Umuligt at få svar på spørgsmål jeg stiller dem. Selv efter opsigelse bliver de ved med at trække penge på min konto. Havde jeg kunnet give 0 stjerner, havde jeg gjort det.
A empresa respondeu
Sono dei truffatori . Applicano tariffe trimestrali che poi prelevano mensilmente con la scusa di opzioni sull’iscrizione. Garantiscono via mail annullamento dell’abbonamento e risarcimento e non lo f... Ver mais
A empresa respondeu
På be2 ønsker vi at forbedre vores service og har i den forbindelse bl.a. tilmeldt os Trustpilot. Skriv derfor venligst til os på den angivne e-mailadresse, så vi sammen kan finde en løsning. Tak!
13, rue du Commerce, L-1351, Luxembourg, Luxemburgo
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Extreme oplichting. Enorm duur abonnement. Ze zeggen gratis maar niets is minder waar. Abb 60eu!!! Voor je nog maar 1 profiel kunt zien . Geen berichren geen fotos gewoon niets!! Blijf weg van deze dieven. Ze profiteren en misleiden mensen die nood aan contact hebben. Crimineel noem ik het. Ik schrijf normaal geen revieuw maar dit is er grandioos over. Dit soort afpersing en oplichting moest door wet verboden worden.
FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE. reageer niet op overvloed van vrouwen die zogezegd u liken . Dit is geen echte realiteit... Ik ken maar 1site die gratis is en dat is badoo!!!

Resposta da BE2
Opsagde abonnement 19 juni 2023- i tide en måned inden fornyelse 20 juli. Nye partnerforslag ophørte 15. juli, men de har siden opkrævet 401,61 Euro fra 20. juli. Det er nu vokset til 676,65 Euro, og inkasso anmeldt. Jeg har flere gange gjort indsigelse imod deres træk, og fik først idag 10. januar svar med et Ticket nr, der antyder at de har modtaget min mail - idag.
Svindel - humbug og skændige forretningsmetoder. Hold jer væk fra dem - De kalder sig også Single50

Resposta da BE2
Jeg har forsøgt at melde mig ud af Be2 den 14.12.2023 har set at mailen er blevet sendt. Men her i dag den 9.1.2024 kan jeg se at der er blevet trukket 716 kr. fra min konto, det skulle jo ikke ske når man har meldt sig ud.
Tror det er svindel og humbug.
Med venlig hilsen
Birthe Mathiasen

Resposta da BE2
Svidel og mere end umulig at slette/ opsige sit medlemsskab !

Optrækkeri
Jeg var lige ved at købe en måneds adgang, da jeg opdagede det med småt!
Betalingssiden oplyser:
1 måned: 179 kr*
Når man trykker på linket bliver man sendt til betalingsside hvor de med småt bemærker at de vil trække over 700 kr for en måned.
Går man tilbage, åbner den lille rubrik med betingelser skriver de, at de 179 er månedsprisen... Pr. Uge!!!
Ikke nok med at det er 4 x så meget som andre dating portaler, så er det også meget specifikt designet til at snyde folk til at betale væsentligt mere end man først antager.
Enhver logik udledt af alle andre almindelig abonnementer vil sige at det er en månedspris, men kun hvis man læser det med småt, fremgår det at det er en ugepris.
Således koster et halv år til "99 kr*" ikke 594 kr, men 2376 kr
Det er jo bevidst forsøg på at snyde folk!
Skam jer!!!
Edit*** Og i deres svar herunder giver de et "ikke-svar" og taler om noget helt tredje.
179 er IKKE prisen man kan betale nogensinde...
Det svarer til at skrive en vaffelis med 4 kugler koster 50 kr... Og så med småt gøre opmærksom på, at man SKAL købe minimum 4 kugler, og prisen er pr kugle.

Resposta da BE2
Elendig date app. Så og si umulig å melde seg ut. Må sende fax,eller sende brev til lixenburg!!! Hold deg borte fra denne appen!

Resposta da BE2
har aldrig upplevt ett värre ställe än detta, det finns ingen kundtjänst som svarar tillbaka alls.. Jag skapade mig själv och blev premiummedlem, jag har problem med min profil och mina brev når inte andra, jag skrev till kundtjänst och har flyttat dem flera gånger men inget svar,, nu har jag skrivit till dem 5 gånger att jag säger upp mitt premiummedlemskap och det finns inget svar heller,, nu bryr jag mig inte längre och vill ta bort min profil helt och du kan gör inte det heller eftersom du fortfarande är premium, de skriver att du inte kan ta bort dig själv, det är skitsnack. Ser inget annat alternativ än att anmäla Be2 till myndigheterna.

Resposta da BE2
Min mor har opsagt jeres abonnement og vi har skrevet en mail uden i har reageret i prøve perioden og nu har i trykkede for en hel periode , hvad gør vi når i ikke reagere på dette men bare tager penge 😡

Resposta da BE2
jeg udmeldte mig i prøve prøveperioden men de har fortsat trukke beløb nu 2 gange fra min konto Total Fup

Resposta da BE2
Jeg har netop erfaret at Be2 stjæler (hoster) dating profiler fra andre datinghjemmesider og udgiver dem for at være profiler oprettet i Be2 regi. uden nogen form for samtykke fra de profiler der kommunikerer sammen
Jeg vil her til morgen oprette en sag hos Københavns Politi for bedrageri og identitetstyveri.

Resposta da BE2
Be2 er helt klart en nettside en bør holde seg godt unna. De forholder seg ikke til lovverk om angrefrist og tjenesten de leverer er ganske under hva en kan forvente av et slikt selskap. Svindel er kanskje et ord som best kan beskrive nettsiden og min helt klare anbefaling er å aldri vurdere siden som aktuell å benytte på noe vis

Bondefangeri!!!
Jeg oprettede medlemskab for en måned og pludselig hæftede jeg for 6 måneder.
Jeg har forsøgt at skrive men uden held.
Det er meget svært at finde en brugbar mailadresse - alene det bør få alarmklokkerne til at ringe!
Så forventer I svarer her med en mailadresse der kan bruges til opsigelse i opsigelsesperioden.
Hold jer langt væk!

Resposta da BE2
Søppel ap har fått 0 matches etter å ha betalt 2800 for premium!! Det er nesten ingen her. Jeg får bare folk som bor i Bergen,Trondheim osv når jeg bor i Oslo. Heller ingen 18 åringer bare 22+. det fins heller ikke en måte å se på andre profiler som ikke har blitt anbefalt til deg . Jeg kunne og burde heller kjøpt tinder gold eller pensum,jeg er sikker på at jeg hadde fått mer ut av det og nå vil jeg bare ha pengene tilbake og avslutte Abu Oman get!!!

Resposta da BE2
Hej jeg har prøvet at opsige mit medlemskab men det har ikke kunne lade sig gøre og de bliver ved med at opkræve penge så nu bliver de politi anmeldt dette er en fup dating side jeg har lige fået en opkrævning som en rykker derfor bliver de nu politi anmeldt

Resposta da BE2
Efter en dag som medlem, skrev jeg mail, at jeg ønskede at benytte min 14 dages fortrydelses ret. Fik mail, at fordi jeg havde set 10 (ens beskeder ) kan jeg ikke få penge retur. Dette står ingen steder . Fup , næste må blive en anmeldelse

Resposta da BE2
Snyde firma som kun prøver at få flere penge.
Jeg har prøvet at opsige det flere gange men uden held.
Der kommer altid en computer fejl.....super

Resposta da BE2
har betalt for premium. etter jeg hadde betalt en gang til sa jeg jeg vil ikke forsetter med det. jeg vær ikke fornøyd og vil avsluttes. det vær 2 feb 2021, fikk ingen svær. 22dec 2022 fikk jeg ny premium igjen. jeg har sendt en mail at jeg hadde betalt før og sa jeg vil ikke fortsetter. nå kommer de met inkasso. jeg er veldig sint om det egentlig, men de sa de er ikke ansvarlig lenger...

Resposta da BE2
Jeg er simpelthen måløs over denne virksomheds kundeservice 😡
De har accepteret at refundere mig 1980.
Jeg har givet dem mine bankoplysninger, og beder dem bekræfte, at de har modtaget mailen og pengene er på vej retur? Jeg får 2 gange en autogeneret mail, om at de sender beskeden til finansteamet og hvis pengene ikke er nået min konto inden 4 uger, kan jeg besvare mailen?🤨 Men der er bare ikke nogen respons fra det finansteam!!
I har nu holdt mine penge som gidsel i 17 dage. Send så de penge afsted.
Eller så bliver det med jurist indblandet og politi anmeldelse.

Resposta da BE2
Det er ikke til at komme ud af igen de har hævet penge på min konto selv om abonnement er opsagt så jeg er ret utilfreds og hvis mine penge ikke snart kommer tilbage på min konto skriver jeg en udtalelse på Facebook

Resposta da BE2
Efter at have skrevet på trust pilot, fik jeg 958kr retur, så nu fik jeg så en måneds abonnement til ca. 500kr, deres tilbud på en måned lød på 178kr minus 20%, det kan jeg ikke få til ca 500kr ved ikke hvem af os der trænger til en tur på skolebænken👀men måske et skriv til ombudsmanden? Det kan være de kan hjælpe dem med deres forretnings metoder, så det vil jeg da give en chance, så andre ikke havner i deres klør

Resposta da BE2
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.