Ligeglade med kunder og har ikke papirerne i orden. Forfærdelig oplevelse hos dem. Først måtte bilen tilbage igen efter kort tid da bremser havde sat sig efter at have stået i bilruden ( så... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Stor ros og tak til Bilscenen for hjælp i går aftes. Vores bil stod med usædvanlig høj hyletone/alarmtone i 3 timer og eneste hjælp var at prøve at ringe til Bilscenens telefonnumre. Her fik vi fat i... Ver mais
Retter henvendelse til bilscenen 1½ år efter bilen er købt, da der opstår en fejl på bilen. Jeg vil gøre brug af min reklamationsret til at få fejlen repareret ( bakkamera ) men bilscenen salgschef... Ver mais
Bilscenen A/S, Sædding, Esbjerg var utrolig hjælpsom i dag, hvor jeg fandt ud af, at to bildæk på den lille KIA jeg kører i, manglede luft. Jeg kom uanmeldt ind på værkstedet over middag, hvor en ung... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Bilscenen er et top moderne bilhus, med et stort udvalg af nyere brugte biler. Med fokus på grønne løsninger, har vi altid mange elbiler tilgængelige.
Informações de contato
Tømrervej 8, 6800 , Varde, Dinamarca
- info@bilscenen.dk
- www.bilscenen.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Virkelig god oplevelse at handle hos Bilscenen
For 2 uger siden købte jeg min Peugeot e208 hos Bilscenen. Da jeg bor på Sjælland, kørte Alexander bilen til Korsør, hvor vi mødtes.
Han brugte god tid på at forklare mig hvordan de forskellige ting virker i sådan en el-bil (som jo er helt nyt land for mig).
Jeg kan kun sige at jeg er ovenud tilfreds med hele forløbet omkring køb og modtagelse af min skønne bil.
Jeg kan varmt anbefale andre at handle hos Bilscenen.
En meget professionel ....
En meget professionel og analytisk tilgang mht. løsning af problemer med aircondition.
Bilscenen er et besøg værd!
Hos Bilscenen oplever jeg altid den bedste service - det gælder både værksted og salgsafdelingen. Ærlig og reel, smilende og serviceminded personale. Vil til enhver tid anbefale Bilscenen.
Kompetent og dygtig
Kompetent, dygtige og frisk personale. Jeg har altid fået en god service hos Bilscenen.
Fin service og klappede som aftalt.
Fin service og alt klappede som aftalt.
Altid god og ordentlig service.
God service og rigtig fin bil
God service og rigtig fin bil, jeg fik hurtig hjælp og fandt det som matchende mit behov.
Dog ærgerligt man spare så meget på klargøringen at den er fuldstændig støvet, pletter på rattet samt gammel kakao i kopholderen.
Har købt en ny Kia Ceed d 27/5 som er…
Har købt en ny Kia Ceed d 27/5 som er indregistreret sep 21 , men helt ny da vi køber den i 22 ved Bil Scenen Esbjerg ( Sædding)
Fik mail godt 2 1/2 mdr efter at vores nye bil skal til Service , vi ringer derover og siger det kan da ik være rigtigt at vi skal bekoste det allerede til en bil vi ikke har kørt mere end knap 3 mdr i , det skal vi for ellers er service bogen ik opdateret..😡 så en udgift på 2000.- som de overhoved ikke synes var mærkeligt vi nu stod med 🥹
Så skuffet over at det ik blev oplyst da vi købte bilen !!
Rigtig dårlig stil 😡 Sidste bil vi har købt der.
Det svar kan jeg ik bruge til noget 🤨 men I må ha råd til dårlig omtale og miste en kunde ..

Resposta da Bilscenen
Altid god service
Efter 4 bilkøb ved Bilscenen i Esbjerg…
Efter 4 bilkøb ved Bilscenen i Esbjerg ved Søren og Alexander, er vi stadig godt tilfredse. God service og personlig betjening.

Resposta da Bilscenen
Super godt service har købt 3 biler ved…
Super godt service har købt 3 biler ved søren klart at anbefale vh kaj
Jeg har lige fået skiftet dæk fik at…
Jeg har lige fået skiftet dæk fik at vide de var et par år gamle. Men de er fra uge 8 og 17 2017
Kia service.
Alt. Ok. Ligesom sidste gang vi havde service.
Kan godt anbefales, og man får professionel hjælp
Har købt en bil herfra, som kører upåklageligt. Dagen hvorpå jeg hentede bilen, var der dog en større rids, som ikke var der før (men de har fin service, og fik poleret den væk, så intet problem der).
Dog træls at den havde et problem (utæthed) som først viste sig efter et par uger efter købet, og at det krævede 3 adskillige besøg hos mekanikeren for at få det samme problem fikset. Ellers venligt personale og fin service.
Upåklageligt.
Esbjerg.
Jeg er altid blevet behandlet godt.
Selvom det er to år siden jeg fik bil derude fra, hilser Søren der stod for salget til mig, altid når jeg har været til service eller hvis jeg har haft spørgsmål til værkstedet.
Da der var logistik problemer ang. at få bilen fra havnen, fik jeg straks en lånebil uden nogen forpligtelser overhovedet.
Personalet i det hele taget er altid flinke og der er ikke det mindste jeg kan sætte fingre på.
Jeg har en Kia Rio fra 2017
Jeg har en Kia Rio fra 2017. Der følger 7 års gratis gps opdateringer med bilen. Da jeg bestilte tid ved bilscenen fik jeg af vide, de kun ville gøre det, hvis jeg brugte dem som værksted og at det var et problem service bogen ikke var fulgt med bilen. Heldigvis er det ikke et problem hos andre kia forhandlere, so jeg nu har valgt i stedet for.
Elendig service (eller hvis man kan…
Elendig service (eller hvis man kan kalde det service overhovedet)!
Vi henvender os ved skranken med en bil (stadig under garanti), og vil gerne have tjekket baggagerumsdøren, da den ikke kan lukke op helt. Der får vinat vide, at mekanikeren skal have bilen op på liften, og de ved ikke, hvor lang tid det tjek vil tage (derfor kan hun ikke oplyse prisen på det samme tjek). HUN ved ikke, om sæderne skal ud - FOR AT TJEKKE BAGGAGERUMSDØREN?!! Imponerende! Jeg vil ikke gå med til at betale for noget, uden at vide, hvad det koster… Ovenikøbet kan det selvfølgelig også kræve en reparation, som jeg skal betale og selvfølgelig skal jeg så booke en tid, hvor mekanikeren endnu engang skal bruge tid til at afmontere eller, hvad det nu er, de gør, for at reparere fejlen. Dvs., at jeg skal betale 2x for det samme. Garantien dækker selvfølgelig ikke, da de kan bilde mig alt muligt ind, hvad bilen fejler. Jeg er jo ikke mekaniker, og vi er ikke med inde på værkstedet for at se, hvad det er, de gør.
En anden gang har vi betalt for TPMS ventil tjek. 300kr for 10-15 min, hbor vi så fik at vide, at der var 2 sensorer, som skulle skiftes (en reparation på 2000-2500kr inkl. rabat), hvor vi kørte bilen et andet sted og fik omkodet sensorerne til 200kr. Inkl. tjek.
Aldrig nogensinde køber jeg Kia igen, takket være Bilscenens i Esbjerg elendige service.
Det fortjener ikke engang stjerne, men deaværre kan man ikke bedømme med 0-stjerner.
Vi fik lavet service i Esbjerg
Vi fik lavet service i Esbjerg, på vores nye Kia.
God service og flinke personale.
Vil dog sige de er tæt på 3 stjerner.
1:Jeg for spurgte om de kunne tilslutte mit dashcam. Det kunne de godt presse ind. God service, men de endte dog med at brænde kammerart af da de gav det for meget strøm. En lille twist som ik kun er deres skyld, men vil dog ik mene jeg skal betale for noget som de har ødelagt. Vi har rettet henvendelse på en eventuelt løsning, og blev ringet op og afbrudt. Nu vender de ik tilbage.
2: Da vi ventede på at få lavet service i deres vente område, må vi indrømme det var ik super hyggeligt at side der. Der var beskidt og skraldespanden var fyldt helt op, til trods for flere ansatte kom hen og hentede kaffe, så var der ik en der lige tømte den.
3: Vi har for længe siden haft ringet om et problem med vores højtaler og de lovede at vende tilbage. Dette er dog aldrig sket.
Som sagt de 4 stjerne er for den utrolige gode oplevelse med ham der tog imod os og fik det hele til at klappe.
Fik en utrolig god behandling og et…
Fik en utrolig god behandling og et ærligt svar. De laver ikke noget før de har spurgt om det er i orden.
Jeg kan uden tvivl anbefale værkstedet.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.