Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har haft en Jura kaffemaskine i 17 år der har været til service hos Coffeesystems med nogle års mellemrum. Den har brygget 34000 kopper og kører stadig godt. Venlige mennesker og maskiner af høj kvali... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk kundeservice. Der er særligt een medarbejder, en herre, nok lidt oppe i årene, han er fantastisk at tale med: han ved ALT om JURA maskinerne, han er høflig, tålmodig og meget behagelig at t... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service. Venlige, hurtige og dygtige medarbejdere. De har bare styr på det. Ved to anledninger været i kontakt med Scandinavian coffesystem, første gang pga en reservedel, anden gang pga se... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Cafeteiras
  2. Loja de Eletrônicos
  3. Serviço de conserto de eletrodomésticos
  4. Atacadista de artigos para casa

Informação fornecida por fontes externas variadas

Scandinavian CoffeeSystem er eneimportør af JURA espressomaskiner i Danmark.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid venlig og hurtig betjening.

15 de junho de 2020

Kære Rikke

Mange tak for den fine anmeldelse og tak fordi, du har taget dig til til at skrive om os. Du er altid velkommen til at kigge forbi her på Mesterlodden i Gentofte, og du kan selvfølgelig også altid fange os online på www.coffeesystem.com.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig tilbagemelding. Hurtig levering.

12 de junho de 2020

Kære Lilli

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det er en rigtig god måde at gå på week-end på. Vi håber, at du er glad for din JURA kaffemaskine, og vi ønsker dig en rigtig god week-end.

CoffeeeSystem Mesterlodden 36

CoffeeSystem Mesterlodden 36, Gentofte er fremragende og klart anbefalingsværdigt hvis din Jura skal serviceres eller du blot har spørgsmål til din kaffebrygger.
Du bliver altid mødt af serviceminded og smilende personale der sætter kunden i centrum., der er en god atmosfære og der ydes en fremragende kunde service med kompetente løsningssvar.
indlevering til Reparation / service af kaffebrygger bliver håndteret kvikt og gnidningsløs, fremragende opfølgning under serviceforløbet og ikke mindst afhentning er en fremragende oplevelse som kunde.
5 store stjerner til personalet med plus opad
H Erik Landgreve

11 de junho de 2020

Kære Erik

Mange tak for din fantastiske anmeldelse. Vi bliver altid glade for en anmeldelse med 5 stjerner. Men lige præcis din anmeldelse varmer ekstra meget, og gør os ekstra stolte. Vi er super glade for, at du har haft en god oplevelse hos os, og endnu mere glad for at du har taget dig tid til at dele den med andre interesserede. Du er altid velkommen hos os på Mesterlodden, om du så bare vil have en kop kaffe og svar på spørgsmål eller har et decideret ærinde. Vi håber, at din JURA kaffemaskine serverer den lækreste kaffe til dig i mange år fremover. Endnu engang tak for de fine ord, og vi ønsker dig en skøn week-end.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig og effektiv behandling sf ordre

Hurtig og effektiv behandling sf ordre, der først var forkert, men den kvikke person, der modtog ordren, havde på fornemmelse at det var forkert, og det blev rettet til den rigtige vare, tak for det

8 de junho de 2020

Kære Arne.
Tak for de 5 stjerner. Skønt at vi fik rettet din ordre i tide. Vi håber, at du er glad og tilfreds med din JURA kaffemaskine, og vil gerne gøre opmærksom på, at du altid er velkommen her hos os på Mesterlodden. God sommer til dig.
Scandinavian coffeesystem

Altid hurtig og fantastisk service

Altid hurtig og fantastisk service
Tusind tak for det

30 de maio de 2020

Hej Kenneth.
Fantastisk med 5 stjerner fra dig. Mange tak for dem og fordi du har taget dig tid til at anmelde os. Rigtig god dag til dig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

rigtig god service og super hurtig

15 de maio de 2020

Resposta de Coffeesystem

Hej Morten. Tak for de 5 stjerner! Det er en god afslutning på ugen med sådan en fin anmeldelse. Tak fordi du tog dig tid. Vi håber, at du er glad for din JURA maskine og ønsker god week-end. Du er altid velkommen til at slå vejen forbi.

Kort sagt,

Kort sagt,
Kunne ikke være bedre

8 de maio de 2020

Resposta de Coffeesystem

Kære Poul. Tak for stjernerne! Skøn ting at starte mandag morgen med. Vi ønsker en rigtig god dag.

Nemt og hurtigt

27 de abril de 2020

Resposta de Coffeesystem

Hej Casper. Tak for din anmeldelse. Godt at du anvender JURA's originale plejeprodukter til din kaffemaskine. Så holder den bare længere og du får det bedste kafferesultat i koppen. Får du vores nyhedsbrev om nye maskiner, opskrifter mm? Ellers kan du tilmelde dig ved at kopiere dette link: http://eepurl.com/gfrSW5
De bedste kaffe-hilsner og fortsat god dag til dig.

Kompetent og venlig service

Dejligt at møde glade kompetente mennesker der yder service langt over hvad jeg kunne forvente.

Vh,
Peter Kyhl

21 de abril de 2020

Resposta de Coffeesystem

Kære Peter. Hold nu op en fin anmeldelse. Tusind tak for det. Vi er også allesammen meget glade for vores arbejdsplads, og vi gør en dyd ud af at vores service og rådgivning står mål med vores produkt, og dermed i sidste ende at have glade og tilfredse kunder. Godt at dette skinner igennem. Endnu engang mange tak. Du er altid velkommen til at ringe, skrive eller kigge forbi.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En hel fantastisk service samt hurtig…

En hel fantastisk service samt hurtig levering

21 de abril de 2020

Resposta de Coffeesystem

Kære Jesper. Tusind tak for stjernerne! Ønsker du nyheder m.v., så følg os endelig på både facebook og instagram. Du er selvfølgelig også altid velkommen i Gentofte. Fortsat god dag til dig.

Lynhurtig ekspedition og levering

Lynhurtig ekspedition og levering - personlig opfølgning på ordren. Super service!

6 de abril de 2020

Resposta de Coffeesystem

Hej A. Skov. Tak for stjernerne. Dem er vi meget glade for. Du er altid velkommen til at skrive, maile eller kigge forbi vores servicecenter i Gentofte. God påske til dig!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Varerne er helt klart for dyre

Varerne er helt klart for dyre. Det skal jo ikke koste små 900 kroner, at købe noget rensevæske til mælkesystemmet et antal rensepiller til maskinen og 3 kalkfiltre (som indeholder noget salt. Har købt en maskine til 17.000 for snart tre år siden og den har allerede været til rep. 2 gange. Det er ikke ok
Mvh
Michael

4 de abril de 2020

Resposta de Coffeesystem

Kære Michael. Mange tak for de 4 stjerner. Vi beklager, at du har oplevet udfordringer med din JURA kaffemaskine. Vi håber i den forbindelse, at du har følt dig godt behandlet. Vi kan se, at du har bestilt en del rense- og plejemidler, bl.a. har du nu rensetabletter, så din maskine kan servere mellem 4000-5000 kopper kaffe inden, du skal indkøbe nye. Mælkerens og filtre rækker også godt ind i fremtiden. Oplever du problemer igen, så ser vi frem til at høre fra dig, så vi kan hjælpe på bedst mulige vis.

4 de abril de 2020

Resposta de Coffeesystem

Hej Søren. Tak for de 5 stjerner. Vi ønsker god dag og god påske, når vi alle når så langt.

Fantastisk service

Fantastisk service, hurtig levering

25 de março de 2020

Kære Theis.
Mange tak for de 5 stjerner. Dem er vi glade for, og det gør os endnu mere motiveret for at give en god service. Vi håber, i er glade for jeres JURA kaffemaskine og i er selvfølgelig altid velkomne til kigge forbi her på Mesterlodden eller handle på www.coffeesystem.com. På vores hjemmeside kan i også tilmelde jer vores nyhedbrev, hvor i får nyheder ind ad døren omkring nye produkter, opskrifter m.v.
Endnu engang tak for den fine anmeldelse og vi ønsker god dag.
Scandinavian Coffeesystem.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig behandling og fine…

Hurtig behandling og fine tilbagemeldinger.

23 de março de 2020

Resposta de Coffeesystem

Kære Mogens. Tak for de 5 stjerner! Vi ønsker en god dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har lige fået service på min Jura f9…

Har lige fået service på min Jura f9 kaffemaskine. Jeg kørte fra Århus til Glostrup og afleverede maskinen. Jeg blev mødt at 2 usædvanligt søde ansatte, både teknikeren og den søde kvinde i receptionen. De lavede service i løbet af 2 timer, jeg blev budt på kaffe og der var en dejlig stemning i butikken. Når jeg engang skal have en ny maskine kører jeg gerne turen over til dem igen, fantastisk service.

19 de março de 2020

Kære Søren

Mange tusind tak for den skønne anmeldelse. Tak fordi du tager dig tid til at skrive. Især lige nu er det fantastisk at få sådan nogle rosende og positive ord med på vejen. Vi er så glade for at du føler dig godt behandlet, og du er hjertelig velkommen hos os en anden gang. Vidste du at du altid kan handle på pleje/renseprodukter m.v. på www.coffeesystem.com, og at du også kan tilmelde dig nyhedsbreve på vores hjemmeside? Så får du nyheder om produktintroduktioner, kaffeopskrifter m.v. lige ind i mailboxen.
Vi ønsker dig en god dag og endnu engang tak for de 5 stjerner.
Mvh Scandinavian Coffeesystem.

Super hurtig levering....

Altid super hurtig levering. Jura er et lækkert produkt. Vi har 2 maskiner og er meget tilfredse.

21 de fevereiro de 2020

Kære Jørgen.
Tak for den fine anmeldelse. Vi ønsker god mandag!
Mvh

Meget fin service

12 de janeiro de 2020

Hej Pragmatic

Tak for stjernerne! Dejligt at du er tilfreds, og at du bruger tid på at give os en fin anmeldelse. Vi prøver at gøre vores bedste, og du er altid velkommen til at henvende dig, både i vores showroom samt på mail m.v.

Ønsker du nyheder fra os, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev på flg. link: http://eepurl.com/gfrSW5

Vi ønsker en god dag.

Scandinavian Coffeesystem.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais