Dit bedrijf is ronduit misselijk makend. Onder het mom van "wij bellen op advies van uw woningcorporatie" mijn moeder van bijna 80 een duur 3 jarig Essent contract aansmeren omdat haar huidige maatsch... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Nadat ik gisteren een mail gestuurd had met mijn telefonische avonturen daarin beschreven (die waren niet best) belde er vanmorgen iemand van klanten behandeling met een excuses. Hij had de audio teru... Ver mais
Consumind speelt een vies spelletje via het landelijk energieloket en hebben mijn hulpbehoevende ouders een 3-jarig(!) contract aangesmeerd die veel te hoog is. Trap er niet in! Wat ze doen: Je... Ver mais
Online energievergelijk gedaan , werd daarop volgend gebeld door zeer opdringerig persoon , die maar door bleef drammen .Telefoon erop gegooid . Bloed irritant . Als ie voor me had gestaan was het fou... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Wij begrijpen dat je niet veel tijd hebt om al je vaste lasten uit te zoeken; de voorwaarden door te spitten; de kleine lettertjes te lezen en kijken of je ergens anders beter af bent. Wij hebben specialisten in huis, die voor jou al jouw de energiekos...
Informações de contato
Kobaltweg 11, 3542 CE, Utrecht, Holanda
- www.consumind.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 87% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vriendelijke medewerker,
Vriendelijke medewerker,
Contract opgesteld wat niet klopt daarom direct formulier ingevuld om af te zien van dit contract en daar krijg je dan geen bevestiging van
Adequaat en vriendelijk
Vriendelijk, belt terug en lost problemen adequaat op. Ik ben zeer content met de extra moeite die deze medewerkster voor mij heeft gedaan !
Drammen, drammen en nog eens drammen
Vervelende drammerige partij dat Consumind. Berekeningen kloppen niet als het gaat om het aanbod van een andere energieleverancier. Er staan aannames in die buiten de realiteit staan. Er wordt aangenomen dat ik overdag dezelfde hoeveelheid stroom en gas verbruik als 's nachts. Ik hoef volgens hen NOOIT een boete te betalen als ik overstap naar een andere energieleverancier. Maar wat wil je ook als er standaard door hen een aanbod wordt gedaan waarbij de kosten HOGER liggen dan bij mijn huidige leverancier. Ik krijg het er maar niet in dat ik, gezien de huidige omstandigheden, geen ongunstig contract heb. De pipo in kwestie bleef maar drammen dat ik het allemaal niet snap. Naargeestigheid is de norm bij Consumind. Weg met die club nitwits.

Resposta da Consumind.nl
Consumind belt naar mijn moeders…
Consumind belt naar mijn moeders telefoon. Zij is vorige week plotseling overleden en dat zeg ik de beste man aan de telefoon dan ook met het vriendelijke verzoek niet meer te bellen. Dat begrijpt hij niet en vraagt alsnog 2x of ik echt geen interesse heb in een aanbieding?? Mijn antwoord is een duidelijke NEE en vraag hem mijn moeders telefoon niet meer te bellen. 3x raden wie er belde toen gister avond mijn moeders telefoon weer overging?! Consumind. Schaam je!! Ik blokkeerde direct jullie nummer, dat is zo moeilijk niet maar het gebrek aan respect van deze medewerker (of het beleid dat jullie voeren) wilde ik jullie nog wel even terug serveren.
Geen duidelijke afspraken
Het eerste gesprek ging goed ik zou nog terug gebeld worden voor identificatie. Deze mevrouw gaf echter andere voorlichting dan de eerste en wilde niet naar mij luisteren en bleef mij onderbreken. Nogal vreemd ook dat ik mijn bankrekening moet geven voor alleen een aanbod per mail. Als ik het aanbod niet wilde kon ik het stopzetten door terug te mailen met stop! Beetje vreemd als ik alleen een vergelijking zou ontvangen. Onbeschoft te woord gestaan. Word na ophangen meteen weer terug gebeld ook...

Resposta da Consumind.nl
Compleet idiote partij met drukkend gedrag
Ik werd benaderd door Consumind omdat ik online heb aangegeven naar mijn energieleverancier te willen kijken (dit was niet Consumind maar een vertrouwde erkende partij). Ten eerste werd er in dit gesprek wat verbruik getallen geschat aangezien ik hier zelf niet het beste inzicht in had. Hier werd flink gebruik van gemaakt door heel laag op verbruik in te zetten, waardoor je inderdaad een super scherp aanbod krijgt. Echter na het aanbod te hebben ontvangen ben ik in mijn energiegegevens gedoken en zag ik dat het verbruik van mijn huidige woning lange na niet overeenkwam met hun aanbod. Ook werd tijdens het gesprek in een vliegensvlug tempo alle relevante contractuele dingen opgenoemd. Dit werd op de mail gezet als aanbod. Met als volgt drammen dat ik het aanbod dien te accepteren per telefoon. Dit voelde niet goed en heb ik recensies opgezocht over Consumind en las ik vergelijkbare verhalen. Ik kreeg enkel 5 minuten om de overeenkomst te bekijken voor ik weer werd terug gebeld met het verzoek te tekenen. Ik heb aangegeven meer tijd nodig te hebben om in het aanbod te duiken en de gegevens goed te bekijken. Later werd ik door een andere werknemer gebeld met het verzoek te tekenen. En daarbij aangehaald dat dit contract niet meer aanvraagbaar is bij de leverancier. Wat ik hier dus ook heb gelezen in de recensies. Boos opgehangen en op bel mij niet lijst laten zetten. Echt compleet idiote manier van werken, drukkend, niet informatief en onbetrouwbaar.

Resposta da Consumind.nl
Bijzonder onbeleefde jongeman en omdat…
Bijzonder onbeleefde jongeman en omdat ik te bijdehand was werd verbinding verbroken omdat hij te dom was voor een goed antwoord. Vervelend (zacht uitgedrukt) bedrijf hou toch op met je telefonische benadering. EN NEE ik neem geen contact op jullie hebben toch mijn telefoonnummer? en denkt u nou werkelijk dat ik mij nog een keer door een incompetent persoon te woord laat staan?

Resposta da Consumind.nl
Zeer opdringerig ze blijven maar bellen vreselijk
Zeer opdringerig ze blijven maar bellen.
En sturen zelfs sms met contract.
Ik word hier niet goed van stop ermee
Ik wil NIET MEER GEBELD WORDEN
Heldere informatie
Heldere informatie, duidelijke uitlang omtrend transitie
In een paar stappen ontving ik een…
In een paar stappen ontving ik een aanbod

goed en behulpzaam
goed en behulpzaam , beetje onwennig nog
Tom straten heeft voor mij een…
Tom straten heeft voor mij een vergelijking gemaakt en uiteindelijk kwam hij met de conclusie dat ik momenteel het voordeligst zat en dat er geen besparing mogelijk was voor mij. Aardige vent!
Goeie vergelijking gemaakt
Tom straten heeft mij enorm geholpen en een hele duidelijke uitleg gegeven over hoe ik kon gaan besparen.
Daarnaast ook een goed advies over de zonnepanelen
Goede en duidelijke uitleg over wat er…
Goede en duidelijke uitleg over wat er te bieden viel.
Vriendelijk en correct te woord gestaan door medewerkster.
Geen negatieve ervaring Lijkt prima
Goed en duidelijke uitleg
Goed en duidelijke uitleg
Goed geregeld de overstap naar ander energiebedrijf en een duidelijke uitleg
Misleiding van de hoogste plank
Ja hoor!! Ik ben er ook ingetrapt!!! Ik had de elektrische fiets gewonnen!! Alleen daarom ging in met hun in zee!! Over 14 dagen zal ik daarover gebeld worden!!! Nee, een 1 jarig nieuw contract was niet meer mogelijk, die waren “ op”, alleen een 3jarig contract was mogelijk !! Ik geloofde hun!! Nooit verwacht dat ik zo vreselijk in de maling ben genomen, ik vertrouwde ze!! Ongelofelijk dat deze manier van zaken doen is toegestaan 😢
Duidelijk en onafhankelijk advies.
Na een vriendelijk telefoongesprek, soms beetje betweterig, duidelijk en goed advies ontvangen.
De informatie was duidelijk.
De informatie was duidelijk en de service was ook prima. Zij gaan dus alles regelen voor mijn overstap.
Oplichters ben erg verdrietig
Niet met hun in zee gaan ! Oplichterij
Zou goedkoper uit zijn .. nou ben duurder uit….