Virkelig en dejlig tidslomme at komme ind i. På den gode måde med hygge, skøn atmosfære. Virkelig dejlig mad der smager fantastisk og rigtig gode senge med god støtte. Kan anbefales især hvis man... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi har haft en virkelig dejlig weekend på St Binderup kro. Skønt værelse (nr 11) Stor dobbelt seng, lille siddearrangement, mini bar, fint badeværelse, cafesæt udenfor- alt rent og pænt. Vi fik en 2... Ver mais
Dårlige værelser i hovedbygning. Værelserne lugtede fugtigt. Vi havde to enkelt værelser. Snavsede og beskidte gamle gulvtæpper. Bruserne virkede ikke ordentligt, sprøjtede ud til alle sid... Ver mais
St. Binderup Kro er en gammel landevejskro. Umiddelbart virker bygningen lidt "slidt" - men lokalerne og dejlige værelser er en positiv overraskelse. Flot og dejligt, frisk morgenbord - pæne lokal... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Kroen blev i året 1871 indrettet i det nuværende bygninger. Oprindelig var her både kro, bageri og købmandshandel. Men kroens historie går faktisk tilbage til 1617, og kroen fik i 1749 kongeligt privilegium af Frederik 5. Den stråtækte charme og den autentiske stemning er bevaret, men ellers har kroen været gennem en omfattende renovering med flere om- og tilbygninger. Således ligger alle værelserne i en separat bygning i haven. Kroens køkken serverer dansk mad, når det er bedst, og den hyggelige restaurant befinder sig i den gamle, charmerende hovedbygning. På menukortet finder man både den traditionelle krogryde og den gode, engelske bøf med bløde løg, og søndagsmenuen består naturligvis af klar suppe med boller, kalvesteg med flødesauce og hjemmelavet is. Men kroen serverer også en 5-retters gourmetmenu, hvor den høje kvalitet og de gode råvarer er sat i højsædet. Endvidere byder kroen på en 3-retters egnsmenu, som kombineres med en smagsprøve på kroens egen kryddersnaps. Sammen med en overnatning bliver det til et snapseophold; kroen er nemlig medlem af Snapseruten, som tilbyder rundrejser i Limfjordslandet, hvor man kan smage de gode lokale snapse, der er lavet på egnens mange krydderurter. Kroens selskabs- og mødelokaler med plads til op til 150 personer er hyggelige og funktionelle, og kroen råder over alt moderne AV-udstyr. Værd at vide Kroens pæne og veludstyrede værelser er beliggende i en separat bygning i haven; alle værelser har eget bad og toilet, minibar og satellit-tv med filmkanal. På kroen er der et hyggeligt lokale med dart, billard, bordtennis, fodboldspil og air hockey. Kroen er et naturligt udgangspunkt for udflugter til f.eks. Rold Skov og Limfjorden, og lige ved siden af kroen ligger den private skov Skatskoven, hvortil der er offentlig adgang. Kroen har et kort over stierne i skoven. Gode muligheder for lystfiskeri. Med venlig hilsen Lene og Hans Ravn Kristensen
Informações de contato
Møllegårdsvej 7, 9600, Aars, Dinamarca
- info@binderupkro.dk
- www.binderupkro.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Kroen personale fortjener 5 stjerner
Vi har lige tilbragt 3 overnatninger på kroen med halv pension.
Dejlig betjening da vi ankom, fik vi det fineste værelse anvist. Da vi havde pakket ud, fik vi serveret hjemmebagt roulade og en kande og en hygge snak med kro fatter som fortalte om kroens historie, hele kroen er holdt i gammel stil som vi fandt hyggeligt.
Maden var rigtig kro mad ( vinen var i den dyrere afdeling og få derfor ikke den sidste stjerne)
Vi kunne hver dag få en kande kaffe med på værelset for bare 40 kr.
Søde rare, hjælpsomme personale var tilstede hver dag.
Dårlig oplevelse.
På vej hjem fra Sønderjylland gjorde vi holdt ved kroen, for at spise. Vi bestilte 2 wienerschnitzler til 198,00 kr., der var uspiselige, da kødet var stegt alt for meget.
Priserne er der ikke noget i vejen med. 30 kr. for en kande postevand. Vi kommer der ikke mere.
Virkelig fint til prisen.
Hyggeligt sted med god mad og venligt personale. To voksne og to børn og vi har haft et dejligt ophold. Kommer helt sikkert igen. Virkelig godt til prisen.
Værelse uegnet til at sove i for larm
Havde en enkelt overnatning for to. Værelset, der kostede 945kr var pænt, men det lå måske 50 m fra hovedvejen med terrassen ud til samme. Ufattelig larm af kæmpe lastbiler hele tiden. Værelset var uden aircondition og der var nok 30 grader da vi kom og det meste af tiden. Umuligt at sove.
Middagen var en ret lille fin rødspætte og en elendig peberbøf af alt for ringe kød. En tredjedel af kødet var en sammenhængende fedt og seneklump som jeg ikke ved hvorfor skulle med ind på tallerkenen. Tilbehøret een kogt gulerod på 3 cm. Ca 1/2 cm tyk. Eet forårsløg. To grove blade persille og een champignon ristet og skivet. Kogte ok kartofler og pebersovs. Ikke ok til 258kr. Slut med opmærksomhed fra tjeneren da jeg på hendes forespørgsel sagde at bøffen var langt under standard og afslog at få en anden skåret af samme filet.
Ikke et sted vi har lyst til at genopleve.
Fantastisk stjerneskud
Fantastisk stjerneskud. Kvalitet helt i top. V.h. Svend Ole
Den dårligste oplevelse på St
Den dårligste oplevelse på St. Binderup kro -
Jeg holdte min fødselsdag der for ca. en uge siden i håbet om en god oplevelse. Desværre var dette ikke tilfældet…!
Under selve festen var der virkelig en dårlig service fra personalet. Flere gange skulle vi rykke for at få fadene fyldt op og i forhold til drikkevare var næsten umuligt at få fra personalet. Hvem gider egentlig at komme et sted hvor en fra personalet står og skælder en ud og gir en elevatorblikket, ja jeg spørger bare..

Resposta da St. Binderup Kro
Per Holt Birnum har givet en…
Per Holt Birnum har givet en skodkarakter - så jeg kan vel gøre det samme, også uden at have besøgt St. Binderup Kro.
Per er medlem af en gruppe, der helt klart ikke tager Covid19 alvorligt, og alle der følger reglerne skal chikaneres med grimme anmeldelser.
Alt der vedrører eller kan vedrøre divergerende meninger, skal efter min overbevisning, tages med et gran salt.
Besøg aldrig dette sted
Besøg aldrig dette sted.
De respekterer ikke deres kunder, eller yder nogen form for service.
Hvorfor skulle man frivilligt betale for at blive diskrimineret?

Resposta da St. Binderup Kro
Man er som fritaget ikke velkommen i…
Man er som fritaget ikke velkommen i deres restaurant, og der er ikke mulighed for at man kan sidde sammen med sin familie udendørs. Så jeg må som en spedalsk sidde på mit værelse og min familie må komme ned med en tallerken mad til mig. Jo, jo, jeg siger mange tak.
Hvis man er sulten skal man holde sig…
Hvis man er sulten skal man holde sig væk! der ikke engang mad nok til et barn!
St. Binderup - Den enkle og jordnære kro :-)
St. Binderup Kro en gammel kro med et positivt betegnende udtryk "lidt slidt kro" med mange år på bagen.
Dejlige varmt værelse med alle nødvendigheder og minibar-noget der ikke ret mange har i dag!
Enkelt og dejligt morgenbord med hvad der behøves - Gamle gode lokaler og en hyggelig vært fra logen.
Maden er upåklagelig - og priserne rimelige.
Selv kom vi første gang til St. Binderup kro i 1997 til mit søskendebarn Christian og hans Lises bryllup sammen med familien og stedet har heldigvis ikke ændret sig meget.
Selv har jeg gennem de sidste år rejst meget i Europa og tilbringer meget tid i France og da er hyggelig at komme hjem til det enkle gode i Danmark.
St. Binderup Kro - en positiv overraskelse.
Flot og dejligt, frisk morgenbord - pæne lokaler og masser af rene håndklæder på værelset.
Maden er upåklagelig - og priserne rimelige.
Vi kommer atter til at bo på St. Binderup Kro.
Maden er under alt kritik
Maden er under alt kritik , personale ikke særlig venlig, værelset hunde koldt.
God oplevelse fra start til slut
God oplevelse fra start til slut, med små fodfejl, at man vil ændre en dagens ret til en alacarte ret med 25 kr i afslag, så dif. bliver 175 kr. istedet for 40 kr. er ikke OK efter min mening, og at man brugte en smart box virkede ikke velset, en sådan virker ikke velset, men sådan får vi i gave af vores børn, men som helhed et godt ophold, der med små ændringer kunne blive væsentlig bedre.
Dårlig oplevelse på Binderup kro.
Værelse vi fik tildelt var meget slidt, hundekoldt og det lugtede forfærdeligt, jordslået eller mug. Gulvtæppet har set bedre dage og der var mange insekter på værelse som fløj rundt over det hele. Vi ankom meget sent så der var ingen alternativ og vi accepterede dette værelse (skulle vi aldrig havde gjort). Vi sov næsten ikke p.g.a. den afskyelige stank.
Da vi skulle tjekke ud, forklarede vi ejer om vores oplevelse og hans eneste reaktion var, hmm.
Første, eneste og helt sikkert sidste gang vi vil bor her.
Slidt kro
Bestilt et weekendopholdet gennem travel deal. Ved receptionen møder vi en mand der ikke virker særlig interesseret i at der er kommet gæster. Ingen velkommen. Vi får hurtigt stukket en nøgle og et stykke papir i hånden der fortæller om lidt af hvert.
Værelset er slidt og der er hundekoldt. Toilettet vipper når man sidder på det. Når der er brugt vand larmer kloakken. Da vi skulle tjekke ud var der ingen farvel eller har i nydt opholdet. Det eneste personale der var i godt humør til trods at de lørdag havde rygende travlt var de 2 damer der serverede. Første, eneste og sidste gang vi skal der til.
Vi har haft nogle dejlige på St
Vi har haft nogle dejlige på St. Binderup kro. Sympatiske medarbejder, restauranten servere fantastisk mad... man kan købe dejlige vine til rimelige priser. Beliggenhed for kroen er ikke den bedste men man kører kort og så er man ved skønne steder. Selve området er spændende. Værelserne i annekset er okay men kunne da godt trænge til et make over. Vi vil helt sikkert gerne komme igen.
Historie, ro og fred
Et dejligt, afslappende ophold på St. Binderup Kro på deres lækre, nyrenoverede værelse. Udendørs er det knap så hyggeligt med en stor, grim parkeringsplads, men så snart man træder ind på kroen, mærker man historien og hyggen. Her er ro og fred, søde tjenere og god mad - et dejligt sted at koble fra og komme væk fra hverdagens stress.
Lækkert og hyggeligt ophold og mad
Lækker mad, super service og kanon betjening, og yderst dejlige omgivelser, stedet fortjener med end de 5 stjerner som du kan give. ******
Selve kroen er en gammel stråtækt kro, og det er utroligt hyggeligt at opholde sig i/på/ved kroen. 👍😊
Så St. Binderup Kro får helt klart 5 stjerner, og jeg gav Dem gerne flere, hvis jeg kunne. 😊👍
Dårlig oplevelse på Binderup kro.
Værelset var ikke gjort rent, og toilettet lugtede så forfærdelig(kloak eller død mus eller rotte) vi kunne simpelthen ikke være der. Vi valgte derfor, at sidde os udenfor med døren åben, og vandet løbe på fuld skrue i håndvasken for at se om det kunne hjælpe, hvis vandlåsen var tørret ud. Det hjalp ikke. Efter at vi havde siddet udenfor et par timer gik jeg op til receptionen, og sagde at vi meget gerne ville bede om et andet værelse da det vi havde fået ikke var rengjort og toilettet stank forfærdelig. Der mødte jeg en dame som bekræftede, at de ikke havde flere ledige værelser, så det kunne vi ikke få. Jeg bad hende gå med ned og få syn for sagen, og lugte den afskyelige stank der var på toilettet. Det havde hun godt nok ikke tid til. Men jeg insisterede. Hun gik med og kunne helt afgjort godt forstå, at vi ikke kunne bo i det svineri og stank. Hun fik fat i en ung pige der kom og rengjorde værelset, hvor vi igen måtte sidde 1 time udenfor. Derefter kom tjenerens mand, han skulle reparere toilettet. Det lykkedes ikke. Han fik lugten væk i ca.2 timer ved, at spraye med parfume, men den rådne lugt kom igen. Vi kunne ikke bruge toilet og badet. ( brugte toilettet ved receptionen.)Da vi kom i receptionen for, at aflevere nøglen, sagde vi hvad vi havde oplevet til ejeren. Han gik med over på værelset, for selv at se og lugte. Vi sagde, at det var under alt kritik, at få sådan et værelse. Han mente ikke det var så slemt. Det var nok dråben, han tog så let på det. Det er for dårligt at de på kroen ikke tjekker rengøringen er i orden, samt at toilettet er brugbart inden det lejes ud. Alt i alt en dårlig oplevelse.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.