DengamlebyAvaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk dag i den gamle by. Flere år siden vi har været forbi. Specielt den "nye afdeling" er lige i øjet. Frokost på gæstgivergården var en lidt blandet fornøjelse. Maden var super lækk... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

De 2 stjerner er på baggrund af madens kvalitet på Gæstgivergården. Tarteletter var kolde og fyldet lunkent. Fiskefilet tør, tynd og branket. Venlig og imødekommende serveringspersonale. A... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Gæstgivergården - lad være. Købte 2 tarteletter og 2 stk. smørrebrød, hhv. hønsesalat og ribbensteg. Tarteletterne smagte stærkt igennem af citron og det var svært at smage kyllingen. Ligeså me... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Eventos e Entretenimento

Informação fornecida por fontes externas variadas

En seværdighed i verdensklasse. 75 historiske bygninger, udstillinger,interiører, butikker og værksteder. Levende Museum. Store juleudstillinger.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

10 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk dag i den gamle by

Fantastisk dag i den gamle by. Flere år siden vi har været forbi.
Specielt den "nye afdeling" er lige i øjet.
Frokost på gæstgivergården var en lidt blandet fornøjelse. Maden var super lækker og det virkede som om kokken og hans medarbejdere virkelig ønskede, at gøre deres bedst og det lykkedes til fulde. Et minus var betjeningen.
Set i helikopter perspektiv virkede det som om der ikke var styr på tropperne. Som gæst bliver du bedt om at vente ved indgangen. Efter at have stået i kø ca. 15 min sammen ( det skal nævnes, at der langt fra var fuldt booket hverken inde eller ude)med flere andre måtte vi kalde på en tjener for, at få henvist et af de mange ledige borde.
Flere gæster I køen valgte simpelthen at vende om og gå. Efter at have fået bord måtte vi tilkalde en tjener efter ca. 10 min for, at afgive en bestilling. Drikkevare kom først efter at vi endnu engang må rykke tjeneren og vores mad lod vente på sig i 35 min.
Alt i alt gik der næsten en time fra vi stillede os i køen til vi fik vores drikke vare og mad.
Det virkede som om der mangler en struktur hos serverings personalet således, at alle ved hvad de skal, flere gange gik personalet til det forkerte bord med mad og drikke.
Vi kunne konstatere, at flere gæster forlod resturanten på grund af den lange ventetid på bestilling mm.
Tænker ikke der skal meget til før der kan rettes på det tilsyneladende manglende overblik hos serverings personalet
På trods af vores ikke så heldige oplevelser, er det ikke sidste gang vi kommer forbi denne oase.

30 de junho de 2026

Resposta da Dengamleby

Hej Jan. Tak for din gode og fyldestgørende anmeldelse af Den Gamle By. Den tager vi med videre i vores løbende udvikling og tilretning, så alle gæster får den bedste mulige oplevelse. Tak endnu engang. Hilsen Lars fra Den Gamle By.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde den mest fantastiske dag i Den…

Vi havde den mest fantastiske dag i Den gamle by. Vejret var smukt, der var ikke for mange mennesker, helt igennem perfekt. Og sikke dog et fantastisk sted. Så meget at se og opleve, og så mange engagerende formidlere at snakke med. Vi kunne snildt have brugt en dag mere. ♡ Vi ville helt sikkert have købt et årskort, hvis ikke vi boede så lang væk. Stor ros til alle de søde og imødekommende formidlere, som gav os en helt igennem fantastisk oplevelse. En kæmpe anbefaling herfra!! Vi kommer helt sikkert igen.

17 de maio de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Æbleskiver og gløgg til 120 kr.

Jeg og min kæreste var i Den gammel by. Vi var udsat for et tyveri ved højlys dag, af den gammel by. Vores tur i den gammel by var en hyggelig tur for os som kæreste, men da vi skulle have æbleskiver og gløgg, tog den gammel by ved, 2 æbleskiver og et glas gløgg til 120 kr og vi skulle jo have 2 sæt, så 240 kr ialt. Så hjem med os og selv lave æbleskiver og gløgg. Hvordan kan men dog tag så meget for det, prøver men på at udnytte at det er jul og nu er men jo kommet ind. I skulle skræmme jer. Min opfattelse, tag æbleskiver og gløgg hjem fra, og så tag oplevelsen i den gammel by i julen for det er jo hyggeligt. Men husk æbleskiver og gløgg der hjemme.

18 de dezembro de 2025

Hej Frank

Vi er glade for at høre, at I havde en hyggelig tur sammen og nød julestemningen i byen.

Lidt baggrund for priserne på æbleskiver og gløgg. Alle vores produkter bliver lavet fra bunden i Den Gamle By efter historiske opskrifter. Det er vores egne bagere og kokke, som hver dag står for produktionen i byen, og vi anvender udelukkende gode og nøje udvalgte råvarer. Prisen afspejler derfor både håndværket, råvarerne og den historiske formidling, som er en del af oplevelsen. Vores mål er altid at skabe en autentisk og stemningsfuld helhedsoplevelse.

VI tager dit input med i vores samlede evaluering af Jul i Den Gamle By.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vi var to der fik tarteletter 15/12 og…

Vi var to der fik tarteletter 15/12 og det var bestemt ikke en god oplevelse fyldet var fersk uden smag og tarteletter var kolde og seje , fyldet var trods alt varmt, en dårlig oplevelse.
Personalet var helt ok
Mvh Kirsten Gottliebsen

15 de dezembro de 2025

Hej Kirsten
Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din madoplevelse. Det er ikke den standard, som normalt er i restaurant Gæstgivergården.

Dejligt at personalet gjorde det godt. Betyder det, at du snakkede med dem om det og fik nogle nye tarteletter? På den måde kan vi rette op på en evt. fejl med det samme.

Glædelig Jul.

Stram op på maden..

De 2 stjerner er på baggrund af madens kvalitet på Gæstgivergården.
Tarteletter var kolde og fyldet lunkent.
Fiskefilet tør, tynd og branket.

Venlig og imødekommende serveringspersonale.

Aftenjul i Den Gamle By er ganske hyggelig - men som andre også har skrevet manglede der stemning ift tidligere år. Vi var der i hele aften åbningstiden og der manglede liv i gaderne af ansatte i original “udklædning”, mere kor ( der var meget lidt) …

12 de dezembro de 2025

Hej CB

Snakkede du med en af tjenerne om det? På den måde kan vi rette op på en evt. fejl med det samme.

Jeg er glad for at høre at du synes Aftenjul er hyggelig. Vi tager dit input med i vores interne juleevaluering.

Glædelig Jul.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

En kedelig og dyr omgang

En kedelig og dyr omgang, der var ikke pyntet meget op, boder og butikker med ekstremt dyrt julepynt, 3 æbleskiver og glyg i papkrus til 140 kr. det er ikke godt nok efter entré til 195 kr og alt for mange mennesker.

7 de dezembro de 2025

Kære Christian
Tak for din feedback.
Jeg er dog ikke helt sikker på, at jeg forstår hvad du mener med, at der ikke er pyntet op. Der er julepynt i gader, i huse, i butikker og i lejligheder. Og der pyntet op efter historiske forlæg, så det passer til de forskellige tidsperioder.

Mørket er en vigtig del af Aftenjul. Både som stemningsskaber, men også fordi at der i 1864-bydelen – historisk set – ikke var julelys og julepynt i gaderne.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Alt for mange mennesker i juletiden - vi fik intet ud af besøget

Alt for mange mennesker – vi fik intet ud af besøget

Vi var i Den Gamle By i dag, og desværre blev oplevelsen virkelig ødelagt af, at der var alt for mange mennesker. Man stod som sild i en tønde inde i de forskellige huse, og det var nærmest umuligt at nå at læse om de forskellige tidsaldre, fordi man hele tiden skulle hurtigt videre for at give plads til de næste.

Der var også mange ting, vi simpelthen ikke fik set, fordi køerne var så lange. Det er virkelig ærgerligt, når man betaler for en oplevelse, man slet ikke får udbytte af.

Der burde helt klart være et begrænset antal billetter i perioden med Jul i Den Gamle By, så gæsterne faktisk kan nå at se og opleve det hele i et roligt tempo. Som det er nu, var det bare alt for tæt pakket og slet ikke pengene værd.

6 de dezembro de 2025

Kære Sophie

Tak for din feedback. Jeg er ked af, at I ikke fik den oplevelse, som I havde forventet under jeres besøg i lørdags.

Der er særlige jule(weekend)dage, hvor der kan være ekstraordinært mange gæster i Den Gamle By. Det er desværre en af de dage, I har ramt.

Vi forsøger at informere så godt vi kan omkring antal gæster og tæthed inde i byen, men vi kan altid gøre det bedre.

Vi tager din feedback med i vores interne juleevaluering.

Tak!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Det er normalt altid en fornøjelse at…

Det er normalt altid en fornøjelse at besøge Den Gamle by men i dag fik vi en øv oplevelse med. Vi vil ofte gerne have en vildsvinepølse når muligheden er der. Det var den i dag,men den pølse vi fik havde ligget så længe på grillen, at den havde mistet al saft og kraft. Vi gjorde opmærksom på det og fik blot at vide at det var hvad der kunne ske. Til 70kr for en pølse synes jeg ikke det er ok.

6 de dezembro de 2025

Resposta da Dengamleby

Hej Jørgen. Tak for din ros. Og tak for input ift. pølser. Den tager vi med i vores interne evaluering. Tak. Hilsen Lars fra Den Gamle By.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ingen jul uden Den gamle by

Hvert år besøger jeg Den gamle by til jul. I år blev det - for anden gang - til deres Aftenjul-arrangement. Det var en stor succes. Udover de almindelige juleudstillinger, var der flere nye julebegivenheder. I hvert fald nye for mig. Vi kunne blandt andet få udleveret en hyggelig lanterne og et kort, og derefter gå rundt til forskellige "poster" og høre om lidt mere uhyggelige juletradtioner og overtro. Det var rigtigt godt!
Som altid lærte vi om julens historie - det bliver jeg ikke træt af, selv om jeg efterhånden kan det udenad -, så de forskellige julestuer gennem tiden og fik lækker gløgg, bagværk og æbleskiver. For mig er der bare ingen jul uden en tur i Den gamle by. Især Aftenjulen kan anbefales!

28 de novembro de 2025

Resposta da Dengamleby

Kære Charlotte. Tak for en skøn beskrivelse af en dejlig aftenjul i Den Gamle By. Hilsen Lars fra Den Gamle By.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde den skønneste dag i Den gamle…

Vi havde den skønneste dag i Den gamle by i dag, så søde og venlige medarbejdere, med gode historier.
Bagerens lækre kager gjorde stor lykke hos store og små.
Vi kommer helt sikkert igen

14 de outubro de 2025

Hej Anne-Mette
Tak for anmeldelsen. Den er vi rigtig glad for!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Havde lige et par timer i overskud

Havde lige et par timer i overskud, og dryssede en tur gennem den Gamle By.
Både hyggeligt og for en stor dels vedkommende autentisk.
Det værste var konditoriet som solgte nutidige kager og varm intetsigende chokolade (chokoladeklods på stang som man selv skulle røre ud)
Lad mig anbefale et besøg hos LaGlace i Københavnstrup som inspiration.

5 de julho de 2025

Hej Gert

Dejligt at du havde en hyggelig dag i Den Gamle By.

Jeg er ked af at høre, at du mener vi har solgt nutidige kager. Konditoriet tilbyder blandt andet flødeskumskager som i 70’erne med gysebryst, medaljer og napoleonshatte.

Hvilke kager tænker du på?

Som bonusinformation kan jeg fortælle, at alle kager produceres af Den Gamle Bys egen konditor og tager udgangspunkt i historiske opskrifter.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg giver "Jul i Den Gamle By" hos…

Jeg giver "Jul i Den Gamle By" hos Dengamleby 3 stjerner. Selvom det gik hurtigt at komme ind, skuffede selve oplevelsen. Der manglede hygge og autenticitet, som tidligere besøg havde. Færre huse var åbne, og juleprogrammet føltes svagt. En mere stemningsfuld atmosfære ville have gjort aftenen bedre. Håber på forbedring fremover.

20 de maio de 2025

Hej Shaymaa

Selvom det er længe siden det var jul, arbejder vi rent faktisk med højtiden hele året rundt.

Så vi tager dine input med i vores evaluering.

Et spørgsmål: Hvad mener du med mere "stemningsfuld atomsfære" Hvad mangler du for at være mere konkret?

0 Stjerner!!!

For 1 måned siden købte vi årskort til Den gamle by, da vi fik af vide af personaler i den gamle by, at vi måtte have vores hund (lille hund på 3 kg) med ind i ALLE bygninger på armen..
Da vi kommer i dag d. 13/6, får vi af vide, at vores hund kun må være udenfor på gaderne… vi stiller os undrende og personalet vi snakker med til formiddag, fortæller, at de sjældent giver penge tilbage på årskort, men at de i denne situation gerne vil gøre det, da vi også kører langvejs fra og hun er forstående over for, hvad vi have fået af vide sidste gang. Hun fortæller, vi selvfølgelig må blive i den gamle by, til vi skal hjem og jeg sidder så med vores hund udenfor hele dagen. da vi kommer for at få pengene tilbage på vej ud, bliver vi mødt af 2 andre personaler, der fortæller, vi ikke kan få pengene tilbage, da vi har været der 2x… Kunne jeg give 0 stjerner, havde jeg gjort det… personalerne som praler med at have været ansat i 9 år, har ikke engang styr på reglerne… inkompetente medarbejdere findes KUN i den gamle by i Århus🤬🤬🤬

13 de junho de 2025

Hej Anne

Først og fremmest tak for at støtte Den Gamle By med køb af årskort.

Vi kan kun beklage, at du har fået noget forkert at vide under jeres første besøg. Som det også står på hjemmesiden, så er ”hunde velkomne i gaderne, men ikke i huse og udstillinger”. Service- og førerhunde er undtaget denne regel”

Denne regel gælder for alle hunde, uanset størrelse.

Det er også helt rigtigt, at man ikke kan returnere sit årskort, når man først har brugt det.

Men, problemet ligger hos os, når en kollega har sagt noget andet – selvom det ikke er rigtigt.

Send derfor gerne dine kontaktoplysninger til os på information@dengamleby.dk, så refunderer vi dit årskort.

Med håbet om en god sommer.

Lars fra Den Gamle By.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

en kold start i vejret til den dejligste dag

en skøn dag der startede lidt koldt , fantastisk service med EL - SCOOTER JEG LÅNTE , den var ladet op og klar .. havde ledsager med gratis .. så dejlig ordning .. pris er dyrt . og dog . der er mange bygninger der skal holdes inventar osv ..
i har gjort det så flot og autentisk .. jeg hyggede mig over . min årgang 67 også er med nu i byen … det var sjovt at se .. det fedeste er jeg kunne ringe rundt fra telefoner i de forskellige huse . det var sååååææ sjovt .. det var virkelig som at ringe telefon fis fra vores gamle dreje telefoner .. elskede det ..
maden på spise stedet var god . til den dyre side .. men god ..
jeg er ikke til de arme heste går rundt med turister .. en hel dag .. til en kæmpe gammel vogn med mennesker i ..
mon de har ferie de heste som personalet har ..

det var en god oplevelse .. i kunne lave 2 dags billetter . jeg kunne ikke overskue alt ..
dejlig dag

12 de abril de 2025

Hej Kit.
Tak for din anmeldelse og dit besøg i Den Gamle By.

Dejligt at du havde en god dag og oplevede flere forskellige tidsperioder.

Ja, Den Gamle By er er stort museum med rigtig mange oplevelser, som man ikke kan nå på en dag. Derfor vil jeg anbefale et årskort. Så kommer du og en ledsager gratis i Den Gamle By et helt år.

Fantastisk museum

Den Gamle By er et fantastisk museum, med dygtige, engagerede medarbejdere, og eftersom jeg har boet i Århus-området hele mit liv, (52 år), så har jeg da været der en del gange efterhånden. Udviklingen af selve byen over årene er suverænt god, og alle årstider er dejlige derinde, især er vi vilde med juletiden derinde, med alle de små boder, skuespillerne, sangerne og musikerne, der alle gør det hele til en tidsrejse tilbage i tiden..
Jeg er vild med røde pølser med brød, så pølsevognen besøges også ofte.. Spisning i "Hestestalden" er også en stor, stor fornøjelse, menuen er god, og de renoverede lokaler samt køkkenet er superflotte!...
Kagerne fra bageren er også gode, og der kommer ofte en posefuld med hjem...
Kunne skrive meget mere, men man må også begrænse sig lidt. ;)
Datoen er jo selvfølgelig kun for det seneste besøg. Som årskortholder bliver det jo til en hel del besøg. :D

12 de janeiro de 2025

Resposta da Dengamleby

Kære Michael. Mange tak for din flotte anmeldelse og ikke mindst din opbakning gennem årerne. Det er vi meget taknemmelige for. Hilsen Lars fra Den Gamle By.

Alt for høje priser

Museet med de fine bygninger og skuespillerne er bare alle tiders, men priserne for mad og drikke er jo horrible. Først 145 kr. i billet pris og så 52 kr. for 2 æbleskiver og 75 kr. for et lille papkrus gløgg (i Nyhavn, København koster et glas gløgg 50 kr - serveret i rigtigt gløgg glas) Det løber godt nok op med en familie på 10!!!! Jeg har talt med flere bekendte, som også har besøgt jer i julen, de lod være med at købe noget, fordi det var så dyrt. Hvis I skar noget ned på priserne, er jeg sikker på, at I ville sælge meget mere.

21 de dezembro de 2024

Kære Vibeke

Mange tak for din feedback.

Det er dejligt at læse, at I synes godt om Den Gamle By.

Angående priserne for mad og drikke, har prisjusteringer desværre været nødvendige. Vi har i årrække forsøgt at undgå prisjusteringer, men i takt med de øgede omkostninger, er det desværre ikke længere muligt. Det skal dog siges, at kvalitet og pris skal hænge sammen, og derfor er dine input vigtige.

Ang. selve billetprisen er det faktisk muligt at købe dem online og spare 10 kr. pr. billet. Lidt har også ret.

Vi tager din samlede feedback med i vores interne evaluering af Jul i Den Gamle By og eventuelle fremtidige tilretninger hertil.

Tak endnu engang.

Groteske priser

Den Gamle By er et fantastisk museum. Desværre ødelægges oplevelsen af nogle groteske priser på mad og drikke. Det er uforskammet at forlange 70,- kroner for en kop gløgg - uanset om den så er nok så meget hjemmelavet. At påstå at stigende råvarepriser er årsagen er useriøst. Det virker klart som et forsøg på at få mest muligt ud af folk. Ærgerligt at grådighed skal skæmme en ellers god oplevelse.

29 de dezembro de 2024

Kære Christian

Mange tak for din feedback.

Den Gamle By er et helt særligt sted for rigtig mange og det er dejligt at læse, at du også synes, at Den Gamle By er et fantastisk museum.

Det skal i den forbindelse også siges, at Den Gamle By ikke laver museum for at tjene penge. Vi tjener penge for at lave et stadigt bedre museum.

Tak endnu engang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den mest fantastiske dag!

Vi var 5 voksne som havde den mest fantastiske dag i Den Gamle By! I forhold til mange andre oplevelser, hvor man betaler entre, synes jeg, at vi her fik rigtig meget for pengene. Der er så meget at se, der er mange små hyggelige steder, hvor man kan slå sig ned og få en forfriskning. Der var godt nok mange mennesker, og det tænker jeg at man også må forvente, når man kommer op til jul og på en søndag. Personalet var søde og venlige.
Kan virkelig anbefales!

22 de dezembro de 2024

Resposta da Dengamleby

Kære Gitte. Mange tak for din gode anbefaling og for at skrive den her. Det er vi rigtig glade for. Glædelig jul og godt nytår. Hilsen Lars fra Den Gamle By.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Alt for mange mennesker og groteske…

Alt for mange mennesker og groteske priser.
Jeg har været årskortholder gennem mange år, og glad besøgende i Den Gamle By. Men det årlige julebesøg i går, var desværre ikke en særlig god oplevelse.
For det første var der - efter min mening - lukket alt for mange mennesker ind. Man fik fornemmelsen af at der bare skulle fleste muligt igennem betalingsapparatet, uden øje på om vi ville få en god oplevelse.
Det var tæt på umuligt at komme ind nogen steder, og når man så kom ind, var det svært at se noget som helst for mennesker.
Og så var priserne på mad og drikke helt urimelige.
Min datter plejer at købe en marengs i bagerforretningen til 10 kr., den koster nu det dobbelte!
En vaniljekrans plejer at koste kr.12 - den koster nu kr.22!
En tebolle kr.20
Et Honninghjerte kr.45!
Gløgg i papkrus kr.75

Vi var 7 personer afsted, og endte med slet ikke at købe noget, selvom vi faktisk gerne ville ha’ siddet som vi plejer, og hygget os med kaffe og kage.
Jeg kunne høre mange andre havde det på samme måde,

At hæve priserne på den måde dér, er dårligt købmandskab.
Som gæst og kunde bliver man overrumplet og sur over urimeligheden.

Jeg har forståelse for at omkostningerne stiger. Men I kunne jo nøjes med at sætte prisen en smule op - i stedet for at hæve den så urimeligt.

15 de dezembro de 2024

Kære Trine

Mange tak for din feedback.

Jeg vil gerne beklage, at I ikke fik den oplevelse, som I havde forventet under jeres besøg i lørdags.

Der er særlige juledage, hvor der kan være ekstraordinært mange gæster i Den Gamle By. Det er desværre en af de dage, I har ramt. På sådanne dage kommer gæsterne fra nær og fjern, og vi har instrueret det personale, der passer velkomstområde og salg af billetter om at oplyse vore gæster om, at der er mange besøgende og at der er tæt inde i Den Gamle By. Det er vores erfaring, at de fleste vælger at tage chancen og holde fast i at besøge Den Gamle By. Men de er så informeret.

Lars fra Den Gamle By

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Museumsoplevelse på topniveau - priser ditto!

Museet skulle egentlig have en velfortjent topkarakter (5 stjerner), men spisestedernes svingende kvalitet og bodernes Monaco-priser trækker den samlede bedømmelse ned.

Som museum er Den Gamle By Danmarks absolut bedste menneskeskabte turistattraktion. Autenticiteten, miljøet, stemningen og de engagerede og venlige medarbejdere gør museumsoplevelsen meget helstøbt. Der er faktisk så meget at se og opleve, at man slet ikke kan nå det hele på et 7 timers besøg. Man får stor lyst til at komme igen.

En frokost på Gæstgivergaarden er dog ikke uden bump: Selv om stedets stjerneskud er flot anrettet og velsmagende, så havde kokken denne gang glemt den røgede laks i begge vores stjerneskud.
Ris-Allah-mangen, der plejer at være lækker, serveredes denne gang med den tørreste kirsebærsovs, jeg nogensinde har smagt: næsten som om, der kun var hele bær og ingen flydende sovs.
Prisen har pludselig fået et ordentligt skub opad: 219 kr. for stjerneskud = 12% dyrere end i fjor.

Hos Konditori Café Bonnich fik jeg et stykke flødeskumslagkage, der var så tørt, at det var svært at sige noget godt om. Alt for lidt marmelade og alt for lidt creme mellem bundene gjorde, at konsistensen blev som at tygge på en tør badesvamp - en badesvamp til 59 kr., vel at mærke.
Til gengæld var nøddetærten (45 kr.) med creme fraiche på virkelig lækker.
Gæster, der ønsker bord i salonen står i kø i det lille butikslokale, hvor man næsten går i vejen for serveringspersonalet og for take-away-kunderne. Konklusion: logistikken på stedet er dårligt gennemtænkt, smagsoplevelserne meget skiftende, men atmosfæren er altid hyggelig inde i salonen.

Advarsel! Hos den lille bagerforretning koster de lækre kæmpevanillekranse nu pludselig 22 kr. - stykket! Prisen er på én gang steget 45%! I det mindste slipper man da nu for at stå i kø hos bageren ligesom under tidligere besøg.

Og får du lyst til et papkrus glögg at holde varmen på, skal du nu hoste op med... 70 kr.! Ågerpriser!

Summa summarum: museumsoplevelse i verdensklasse, men med priser på mad og drikke, der stikker fuldstændig af fra planeten Jorden.

10 de dezembro de 2024

Kære Anders

Tak for din meget grundige og ærlige anmeldelse af jeres besøg i Den Gamle By. Det glæder os at høre, at I har haft en fantastisk museumsoplevelse, og vi sætter stor pris på dine rosende ord om autenticiteten, atmosfæren og vores engagerede medarbejdere. Vi er stolte af at kunne skabe en helstøbt oplevelse, der giver lyst til at komme igen.

Vi er dog også kede af at høre om de skuffelser, I har oplevet i forbindelse med madoplevelserne. Det er naturligvis ikke tilfredsstillende, når kvaliteten af retterne ikke lever op til forventningerne, og når fejl, som den manglende røgede laks i stjerneskuddet, opstår. Vi vil videregive dine kommentarer til køkkenet på Gæstgivergården.

Angående priserne for mad og drikke, har prisjusteringer desværre været nødvendige. Vi har i længere tid forsøgt at undgå prisjusteringer, men i takt med de øgede omkostninger, er det desværre ikke længere muligt. Det skal dog siges, at kvalitet og pris skal hænge sammen, og derfor er dine input vigtige.

Skulle vi være så uheldige ikke at leve op til forventninger eller at der er mangler en anden gang, så må I endelig række ud til os på dagen, så vi kan løse problemet med det samme.

Konditori Café Bonnich kan - på travle dage - være et meget trafikeret sted, som skal håndtere forskellige formål for gæsterne. Vi har allerede gjort tiltag til at forbedre logistikken, men vi er endnu ikke er i mål. Det arbejder vi videre på, og dine kommentarer bliver taget med.

Endnu engang tak igen for din tid og din grundige feedback.

Vi glæder os til at byde jer velkommen en anden gang.

Hilsen Ditte fra Den Gamle By

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais