Ligeglade med kunder og har ikke papirerne i orden. Forfærdelig oplevelse hos dem. Først måtte bilen tilbage igen efter kort tid da bremser havde sat sig efter at have stået i bilruden ( så... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Stor ros og tak til Bilscenen for hjælp i går aftes. Vores bil stod med usædvanlig høj hyletone/alarmtone i 3 timer og eneste hjælp var at prøve at ringe til Bilscenens telefonnumre. Her fik vi fat i... Ver mais
Retter henvendelse til bilscenen 1½ år efter bilen er købt, da der opstår en fejl på bilen. Jeg vil gøre brug af min reklamationsret til at få fejlen repareret ( bakkamera ) men bilscenen salgschef... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Bilscenen er et top moderne bilhus, med et stort udvalg af nyere brugte biler. Med fokus på grønne løsninger, har vi altid mange elbiler tilgængelige.
Informações de contato
Tømrervej 8, 6800 , Varde, Dinamarca
- info@bilscenen.dk
- www.bilscenen.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fin og meget professional kundeservice
Fin og meget professionel kundeservice. God tid til alt og ingen stress. Alle aftaler overholdt.
Øv at rende ind i en formiddagspause…
Øv at rende ind i en formiddagspause når man sidder og venter.
batteri
Tak for hjælpen med mit batteri,det var en god forklaring om hvad jeg kunne gøre med mit gamle batteri før jeg købte et nyt .
Flink personale og var færdig hurtigere…
Flink personale og var færdig hurtigere en anslået
Dagens positive oplevelse
Bilscenen A/S, Sædding, Esbjerg var utrolig hjælpsom i dag, hvor jeg fandt ud af, at to bildæk på den lille KIA jeg kører i, manglede luft. Jeg kom uanmeldt ind på værkstedet over middag, hvor en ung medarbejder straks løftede den op og fandt ud af, at der var utætheder ved ventilerne. Jeg blev vist hen, hvor kaffen var "klar" og ventede indtil den unge mand havde fixet dækkene. Regningen var helt i den lave ende! I disse stressede tider var det bare en dejlig oplevelse :-)
Meget serviceorienteret personale
Meget serviceorienteret personale, der vil det bedste for kunderne. Havde en meget god oplevelse med at købe bil hos Bilscenen🌟
Handlingen er som aftalt
Handlingen er som aftalt,
god oplevelse at komme ved Bilscenen,
tak.
Smart med en video hvor det bl.a
Smart med en video hvor det bl.a. hjælper en til at forstå , hvad der er gennemgået i din bil.
Flink og venlig personale.
Et værksted som klart kan…
Et værksted som klart kan anbefales⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Jeg sender Tryg min bil på værksted hos bilscenen.
De er altid til at tale med og matcher prisen, så kunden kommer igen.
Kan varmt anbefale Bilscenen.
En god oplevelse at handle bil hos Bilscenen. Søren er en meget behagelig og kompetent person at stifte bekendtskab med.
Fik skiftet forrude i vores KIA Niro
Fik skiftet forrude i vores KIA Niro, flot arbejde.
Værkstedet afmonterede også aftageligt anhængertræk, som havde sat sig fast. Uden beregning- flot services.
Køb af Kia Niro EV
Købte en Kia Niro EV og havde en kort, hurtig og konstruktiv købsproces.
Alexander hos Bilscenen, var god til at holde mig orienteret omkring bilen og levering.
Afhentning af bilen forløb konstruktivt og med en tilpasset og relevant orientering og instruktion af bilen.
under hele forløbet oplevede jeg at de medarbejdere jeg havde kontakt med var venlige og positive.
Altid venlige og grundige.
Helt fantastisk og handel bil der..
En hurtig kvikker at i klarer den…
En hurtig kvikker at i klarer den tusind tak
Super service!
Super service, dejligt personale og faglig dygtige
God informations system
Bliver informeret under værkstedsbesøget…
Bliver informeret under værksteds besøget om forløbet med bilen , der bliver ikke bare udskiftet noget inden mam bliver informeret og giver tilsagn
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.