Cavaleros Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Falsk markedsføring af deres produkter på Roskilde dyrskue. Jakke var prissat forkert og kostede 999 i stedet for de 799 som stod på skiltet! Ansvarlig i butikken - måske ejer håndterede dette eks... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hej Cavaleros. Jeg har lige modtaget mine nye tights, Sevilla Shaping og de er bare sindssygt lækre, sidder fantastisk og føles superbløde! Bedre end forventet. Og de bedste tights jeg har haft, m... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejlig butik, der helt sikkert er et besøg værd. 😀 rigtig god service og personalet er synligt uden at virke påtrængende og for meget på. Flotte produkter i god kvalitet til rimelige priser. Kan ku... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Elsker cavaleros tøj, udstyr og kundeservis hurtig. , nemt og ænkelt Der ride tøj er tip top og det bedste kvalite jeg har red med ud af min 25 år i sporten 🤩💪

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

16 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Kundeservice helt i bund

Produkterne fejler intet, men har aldrig oplevet en kundeservice på så lavt et niveau…
Hest og ryttermessen 2025, køb for 800 kr få en hø pose.. Min niece på 12 år køber for 650 kr, 4 minutter efter køber hendes lillesøster for 350 kr, de spørg om de kan få en lyserød reklame hø pose med når nu de sammen har købt for 1000 kr… Nej det kan man ikke når købet ikke er samlet.. Deres mor spørg så om de kan refundere købet og lave et samlet køb, nej er svaret igen !
3 vokse mennesker bag kassen, pinligt ! Tænk de ikke har interesse I at sende 2 piger ud på messen med et smil og en skide hø pose, frem for en dårlig oplevelse og et elendigt indtryk af et firma..

Opdatering efter at have modtaget svar!
Er ked af at læse der må have været flere lignende situationer, eftersom jeg på ingen måde kan genkende beskrivelsen af situationen… Der var ingen kø ved disken og hvis personalet så børnenes mor som konfronterende fordi hun næsten viskende spørg om hun må returnere børnenes køb og lave et nyt 😳

7 de março de 2025

Kære Tenna

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at I har haft en dårlig oplevelse, da det bestemt ikke er vores hensigt.

Tilbuddet om en gratis høpose var en del af en kampagne, der gjaldt for ét samlet køb på 800 kr. Vi har været nødt til at være konsekvente med dette, så alle kunder blev behandlet ens – hvilket langt de fleste også har haft forståelse for. Hvis vi begynder at lave undtagelser, skaber det uretfærdighed over for de mange andre, der fulgte betingelserne.

Vi forstår godt, at børnene ønskede en pose, og den kunne også være tilkøbt for 35 kr. Desværre blev situationen optrappet, og vi oplevede, at barnets mor blev meget konfronterende, hvilket gjorde det svært at finde en god løsning. Samtidig var der en kø på over 50 personer, som vi også skulle tage hensyn til.

Vi forsøger altid at give vores kunder en god oplevelse, men vi må også sikre, at vores tilbud fungerer retfærdigt for alle. Vi tager dog din feedback med os, og vi håber, at vi kan give jer en bedre oplevelse en anden gang.

Anne
Cavaleros/WAVE Team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wave lysterapi er uundværligt!

Jeg har kun haft gode oplevelser med alle mine cavaleros produkter. Jeg købte i sommer 2025 deres wave lysterapi g3 pad sammen med grime, gamacher og alt tilbehør samt lys pind. Jeg har brugt det hver dag på mig selv og på min hest, og kan ikke forestille mig en hverdag uden lysterapi nu. Min hest stod for nyligt med en sål knusning og skade i koden som opstod på folden, så han var stok halt, hvori Dyrelæge anbefalede som minimum 14 dages boks ro. Efter hver dag med 1 til 1,5 times lys på både hov og ben, var han fuldstændig halt fri og klar til fold efter kun 9 dage. Hvor en hest med samme skade fra samme fold stod inde i mere end 4 uger.

Kort sagt, alle cavaleros wave produkter er fuldstændig fantastiske og de er søde og hjælpsomme til at forklare og fortælle om produktet. Med en hest der tit laver skrammer/ sår eller som man blot ønsker at forkæle ekstra, eller hvis din hest har spændinger er wave fuldstændig uundværlig både for dig og din hest.

Wave har hjulpet mig fra adskillige Dyrelæge regninger fordi jeg selv kunne behandle med wave frem for at tilkalde Dyrelæge hvis det var mindre skader.

7 de março de 2025

God kundeservice

Rigtig god service fra Cavaleros lager, efter at min forsendelse var blevet returneret til Cavaleros, da jeg havde oplyst forkert telefonnummer, og derfor ikke fik hentet min pakke i pakkeshoppen inden den blev sendt retur til Cavaleros. De fik lokaliseret pakken og sendt igen uden beregning. Tak for god service.

10 de dezembro de 2024

Mega skøn butik

Et super godt koncept med de nye brugt udstyr stande. Mega lækre ting til fede black friday priser! Mega venligt personale som er virkelig hjælpsomt

26 de novembro de 2024

En god service

En god service fik jeg ved mit sidste køb. Havde bestilt og modtaget varer til fuld pris og dagen efter var de sat meget ned. Da jeg kontaktede cavaleros fik jeg en rabat med et tilgode beløb til mit næste køb.

13 de novembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har købt en af deres Red light …

Jeg har købt en af deres Red light Therapy. 15 dage efter finder jeg ud af at den sat meget ned. Men det eneste kundeservice siger at det er jo en skam. Der er kun 14 dage fuld returret

20 de novembro de 2024

Kære Belinda Nielsen

Tak for din besked. Vi forstår din frustration over prisændringen, men vi følger de samme handelsbetingelser for alle kunder for at sikre en fair og ensartet behandling.

Du købte din Red Light Therapy-enhed den 29. oktober, og da du kontaktede os den 21. november, var vores Black Friday-tilbud allerede i gang. Black Friday er en særlig kampagneperiode, hvor vi – ligesom mange andre virksomheder – kører midlertidige rabatter. Det er desværre ikke muligt at få refunderet en prisforskel, når en vare senere kommer på tilbud, hvilket også fremgår af vores handelsbetingelser.

Derudover var produktet allerede taget i brug, hvilket betyder, at det ikke kunne ombyttes eller returneres. Vores returret er 14 dage for ubrugte varer, og denne periode var desværre også overskredet.

Vi håber, at du stadig er glad for dit produkt, og vi sætter pris på din forståelse. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Anne
Cavaleros/WAVE Team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flotte produkter og god service

Jeg bestilte et par nye ridebukser, en bluse, et bælte og en kasket, desværre kom de til at sende samme bluse, bare med korte ærmer i stedet for en langærmet. Jeg kontakter deres kundeservice på mail, og fortæller at de desværre har lavet en fejl, hvortil de beklager, og skriver at jeg selvfølgelig kan returnere gratis og så vil de bytte til den rigtige. Da jeg så modtager den nye pakke med den rigtige bluse, er der en seddel hvor de igen undskylder for deres fejl, og de har sendt mig en gratis gave, som undskyldning, som var en endnu en kasket til samlingen og en fin nøglering 😍

1 de novembro de 2024

Super kundeservice!

Jeg havde glemt at afhente pakken fra Cavaleros og den var sendt retur.
Jeg kontaktede kundeservice for at genbestille min vare. De sendte varen påny - uden beregning!
Det er kundeservice☺️

30 de agosto de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flotteste butik med gode vare i god kvalitet. Indpakket i fin service.

Kan kun anbefales, der er tænkt over de flotte farver matcher rundt i de forskellige ting, samt fede gennemtænkte detaljer på alle produkter.

23 de agosto de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Cavaleros trense og ridetøj kan anbefales

Jeg er rigtig glad for min Cavaleros Magnetic trense, den sidder rigtig godt på min hest som ellers er svær at finde trenser til. Han fungerer godt på den, og så er den pæn 🤩
Jeg er også rigtig glad for mine Cavaleros ridebukser samt bluser, som jeg har mange af, og som kan klare mange vaske før de bliver slidte at se på 👏

15 de agosto de 2024

Dejlige produkter & top kundeservice

Jeg er kæmpe fan af jeres ridetights og endnu større fan af at I har så fin en kundesupport :-) ... Anne tog sig god tid til at have en dialog med mig og sammen fandt vi frem til de perfekte bukser til mig. Tak for din tid og din meget fine kundeservice - Jeg handler gladeligt hos jer igen… og har jeg brug for jeres support, så ved jeg at I har en sød og dygtig pige siddende, som gør et super flot stykke arbejde :-)

14 de agosto de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg besøgte butikken i dag sammen med…

Jeg besøgte butikken i dag sammen med nogle veninder. Vi havde set at der var gode tilbud at finde. Vi fik en rigtig varm velkomst i butikken, hjælp til at finde størrelser og vejledning i pasformen i de forskellige modeller. Vi kom alle hjem med lidt nyt. Vi fik også en god snak om nyheder på vej og fik set og mærket på vareprøver. Køreturen på lige knapt 180 km var i hvert fald det værd! Tak for fantastisk service endnu engang!

9 de agosto de 2024

Virkelig god service.

Virkelig god service.
Jeg har forleden købt et nyt hovedtøj som hjælper meget på min hest ikke skærer tænder.
Mit hovedtøj knak desværre da vi skulle prøve det, men vi kørte bare op til cavaleros, og de var klar til at hjælpe!
De fiksede hovedtøjet med det samme og fik det med hjem, hvilket var virkelig rart!
Virkelig nogle søde medarbejdere der altid er klar til ar hjælpe!

29 de julho de 2024

**En dybt skuffende oplevelse**

**En dybt skuffende oplevelse**

Jeg købte en trense fra Cavaleros og kan kun sige, at det var en meget skuffende oplevelse. Først og fremmest skal man være opmærksom på, at der medfølger en tre A4-sider lang brugsanvisning, samt en omfattende liste over, hvordan man mister garantien på produktet.

For eksempel står der, at trensen skal mættes i læderfedt inden brug. Hvis man har påført fedt og ikke har brugt trensen, fordi man stadig mener, at læderet er af dårlig kvalitet, mister man sin returret. Dette virker som en urimelig betingelse, især når trensen knækker i læderet, når man sætter den i hul selvom man har fedtet den ind mange gange inden. Virksomheden er klar over problemet, men man kan først få en ny trense, når den har knækket tre gange. Og når man får tilsendt en ny trense, har man stadig ingen returret. Dette er helt uacceptabelt og potentielt farligt, da jeg ikke synes det på nogen måde er forsvarligt at ride med en trense, der knækker så nemt. Derfor kan jeg på ingen måde anbefale nogen at købe dette produkt.

Desuden var kundeservicen hos ejeren af butikken en katastrofe. Det er altid kunden, der bliver beskyldt for ikke at behandle produkterne ordentligt. Da jeg ikke ville ride med en trense, der knækker, og ønskede at få mine penge tilbage, råbte og skreg hun af mig i butikken og prøvede at forklare mig at jeg ikke forstod hvad rigtig kvalitet var. Det var en dybt pinlig og uprofessionel oplevelse.

Jeg vil fraråde alle at handle hos Cavaleros. Deres produkter er af dårlig kvalitet, og deres kundeservice er uacceptabel.

1 de maio de 2024

Kære Annika,

Tak for din feedback. Jeg blev involveret, da vores personale oplevede situationen som udfordrende. Vi ønsker altid at tilbyde den bedst mulige service, men vi blev desværre nødt til at håndtere en situation, hvor tonen var meget hård.

Vi har gennemgået hændelsen og kan bekræfte, at vi ombyttede de berørte dele af produktet. Det er vigtigt at bemærke, at vi i tilfælde af mindre skader har ret til at reparere eller ombytte den defekte del uden at tilbyde refundering. Dette er i overensstemmelse med købeloven, som fastslår, at reparation eller ombytning er de primære løsninger, medmindre der er en væsentlig fejl, som ikke kan afhjælpes.

Vi har desuden en manual, som beskriver korrekt vedligeholdelse af læderet, og det er vigtigt at følge disse anvisninger for at opretholde reklamationsretten.

Vi stræber altid efter at møde vores kunder med hjælpsomhed og respekt, og vi beklager, hvis du har haft en anderledes oplevelse. Der var flere kunder og medarbejdere til stede under hændelsen, og deres oplevelse af situationen var forskellig fra din beskrivelse.

For at få en objektiv opfattelse af situationen, vil vi gerne understrege, at vi har videooptagelser fra hændelsen, som viser, at vores personale handlede professionelt.
Vi tager dine anklager alvorligt, men vi kan ikke acceptere urimelige beskyldninger, der ikke stemmer overens med virkeligheden. Vi arbejder konstant på at forbedre vores service og produkter, og vi håber, at fremtidige kunder vil bedømme os ud fra en retfærdig og objektiv oplevelse.

Mette - Cavaleros

Virkelig fantastisk service 👍🏻🤩🐴

Virkelig fantastisk service 👍🏻🤩🐴
Havde problemer med at ligge vare i kurven på tilbuds dagen- kontakter kundeservice som hurtigt er parat til at hjælpe med rabat kode , efter tilbuddet er udløbet.
Tak for god service🐴🤩

18 de junho de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais