Consumind.nl Avaliações

O TrustScore é 2 de um total de 5

2,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dit bedrijf is ronduit misselijk makend. Onder het mom van "wij bellen op advies van uw woningcorporatie" mijn moeder van bijna 80 een duur 3 jarig Essent contract aansmeren omdat haar huidige maatsch... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Nadat ik gisteren een mail gestuurd had met mijn telefonische avonturen daarin beschreven (die waren niet best) belde er vanmorgen iemand van klanten behandeling met een excuses. Hij had de audio teru... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Consumind speelt een vies spelletje via het landelijk energieloket en hebben mijn hulpbehoevende ouders een 3-jarig(!) contract aangesmeerd die veel te hoog is. Trap er niet in! Wat ze doen: Je... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Online energievergelijk gedaan , werd daarop volgend gebeld door zeer opdringerig persoon , die maar door bleef drammen .Telefoon erop gegooid . Bloed irritant . Als ie voor me had gestaan was het fou... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Dinheiro e Seguros

Informação fornecida por fontes externas variadas

Wij begrijpen dat je niet veel tijd hebt om al je vaste lasten uit te zoeken; de voorwaarden door te spitten; de kleine lettertjes te lezen en kijken of je ergens anders beter af bent. Wij hebben specialisten in huis, die voor jou al jouw de energiekos...

Informações de contato

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

382 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 87% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

36 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Spam - schending rechten

Dit is spam, continu word je gebeld terwijl reeds is aangegeven dat ik niet gebeld wil worden. Recht op tele marketing krijg je niet, want je wordt weggedrukt.

24 de janeiro de 2024
logotipo da Consumind.nl

Resposta da Consumind.nl

Geachte mevrouw Hulleman,

Graag volgen wij uw verzoek op. Kunt u contact opnemen zodat wij uw belgegevens uit ons systeem kunnen verwijderen?
U kunt ons bereiken op 030-7009 727.

Consumind

Ooit eens iets ingevuld op internet in de periode van de hoge prijzen. Word nu gebeld met de “intentie” om het beter te maken voor mij, want de prijzen stijgen weer. Ik geef aan dat ik een driejarige overeenkomst heb en dus vaste prijzen voor Electra en gas en dus geen interesse heb ik de verkoopvragen en verkooppraatjes. De medewerker blijft volhouden dat mijn prijzen omhoog gaan en blijft vragen stellen. Ik geef geïrriteerd aan dat ik geen interesse heb, waarna er nog een verhandeling komt. Ik hang niet op omdat ik dat onbehoorlijk vind, maar ook omdat ik de melding over het bel mij niet-register horen wil. De medewerker van consumind verwijst daar ook naar, maar ik krijg het nooit te horen….
Onjuiste info en een opdringerige werkwijze. Dat is consumind…

24 de janeiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wordt 's-ochtends anoniem gebeld !!!

Wordt 's-ochtends anoniem gebeld door een figuur van Consumind over energie. Maak duidelijk dat ik een tweejarig contract heb (bij Greenchoice waar ik overigens heel tevreden over ben). Verzoek uitdrukkelijk mij niet meer te bellen! Wordt ik 's-avonds omsreeks 21.00 uur nota bene weer gebeld. Antwoordt nu dat ik van deze anonieme belpraktijken niet gediend ben en dat ze het niet in hun hoofd moeten halen mij nogmaals te bellen en dat ik daarvan verschoond wens te blijven. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren, dan zal ik een klacht indienen wegens ongewenst belgedrag. Overigens heb ik geen behoefte aan dit soort belclubs. Ik kan heel goed mijn eigen energieboontjes doppen.

22 de janeiro de 2024

Misleidende aanbieding

Gaf exact wat mijn verbruik is en wat ik nu betaalde, en dat ik net een jaarcontract had afgesloten. Kreeg een mooie aanbieding maar wel voor ca. de helft van mijn opgegeven verbruik, ja zo kan ik ook goedkoper worden. Ronduit misleidend, ook dat ik natuurlijk een boete krijg werd niet besproken. Drammerig was het zeker. Gewoon stoppen met dergelijke aanbiedingen.

19 de janeiro de 2024

Consumind...uit naam van Essent

Ze proberen je uit naam van Essent een energiecontract aan te smeren.
Vertellen je uitdrukkelijk dat er geen boete rust op een tussentijdse overstap naar Essent.
Sturen je tijdens het telefoongesprek een voorbeeld contract met het briefhoofd van Essent.
Echte smerige zwendel.

17 de janeiro de 2024

Misleidend

Ze zeggen dat het in orde komt met de opzegboete van je lopende contract. Het eerste wat in het contract van Essent staat "Houd rekening met een opzegboete bij je huidige energie leverancier". Daarop gebeld met Essent en dat de mevr. van Consumind mij verzekerd had dat Essent de boete zou betalen. Dus niet... Weer een wijze les geleerd: Als je iets af wilt sluiten, doe dat dan bij de partij zelf en niet bij deze provisie jagers

17 de janeiro de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

De service is prima

De service is prima. Het zou fijn zijn als de telefoniste en haar supervisor iets beter op de hoogte waren van de boetclausule. Mij werd verteld dat er geen boete zou volgen omdat de prijzen van energie hoger zijn dan wat wij betaalden.
Van mijn huidige energieleverancier kreeg ik direct te horen dat ik boete zou moeten betalen.
Bij de nieuwe leverancier kon ik de startdatum nog wel wijzigen.

2 de janeiro de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede assistentie

Zeer prettig en deskundig geholpen door Peter. Hij dacht mee en gaf goede tips. Niets opdringerigs. Het sluiten van het contract ging uiteindelijk (terecht!) via de mail. Dat hij kennelijk verplicht was de inhoud van die mail in zijn geheel - en dus versneld - op te lezen, was nauwelijks te volgen en dus overbodig

20 de dezembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nieuw energie contract

Ben heel goed geholpen goede voorlichting voor nieuw energie contract

11 de dezembro de 2023
logotipo da Consumind.nl

Resposta da Consumind.nl

Bedankt voor de leuke review! Met vriendelijke groet, klantenservice Consumind

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Werd gebeld naar aanleiding van mijn…

Werd gebeld naar aanleiding van mijn vraag over energieleverancier. Werd door een zekere Younes gebeld. Had een aanbod van gewoon energie. Ik moest vlug beslissen want er waren nog maar enkele mogelijkheden. Ik moest maar vast aanbod accepteren aanklikken, en dan had ik nog 14 dagen bedenktijd. hem proberen uit te leggen dat ik eerst zou overleggen en dan pas verdere stappen zou zetten. Maar hij luisterde maar niet en bleef er maar op hameren dat ik op de rode balk in de mail moest klikken. Uiteindelijk kwam zijn leidinggevende aan de telefoon en hem uitgelegd dat ik eerst (vandaag) wil overleggen en dan verder acties onderneem. Afgesproken dat ik over 1 uur terug gebeld zou worden. Younes belde mij naar een uur terug. Ik heb hem gezegd dat wij afzien van hun aanbod. En daar ging de "ratel" weer aan. Weer het hele verhaal en ik kreeg geen gelegenheid om ook nog maar iets te zeggen. Om zijn motivaties kracht bij te zetten zei hij, "heeft u vrouw uw hoofd gek gemaakt"? Toen ik hem hierop wilde aanspreken bleef hij maar door praten. Wat ik ook probeerde hij luisterde niet. Heb toen maar het telefoongesprek beëindigd door de telefoon neer te leggen. Hoe onbeschoft kun je zijn. Excuses zijn hier op zijn plaats

9 de dezembro de 2023