplichter aanpakken, schijnt sponsor te zijn bij een voetbal club in Asperen

Frijns ik hoop dat ze jou àlles afpakken

Resposta da Barrelsauna

Wij blijven onze uiterste best doen voor alle gedupeerden! Hiervoor is de medewerking van de heer Frijters nodig. Hopelijk hebben we binnenkort positief nieuws voor u.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Na overname geen terugbetaling voorschot

Onze hottub was besteld in juni 2023. Na veel mails over en weer uiteindelijk beslist in september om onze bestelling te annuleren en ons voorschot terug te vragen. Eerst leek het erop dat dit ook zou gebeuren maar ondertussen werd het bedrijf overgenomen en kreeg ik bericht dat de overnemer enkel de bestellingen overneemt en niet de annulaties. Hij "hoopt" dat de vorige eigenaar dit oplost... Na dit bericht geen antwoord meer gekregen op mijn volgende mails. Qua communicatie is de overnemer alvast niet beter dan de vorige eigenaar. En ondertussen heb ik mijn voorschot niet terug...

Resposta da Barrelsauna

Wij maken er een erezaak van om de vele tientallen telefoontjes en e-mails snel te beantwoorden, dat is het minste wat we kunnen doen voor alle gedupeerden. Jammer te vernemen dat u een andere ervaring hebt. Hopelijk hebben we snel toch contact met u voor de nodige toelichting.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hottub besteld en betaald in april 23.

Hottub besteld en betaald in april 23.. telkens een excuus gehad voor een latere levering , dus in augustus dan maar gevraagd voor terugbetaling. Na veel bellen een krediet nota ontvangen begin september met de belofte het geld eerstdaags terug te betalen .. zoveel maanden later nog steeds geen terugbetaling! Ondertussen is het bedrijf overgenomen maar helaas nog geen verandering, nieuwe eigenaar verwijst naar oude eigenaar maar deze is niet meer bereikbaar …

29 de novembro de 2023

Resposta da Barrelsauna

Wij maken er een erezaak van om de vele tientallen telefoontjes en e-mails snel te beantwoorden, dat is het minste wat we kunnen doen voor alle gedupeerden. Jammer dat u een andere ervaring heeft. Hopelijk hebben we snel toch contact met u voor de noodzakelijke toelichting.