Am descoperit o gamă largă de produse pe acest site. Comandând observ ca produsele sunt de foarte bună calitate și coincid cu poza prezentată. Serviciul pentru clienți a fost de mare ajutor atât pentr... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bin begeistert 🤩! Der Artikel genau wie beschrieben und entspricht der Abbildung, meeeega heiß ! Passt durch die verstellbaren Riemen perfekt! Vielseitig einsetzbar , nicht nur als Dessous-Accessoire... Ver mais
Havde ikke forventet det helt store når man tænker på prisen, men kvaliteten på disse harnesses var stadig ringere end forventet. Det hele virker bare meget sjusket, som om det er lavet i en rasende f... Ver mais
Enkele stuks besteld , prijs kwaliteit is wel ok. Alles wat we hebben geretourd hadden we gevraagd voor terugbetaling . Maar dit doen ze uiteindelijk niet. Je mag alleen terug omwisselen voor andere... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Informações de contato
Weteringweg 18, 2641KM, Pijnacker, Holanda
- +31 6 19339102
- customerservice@deluxerie.com
- www.deluxerie.com
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Correcte levering
Nog maar één keer besteld via deze shop, maar de levering was correct. Een paar dagen later dan verwacht, maar aanvaardbaar in deze drukke shopperiode. Op de kwaliteit valt niks aan te merken. De levering bevat ook correct wat besteld werd.

Resposta da Deluxerie
Tot nu toe zeer te vreden en ook de…
Tot nu toe zeer te vreden en ook de kwaliteit.

Je recommande
Bon site, clair, tissu de qualité (une couture s'est décousue mais c'est peut-être un cas isolé). La livraison a cependant eu une semaine de retard.

Resposta da Deluxerie
Livraison très rapide et article…
Livraison très rapide et article conforme à la description

Resposta da Deluxerie
Rigtig god side med ideer og god…
Rigtig god side med ideer og god service og forsendelse

Resposta da Deluxerie
Ein toller Dessous Shop mit einer sehr…
Ein toller Dessous Shop mit einer sehr guten und top Qualität und mit einem freundlichen und zuvorkommenden Kundenservice 👍😊

Bestelling 14 dagen geleden gedaan
Bestelling 14 dagen geleden gedaan, nog steeds niet binnen. Geprobeerd te bellen, geen reactie.
Gemaild, ook geen reactie.
Erg vaag allemaal 😡
Zeer nette
Zeer nette, leuke en betrouwbare site. Betaalbaar en sexy, snelle levering
bestelling gedaan email met bevestigi
bestelling gedaan email met bevestiging ontvangen, maar vervolgens geen info, hoe kan ik zien of de bestelling op komst is en wanneer
new 15/07/2021- pakket zou gisteren plots geleverd worden, opnieuw niemand gezien, plaats pakker dan in UPS ophaalpunt in de omgeving AUB

Resposta da Deluxerie
Im very satisfied with my purchase
Im very satisfied with my purchase. Ordered 4 products and all of them was nice.
Contacted the customer service to check when my order will arrive, they said that products will arrive in 5 business days after I have ordered and i got my package within 5 days.
Great customer service also!

Not satisfied
Not satisfied. All that matters to you is sales and profits, not the customer, delay in ordering and lack of understanding. It was a very bad experience. 👎first and last time

Resposta da Deluxerie
Monate lange Lieferzeit …
Im April Ware bestellt und 2 Monate später ist die Lieferung immer noch nicht eingetroffen.
Definitiv nicht zu empfehlen!!

Passt sehr gut👌
Produs ist echt super.
en positiv oplevelse...
en positiv oplevelse.... er yderst tilfreds ...ikke sidste gang at jeg handler hos jer

Resposta da Deluxerie
Super mooi setje heel blij mee 😄
Fantastiske produkter!
Jeg så ved et tilfælde deres annonce på Facebook og gennemgik deres produkter, her fandt jeg ud af at deres priser var overraskende og overkommelige. Jeg gav det en chance selvom jeg tænkte at det var Kina baseret websted. Jeg ser herefter at produkterne er fra Holland og deres levering er indenfor 5 dage og fik derfor bestilt en masse flotte varer til mig selv. Til disse priser tror jeg ikke man kan finde denne servicekvalitet og hastighed på andet websted.
Jeg vil også takke Isabella for hendes hurtige og løsningsorienterede svar. Nu kan jeg sige at jeg er blevet kæmpe Deluxerie fan! :)

Resposta da Deluxerie
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.