slechte klantenservice. Personeelsleden in Schelle konden mijn vraag niet beoordelen en verwezen me naar de algemene klantendienst. Dus die dienst opgebeld....en je komt terug bij dezelfde winkel en h... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hadden 2 mini e-bikes gekocht,na eerst geïnformeerd te hebben of decathlon techniekers de fietsen konden in elkaar steken(decathlon Oostende),Dat was volgens hen allemaal geen probleem.Wat bleek na l... Ver mais
J'ai acheté un Vélo cargo électrique longtail chargement arrière R500E vert clair - BTWIN pour mon mari. Je déconseil le produit.Après moins d'un an d'utilisation il y a eu des problémes.J'ai mis le... Ver mais
I’m really surprised to read so many bad reviews about Decathlon.be. As far as I know, the only bad experience I had, after buying on their marketplace, was due to a delivery error by DPD. Even thou... Ver mais
Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring. Fiets besteld die bij ontvangst defect bleek. Bij contact werden we gewoon afgescheept naar de fabrikant, terwijl de verkoper wettelijk verantwoordelijk is voor garantie. Dagenlang geen enkele communicatie gehad, daarna een extreem onbeleefde medewerker aan de telefoon die me niet eens liet uitspreken. Uiteindelijk zelf de firmware moeten updaten om het probleem op te lossen. Wij kopen hier NOOIT meer. Decathlon toont nul respect voor klanten en ontkent zelfs hun wettelijke garantieplicht.
3 weken moeten wachten op een jas
3 weken moeten wachten op een jas
uiteindelijk op een foutief adres afgeleverd en wanneer ik vraag om dit te fixen is er niets meer aan te doen.
crimineel
Geen/slecht service
Geen service, best rechtstreeks bij de partners te bestellen
Catastrophe
Catastrophe. Nous avons acheté une trot sur le site. Elle ne fonctionnait pas. Décathlon est venue la rechercher le 21 août et Rien! Et pour toute réponse un robot qui dit je comprends et au début sous quinzaine et maintenant au plus vite. Je crains que Décathlon m’a escroqué de 359euros
Visite ce samedi au decathlon de Namur…
Visite ce samedi au decathlon de Namur et ressorti sans faire d'achat. J'ai cru que j'avais remonter le temps tellement la mode actuelle chez eux le fait penser aux années 50/60. Comment cela a-t-il pu être validé par les responsables. De plus on est loin de la qualité/prix d'il y a quelques années.
Zijn net bij decathlon in Hasselt…
Zijn net bij decathlon in Hasselt geweest het alarm ging af bij iedere klant toch moesten we terug gaan. Kasticket was al weggegooid en toch alles opnieuw moeten betalen. We gaan terug buiten piepte het weer echt een schande
Na een spontaan bezoek met een platte…
Na een spontaan bezoek met een platte band kregen we te horen (na 10 minuten, want eerst werden er duidelijk belangrijkere telefoontjes gepleegd, zonder even aan te geven dat we opgemerkt waren) dat er op dat moment geen plaats is, ok, kunnen we een afspraak maken? Ja via de website... 'Kunnen we dat hier meteen doen?' Er wordt op de computer ingelogd, snel doorgeklikt, eerste afspraak binnen 2 dagen... Raar want tegelijk kijken we online en er is plaats in de namiddag...
Er wordt nog iets onduidelijks gemompeld over een expresdienst, maar hier wordt niet verder op ingegaan.
Na een paar ongemakkelijke minuten wordt het gesprek beëindigd met:'Ja dan, zie maar' ...
2nd hand MTB return… Hoax
Very unpleased with the 2nd hand return process of a Rockrider MTB bibcycle. I got a quote from Decathlon for 47Euro for a 15 year old bike which I marked as Good (the least option above broken). Then I wait 45 minutes in the shop in Kortrijk BE where somebody tells you there are more costs than the worth of the bicycle. Ofcourse that's a fact for every +10 year old bicycle! Decathlon, please do not waste people's time with return proposals which can't be met. DO NOT LET CUSTOMERS RETURN ITEMS ABOVE 5 YEARS -> solved.
Ik kocht onlangs fietsverlichting en…super koop bij tweedehands fietsen
Ik kocht onlangs fietsverlichting en zag toevallig bij de tweedehands fietsen een prachtige gravel bike Ridley staan voor een zeer goede prijs.Ik was natuurlijk zeer tevreden zulke super koop te doen.
Amateurs
1) verkeerd factuuradres
2) alles opgemaakt in het frans
3) geen mogelijkheid om iets zelf aan te passen
-> amateurs dus
Bedankt K K
Net in Decathlon Hasselt geweest om een sportzak voor mijn zoon te kopen.
Ik werd geholpen aan de zelfkassa door een zekere K K, een supervriendelijke jonge dame die mij geduldig geholpen heeft. Ondanks de grote drukte in de winkel. Bedankt voor de goede service.
SAV à revoir
J’ai acheté une montre connectée pour offrir. L’idée de la montre était surtout d’être utilisée pour des sorties vélo.
La description mentionnait le GPS et le vélo.
Sauf que la montre ne calcule même pas les km parcouru en vélo. Sans parler qu’après quelques minutes la session s’arrête et revient à l’horloge.
Échange pas possible car dépasse le délais de 1 jour. Décathlon comme par hasard ne vend plus cette montre.
Je suis en contact avec le SAV depuis 1 mois sans réel avancée. 10 emails où on me demandait des photos, des vidéos. Ensuite la version du logiciel. Soit histoire de bien faire attendre. Maintenant on attend un retour de la marque. Sans réel délai. Donc on achète un produit qui ne rempli pas son rôle prévu et on te laisse la sans délai.
Décathlon devrait prendre ses responsabilités de vendre un produit qui ne répond pas à la description. Et surtout un moment mettre la pression sur la marque ou trouver une solution.
Een ramp
Wij gingen vandaag langs om een fiets voor mezelf te kopen.
We vroegen een medewerker om hulp... maar hij zei...een ogenblik ik ben bezig.
Alle begrip hoor...
We zien hem 5 minuten later gezellig met een collega staan kletsen...maar wij wachten...een dik kwartier.
Hij passeert opnieuw, hij doet teken ik kom zo...en weer weg
Geen andere werknemer in de wijde omgeving te zien.
Wij wachten ondertussen nog altijd opeens komt hij opnieuw voorbij, een andere klant komt aangelopen stelt hem een vraag waar hij direct op antwoord en hem helpt.
Goed bezig decathlon mss toch eens investeren in goed opgeleid personeel.
Wij zullen onze +-1500 euro wel ergens anders spenderen.
De slechtste klantenservice ooit!
De slechtste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt. Ik heb zowel per mail als telefonisch een vraag gesteld over een product waar er niet direct op kunnen antwoorden. Ze moesten dit na vragen bij een partner. Ze beloven u terug te contacteren maat dan doen ze nooit. Na 5x keer te hebben gebeld gespreid over 4 weken heb ik het opgegeven en het product uit eindelijk niet gekocht!
Canoë Intex Challenger K2 = grosse déception !
J’ai acheté ce canoë chez Décathlon et dès le premier gonflage, un côté se gonflait beaucoup plus que l’autre. J’ai laissé passer en me disant que ça irait… Résultat ? Après une seule utilisation, il s’est troué sans aucune raison valable ! Je précise qu’il est resté uniquement sur la mer et posé sur le sable, jamais maltraité. Franchement inadmissible pour un produit vendu comme fiable. Première et dernière fois que j’achète ce modèle, on paie pour un usage unique…
herstelling elektrische fiets
Onze elektrische fiets Brooky was defect na een nacht buiten te staan in de regen. Kon niet meer aangelegd worden (bediening display defect).Hij was net buiten garantie. Toch werden we geholpen (winkel Decathlon Roeselare) en moesten niets betalen !
Non livraison de la commande
J'ai commandé et payé un baby foot le 6 août 2025. Il devait être livré entre le 11 et le 20 août.
J'ai attendu toute la journée de mercredi 20 et celle d'hier (21/8) pour une commande qui n'arrive pas. Personne ne prévient !
Après plusieurs mails j'ai obtenu le numéro de téléphone du transporteur en Belgique. La personne que j'ai eu au téléphone hier m'a assuré que la livraison aurait lieu aujourd'hui (22/8)....
En allait voir le tracking, ce matin, je vois que la livraison est à nouveau différée sans date de livraison.
J'ai retéléphoné au transporteur où j'ai eu quelqu'un de désagréable au téléphone qui ne prétendait pas parler français et me dit que c'est à nouveau reporté à lundi.
C'est inadmissible !!!!!!!!!
C'est un cadeau d'anniversaire. Nous nous sommes pris bien à temps pour passer la commande pour être certain d'avoir le cadeau avant la date d'anniversaire mais vous ne respectez pas vos engagements !!!!
Que faire pour obtenir enfin notre colis ????
Niet correct en respectloos gedrag …
Niet correct en respectloos gedrag Decathlon Kortrijk
Incorrect gedrag van de verkoopster aan de onthaalbalie en onrespectvol .
Ik sta netjes mijn beurt af te wachten en de verkoopster bedient prompt de klant na mij zonder enige uitleg. Ik kwam een reeds betaald product afhalen, wat niet veel tijd vraagt. Ik spreek de verkoopster aan dat wat ze doet niet correct is , het mijn beurt is om bediend te worden en ik enkel een product kom afhalen, maar ze blijft met een grijnslach de andere klant bedienen. Ik word niet gehoord en ze blijft bij haar standpunt dat het niet lang zou duren. Ik kwam iets ophalen , was eerst aan de beurt, en een afhaling duurt ook niet lang, maar daar had ze geen oren naar. Communicatieskills een grote 0 NUL. De grijnslach versterkt het respectloze gedrag!
avis censuré et article défectueux
A chaque fois que j'essaie de mettre un avis négatif, Decathlon me censure et refuse de poster mon avis sur leur site. Leurs articles sont défectueux ou ne ne fonctionnent pas, j'ai acheté une gaine pour maigrir non cela ne fonctionne pas puis des lunettes de tir, on me répond 6 mois de rapporter les lunettes au magasin, trop tard on m'a volé lors d'une brocante. De plus j'ai fait plein d'achat qui n'a pas été prise en compte sur ma carte de fidélité.
Goed voor technische eenvoudige producten
Voor technisch niet of weinig gecompliceerde producten heeft Decathlon een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Dingen zoals kleding zijn ok. Voor eigen technisch complexere producten zoals e-bikes is het een ander verhaal. Productkennis, logistiek, afleverkwaliteit, onderhoud zijn onder niveau.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.