Jag har varit inloggad och hade ingen 100kr rabatt när jag gjorde ett köp den 29/8. Dagen efter såg jag att jag fått en rabatt på 100kr. Men den skulle utnyttjas senast nästa dag!! Varför har man inte... Ver mais
Jag har handlat fina kläder många gånger. Snygga, bra kvalitet och fin passform för mig som är 42/44 och kraftig. Snabba leveranser dessutom. Och hyfsad leverans- och returavgift. Och dom gånger de... Ver mais
Service att man över huvudtaget ville leta fram 2 st knappar till 2 koftor i olika färger. Då det var 3 knappar på varje kofta och inga fler så skulle det sett konstigt ut och jag hade blivit tvungen... Ver mais
Satt och läste igenom mina omdömen och hade flera inlägg om cellbes där saker och ting inte fungerade Nu var det ett väldigt bra tag sedan problemen och även sedan jag handlade kläder men efter all... Ver mais
Cellbes startade redan 1954 som ett postorderföretag och har sedan dess utvecklats till att bli ett av de ledande e-handelsföretagen inom mode -och heminredning. Vår drivkraft är att erbjuda favoritplaggen i garderoben, oavsett tillfälle. Det breda storleksutbudet är en viktig del av det och storlekarna går från 34-64 för kvinnor och S-8XL för män. Välkommen in till cellbes.se för att ta del av vår inspirerande kampanj och härliga sortiment!
501 81, Borås, Suécia
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 94% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Hade fått en defekt vara hemskickad.
Men mötes av en av dom bästa kundservice upplevelserna jag någonsin har haft.
Snabb återkoppling med bra information, val för mig som kund och professionella svar.
Väldigt sällan man stöter på en sån kundservice idag.

Resposta da Cellbes
Jag tycker att Cellbes varor är av bra klass likaså frakten från dom till mig. ⭐️

Resposta da Cellbes
Fina kläder till ett bra pris. Snabb leverans

Resposta da Cellbes
Härliga kläder. Lätt att hitta på hemsidan och en kundvänlig Kundtjänst som gör allt för att man ska få den hjälp man behöver.

Resposta da Cellbes
Storlekar för alla, och snabb och trevlig kundtjänst via Mail när man vill returnera. Enkel retur. Ja det kostar 55kr men vilket man är informerad om innan man beställer.

Resposta da Cellbes
Moderna kläder med ett brett utbud och kvalité som även är bra pris på. Snabb leverans. En vinterjacka, mer som en parkas, svart kjol med slits, vida tuna byxor och ett nattline. Nöjd med mitt köp!

Resposta da Cellbes
Köpte en vadderad kappa som nu ska skickas tillbaka pga dålig kvalitet.

Resposta da Cellbes
De varor jag har köpt har varit toppen 👍.

Resposta da Cellbes
Snabb leverans och bra modell på byxan

Resposta da Cellbes
Supersnabb leverans! Det gick snabbt att hitta på hemsidan, bra förklaringar på klädesplagget.

Resposta da Cellbes
Sämta på underkläder inte håller måttet efter 3 timmar värsta allt följer tvätt rådgivningen.
Tvingad slänga ut av väldugt dålig kvalite ut av trosorna håller inte måttet eller ankel sockorna ramlar av grund av resårena släpper är väldigt tunna en står i informationen om artikeln lik så trosorna .
Dyrt köp dålig kvalité.
🤬ALDRIG MERA KÖPER UNDERKLÄDER🤬

Resposta da Cellbes
Byxorna var kanonsköna och kommer att användas
flitigt resten var vi också nöjd med.
Var nervös för leveransen med Instabox men det fungerade smidigt.

Resposta da Cellbes
Bra kvalitet, snygg design, snabb leverans

Resposta da Cellbes
Snabb leverans och varor efter förväntan, toppen helt enkelt👍

Resposta da Cellbes
Hemsidan är mysig att surfa runt i. Leveranserna fungerar bra, varorna är bra paketerad, beställda varor är jag nöjd med o boxertrosorna extra nöjd, de är super sköna har inte hittat några liknande någon annan butik.

Resposta da Cellbes
Bra beskrivningar, god kvalitet och snabb leverans.