Matten besteld voor mijn Citroën c4 picasso type 2. Helaas komt de pasvorm totaal niet overeen. De kwaliteit is echt matig want de mat achterin is na 1,5 maand al helemaal dubbel gevouwen en geknikt... Ver mais
Had automatten besteld, maar ontving broeken van een Shoeby. Bij de bezorger is iets fout gegaan. Na eindeloos heen en weer chatten komt er geen oplossing bij de bezorger. De fout ligt daar, maar bl... Ver mais
Super goede ervaring opgedaan. Ik had een mooie kwalitatief goede degelijke Novus einddemper bestelt welke zeer snel werd verzonden. Prijs kwaliteit verhouding is zeker wel meer dan de moeite... Ver mais
Pakket werd instant verstuurd. Direct een bevestigingsmail ontvangen van de bestelling. Gls liet het wel 2 dagen afweten zonder enig bericht. Terwijl we gewoon thuis waren werd pakket terug naar de... Ver mais
Cargoods is al meer dan 10 jaar het adres voor auto-accessoires, styling- en auto-onderdelen. Zo vind je bij ons automatten op maat voor de scherpste prijs, maar ook voor car-styling-artikelen kun je bij ons terecht. Bij Cargoods gaan we voor supersnelle afhandeling, levering, een groot assortiment en natuurlijk een goede service! Eventuele opmerkingen of tips zijn dan ook van harte welkom.
Moorland 4A, 5688GA, Oirschot, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Zeer goede service van vriendelijke mensen

Resposta da Cargoods
Goede kwaliteit,goede prijs,snelle levering.

Resposta da Cargoods
Automatten besteld bij Cargoods. Mooie kwaliteit en zeer snelle levering!

Resposta da Cargoods
Super snelle levering, spullen van goede kwaliteit, duidelijke communicatie ivm bestelling :)

Resposta da Cargoods
Sneller dan verwacht gekregen, duidelijk communicatie, heel goede prijseits verhouding

Resposta da Cargoods
Supermooi kwaliteit spillen en heel erg snel levertijd ik ben erg blij

Resposta da Cargoods
Ik was in eerste instantie niet tevreden over mijn gekochte product.Ik moest wennen aan de rubberen automatten.
Cargoods was heel makkelijk en zei stuur maar terug. Uiteindelijk heb ik t item gehouden en ben er tevreden mee.

Resposta da Cargoods
Ik heb een verlagingset voor mijn Polo besteld en ben zeer tevreden. De set werd snel geleverd en was netjes verpakt. Alles was compleet en in goede staat. Prima service en communicatie. Zeker een betrouwbare partij voor auto-onderdelen!

Resposta da Cargoods
Description parfaite, délais de livraison rapide. Équipe très réactive

Resposta da Cargoods
Zeer goede ervaring als je op de internet iets nodig hebt kan je het beste bij Cargoods kopen. Ik ben ook telefonisch heel goed geholpen bij een retournering. Deze verliep ook super goed.
Echt een aanrader waar je geen spijt van zult krijgen.

Resposta da Cargoods
Product voldoet aan de verwachtingen. Snelle levering.

Resposta da Cargoods
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.