BOBEX.be Avaliações 2.680

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Nous avons eu peu de réponse à notre demande,mais une d'elles était très sérieuse. Nous avons signé un devis et attendons la réalisation des travaux qui n'est pas encore planifiée, d'où les 4 étoiles

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na bijna twee jaar samengewerkt te hebben met Bobex, wil ik vooral mijn waardering uitspreken voor Emily. Zij heeft mij altijd snel en direct geholpen, en was telkens een betrouwbare aanspreekpers... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastische samenwerking! De samenwerking met Bobex is steeds vlot verlopen. Emily (accountmanager) staat steeds met raad en daad bij, is toegankelijk en antwoord steeds snel! Ben jij een zelfstandi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Je suis client chez bobex depuis 2 ans et je reste client au sein de cette société car l 'account manager Maria, assume son travail de manière exemplaire et irréprochable. Elle est à l 'écoute des... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Construção e Fabricação

- Vind de beste vakman of leverancier. Wij brengen je in contact met betrouwbare professionals uit je regio. - Trouvez le meilleur prestataire. Nous vous mettons en relation avec des pros de confiance dans votre région.

100% transparant en 100% veilig! +++ 100% transparent et 100% sûr!

Vergelijk offertes en beoordelingen
1. Plaats in een paar eenvoudige stappen je project. Wij kijken dit na en zorgen voor de beste match met professionals uit je regio. 2. Geïnteresseerde bedrijven contacteren je en stellen een gratis offerte op. Je vergelijkt rustig en je bekijkt ook hun beoordelingen. 3. Je kiest uiteraard volledig vrijblijvend. Je kan ook elk bedrijf zelf beoordelen. Dus 100% transparant en 100% veilig !
Comparez les devis et les avis
1. Soumettez rapidement votre projet. Nous le vérifions et faisons le meilleur matching avec les professionnels de votre région. 2. Les entreprises intéressées vous contactent et vous font un devis gratuit. Vous comparez leurs offres et consultez les avis. 3. Vous êtes bien sûr totalement libre dans votre choix. Vous pourrez également évaluer les entreprises. Donc 100% transparent et 100% sûr !

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 93% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

je moet niet zoeken

je moet niet zoeken , het bedrijf was top , en de meedewerker was heel sympatiek

7 de agosto de 2025

Beste Edmond,

Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden en de 5 sterren! Fijn om te horen dat u tevreden bent en dat onze medewerker zo’n goede indruk heeft gemaakt. We geven het compliment zeker door aan het team.

Met vriendelijke groeten,
Aline van Bobex.be

stipte ontvangst v 2 offertes

13 de agosto de 2025

Beste Filip,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview! We zijn blij te horen dat u onze offertes snel en correct heeft ontvangen. Het is ons doel om elke aanvraag efficiënt en professioneel te behandelen, en het doet ons plezier dat dit goed bij u is overgekomen.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of extra ondersteuning nodig hebben, staan wij uiteraard altijd voor u klaar.

Met vriendelijke groeten en fijn lang weekend,
Aline van Bobex.be

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Snel 3 afspraken en offertes bekomen…

Snel 3 afspraken en offertes bekomen via Bobex.
Wachtwoord instellen om toegang te krijgen tot info van Bobex was een stuk omslachtiger en verliep niet zo vlot.

2 de agosto de 2025

Dag Michel,

We zijn blij dat je snel je offertes ontving. Jammer dat het instellen van het wachtwoord minder vlot verliep. Wat wat precies het probleem? Kunnen we je nog ergens mee helpen?

Dag Bruno,

Heel fijn om te horen dat je tevreden bent over onze diensten en dat we je hebben kunnen helpen in je zoektocht naar de juiste vakman. Bedankt voor je positieve beoordeling!

Recherche Solutions

Top Suivi.
Merci pour votre service.

31 de julho de 2025

Bonjour Dan,

Merci de partager votre expérience à propos des services de Bobex. Cela nous fait vraiment plaisir d'avoir pu vous aider pour comparer facilement des devis.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

3 offertes binnen gekregen.1 ervan is…

3 offertes binnen gekregen.1 ervan is zelfs persoonlijk aan huis gekomen.

31 de julho de 2025

Dag Etienne,

Heel fijn om te horen dat je tevreden bent over onze diensten en dat we je hebben kunnen helpen in je zoektocht naar de juiste verzekering. Bedankt voor je positieve beoordeling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trouver une entreprises rapidement avec…

Trouver une entreprises rapidement avec devis rapide, j’ai fais le tour des devis.
Et j’ai trouvé un.

6 de agosto de 2025

Bonjour Alain,

Nous sommes ravis que nos corps de métier ont réagi rapidement suite à votre demande de devis. Nous vous remercions pour votre avis favorable sur les services de Bobex et espérons vous revoir bientôt sur notre plateforme.

Mevrouw De Volder en mijn asbestattest

Mevrouw Nathalie De Volder is de ideale medewerker voor het opstellen van een asbestattest: geeft veel uitleg, neemt haar tijd, heeft ook twee stalen genomen en mijn aandacht gevraagd voor een bakelieten verdeelkastje in de hal waar mogelijk asbest is aan toegevoegd. top!

24 de julho de 2025

Dag Wilfried,

Dankje voor je super goede review. Het doet ons echt plezier dat we je in contact konden brengen met interessante specialisten uit ons netwerk. Aarzel niet om over Bobex te spreken bij vrienden en familie zodat we nog meer mensen kunnen helpen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prise en charge rapide de ma demande et…

Prise en charge rapide de ma demande et contacts pris aussi rapidement par les prestataires.

1 de agosto de 2025

Bonjour Patricia,

Bonjour Francine,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Formule de groupe intéressante...

Gain de temps pour contacter différentes firmes, aussi moins de risques d'en contacter une "louche". Merci.

22 de julho de 2025

Bonjour Michel,

Merci beaucoup pour votre avis positif. Nous sommes heureux d'apprendre que nous avons pu vous aider dans votre recherche d'un bon prestataire.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer vlugge reactie en positieve…

Zeer vlugge reactie en positieve afhandeling

29 de julho de 2025

Dag Charles,

Hartelijk bedankt voor je 5 sterren! Het doet ons enorm veel plezier dat we je snel en vlot hebben kunnen helpen in je zoektocht naar de juiste specialist.

Snelle reactie

Snelle reactie, snel resultaat

22 de julho de 2025

Dag Daniel,

Fijn om te zien dat je tevreden bent over onze service en snel gecontacteerd werd. Dankjewel om ons 5 sterren te geven!

goede contacten en opvolging

18 de julho de 2025

Dag Johan,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Bobex! We zijn blij dat we je konden helpen met het zoeken naar goede firma's in je regio. Wij wensen je een fijne vergelijking en een fijne dag!

Devis Façade et Châssis

Rien à dire sur Bobex.
Par contre concernant les 2 seuls prestataires pour l’isolation et crépi façade. 1 ne s’est pas déplacé et m’a envoyé 1 prix approximatif par mail.
Le second toujours pas reçu le devis depuis sa visite....
Pour les châssis J’attends le 3ème rdv pour nous décider...

17 de julho de 2025

Bonjour Cindy,

Merci pour votre commentaire. Nous sommes désolés que vous n'êtes pas entièrement satisfaite des entreprises. N'hésitez pas à leur envoyer un rappel et a leur donner un score sur notre site. Ce feedback est important pour nous.

Elise de Bobes

Très bien

Rapidité pour avoir des informations très bon filing avec les sociétés proposées

11 de julho de 2025

Resposta da BOBEX.be

Nous vous remercions de tout cœur pour votre avis très positif sur Bobex. Ravis d'avoir pu vous assister dans votre recherche d’un bon pro du bâtiment !

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

ik ben goed geholpen bij mijn zoektocht…

ik ben goed geholpen bij mijn zoektocht .bedankt

17 de julho de 2025

Dag Bert,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rapidité du contact après…

Rapidité du contact après l'introduction de ma demande.
Ensuite contactée par un professionnel , ingénieur en stabilité et visite d'expertise les jours suivants .
L'ensemble de ma demande , l'expertise et le rapport ont été obtenu en 15 jours . Excellente référence du professionnel qui a effectué cette étude . A recommander

11 de julho de 2025

Bonjour Yolande,

Nous vous remercions pour votre commentaire très positif quant à nos services et nous sommes bien sûr ravis que nous ayons pu vous aider à trouver un professionnel.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goed maar toch wat aandachtspunten

Gemakkelijke site. Jammer dat Besocs en Acerta geen enkele reactie gaven op de vraag voor offertes.

4 de julho de 2025

Dag Luc,

Fijn om te zien dat je tevreden bent over onze service. Dankjewel om ons een mooie beoordeling te geven!

Jammer dat niet alle bedrijven gereageerd hebben. Normaal kan je ze via je extranet wel een reminder sturen. Laat het maar weten als we je nog ergens mee kunnen helpen.

Elise van Bobex

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais