Cellbes Avaliações

4.322
O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag har varit inloggad och hade ingen 100kr rabatt när jag gjorde ett köp den 29/8. Dagen efter såg jag att jag fått en rabatt på 100kr. Men den skulle utnyttjas senast nästa dag!! Varför har man inte... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har handlat fina kläder många gånger. Snygga, bra kvalitet och fin passform för mig som är 42/44 och kraftig. Snabba leveranser dessutom. Och hyfsad leverans- och returavgift. Och dom gånger de... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Service att man över huvudtaget ville leta fram 2 st knappar till 2 koftor i olika färger. Då det var 3 knappar på varje kofta och inga fler så skulle det sett konstigt ut och jag hade blivit tvungen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Satt och läste igenom mina omdömen och hade flera inlägg om cellbes där saker och ting inte fungerade Nu var det ett väldigt bra tag sedan problemen och även sedan jag handlade kläder men efter all... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de moda feminina

Cellbes startade redan 1954 som ett postorderföretag och har sedan dess utvecklats till att bli ett av de ledande e-handelsföretagen inom mode -och heminredning. Vår drivkraft är att erbjuda favoritplaggen i garderoben, oavsett tillfälle. Det breda storleksutbudet är en viktig del av det och storlekarna går från 34-64 för kvinnor och S-8XL för män. Välkommen in till cellbes.se för att ta del av vår inspirerande kampanj och härliga sortiment!

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

4 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 94% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

(4.322)

55 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Frakten för retur och beställning av…

Frakten för retur och beställning av annan storlek alldeles för dyrt 55 kr + 55kr= 110 kr byte tre-pack trosor.

8 de janeiro de 2025

Hej Alice!

Tack för din feedback angående våra transportkostnader. Vi tar den vidare till berörd avdelning.

Snabb leverans som utlovat

Snabb leverans som utlovat. Varorna motsvarade beskrivningen

Hej Carin!

Vad roligt att höra att leveransen gick så snabbt som den ska. Tack för att du väljer att dela med dig ❤️

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Den beställda varan var bra

Den beställda varan var bra. Tycker inte att det framgick att det kostade 19:- om man valde faktura, men jag kanske hade för bråttom. Det fanns inte ens med på orderbekräftelsen. Är van att betala med KLARNA och då är det bara att "klicka" för att betala så fort varan anlänt

15 de dezembro de 2024

Hej Tove!

Vad bra att du blev nöjd med varan du beställde. Vi tar din feedback vidare till berörd avdelning. Tack för att du delar med dig av din upplevelse!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans och bra kvalitet på…

Snabb leverans och bra kvalitet på kläderna

Hej Monica!

Kul att höra att våra leveranser håller vad vi lovar. Tack för att du delar med dig av ditt omdöme ❤️

Fann vad jag sökt länge

Väldigt nöjd med de plagg, ffa allt vida manchesterbyxor, jag köpt under hösten. Bra pris, hög kvalité.

10 de outubro de 2024

Hej Eva!

Så kul att höra att du blev nöjd med dina varor som du köpt hos oss. Tack för att du vill dela med dig 💜

Nöjd i det stora hela med mina kläder

Nöjd i det stora hela med mina kläder

Hej Maggi!

Vad roligt att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Tack för att du väljer att dela med dig ❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra priser och snygga kläder

Bra priser och snygga kläder. Det som är minus är att cellbes inte har barnkläder eller vattentätta jackor; annars är jag mycket nöjd.

Hej Ruth!

Vad roligt att höra att du är nöjd med våra produkter. Tack för att du delar med dig ❤️

Kul shopping

Lätt att handla, snabb leverans och lätt att returnera.

15 de dezembro de 2024

Hej Pia!

Vad roligt att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Tack för att du väljer att dela med dig ❤️

Mycket bra företag.

Lätt att beställa och inga problem att returnera. Storlekarna stämmer med verklighet. OK priser och mycket snabb leverans.

7 de dezembro de 2024

Hej Linda!

Vad roligt att höra att du är så nöjd med din upplevelse hos. Tack för att du väljer att dela med dig ❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra kläder till vettiga priser

Bra kläder till vettiga priser, snabb leverans.

14 de dezembro de 2024

Resposta da Cellbes

Vad roligt att du är nöjd med både dina varor och leveransen. Tack för att du vill dela med dig💜

Alltid snabb leverans

Alltid snabb leverans, bra kläder till humana priser. Bra foton där modellen inte gör någon konstig rörelse utan man får en överblick hur plagget ska sitta. Bra retursystem då man får ett retursvar

9 de dezembro de 2024

Hej Ewa!

Tack för ett riktigt fint och härligt omdöme. Det glädjer oss att du är nöjd med hela upplevelsen hos oss❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans, varan motsvarade förväntningarna.

10 de dezembro de 2024

Hej Nina!

Vad roligt att höra att våra leveranser är så snabba som dem ska vara. Tack för att du delar med dig ❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alltid bra storlekar.Bra pris och…

Alltid bra storlekar.Bra pris och alltid något extra lågt.

11 de dezembro de 2024

Hej Barbro!

Vad roligt att höra att du tycker om vårt sortiment och våra priser. Tack för att du delar med dig 💜

Ni är trevliga

Ni är trevliga! Gör gått för andra människor!

8 de dezembro de 2024

Hej Briggan!

Vad kul att höra att du är så nöjd med oss. Tack för att du väljer att dela med dig 💜

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra service vid rådfrågning via…

Bra service vid rådfrågning via telefon, snabb leverans, bra kvalitet och rimliga priser.

10 de dezembro de 2024

Hej Monica!

Vad roligt att höra att du är nöjd med ditt bemötande hos vår kundtjänst och att du är nöjd med dina varor. Tack för att du vill dela med dig 💜

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

På Cellbes kan man hitta allt möjligt…

På Cellbes kan man hitta allt möjligt för både hem och fritid.

Superbra med stora storlekar så att man kan variera sina kläder ibland vill vara lite säckig och go och kunna andas fritt🙂🙂🙂

Snabb leverans och bra med olika betalsätt

18 de outubro de 2024

Hej Lana!

Vad roligt att läsa att du är så nöjd med både vårt sortiment men också att våra snabba leveranser håller vad dem lovar. Tack för att du vill dela med dig 💜

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snabba leveranser

Snabba leveranser. Bra bytesmöjlighet och enkelt att betala.

9 de dezembro de 2024

Hej Birgitta!

Vad roligt att du upplever att våra leveranser är snabba. Tack för att du vill dela med dig ❤️

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Väldigt bra fina plagg i stora…

Väldigt bra fina plagg i stora storlekar- oftast! Mer tveksam till plagg som ser ut som " tält" utan någon som helst design.
Viktigt med FLIKAR på kortare plagg, för passformen skull. Så är det oerhört viktigt med STORLEKS KONSEKVENS" Dvs. Att jag kan " lita" på min storlek & slippa RETUR & NY BESTÄLLNING.
Personligen undviker jag plagg i POLYESTER. ODYL. MATERIAL.
Väldigt bra med RETURLAPP i mitt paket!
Mvh/ MW

8 de dezembro de 2024

Hej Madelaine!

Tack snälla för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du var nöjd med dina varor. Vi tar din feedback vidare till berörda avdelningar 💜

bra kvalitet på kläder

7 de dezembro de 2024

Hej Ulla!

Vad roligt att du tycker om våra kläder och deras kvalité. Tack för att du vill dela med dig 💜