Ytterligare en "mirakelprodukt" Detta är bara ett scamprojekt liksom de andra som säljer denna smörja. Finns inga vetenskapliga bevis på verkan. Svindyrt! Om detta vore MIRAKLET skulle det redan fin... Ver mais

A empresa respondeu
I’ve tried many CBD products over the years, and this is by far the best CBD webshop in the world. The quality is consistently outstanding, the products are effective, and the service is always fast a... Ver mais
A empresa respondeu
Founded in 2020, Canavita develops and produces CBD oil of the highest quality in Denmark and is the biggest manufacturer of CBD products in Scandinavia. Our mission is to spread knowledge about the beneficial properties of CBD and cannabis products and give you the opportunity to safely and securely buy your CBD products online. All of our products contains <0.2% THC.
Escrito pela empresa

Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 94% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Godt produkt som gir det det lover. God kundeservice som følger opp og løser problemer som kan dukke opp. Anbefales.
Drawback: Du må ikke kjøre bil når du tar dette, eller en stund etterpå.

Resposta da Canavita
Vi har nu prøvet den stærke i 30 dage og havde håbet den ville virke mod min hustrus gigt og særligt sikre hende en bedre søvn om natten.
Det er desværre ikke sket, selvom det virker godt for andre,virker det ikke for min hustru. Vi havde store forventninger, men som der skrives virker det ikke for alle - selvom vi prøvede med jeres stærkeste produkt.

Resposta da Canavita
Jeg er meget glad for CBD - det giver mig ro i kroppen. Tager dråber om morgenen og inden sengetid.
Og så er der super service hos Canavita👍

Resposta da Canavita
Desværre havde jeg ikke den forventede effekt af den CBD olie jeg havde købt. Jeg henvendte mig for at få råd ift. om jeg kunne justere dosis. Anbefalingen efter lidt opklarende spørgsmål var at prøve deres stærkeste olie. De tilbød at ombytte de olier jeg havde købt imod at jeg mistede retur-retten under deres tilfredshedsgaranti. Det var en fin service, men turde ikke løbe risikoen at de så heller ikke virkede. Fik penge retur uden problemer!

Resposta da Canavita
Utrolig gode produkter og en service jeg aldri har opplevd før. Pakkene kommer veldig fort frem og de har altid varer på lager sammenlignet med veldig mange andre som hele tiden er tomme for et eller annet så du må vente lenge. Bra priser og hele tiden gode tilbud. Kan med hånden på hjertet anbefale Canavita til alle som trenger disse produktene vist de vil ha en trygg og service innstilt leverandør

Resposta da Canavita
Bara bra upplevelser. Första beställningen blev fel men det skickades omgående ut rätt utan knussel. Andra beställningen fastnade nånstans hos fraktbolaget. Men så fort jag mejlade om den beställningen så skickades omgående en ny som kom 1-2 dagar senare. Snabb service och snabb leverans.

Resposta da Canavita
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.