CoolStuff AB Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Service was prompt and without any problems. The advent calendar looks exciting and we're looking forward to December 1st to start opening the dates. I just wish I could buy the one with meat / sausa... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En riktigt bra hemsida om man söker personliga saker och annat riktigt bra och roliga produkter. Men det viktigaste av allt är den jättetrevliga kundtjänsten som hjälper en när man har frågor om något... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag köpte en fotomugg med bild på och behövde få det snabbt, vilket Coolstuff fixade galant. Jag lade in ordern torsdag vid 18 tiden och de lämnade in den till posten dagen efter vid kl 1417!! Men ty... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde ett glas med print och text till någon som har fyllt år. Personen fick helt fel glas med någon annans bild och text på. Sååå dåligt! Fick besked för 3 dagar sen om att en ny beställning skul... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Souvenirs

Nordens roligaste presentbutik! Hos oss hittar du unika prylar, personliga presenter och gott godis för vardag, fest och högtider.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

149 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

40 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

INGENTING i paketet stämde!!

INGENTING i paketet stämde! Dom verkar packad någon annans order i mitt paket, har inte fått något av det jag beställt.. Har aldrig varit med om något liknanden! Vem har lyckats packa så fel!?
Order 100181721

20 de dezembro de 2021
logotipo da CoolStuff AB

Resposta da CoolStuff AB

Hej Katrine

Tack för din feedback.
bland händer det att vi jobbar fort och något skickas till fel person och vi ber om ursäkt för detta.
Varor som du fick felaktigt av oss får du lov att behålla denna gången och vi skickar ett nytt paket. Vi ser att du redan har fått hjälp från oss.

Hoppas det låter som en bra lösning och önskar dig en trevlig dag

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag handlade via cdon och råkade skriva…

Jag handlade via cdon och råkade skriva fel adress . Har varit i kontakt med företag om att adressen ska ändras . Men det hänvisar till cdon . Sjukt dåligt . Nu är adressen inte ändrad och påväg till Småland , när jag bor i Stockholm . Jag har förlorat 300 pga detta . Handla aldrig via cdon

13 de agosto de 2021

Urdåliga vid reklamationer

Supersnabb leverans, det är det enda positiva jag kan säga! Men när det går fel, som i mitt fall, så suger deras kundtjänst rejält! Efter nästan en hel månad sedan köpet så har jag fortfarande inte fått en ny produkt (rent fabrikationsfel, ett led-klot till en pool som hade en trasig söm). Det var dessutom en present till min svägerska, så extra jobbigt...

Får svar från kundtjänst som om de nyligen gått nån online-kurs i "hantering av missnöjda kunder" - "jag hör att du är upprörd".

Jag rekommenderar inte de alls. Det finns så många liknande företag så använd de istället.

30 de junho de 2021

Riktigt dåligt

Riktigt dåligt, köpte ett portabelt popup tält med hopfällbar toalett. Skriver en recension på deras hemsida men den publiceras inte. Kanske för att att jag inte var nöjd med produkten. Produkten är till för barn, kan inte finnas en enda vuxen människa som kan använda sig av den toaletten. Kommer aldrig mer handla där igen.

18 de junho de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Gjorde en beställning på cirka 700 kr.

Gjorde en beställning på cirka 700 kr.
Fick ett mail om 100 kr rabatt vid nästa beställning.
Stängde ner mailet och tyckte det var bra till nästa beställning.
Några dagar senare när jag skulle ta fram mailet var det borta och tog kontakt med kundtjänst.
Det var försent fick jag till svar, skulle delat meddelandet till en vän direkt fick jag till svar för att ta del av erbjudandet.
Dåligt, beställer på annat ställe framöver för de har också produkterna som jag är intresserad av.

15 de dezembro de 2020
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fick fel varor. Trevlig personal, bra hjälp.

Beställde en produkt som en födelsedagspresent för något år sedan, leveranstiden var väldigt lång.
Paketet öppnades utav personen som fyllde år, tyvärr var det inte våran produkt där i.
Någon annans varor hade kommit till oss.
Tack och lov var personalen trevliga och förstående. Inga tvivel. Vi fick behålla alla grejorna som kommit fel till oss + att en ny produkt skickades.
Osäkert att jag beställer ifrån coolstuff igen, men å andra sidan så får man hjälp vid behov.

23 de setembro de 2020

Inga problem!

Bra priser, rabattkoder, seriös och snabb kundservice och roligt utbud. Leverans tog fyra dagar inklusive en helg. Hur nöjd som helst!

11 de agosto de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Säljer kopior på riktiga produkter därav låga priser

De säljer snygga kopior på riktiga märken och dessa presenteras på hemsidan så att det går att se att det är en kopia. Flawless rakapparat är ett exempel. När den då returneras så kommer just det paketet bort. Ligger helt i linje med övrig bluff å båg mentalitet på företaget.

26 de abril de 2020

Sämst butik

De skriver på varje artikel som att man får leverans hem till dörren men sen i kassan måste man betala 200 kr extra även om ordern är flera tusen kronor. Inte ens matsmart är så snikna, har inte flesta andra gratis hemleverans iaf över 500? Den här sk*tfirma spelar det ingen roll hur mycket du handlar för och hur tungt så måste du släpa hem det från ombud
Om du inte betalar dessa 200 kr extra.
I övrigt är priserna på produkter typ 3 dubbla sitt värde, t e x tyngdtäcke som bara får handtvättas för 1200 kr och uppåt när andra butiker säljer täcken man kan köra på 60 grader för ca 800 kr.
Mitt råd köp nån annanstans

25 de abril de 2020

Riktigt sopföretag.

Riktigt sopföretag.
Beställde en knivslip för 8 dagar sedan. Har inte hört eller fått något än. Står att man ska få prylarna på 3 dar. Å varan var inte slutsåld när jag beställde. Handlar alldrig härifrån igen. Å råder alla som tänkt att handla härifrån att absolut inte göra det...

20 de abril de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sämsta företaget jag har varit med om

Sämsta företaget jag har varit med om. Beställde 2 varor inför alla hjärtansdag och sen får man bara en vara , kontaktar de via mejl INGET SVAR kontakar de via telefon INGET SVAR, när jag beställde varorna så vara både inne på lager och man kunde betälla, sen när det fattades en vara så gick jag inne på hemsidan och då var det slut på lager, antagligen så var det slut på lager. Dåligt att man inte få besked direkt och att de inte informerar en att man skickar bara en vara. Här står jag idag den 12/ 2 2020 och det är 2dagar till alla hjärtansdag och jag har inte fått min vara. De tror att man skiter pengar allstå. Kommer att lämna tbx det och kommer inte att handla mer hos de.

12 de fevereiro de 2020

Väldigt nöjda!

Beställde flera olika saker till vår 12åriga sons födelsedag. Snabb leverans, allt var med, prisvärt och nöjd med alla produkterna! Var osäkra innan på grund av omdömet här. Men har bara positivt att säga om det här köpet. /Erik

18 de janeiro de 2020

supersnabb leverans!

Beställt flera gånger från coolstuff och det alltid varit supersnabb leverans. Speciellt vid högtider. Nu senast var det packat och skickat samma dag som jag beställde och en dag senare kunde jag hämta ut det. Toppen!

20 de dezembro de 2019

Beställde en saltsten

Beställde en saltsten, den kom på 3 dagar men var tyvärr trasig. Skrev till kundtjänst och fick svar inom 2h och en ny saltsten skickad till mig. Super bra kundtjänst☺️

16 de dezembro de 2019
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Levererade aldrig samt usel kvalitet.

Levererade aldrig samt usel kvalitet.

Beställer en Halloween utstyrsel i god tid innan den ska användas. Tiden går och jag räknar med att få hem paketet ca två dagar innan Halloween. Dagen före får jag ett paket hem innehållande endast ett tillbehör som jag beställt samtidigt. Skickar mail till kundservice där de låter meddela att utstyrseln som jag beställt inte finns i lager och har aldrig skickats. Som "plåster på såren" får jag fraktfritt vid nästa order.

Förutom att jag fick krishantera och skaffa en annan kostym på kort varsel så var tillbehöret av så uselt skick att de åkte i papperskorgen meddetsamma.

Coolstuff kan behålla sin rabatt på frakten. Handlar där definitivt inte igen. Undvik.

14 de dezembro de 2019