Clinique Avaliações

O TrustScore é 2 de um total de 5

2,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilte mine på deres egen hjemmeside lige som Black friday går i gang. Der var lovning på 3 store luksusprøver, som så ikke er med, da jeg modtager ordren. Ringer til kundeservice, som kun... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Købte et produkt i tirsdags. I dag er mandag, og jeg har intet hørt andet end ordrebekræftelsen. Det er ikke muligt at tracke sin ordre / se hvor langt den er (om den overhovedet er blevet pakket endn... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mit første køb hos Clinique.dk har været perfekt fra bestilling til modtagelsen. Bestilte torsdag aften og hjemmelevering med GLS tirsdag. Fin information pr. mail. Pænt pakket ind. Fantastisk f... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Køb ikke online hos clinique, køb hos Matas eller andre steder med en ordentlig opdateret webshop og forstand på mailcordpondance når nogen går galt. Bestiller 2 cremer, så pænt dyr ordre Tænker... Ver mais

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Gode produkter - dårlig service!

De 3 stjerne skyldes deres super gode produkter, har brugt dem i mange år og intet at klage over. Dog forventer man at når man køber produkter af den klasse og til de priser at kundeservice og systemer er tilsvarende høje kvalitet. Det er så absolut ikke tilfældet!
Da jeg bestilte fik jeg besked at jeg kunne vælge 3 gaver - det gjorde jeg så.
Ingen af de 3 gaver kom med og når man kontakter kundeservice for at få dem til at eftersende, siger de bare at det kan de ikke ... virkelig dårlig service - til sidst smed de en 15% rabatkode i hoved på mig - smart den tvinger jo en til at købe igen (og betyder at man ikke næste gang kan vælge deres store gaver), da de også kræver rabatkode. Det var slet ikke det jeg spurgte til og nu tvivler jeg kraftigt på at jeg har lyst til at købe her mere. Der skal så lidt til for at vende situationen, men det vælger de fuldstændigt at se stort på!!

12 de maio de 2020

Rigtig god oplevelse!

Rigtig god oplevelse! Nem bestilling, hurtig levering(alle lovede gaver var med) . Det er ikke sidste gang jeg handler hos jer:)

4 de dezembro de 2019
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde de…

Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde de fået det.
Forstår ikke, hvordan de kan lave så gode produkter men have så ringe et ordresystem!
Jeg bestilte 23/9-19 kl 09:58 nogle produkter fra deres hjemmeside - der stod 3-5 dages levering. Nu hedder den 4/10-19 og jeg har stadig ikke modtaget noget. Til gengæld har de hævet pengene og kun givet mig en masse bøvl retur. Jeg bliver fortalt at der er sket en fejl i systemet og at den er på vej - men det kan jeg se gennem GLS at den IKKE er.
Jeg synes det er under al kritik og jeg får helt lyst til at finde mig et andet produkt at bruge. Jeg har nu forsøgt at annullere min ordre. Det bliver spændende at se, hvor meget bøvl der bliver i den proces.

4 de outubro de 2019
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Elendig kundeservice-brug dine penge et andet sted!

Jeg har flere gange handlet hos Clinique og været godt tilfreds med dem. Men det er sidste gang!
Jeg faldt for at få en gave med hvis jeg købte over et vis beløb og jeg fik enddag en ordrebekræftigelse på at jeg fik den ekstra gave. Da jeg modtaget en mail om at min pakke er på vej, er der pludselig ingen gave med. Jeg kontakter kundeservice som fejer mig af og meddeler at gaven desværre er udsolgt fra deres lager. Jeg ringer men får samme svar og at der Iøvrigt står på deres nyhedsbrev samt opslag på facebook mm at gaven kun kan fået så længe lager haves. Jeg klager over dette idet jeg regner med at når jeg modtaget en ordrebekræftigelse på at jeg modtager gaven, at den så kommer. Hvorfor i alverden sende en ordrebekræftigelse hvis man alligevel ikke kan stole på den? Dette svarer de slet ikke på og skriver blot de beklager jeg er utilfreds med deres procedure og regler og at de vil sende mit feedback videre til rette indstats.
Det er fuldstændig uacceptabel måde at føre nethandel på! Selvfølgelig kan man som firma ikke gøre for at vare/gaver/prøver bliver udsolgt men så kan man i det mindste meddele kunden at man desværre ikke kan tilbyde det ønskede og tilbyde alternative produkter/gaver mm. I dette tilfælde, og jeg vil gætte på andre tilfælde hvis man læser anmeldelserne, så virker det nærmest som det er min egen fejl at jeg var så dum at stole på deres ordrebekræftigelse! Men denne fejl gentager sig i hvert fald ikke for mit vedkommende. Jeg skal aldrig handle mere hos clinique.dk og jeg vil råde alle til at holde sig langt væk fra dette firma!

Update efter deres svar her på trustpilot.
Jeg har ligesom været i kontakt med jeres kundeservice af flere omgange. Talemåden: kunden har altid ret er vist en by i Rusland for jer. Hvis i virkelig var interesseret i at give jeres kunder en god oplevelse, kan i begynde med at give dem de varer som der står på deres ordrebekræftigelse!

21 de fevereiro de 2019

Hej MS,

Vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedst mulige oplevelse.

For at kunne være behjælpelig, bedes du kontakte os på kundeservice@cs.dk.clinique.com.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Løgnagtige gavekoder på sociale medier

Hvis du så en gavekode på Facebook eller Instagram, hvor de lover ekstra prøver, lad være med at blive fristet. De accepterer koden og sender endda en ordrebekræftelse med de gratis ting inkluderet. Men tingerne kommer aldrig og man får bagefter en besked, at gaven var ikke tilgængelig alligevel. To dage efter, reklamerer de med en ny gratis gave. Kundeservicen gør intet. Ikke den største tragedie, men et tegn på en desperat firma på vej ned som prøver at lokke med ikke-eksterende gaver for at få dig til at bestille noget ved siden af.

De svarer her. at jeg skal kontakte kundeservicen og det har jeg gjørt før jeg skrev anmeldelsen. Men deres svar var at jeg får ingenting.

16 de outubro de 2018

Hej Aiste,

dårlig kundeservice!

Har ellers altid været tilfreds, men da jeg i august købte og efter kort tid fik leveret mine varer, var der desværre en af varerne, der var defekt. Jeg har efterfølgende ringer * 4, skrevet 6 mails og har på nuværende tidspunkt stadig ikke en løsning. Må indrømme at jeg er dybt skuffet og havde forventet mere af dette veletablerede firma. Jeg er ihvertfald tæt på at opgive at få byttet min vare og har ikke den store lyst til at købe mere hos dem....

7 de outubro de 2018

Hej Mette,

Enorm dårlig kundeservice!!!!

13 de abril de 2018

Hej Ann,

Vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedst mulige oplevelse.
For at kunne være behjælpelig vil vi gerne bede dig skrive til kundeservice@cs.dk.clinique.com.

BESTIL ALDRIG VARER HOS CLINIQUE

BESTIL ALDRIG VARER HOS CLINIQUE
Clinique har VERDENS DÅRLIGSTE kundeservice.
Pakker forsvinder på deres vej til kunderne og er man så tåbelig, at man forventer at blive hjulpet af Clinique, må man tro om.
Min pakke var en hel måned forsinket. Jeg kunne følge den via et tracking-nummer - men pakken kom aldrig.
Når jeg gjorde Clinique opmærksom på det, valgte de at annullere min order og tilbagebetale mig mine penge. Samtidigt oplyste de mig om, at jeg ikke skulle forvente at få mine penge retur hurtigere end 2 til 3 uger
Ville jeg have varerne skulle jeg selv bestille ordren påny.
Beskeden herom valgte de at give mig pr. mail - sikkert for ikke at få stillet nogle spørgsmål
VANVITTIG DÅRLIG SERVICE

4 de abril de 2018

Hej Henriette,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ingen har styr på sine ting i kundeservice.

Jeg havde bestilt en ordre, d. 27/12, efter modtagelse af ordbekræftelse, lagde jeg mærke til at leveringsadressen ikke var korrekt.
Jeg ringede med det samme til kunderservicen for at få skiftet leveringadressen. Efter en times ventetid, forslog medarbejderen fra kundeservicen, at annullere ordreren og jeg skulle genbestille samme ordre, som var bestilt og annulleret samme dag.
Jeg gik ind på hjemmesiden, for at genbestille ordreren, men kunne ikke bestille den igen. Der stod at varen var udsolgt. Jeg ringede igen og skulle vente i lang tid, i mens medarbejderen var i gang med at finde ud af hvordan jeg kunne genbestille ordreren, som jeg allerede havde bestilt før. Efter 15-20 min. ventetid blev der lagt på. Jeg ringede igen og snakkede med en helt anden og uhøflig medarbejder. Han kunne heller ikke hjælpe og han ville slet ikke høre på min forklaring. Jeg var nødt til at give op.
Har aldrig nogensinde oplevet så dårlig kundeservice.

27 de dezembro de 2017

Dårlig service!

Bestilte for over 2 uger siden - har stadig ikke modtaget pakken, men pengene er trukket, og de kan stadig ikke svare på, hvornår jeg modtager min pakke - de skyder skylden på DHL.

Ville give 0 stjerner hvis jeg kunne.

11 de dezembro de 2017
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ingen tager ansvar.

ingen tager ansvar.

Bestilte for 14 dage siden et produkt - der var 3-6 dages levering, har ringet 2 gange og snakket med kundeservice, de skyder skylden videre på DHL uden at tilbyde en løsning.

Har skrevet til dem på facebook også - de svarede, og sætter nu min lid til dem!

(Vil dog sige at jeg har bestilt ved dem før uden problemer)

Opdatering:

Efter lidt tid med søgning - og stor hjælp fra Anne i facebook kundeservice, fandt vi en løsning.

17 de novembro de 2017

Ville give 0 stjerner

Ville give 0 stjerner - hvis det var muligt!
Har bestilt levering til pakkeboks. Varerne kommer åbenbart med DHL til Danmarks grænse og herefter videre til PostNord (Det er deres pakkeboks!). Her går det galt og jeg får aldrig varerne.
D. 1. august står der på Track and Trace, at jeg har nægtet modtagelse... Men jeg har aldrig fået besked om afhentning.
Har kontaktet kundeservice flere gange, men pakken er ikke modtaget som retur hos Clinique - og pengene står stadig ikke på min konto. Det har taget næsten en måned uden resultat.
Det er sidste gang, at jeg handler hér.
Mvh. Henriette Rohde

24 de agosto de 2017
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Savner besked om afsendelse.

Har ingen problemer haft ifm. indhold af pakker, men jeg savner at få besked om, at ordren er afsendt - det kunne være rart med en mail når varerne er på vej.

27 de fevereiro de 2017

Ulovlige handlinger

Har købt en del varer, og den ene af dem, har vist sig at være af den forkerte type.
Jeg kontakter kundeservice, og bliver bedt om at fremsende billeder af varer, faktura mm. Det får jeg gjort med det samme.
Jeg får medhold i, at varen er forkert, men får også at vide, at jeg må selv betale for returnering af varen. (jeg bliver heller ikke tilbudt ombytning eller fremsendelse af den korrekte vare). Dette er direkte i strid med love om internet handel !!!!! Jeg forsøger efterfølgende at åbne diskussion pr mail, og telefon- MEN DE HOLDER OP MED AT SVARE PÅ MAILS OG TELEFONEN ;((((((((((((((((((((((((((((((((

19 de outubro de 2016

Dårlig kundeservice

Har handlet mange gange og som regel ok. Men... når noget går galt og skal retur er der ABSOLUT ingen hjælp at hente. Varerne kan ikke findes ... man får uhøflige svar i telefonen osv osv. Så længe man får det rigtige leveret er alt fint :) Men... hvis noget er itu eller forkert - ja - så er det faktisk bare ærgeligt :( Der går ihvertfald så lang tid inden sagen bliver løst at det kan være ligemeget...........

19 de maio de 2016

Hej

Vi investerer mange ressourcer i træning og uddannelse af vores personale. Både i produktkendskab og makeupteknikker, men bestemt også i service og kundehåndtering. Derfor er vi naturligvis kede af, at du ikke havde en positiv oplevelse, da du henvendte dig til os.

Alle vores produkter gennemgår en omfattende kvalitetskontrol før de forlader fabrikken, og såvel produkt som emballage skal selvfølgelig leve op til vores høje kvalitetskrav. Vi beklager naturligvis, hvis ikke det har været tilfældet med dit produkt.

Du er velkommen til at bytte dit produkt ved at udfylde retursedlen på bagsiden af fakturaen, som er vedlagt den oprindelige ordre og sende den sammen med returvaren til:

Clinique Online
Returafdelingen
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand

Vi håber, at du er tilfreds med denne løsning og fortsat har tillid til os og vores produkter.

Med venlig hilsen Clinique

Altid tilfreds!

Jeg handler ofte på clinique, når jeg mangler nogle produkter. Jeg bestilt over 3-4 gange, og har endnu ikke stødt ind i nogen problemer - jeg er ret overrasket over de negative anmeldelse.

Jeg handlede hos clinique løbende i 2015. Senest december 2015.

27 de janeiro de 2016
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais