Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har haft en Jura kaffemaskine i 17 år der har været til service hos Coffeesystems med nogle års mellemrum. Den har brygget 34000 kopper og kører stadig godt. Venlige mennesker og maskiner af høj kvali... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk kundeservice. Der er særligt een medarbejder, en herre, nok lidt oppe i årene, han er fantastisk at tale med: han ved ALT om JURA maskinerne, han er høflig, tålmodig og meget behagelig at t... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har lige fået service på min Jura f9 kaffemaskine. Jeg kørte fra Århus til Glostrup og afleverede maskinen. Jeg blev mødt at 2 usædvanligt søde ansatte, både teknikeren og den søde kvinde i receptione... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Cafeteiras
  2. Loja de Eletrônicos
  3. Serviço de conserto de eletrodomésticos
  4. Atacadista de artigos para casa

Informação fornecida por fontes externas variadas

Scandinavian CoffeeSystem er eneimportør af JURA espressomaskiner i Danmark.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Efficient Transaction

Really efficient transaction and communication with Coffesystem team.

24 de abril de 2022

Dear Camilla,

Thank you so much for the nice words.
We wish you a wonderful day.
Lots of greetings
Scandinavia Coffeesystem

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

nemt at handle hos Coffeesystem's…

nemt at handle hos Coffeesystem's hjemmeside og levering til tiden

12 de abril de 2022

Hej Erling

Mange tak for de 5 stjerner. Du er altid velkommen - både her på Mesterlodden og på www.coffeeesystem.com.
Vi ønsker en dejlig dag.

8 de abril de 2022

Hej Philip

Vi ønsker god dag herfra.

5 de abril de 2022

Hej Kære Bumlebi

Tak for de 5 stjerner. Dem er vi super glade for! De luner på en snevejrsdag, her i april.
Vi ønsker dig en god dag.

Super god service

20 de março de 2022

Hej Birgitte

Mange tak for de 5 stjerner. Bedste måde for os at starte ugen på!.
God dag til dig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk udvalg af lækre produkter

Fantastisk udvalg af lækre produkter!

Det var klar at de tager service meget alvorlig. Jeg havde bedt om at faktura ikke skulle sendes med pakken fordi det var en gave. Coffeesystem sendt en personlig email til mig og bekræftet mine ønsker.

Mange tak Coffeesystem!

16 de março de 2022

Kære Helen

Mange tak for din fine anmeldelse. Den er vi meget glad for.
Vi håber, at modtageren af din fine gave blev glad, og ønsker en god weekend.

Alt for dyre vedligeholdes produkter til JURA E8

Jeres vedligeholdes produkter er alt for dyre til kaffemaskine Jura E8. Ligesom fragten er alt for dyr. Leveringen var fin, fik varerne dagen efter de var bestilt.

19 de fevereiro de 2022

Kære Merete

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Dem er vi glade for.

Der ligger mange års udvikling, og der udvikles stadig på at skabe de bedste pleje- og rensemidler til JURA kaffemaskiner. Alle JURA pleje- og rensemidler er ydermere TÜV-certificerede og godkendte. Ved korrekt anvendelse af pleje- og rensemidler sikrer vi, at en JURA kaffemaskine kan holde i mange mange år og at du samtidig også får den bedste kaffeoplevelse.
Vi håber, det giver mening for dig.

Hurtig service

12 de fevereiro de 2022

Hej Anders

Tak for anmeldelsen og de 5 stjerner. Vi ønsker dig en god start på ugen. Du har i hvert fald gjort dit til, at vi starter på den bedst tænkelige måde. Tak.

Supergod service

Supergod service! Effektiv og personlig.

29 de janeiro de 2022

Hej Erik

Mange tak for din anmeldelse. Den er super go' at starte mandag morgen med.
Godt at du er tilfreds. Det er vi glade for. Får du vores nyhedsmails? Du er velkommen til at skrive dig op på linket på vores hjemmeside.
Vi ønsker en god start på ugen.

Fantastisk service

Fantastisk service. Venlige, hurtige og dygtige medarbejdere. De har bare styr på det. Ved to anledninger været i kontakt med Scandinavian coffesystem, første gang pga en reservedel, anden gang pga service til min Jura Ena micro 90. Ham jeg talte med på tlf ved de to separate anledninger... man kunne bare mærke han var entusiastiast. Han vidste bare alt om min Jura model og det hele gik super godt. Service kunne ikke have været hurtigere, og min maskine kom trygt tilbage til Jylland via post.

24 de janeiro de 2022
Avaliação não solicitada

Kære Siri
Mange mange tak for din anmeldelse af os. 5 stjerner og en fantastisk beskrivelse af din oplevelse. Mange tak. Det er bare den bedste start på ugen for os. Vi ønsker også dig en god start på ugen.
Bedste hilsner

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service og hjælp fås ikke…

Fantastisk service og hjælp fås ikke bedre.👏👏🙌🙌😀😀

14 de janeiro de 2022

Kære Jette.
Mange tak for din fine anmeldelse. Den er super dejlig at starte mandag morgen på.
Vi ønsker en dig en god start på ugen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte noget tilbehør via websiden og…

Bestilte noget tilbehør via websiden og som vanligt bliver der informeret omkring ordren. Det hel køre perfekt som det altdi gør med Coffeesystem. Varm anbefaling👍

10 de janeiro de 2022

Hej.
Mange tak for de 5 stjerner og de den fine anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med at handle online hos os.
Coffeesystem

Virkelig god coronavenlig service

25 de dezembro de 2021

Hej Steffen.
Mange tak for de fine ord og de mange stjerner. Vi håber, at du er kommet godt ind det nye år.
Du er altid velkommen hos os på Mesterlodden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nemt at bestille på hjemmesiden

Nemt at bestille på hjemmesiden. Kunde service vender hurtigt tilbage med ordrestatus.

19 de dezembro de 2021

Hej André
Mange tak for de 5 stjerner og de pæne ord.
Vi ønsker en glædelig jul.
Scandinavian Coffeesystem

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais