Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har haft en Jura kaffemaskine i 17 år der har været til service hos Coffeesystems med nogle års mellemrum. Den har brygget 34000 kopper og kører stadig godt. Venlige mennesker og maskiner af høj kvali... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk kundeservice. Der er særligt een medarbejder, en herre, nok lidt oppe i årene, han er fantastisk at tale med: han ved ALT om JURA maskinerne, han er høflig, tålmodig og meget behagelig at t... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service. Venlige, hurtige og dygtige medarbejdere. De har bare styr på det. Ved to anledninger været i kontakt med Scandinavian coffesystem, første gang pga en reservedel, anden gang pga se... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har lige fået service på min Jura f9 kaffemaskine. Jeg kørte fra Århus til Glostrup og afleverede maskinen. Jeg blev mødt at 2 usædvanligt søde ansatte, både teknikeren og den søde kvinde i receptione... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Cafeteiras
  2. Loja de Eletrônicos
  3. Serviço de conserto de eletrodomésticos
  4. Atacadista de artigos para casa

Informação fornecida por fontes externas variadas

Scandinavian CoffeeSystem er eneimportør af JURA espressomaskiner i Danmark.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

11 de janeiro de 2021

Kære Lotte
Tak for den fine anmeldelse!
Du er altid velkommen til at kontakte os og på vores hjemmeside, kan du også skriver dig op til nyheder, såfremt du har interesse i det.
Vi ønsker dig en god dag.
Scandinavian Coffeesystem.

Meget tilfreds med service

Meget tilfreds

10 de janeiro de 2021

Hej Kim
Tak for de 5 stjerner. De luner på en grå og regnfuld mandag morgen. Du er altid velkommen til at kontakte os per mail eller telefon eller via vores webshop.
Når vi åbner op igen er du også velkommen i vores service-center og showroom, her på Mesterlodden og få en god kop kaffe, se de nyeste kaffemaskiner og få en snak om JURA.
Vi ønsker en god dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

ikke det store hokus pokus

Der var ikke det store hokus pokus, jeg bestilte mine vedligeholdelsesprodukter og de ankom som forventet.

9 de janeiro de 2021

Hej Bo.
Tak for de 5 stjerner!
Vi ønsker en god dag til dig.

Super service.

Super service.
Havde fået bestilt de forkerte filtre. Skrev at de eikke passede, da jeg modtog dem.
Blev ringet op og fik hjælp til hvilke filtre jeg skulle bestille.
Super service !!

8 de janeiro de 2021

Kære Hanne
Tak for de 5 stjerner og fordi, at du tog dig tid til at skrive. Godt at du nu er kørende med de rigtige filtre. Vi ønsker en god mandag.

Great service

...........

20 de dezembro de 2020

Hej Mark

Mange tak for de 5 stjerner. Glædelig jul til dig!

Hurtigt levering (:-)

11 de dezembro de 2020

Hej
Tak for stjernerne og fordi du tog dig tid til at skrive anmeldelsen. Vi ønsker en glædelig jul herfra.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super vejledning og hurtig afsendelse

Super vejledning i forhold til, hvilken reservedel, jeg manglede. Lynhurtig afsendelse. Meget imponeret over hurtighed og serviceniveauet hos hende jeg snakkede med allerførst og efterfølgende mail fra salg

23 de novembro de 2020

Hej Helle
1000 tak for din fine anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os. Tak!
Vi ønsker dig en god dag, og du er altid velkommen til enten at kigge forbi eller ringe til os for råd og vejledning.
Bedste kaffehilsner

Altid god service

20 de novembro de 2020

Hej Tue!
Tak for de 5 stjerner og for at du har taget dig tid til at skrive om os. Bedste besked at komme på arbejde til en mandag morgen.
God dag til dig!

I er bare dygtige :-)

9 de novembro de 2020

Hej med jer!

Jamen altså.... 1000 tak, og i lige måde!
Skønt med 5 stjerner. Dem er vi glade for. Tak fordi i tog jer tid til at skrive anmeldelsen!
Vi ønsker en god dag. Husk at nyde den gode kop kaffe.

Coffeesystem rocks!

Hurtig, effektiv og god behandling.

23 de outubro de 2020

Kære Thomas.

Mange tak for de 5 stjerner. Dem er vi super glade for.
Du er altid velkommen ti l at kontakte os, enten på telefon, mail eller her på Mesterlodden i Gentofte. Du er også meget velkommen til at skrive dig op til vores nyhedsbrev: http://eepurl.com/gfrSW5.

Vi ønsker en god dag.

Bedste hilsner

Meget venlig tlf

Meget venlig tlf. betjening og hurtig afsendelse af varen.

3 de outubro de 2020

Resposta de Coffeesystem

Kære Yvonne. Tusind tak. Vi håber, varerne er nået godt frem allerede. God dag til dig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top professionel vejledning ved køb af…

Top professionel vejledning ved køb af kaffemaskine til Restaurantbrug, ikke noget "oversalg" kun det som var/er nødvendigt. Vi var så tilfredse at vi få dage senere købte en maskine mere :-) Kan varmt anbefales

3 de outubro de 2020

Resposta de Coffeesystem

Hej! Hold nu op. Mange tusind tak for de 5 stjerner og de fine ord. Vi er meget taknemmelige, for at I har taget jeg tid til at anmelde os. Men vi er også stolte, når vi lykkedes i vores arbejde med JURA. Endnu engang TAK, og i er altid velkomne. Rigtig god dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fin service og hurtig ekspedition hos…

Fin service og hurtig ekspedition hos Coffeesystem, MEN - alt for dyre priser på produkter til vedligehold af maskinen...

John Aagaard

2 de outubro de 2020

Hej John.
Mange tak for stjernerne. Vi er glade, når vore kunder tager sig tid til at anmelde os. JURA bruger mange kræfter til forskning og udvikling af vedligeholdelsesprodukter, således at en JURA maskine kan holde i mange år, hvis den vedligeholdes korrekt. Det ligger os meget på sinde at sørge for at vore fuldautomatiske kaffemaskiner holder i mange år og at kvaliteten af den kaffe, der brygges også altid er i top.

Alt fungerte bra

12 de julho de 2020

Kære Kåre.
Tak for de 5 stjerner. Vi ønsker dig en rigtig god sommer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service. Tog hånd om problemet og løste det mens jeg ventede.

29 de junho de 2020

Kære Klaus Rene!

Mange tak for de fine ord og fordi du har taget dig tid til at anmelde os. Vi ønsker en dejlig sommer, og du er altid velkommen til at kigge forbi. Godt at vi fik løst problemet, og du kunne få din maskine med igen med det samme.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt igennem super god service 👍

21 de junho de 2020

Hej Hans Henrik
Mange tak for den fine anmeldelse. Vi ønsker god mandag til dig, og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte og besøge os.

Positiv oplevelse

20 de junho de 2020

Kære Lise
Mange tak for de 5 stjerner. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os. Vi ønsker en god mandag.
Scandinavian Coffeesystem

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais