Ik had hier een tijdje geleden een stoel proberen te bestellen. De stoel kon niet worden geleverd omdat mijn adres blijkbaar niet bestond. Er is geen contact opgenomen om samen tot een oplo... Ver mais
Spaanse (kantel)stoel bleek door fout bestelservice weer retour gestuurd, maar door snelle en goede communicatie met Bureaustoelpro.nl is deze alsnog goed aangekomen. Zeer makkelijk in elkaar te zette... Ver mais
Proces van aankoop, levering en nazorg prima. Verliep gemakkelijk, zonder problemen en levering was snel. Duidelijke communicatie. Stoel zelf ziet er uit conform verwachting, zit wel iets minder dan g... Ver mais
Welkom bij bureaustoelpro.nl, een webshop gespecialiseerd in bureaustoelen van de beste kwaliteit voor heel scherpe prijzen. Ons aanbod omvat ergonomische bureaustoelen, kantoorstoelen, bezoekersstoelen, maar ook bureaus en andere kantoormeubelen. We bieden gratis verzending in België en Nederland ongeacht uw bestelling. Neem vlug een kijkje!
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 80% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
De stoel zag er goed en stevig uit, stevig verpakt, inclusief reserve schroeven en handleiding. Geleverd op de afgesproken datum. Montage met bijgeleverde schroeven en sleutel was binnen een kwartiertje gebeurd. Nu 4 weken in gebruik en bevalt goed, verstel en gebruiks mogelijkheden als men mag verwachten. Tav kwaliteit op lange termijn heb ik nog geen oordeel.
Ik kocht een bureaustoel van maar liefst € 725. Na een kleine 3 jaar standaard gebruik breekt een klein stukje plastic dat de lendensteun op zijn plek houdt dwars doormidden. Wanneer ik de klantendienst contacteer voor dit ene onderdeel, kunnen ze me enkel een volledig nieuwe rugleuning aanbieden voor € 120, omdat de garantie verlopen is.
Iedereen kan zichzelf pro noemen. "productiemateriaal met een superieure stevigheid" en "wij maken het verschil" zijn lege woorden.
Fijne website, Goede stoel, Prima levering, Top!
Wielen voor mijn bureaustoel zijn van goede kwaliteit. Makkelijk te monteren.Bestelling op tijd volgens afspraak.

Resposta da bureaustoelpro
Goede overzichtenlijke website en goed prijs -kwaliteit verhouding.

Zeer snelle levering

Resposta da bureaustoelpro
Alles was goed en netjes geleverd

Resposta da bureaustoelpro
Mooie kwaliteit bureaustoel. Gekocht voor onze zoons die er ook mee gamen.
Een optie voor rubberen wieltjes had nog toegevoegde waarde kunnen hebben. Moest ik nu elders bestellen.

Resposta da bureaustoelpro
Voordat ik de stap had genomen om een nieuwe bureaustoel aan te schaffen, werkte ik op een oude gamestoel uit 2019 - bijna alles kapot, zat totaal niet lekker en rugklachten na een lange werkdag.
Na het kort zoeken naar een nieuwe stoel kwam ik bureaustoelpro tegen, die voor mij overkwam als een expert op het gebied van bureaustoelen & ik dus in goede handen was met het bestellen van een nieuwe. Wat mij overhaalde is dat de stoelen speciaal gemaakt zijn voor intensief gebruik van 8+ uur, wat voor mij ideaal is.
De stoel zelf was enorm makkelijk in elkaar te zetten, met onderdelen & tools die bij de stoel zelf geleverd worden, zodat je niks extra's aan hoeft te schaffen. Ik werk nu een maand op de stoel, en hij zit heerlijk. Geen rugklachten meer en mijn productiviteit is ook x100 gegaan.
Top!

Resposta da bureaustoelpro
Het personeel is vriendelijk en zeer behulpzaam.

Resposta da bureaustoelpro
De bestelling plaatsen was makkelijk en overzichtelijk, binnen 2 werkdagen al de bureaustoelen ontvangen! Handleiding duidelijk en overzichtelijk. De stoelen zitten heerlijk!

Resposta da bureaustoelpro
k ben helaas erg teleurgesteld in mijn bestelling bij Bureaustoelpro. De levering liet ruim drie weken langer op zich wachten dan aangegeven, zonder duidelijke communicatie of update vanuit het bedrijf. Toen de stoel uiteindelijk arriveerde, werd deze geleverd in een zwaar beschadigde doos die met losse stukjes tape bij elkaar gehouden was.
Tot mijn verbazing was niet alleen de verpakking, maar ook de stoel zelf beschadigd. Voor een product in deze prijsklasse en van een bedrijf dat professionaliteit uitstraalt, vind ik dit onacceptabel.
De combinatie van een veel te late levering, slechte verpakking en een beschadigd product maakt dat ik helaas geen goede ervaring heb gehad met Bureaustoelpro. Ik hoop dat er in de toekomst meer aandacht besteed wordt aan logistiek, verpakking en kwaliteitscontrole.

Resposta da bureaustoelpro
De verpakking waarin het product was verstuurd was goed beschermd voor transport. Verder was het instructieblad overzichtelijk en duidelijk. Zit comfort was zoals ik had verwacht.
Zeer ontevreden over de kwaliteit van de stoel; veel plastic en voelt goedkoop aan. Ook begon hij al na een paar dagen zwaar te kraken en piepen. Heb de schroeven steviger aangedraaid maar dat loste niks op.
Had ik niet verwacht voor een stoel van 360 euro.

Resposta da bureaustoelpro
Ik heb een bureaustoel besteld en die is snel geleverd. Ook goed verpakt, dus geen beschadigingen. Kortom, een uitstekende ervaring. Ik ben ook erg tevreden over de kwaliteit van de stoel. Een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.
De service na aankoop was super , binnen de 2 a 3 dagen een andere zit van de stoel verzonden omdat de
vijzen scheef waren bevestigd , voor de rest prima stoel
Aantal stoelen op verschillende sites bekeken in prijsklasse +-200. De Corfu viel mij al vrij snel op, en kwam daar eigenlijk steeds op terug. Ondanks het retourbeleid (zelf betalen) toch maar de gok gewaagd.
De stoel heb ik nu een maand in gebruik en ik ben tevreden met mijn keuze. De belangrijkste functie, zitten, kan je er meer dan prima op doen, al was het voor mij even wennen om een stoel te hebben waar je dus echt goed op kan zitten.
Hoofdsteun zit wel vast aan de rugleuning dus niet in te stellen. Als deze verstelbaar was dan was het nog beter! Voor mijn gebruik verder wel goed genoeg. In totaal lijkt na een maand de prijs kwaliteit verhouding verder wel heel goed te zijn.
Nog wel een minpunt, de armleuning geeft soms een kraak geluid. Die zit onder de stof van de armleuning dus als het goed is niet iets wat je even strak kan draaien zodat het weg is.
Snelle en correcte levering. Het bestelde materiaal voldeed perfect aan de verwachting.