Fint værelse men det trænger snart til en opsigning morgenbuffet er udemærket Aftensmaden tja den kan jeg ikke udtale mig om for hver gang vi spørg er der fuldt booket dvs der ikke plads til alle... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
God service og venlige og hjælpsomme personale Vi overnattede en nat på denne hotel og har haft rigtig god oplevelse med vores ophold. Værelset var rummeligt, rent og havde alt hvad vi havde brug... Ver mais
Informações de contato
Rebildvej 36, 9520, Skørping, Dinamarca
- hotel.rebildbakker@comwell.dk
- www.comwellrebildbakker.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fint værelse men det trænger snart til…
Fint værelse men det trænger snart til en opsigning morgenbuffet er udemærket
Aftensmaden tja den kan jeg ikke udtale mig om for hver gang vi spørg er der fuldt booket dvs der ikke plads til alle hotellets gæster og det synes jeg er for ringe men når man så læser andres oplevelser så går det nok
Kommer jeg igen helt sikkert ikke i hvert fald ikke på Comwell Rebild
naturen er skøn
Vi kom fra et andet Comwell hotel og…
Vi kom fra et andet Comwell hotel og der må man sige der er forskel på hvordan man har et hotel. Normalt plejer vi at afregne ved check out, ikke at det gør den store forskel men betal med det sammen. Prisen på drikke vare er dyre end Comwell Kolding, deres sommer drik kunne man kun vælge 1 og den kostede 109,- mod 80,- I Kolding, mocktail er sammen pris som med alkohol. Vi ønskede bare vand til maden som var gratis i Kolding, men Rebild bakker tog 70 kr for 2 kander vand. Dette bør være ens på alle Comwells hoteller. Ringe buffet sammenlignet med Kolding. Morgenmaden var virkelig ringe, meget lidt udvalg og hverken hyggeligt eller rart sted at side. Personalet var alle meget unge, ikke at det gør noget. Men de virkede alle meget udfarende. En masse hyggelige kroge at sidde og hygge sig. Men legerum kunne godt udnyttes mere. Et kæmpe rum med en PlayStation og bordtennis og lidt tegne halløj. Der var en skattejagt, der skal de roses for. Men ikke super børnevenlig. Heller ikke maden. Ikke et sted vi har behov for at besøge igen.
Ikke spændende
Hvis vi skal starte med det positive så var personalet søde og imødekommende mennnnn det er et stort og slidt hotel . Alle gangarealer minder om et fængsel dog er der forsøgt at lave små hyggelige kroge forskellige steder. Aftensmad buffeten var ikke optimal. Ringe udvalg og vi måtte bede om at få fyldt op. Vi kommer ikke igen.😵💫
ALDRIG har jeg oplevet så ringe en…
ALDRIG har jeg oplevet så ringe en buffet.
God service og venlige og hjælpsomme…
God service og venlige og hjælpsomme personale
Værelset var rummeligt, rent og havde alt hvad vi havde brug for.
Personalet var venlig og hjælpsomme.
Varme anbefalinger herfra.😊😊😊😊😊
Sikke en skuffelse
Sikke en skuffelse, 12 pers, bestilt 2 mdr før , til aftensmad fik vi et bord under trappen til 1.sal, fik at vide at det var det eneste mulighed de kunne tilbyde, så kunne vi bare leve med at skidt fra trappen dryssede ned i vores lækkert 🤬 efter diskussion blev bordet vendt så vi kunne sidde og kigge på toiletterne 🫨gud hvor ringe service 😵💫
Dårlig oplevelse
For det første kom vi en gruppe på 40 mennesker, vi havde kun mig der ikke spiste svine og oksekød. Det kostede så 75 kr ekstra oveni i de 295 kr. for maden, fordi vi ikke havde sagt det på forhånd! Jeg ved ikke hvor den kyllingtrifili kom fra, den smagte dårligt, og sovsen var så salt at det ikke var til at spise, det lå på en slatten salat bund. Jeg fik dårlig mave af det, og har det endnu. I morges kl.0830 da jeg stod uden tøj på blev døren åbnet! Det var rengøringen… måske man lige kunne vente til jeg havde tjekket ud. Personalet er ikke særlig smilende, og virker ikke som om de bryder sig om at være der. Jeg er ekstremt skuffet, og min oplevelse er virkelig dårlig, jeg fik ikke glæde af morgenmaden, for jeg havde så dårlig mave, at jeg ikke turde spise noget.
Meget værdi for pengene.
Fin placering ved noget af det smukkeste natur, vi kan fremvise i Danmark, pæne og rene værelser og ganske glimrende mad. Meget værdi for pengene.
Var gæst til konfirmation her i april…
Var gæst til konfirmation her i april måned. Vi havde også booket overnatning. Super-betjening, den unge dame(Laura), der var vores vært havde 100% styr på hvad der skulle ske. Lækker mad og super morgenmadsbuffet.
Dejligt ophold
Dejligt ophold, venlige medarbejdere og fantastisk dejlig mad, både om aftenen og morgenen.. Betjeningen ved aftensmaden skal især fremhæves for deres engagement, og konstante opmærksomhed på ens ønsker.. Det eneste, der trækker en smule ned på det samlede indtryk, er det lidt slidte udseende på værelset..
Vi kommer i hvert fald gerne igen. :)
God service på personale siden
God service på personale siden.
Fitness er lukket og de fleste tiltag til "sportshotel" er ved at blive udfaset. Ikke i orden. Når hjemmesiden nævner det hele.
Skønt sted
Fik en et deal ophold for 2 personer 1 nat inklusiv 2 retters menu i resturanten.
Fantastisk belligenhed.
Gode faciliteter og værelse (prisen taget i betragtning)
Lækker morgenmadsbuffet.
God aftensmad (Ift. prisen)
Smilende, hjælpsom, og god service i receptionen, og fik værelset tilbudt før, da vi kom i god tur.
Rigtig god værdi for pengene.
OBS på det ikke er et moderne spa-hotel med stor wellnes afdeling.
Eneste dårlige ting var at der var tæppe på gulvet i værelset.
HOLD JER VÆK!!
Elendig sted
Vi ankommer lidt før kl 15 og spørg om det er okay? Den unge pige i receptionen, svar intet problem værelset var klar.. så langt så godt..
Vi gik på værelset og det så som sådan fint ud
Vi havde et ophold med 2 overnatninger og middag fredag aften..
Vi gik efterfølgende tilbage i receptionen for at høre om vi kunne købe/få kaffe.. jo kl 15:30 når men fint nok.. der kommer en og sætter en kaffe station op og går!🤔 hmmm… så sidder vi der.. når vi beslutter os efter 10 min har tage kaffe selv og blev sidden med vores kaffe
Kvinden kommer tilbage og siger noget fornærmet… Nåå i har selv betjent jer! Øhh jaer der var jo ingen det kostede da så lige 80 kr for 2 alm kopper kaffe 😳🤬
Vi spurgte efter poolen
Og der var ikke meget spa i noget somhelst der🫣🫣 poolen var så kold at vi var der 5-10 min 🥶😶🌫️🥶😶🌫️og derfor blev det kun til dampbad men INGEN spa..
Ved aftensmaden kunne vi “vælge” i mellem 1 forret og 1 hovedret..
Dvs. du kunne ikke vælge og der var ingen smag det var kedeligt og kønsløst at se på og at spise
Under al kritik!🤬🤬🤬🤬
Vi har være på ophold andre steder
Rundt i landet og der er vi altid blevet modtaget med en velkomst
Hvor vi følte os hjemme..
Med kaffe og måske kage når vi ankom
Og en glas/ flaske vin til maden
Et eneste der var godt var morgen buffeten.
Vi vil ALDRIG anbefale Comwell Rebild til andre. Eller nogensinde. Benytte Comwell igen
ALDRIG!!!
Hold jer væk
Fremragende mad og fremragende gåtur
Vi var på en minikonference her i 2 dage. Maden var decideret imponerende ud af jævne råvarer, vinkortet inspireret, betjeningen opmærksom. Og beliggenheden er jo spektakulær. Vores lille mødelokale var lyst og venligt og gav god energi til arbejdet.
Forvent dog ikke wifi på værelset, der også fremstår slidt.
Hvor er jeres lækre spa oplevelse henne
Min kone og jeg skulle fejre vores bryllupsdag og ville på vandretur ved Rebild bakker. Comwell reklamerer med Wellness ophold, så det valgte vi.
Vi tjekker ind og de fortæller kort om hotellet. Vi skal selv spørge ind til pool, spa og dampbad. Så siger hun til os, ja saunaen er kun åben om onsdagen. Da er vi der så ikke. Det skriver de ikke noget om nogen steder når vi skal booke.
Poolen var så kold at vi ikke kunne være i den.
Så det blev kun til et damp bad.
Da vi skulle spise i deres restaurant var der to retter med i prisen. Drikkevarer var ikke med, og da vi skulle ud og køre bil efter maden så bestilte vi en cola hver. Tjeneren kunne slet ikke forstå vi ikke ville have vin og blev lidt fornærmet på os.
Det var tydeligt at se hvilken forskel tjenere gjorde på dem der valgte en god vin kontra dem der bestilte vand eller sodavand.
Den ene stjerne går til omgivelserne hotellet ligger tæt på. Den anden til deres morgenmads buffet.
Men vi kommer ikke dertil igen, det er det ikke værd.
Om vi kommer igen, det er jeg ikke sikker på?
Havde booket en overnatning med min datter efter en tur på Nysumbanen, så ikke vi skulle køre hele vejen hjem til Sjælland efterfølgende.
Har besøg flere af Comwell’s hoteller, hvilket har været fine. Men her kunne man godt se det var et ældre hotel, der var pletter på gulvtæpper, og generelt slid på inventar og badeværelse. Sengene var jernhårde, og hovedpuden gjorde ikke et væsen af sig. Så var nødsaget til at skifte til en af pyntepuderne, da den anden simpelthen var for lille.
Vi havde booket med 2 retters middag, hvilket var et kedeligt måltid og virkeligt en lille hovedret. Først efter vi havde siddet og ventet 5-10 min. på servering af dessert, kom der en tjener og tilbød os noget mere af hovedretten. Men vi takkede nej, da hovedretten i forvejen var jævnt kedelig, og var et fint eksempel på at de havde et stort fokus på indtjening!!!! Desserten var ligeledes jævnt kedeligt, dog var smagen i isen god, men isen var desværre begyndt at smelte.
Morgenmaden er som altid ganske fin, og der mangler ikke noget.
Om vi kommer igen, det er jeg ikke sikker på?
Min mand og jeg havde 3 overnatninger…
Min mand og jeg havde 3 overnatninger på dette hotel og har før været på Kellers Park hvilket gav os en hvis forventning. Hotellet er temmelig slidt, og man finder ingen service hverken i receptionen eller restauranten. Da vi ankom søndag, fik vi en nøgle udleveret, og ingen informationer overhovedet. Man kunne ikke købe en kop kaffe, da alt på hotellet er lukket om søndagen. Næstsidste dag hvor vi kommer hjem fra Ålborg, er vores dør til værelset ikke låst, hvilket rengøringen ikke har gjort. Vi fortæller det i receptionen, hvor en ung pige siger, at det var da træls og at hun ville kontakte rengøringen- intet andet. Det bedste ved stedet er deres morgenmad, den er lækker.
Generelt et gammelt og slidt hotel
Generelt et gammelt og slidt hotel, hvor det kræver en stor omgang renovation ift. de resterende hoteller i Comwell gruppen.
Havde 3 overnatninger, og da jeg ikke kunne finde andre restauranter i nærheden valgte jeg hotellets restaurant. Maden er ok med god variation, men servicen er meget ringe bl.a. venter man lang tid på serveringer, og der er ofte udsolgt af diverse drikkevare.
Det som trækker det op fra en stjerne til to er servicen fra hotellets ansatte (receptionen), og de flotte omgivelser som er omkring hotellet (Rebild og Roldskov)
Ok ophold
Godt 2 dages ophold på et hotel med fin service. Dog halter WiFi på værelserne noget efter. Ekstrem langsom og ustabilt.
Stor skuffelse
Stor skuffelse.
Jeg har besøgt både Comwell Kellers park og Aalborg.
Rebild er i forfald. Loftet i værelset var møg beskidt.
Der er ingen stationer med kaffe/the som på andre comwell hoteller.
Det virker langt fra som et forkælelses ophold, da de tydeligvis har alt for mange selskaber som tager flere ressourcer end de har personale til.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.