Danwest Årgab. Super imødekommende og smilende personale. Vi havde problemer med en bippende røgalarm, som vi ikke kunne finde. Straks kom en medarbejder og løste problemet. Huset vi lejede var pæ... Ver mais
A empresa respondeu
Dan West udlejning er et fantastisk bureau med et "velsmurt og godt kørende maskinrum"! Vi har haft samarbejde m/ og udlejning af vores sommerhus i 14 år, og siden lejet huse af dem, altid med en go... Ver mais
A empresa respondeu
DanWest er ok. Har dog haft en dårlig oplevelse med et møg beskidt sommerhus og DanWest ville ikke give afslag eller betale for rengøring ved afgang. Sommerhuset blev afleveret mere rent ved afgang (s... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg kan klart anbefale Dan West ferie udlejning. Jeg oplevede, at sommerhusene generelt var lidt billigere, og standarden var ok. Pris og standard som forventet. Alt foregik problemfrit. Jeg følte mi... Ver mais
A empresa respondeu
DanWest er specialister i udlejning af sommerhuse i Danmark ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Vi udlejer kun kvalitetshuse som vi kan stå inde for og sørger for en behagelig ferie for dig.
Sønder Klitvej 20, Årgab, 6960, Hvide Sande
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 66% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Godt indrettet sommerhus, som ligger i dejligt naturområde lige klar til at bruge.
Dejlig udsigt fra sommerhuset, som ikke mangler noget.
Sengene har set bedre tider, og spisebords tæppe bør udskiftes. Kan kun anbefalet det store dejlige hus.

Nem og hurtig booking.
Skøn område, tæt på havnen. Dejlig sommerhus hvor der var pænt og rent, og der manglede ikke noget, gode senge.

Resposta da DanWest Feriehusudlejning
Lever 100 % op til det de skriver. Rent og pænt, ingen mangler i huset. Venlige personaler på kontoret, og meget servicemindet

Resposta da DanWest Feriehusudlejning
Vi brugte DanWest for første gang, og var begejstrede for deres ligefremme og venlige måde at møde os på i Hvide Sande.

Resposta da DanWest Feriehusudlejning
De svarer prompte på henvendelser. Og tilbagebetaler prompte penge, hvis man kommer til at indbetale for meget for eks. for strøm og vand!

Resposta da DanWest Feriehusudlejning
Unser Ferienhaus war sehr schön gelegen, allerdings waren die angegebenen 200m bis zum Strand sehr untertrieben. Bei der Inneneinrichtung fehlte es an nichts, das Haus war etwas in die Jahre gekommen, hellhörig und quietschte bei jedem Schritt, aber es hatte seinen Charme! Allerdings konnten wir erst kurz vor 16.00 Uhr ins Haus, weil die Reinigungskräfte länger brauchten, leider war es dann trotzdem nicht sauber. Wir hatten die Endreinigung mitgebracht, da bei Eigenreinigung auch die Fenster zu putzen wären. Das ist Abzocke, denn die wurden sichtlich seit Langem nicht mehr geputzt.auch unterm Sofa oder in den sichtbaren Ecken tummelten sich Stau, Sand und Spinnenweben, Spinnen.s

Resposta da DanWest Feriehusudlejning
Okay service, og påmindelse op til ferie og opfølgning efter ferien. Dog vil det være en god idé at se på om billederne af husene på nettet ligner virkelighedens huse fx. manglende husnummer og farven på hegnet omkring huset.

Resposta da DanWest Feriehusudlejning
Rigtig god kundeservice fra start af bestilling af opholdet, under opholdet var i også nemme at komme i kontakt med. Alt i alt et bureau som vi vil leje igennem igen. Og et lækkert sommerhus som var super godt indrettet, og med veludstyret køkken, og en dejlig stor have. Vi kommer gerne igen.

Resposta da DanWest Feriehusudlejning
Dejligt sommerhus vi havde en uge undtagen spa manglede brugsanvisning på dansk hvordan kommer i gang

Resposta da DanWest Feriehusudlejning
Super god betjening og et lækkert hus vi havde i sommerferien.

Resposta da DanWest Feriehusudlejning
Er fuldt ud tilfreds, der har været god information løbende ang. leje af sommerhuset, kan varmt anbefales.

Resposta da DanWest Feriehusudlejning
DanWest feriehusudlejning har et venligt og kompetent team, der fuldt ud lever op til vores forventninger. Vi har igen haft en fantastisk ferie i et af deres sommerhuse, hvor standarden er høj.
Vil varmt anbefale andre at bruge DanWest til en ferie på vestkysten.

Resposta da DanWest Feriehusudlejning
Altid en fornøjelse at leje sommerhus hos DanWest. Huset på Havklitvej var også rigtig fint 👍

Resposta da DanWest Feriehusudlejning
Et meget rent og indbydende hus at komme til

Resposta da DanWest Feriehusudlejning
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.