Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har haft en Jura kaffemaskine i 17 år der har været til service hos Coffeesystems med nogle års mellemrum. Den har brygget 34000 kopper og kører stadig godt. Venlige mennesker og maskiner af høj kvali... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk kundeservice. Der er særligt een medarbejder, en herre, nok lidt oppe i årene, han er fantastisk at tale med: han ved ALT om JURA maskinerne, han er høflig, tålmodig og meget behagelig at t... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service. Venlige, hurtige og dygtige medarbejdere. De har bare styr på det. Ved to anledninger været i kontakt med Scandinavian coffesystem, første gang pga en reservedel, anden gang pga se... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har lige fået service på min Jura f9 kaffemaskine. Jeg kørte fra Århus til Glostrup og afleverede maskinen. Jeg blev mødt at 2 usædvanligt søde ansatte, både teknikeren og den søde kvinde i receptione... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Cafeteiras
  2. Loja de Eletrônicos
  3. Serviço de conserto de eletrodomésticos
  4. Atacadista de artigos para casa

Informação fornecida por fontes externas variadas

Scandinavian CoffeeSystem er eneimportør af JURA espressomaskiner i Danmark.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget professionel ekspedition og…

Meget professionel ekspedition og lynhurtig afsendelse af mine varer

17 de agosto de 2022

Kære Lise

Mange tak for de pæne og og de dejlige 5 stjerner.

Vi ønsker en god sommerdag.

Bedste hilsner

Fantastisk service og vejledning

Jeg skulle bruge en ny espressomaskine og havde set dem på nettet. Besluttede mig køre ind til importøren af disse maskiner, hvilket jeg ikke fortrød. Blev guidet igennem processen med valg af den helt rigtige maskine er passer mit behov, og var i sikre hænder. Bedste service længe.

2 de agosto de 2022

Kære Karina

Mange tak for den super fine anmeldelse. Vi bliver så glade, når vore kunder i en travl hverdag, tager sig tid til at skrive om os.

Endnu bedre, at du er tilfreds med vores service og dit valg af maskine. Tillykke med den nye kaffemaskine. Vi er sikre på, at du får rigtig mange gode kaffeoplevelser med den.

Som du sikkert allerede ved,så er du altid velkommen til at kigge forbi.

Vi ønsker en dejlig dag.

Mvh Scandinavian Coffeesystem

Excellent service

Excellent service, very kind,helpful and knowing. I can warmly recommend this company

20 de julho de 2022

Dear Peter.

Thank you so much for your kind recommendation.
Best regards

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

perfekte produkter til min maskine

perfekte produkter til min maskine, nemt levering og næsten hurtig (to dages forsinkelse)

18 de julho de 2022

Hej Laurent.

Tak for anmeldelsen. Den er vi glad for.
Vi sender altid med Postnord, og de kan nogle gange have mange pakker med i tasken, som kan forsinke leveringstiden. Dejligt at du er tilfreds med vore produkter.
God dag til dig.

Fin service

Fin service, dejlig nemt 👍

9 de julho de 2022

Hej Nicolai

1000 tak for de 5 stjerner. Dem er vi super glade for. God dag til dig.

27 de junho de 2022

Hej Lasse

Mange tak for stjernene. Dejligt at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.
God dag og god sommer til dig.

Misforståelse rettet😀

Mails der blev væk er fundet,- min Jura A5 er lavet,- og god service fra firmaet

21 de junho de 2022

Hej

Mange tak for anmeldelsen, og de 5 stjerner. Godt der kom styr på det, og at din JURA A5 igen brygger god kaffe til dig.
Bedste hilsner

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid meget fin og god service

Altid meget fin og god service - plejer at komme forbi - men denne gang bestilt online - og imponeret over den hurtige levering, super.

17 de junho de 2022

Kære Kirsten

Mange tak for de fine ord og alle stjernerne. Det gør mandagen ekstra god for os alle.
Du er altid velkommen - både til at komme forbi og online.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Defekt emballage hos coffeesystem

Bestilte Jurakopper hos coffeesystem, kopper der må forventes at være en premium-vare ud fra prisen. Er derfor skuffet når kopperne der fremsendes er i defekt (itu-revet) emballage.
Bliver dog ifm. reklamation kontaktet og får tilsendt nye kopper, (mod at jeg sender de fremsendte retur) men alt i alt en del bøvl med noget der burde være nemt.

9 de junho de 2022

Kære Mikael

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at emballagen kom frem beskadiget.

De nye kaffekopper burde være kommet frem. Vi håber, du bliver glad for dem, og ønsker en god dag.

Fremragende vejledning og service

For et par måneder siden har vi købt vores første Jura-espressomaskine. Vi fik en fremragende vejledning og købte til sidst den maskine som dækkede vores behov bedst muligt. Efterfølgende har vi været i forretningen et par gange. Enten for at købe tilbehør, forbrugsstoffer eller blot for at få besvaret et par spørgsmål. Vi har altid fået en fantastisk god service og vi kan varmt anbefale forretningen.

4 de junho de 2022

Hej Matthias
Først og fremmest tillykke med din JURA kaffemaskine. Vi er glade og taknemmelige for at i har valgt en JURA.
Dernæst: Mange mange tak for de 5 stjerner og den fine anmeldelse. Det er super motiverende for os, når du, som kunde, tager dig tid og skriver så fin en anmeldelse.
Sidst, men absolut ikke mindst: Du er altid velkommen her på Mesterlodden. Vi glæder os til at se jer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et helt igennem fantastisk firma på…

Et helt igennem fantastisk firma på alle parametre. Kan kun anbefale dem til alt og alle.

3 de junho de 2022

Hej Torp

Mange tak for den helt fantastiske anmeldelse. Den er vi max glade for. Vi ønsker en god dag.

Det er ikke billigt

Det er ikke billigt, men tilsvarende er kvaliteten og effektiviteten meget høj. Tak

31 de maio de 2022

Hej Kim

Mange tak for de 5 stjerner. Dem er vi super glade for. Og tak for den fine produktanmeldelse.
Vi ønsker en god dag.

Outstanding kundeservice

Outstanding kundeservice - magen til kompetent personale skal man lede længe efter. Giver sig tid, følger op og kender hvert et produkt til punkt og prikke

24 de maio de 2022

Kære Rasmus

Mange mange tak for din meget fine anmeldelse. Den er vi virkelig glade for, og det betyder så meget for os.

Som du ved er du altid velkommen her på Mesterlodden eller til at kontakte os per mail/telefon i forhold til spørgsmål omkring din nye JURA kaffemaskine.

Endnu engang tillykke med den.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super hurtig service

Super hurtig service. Dog surt I ikke havde pakken med rensnings tabletter a 25 stk. Men kun 6 stk ellers havde jeg også gerne købt det.

8 de maio de 2022

Kære Janne

Tak for din søde anmeldelse. Vore nye 3-fasede rensetabletter er på lager. Både som pakke m. 6 stk. og som dåse m. 25 stk.
Vi ønsker god dag.
Scandinavian Coffeesystem

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais