Fantastisk dag i den gamle by. Flere år siden vi har været forbi. Specielt den "nye afdeling" er lige i øjet. Frokost på gæstgivergården var en lidt blandet fornøjelse. Maden var super lækk... Ver mais
A empresa respondeu
De 2 stjerner er på baggrund af madens kvalitet på Gæstgivergården. Tarteletter var kolde og fyldet lunkent. Fiskefilet tør, tynd og branket. Venlig og imødekommende serveringspersonale. A... Ver mais
A empresa respondeu
Gæstgivergården - lad være. Købte 2 tarteletter og 2 stk. smørrebrød, hhv. hønsesalat og ribbensteg. Tarteletterne smagte stærkt igennem af citron og det var svært at smage kyllingen. Ligeså me... Ver mais
A empresa respondeu
En seværdighed i verdensklasse. 75 historiske bygninger, udstillinger,interiører, butikker og værksteder. Levende Museum. Store juleudstillinger.
Viborgvej 2, 8000, Århus C, Dinamarca
Sem histórico de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fantastisk dag i den gamle by. Flere år siden vi har været forbi.
Specielt den "nye afdeling" er lige i øjet.
Frokost på gæstgivergården var en lidt blandet fornøjelse. Maden var super lækker og det virkede som om kokken og hans medarbejdere virkelig ønskede, at gøre deres bedst og det lykkedes til fulde. Et minus var betjeningen.
Set i helikopter perspektiv virkede det som om der ikke var styr på tropperne. Som gæst bliver du bedt om at vente ved indgangen. Efter at have stået i kø ca. 15 min sammen ( det skal nævnes, at der langt fra var fuldt booket hverken inde eller ude)med flere andre måtte vi kalde på en tjener for, at få henvist et af de mange ledige borde.
Flere gæster I køen valgte simpelthen at vende om og gå. Efter at have fået bord måtte vi tilkalde en tjener efter ca. 10 min for, at afgive en bestilling. Drikkevare kom først efter at vi endnu engang må rykke tjeneren og vores mad lod vente på sig i 35 min.
Alt i alt gik der næsten en time fra vi stillede os i køen til vi fik vores drikke vare og mad.
Det virkede som om der mangler en struktur hos serverings personalet således, at alle ved hvad de skal, flere gange gik personalet til det forkerte bord med mad og drikke.
Vi kunne konstatere, at flere gæster forlod resturanten på grund af den lange ventetid på bestilling mm.
Tænker ikke der skal meget til før der kan rettes på det tilsyneladende manglende overblik hos serverings personalet
På trods af vores ikke så heldige oplevelser, er det ikke sidste gang vi kommer forbi denne oase.

Resposta da Dengamleby
Vi havde den mest fantastiske dag i Den gamle by. Vejret var smukt, der var ikke for mange mennesker, helt igennem perfekt. Og sikke dog et fantastisk sted. Så meget at se og opleve, og så mange engagerende formidlere at snakke med. Vi kunne snildt have brugt en dag mere. ♡ Vi ville helt sikkert have købt et årskort, hvis ikke vi boede så lang væk. Stor ros til alle de søde og imødekommende formidlere, som gav os en helt igennem fantastisk oplevelse. En kæmpe anbefaling herfra!! Vi kommer helt sikkert igen.
Jeg og min kæreste var i Den gammel by. Vi var udsat for et tyveri ved højlys dag, af den gammel by. Vores tur i den gammel by var en hyggelig tur for os som kæreste, men da vi skulle have æbleskiver og gløgg, tog den gammel by ved, 2 æbleskiver og et glas gløgg til 120 kr og vi skulle jo have 2 sæt, så 240 kr ialt. Så hjem med os og selv lave æbleskiver og gløgg. Hvordan kan men dog tag så meget for det, prøver men på at udnytte at det er jul og nu er men jo kommet ind. I skulle skræmme jer. Min opfattelse, tag æbleskiver og gløgg hjem fra, og så tag oplevelsen i den gammel by i julen for det er jo hyggeligt. Men husk æbleskiver og gløgg der hjemme.

Resposta da Dengamleby
Vi var to der fik tarteletter 15/12 og det var bestemt ikke en god oplevelse fyldet var fersk uden smag og tarteletter var kolde og seje , fyldet var trods alt varmt, en dårlig oplevelse.
Personalet var helt ok
Mvh Kirsten Gottliebsen

Resposta da Dengamleby
De 2 stjerner er på baggrund af madens kvalitet på Gæstgivergården.
Tarteletter var kolde og fyldet lunkent.
Fiskefilet tør, tynd og branket.
Venlig og imødekommende serveringspersonale.
Aftenjul i Den Gamle By er ganske hyggelig - men som andre også har skrevet manglede der stemning ift tidligere år. Vi var der i hele aften åbningstiden og der manglede liv i gaderne af ansatte i original “udklædning”, mere kor ( der var meget lidt) …

Resposta da Dengamleby
En kedelig og dyr omgang, der var ikke pyntet meget op, boder og butikker med ekstremt dyrt julepynt, 3 æbleskiver og glyg i papkrus til 140 kr. det er ikke godt nok efter entré til 195 kr og alt for mange mennesker.

Resposta da Dengamleby
Alt for mange mennesker – vi fik intet ud af besøget
Vi var i Den Gamle By i dag, og desværre blev oplevelsen virkelig ødelagt af, at der var alt for mange mennesker. Man stod som sild i en tønde inde i de forskellige huse, og det var nærmest umuligt at nå at læse om de forskellige tidsaldre, fordi man hele tiden skulle hurtigt videre for at give plads til de næste.
Der var også mange ting, vi simpelthen ikke fik set, fordi køerne var så lange. Det er virkelig ærgerligt, når man betaler for en oplevelse, man slet ikke får udbytte af.
Der burde helt klart være et begrænset antal billetter i perioden med Jul i Den Gamle By, så gæsterne faktisk kan nå at se og opleve det hele i et roligt tempo. Som det er nu, var det bare alt for tæt pakket og slet ikke pengene værd.

Resposta da Dengamleby
Det er normalt altid en fornøjelse at besøge Den Gamle by men i dag fik vi en øv oplevelse med. Vi vil ofte gerne have en vildsvinepølse når muligheden er der. Det var den i dag,men den pølse vi fik havde ligget så længe på grillen, at den havde mistet al saft og kraft. Vi gjorde opmærksom på det og fik blot at vide at det var hvad der kunne ske. Til 70kr for en pølse synes jeg ikke det er ok.

Resposta da Dengamleby
Hvert år besøger jeg Den gamle by til jul. I år blev det - for anden gang - til deres Aftenjul-arrangement. Det var en stor succes. Udover de almindelige juleudstillinger, var der flere nye julebegivenheder. I hvert fald nye for mig. Vi kunne blandt andet få udleveret en hyggelig lanterne og et kort, og derefter gå rundt til forskellige "poster" og høre om lidt mere uhyggelige juletradtioner og overtro. Det var rigtigt godt!
Som altid lærte vi om julens historie - det bliver jeg ikke træt af, selv om jeg efterhånden kan det udenad -, så de forskellige julestuer gennem tiden og fik lækker gløgg, bagværk og æbleskiver. For mig er der bare ingen jul uden en tur i Den gamle by. Især Aftenjulen kan anbefales!

Resposta da Dengamleby
Vi havde den skønneste dag i Den gamle by i dag, så søde og venlige medarbejdere, med gode historier.
Bagerens lækre kager gjorde stor lykke hos store og små.
Vi kommer helt sikkert igen

Resposta da Dengamleby
Havde lige et par timer i overskud, og dryssede en tur gennem den Gamle By.
Både hyggeligt og for en stor dels vedkommende autentisk.
Det værste var konditoriet som solgte nutidige kager og varm intetsigende chokolade (chokoladeklods på stang som man selv skulle røre ud)
Lad mig anbefale et besøg hos LaGlace i Københavnstrup som inspiration.

Resposta da Dengamleby
Jeg giver "Jul i Den Gamle By" hos Dengamleby 3 stjerner. Selvom det gik hurtigt at komme ind, skuffede selve oplevelsen. Der manglede hygge og autenticitet, som tidligere besøg havde. Færre huse var åbne, og juleprogrammet føltes svagt. En mere stemningsfuld atmosfære ville have gjort aftenen bedre. Håber på forbedring fremover.

Resposta da Dengamleby
For 1 måned siden købte vi årskort til Den gamle by, da vi fik af vide af personaler i den gamle by, at vi måtte have vores hund (lille hund på 3 kg) med ind i ALLE bygninger på armen..
Da vi kommer i dag d. 13/6, får vi af vide, at vores hund kun må være udenfor på gaderne… vi stiller os undrende og personalet vi snakker med til formiddag, fortæller, at de sjældent giver penge tilbage på årskort, men at de i denne situation gerne vil gøre det, da vi også kører langvejs fra og hun er forstående over for, hvad vi have fået af vide sidste gang. Hun fortæller, vi selvfølgelig må blive i den gamle by, til vi skal hjem og jeg sidder så med vores hund udenfor hele dagen. da vi kommer for at få pengene tilbage på vej ud, bliver vi mødt af 2 andre personaler, der fortæller, vi ikke kan få pengene tilbage, da vi har været der 2x… Kunne jeg give 0 stjerner, havde jeg gjort det… personalerne som praler med at have været ansat i 9 år, har ikke engang styr på reglerne… inkompetente medarbejdere findes KUN i den gamle by i Århus🤬🤬🤬

Resposta da Dengamleby
en skøn dag der startede lidt koldt , fantastisk service med EL - SCOOTER JEG LÅNTE , den var ladet op og klar .. havde ledsager med gratis .. så dejlig ordning .. pris er dyrt . og dog . der er mange bygninger der skal holdes inventar osv ..
i har gjort det så flot og autentisk .. jeg hyggede mig over . min årgang 67 også er med nu i byen … det var sjovt at se .. det fedeste er jeg kunne ringe rundt fra telefoner i de forskellige huse . det var sååååææ sjovt .. det var virkelig som at ringe telefon fis fra vores gamle dreje telefoner .. elskede det ..
maden på spise stedet var god . til den dyre side .. men god ..
jeg er ikke til de arme heste går rundt med turister .. en hel dag .. til en kæmpe gammel vogn med mennesker i ..
mon de har ferie de heste som personalet har ..
det var en god oplevelse .. i kunne lave 2 dags billetter . jeg kunne ikke overskue alt ..
dejlig dag

Resposta da Dengamleby
Den Gamle By er et fantastisk museum, med dygtige, engagerede medarbejdere, og eftersom jeg har boet i Århus-området hele mit liv, (52 år), så har jeg da været der en del gange efterhånden. Udviklingen af selve byen over årene er suverænt god, og alle årstider er dejlige derinde, især er vi vilde med juletiden derinde, med alle de små boder, skuespillerne, sangerne og musikerne, der alle gør det hele til en tidsrejse tilbage i tiden..
Jeg er vild med røde pølser med brød, så pølsevognen besøges også ofte.. Spisning i "Hestestalden" er også en stor, stor fornøjelse, menuen er god, og de renoverede lokaler samt køkkenet er superflotte!...
Kagerne fra bageren er også gode, og der kommer ofte en posefuld med hjem...
Kunne skrive meget mere, men man må også begrænse sig lidt. ;)
Datoen er jo selvfølgelig kun for det seneste besøg. Som årskortholder bliver det jo til en hel del besøg. :D

Resposta da Dengamleby
Museet med de fine bygninger og skuespillerne er bare alle tiders, men priserne for mad og drikke er jo horrible. Først 145 kr. i billet pris og så 52 kr. for 2 æbleskiver og 75 kr. for et lille papkrus gløgg (i Nyhavn, København koster et glas gløgg 50 kr - serveret i rigtigt gløgg glas) Det løber godt nok op med en familie på 10!!!! Jeg har talt med flere bekendte, som også har besøgt jer i julen, de lod være med at købe noget, fordi det var så dyrt. Hvis I skar noget ned på priserne, er jeg sikker på, at I ville sælge meget mere.

Resposta da Dengamleby
Den Gamle By er et fantastisk museum. Desværre ødelægges oplevelsen af nogle groteske priser på mad og drikke. Det er uforskammet at forlange 70,- kroner for en kop gløgg - uanset om den så er nok så meget hjemmelavet. At påstå at stigende råvarepriser er årsagen er useriøst. Det virker klart som et forsøg på at få mest muligt ud af folk. Ærgerligt at grådighed skal skæmme en ellers god oplevelse.

Resposta da Dengamleby
Vi var 5 voksne som havde den mest fantastiske dag i Den Gamle By! I forhold til mange andre oplevelser, hvor man betaler entre, synes jeg, at vi her fik rigtig meget for pengene. Der er så meget at se, der er mange små hyggelige steder, hvor man kan slå sig ned og få en forfriskning. Der var godt nok mange mennesker, og det tænker jeg at man også må forvente, når man kommer op til jul og på en søndag. Personalet var søde og venlige.
Kan virkelig anbefales!

Resposta da Dengamleby
Alt for mange mennesker og groteske priser.
Jeg har været årskortholder gennem mange år, og glad besøgende i Den Gamle By. Men det årlige julebesøg i går, var desværre ikke en særlig god oplevelse.
For det første var der - efter min mening - lukket alt for mange mennesker ind. Man fik fornemmelsen af at der bare skulle fleste muligt igennem betalingsapparatet, uden øje på om vi ville få en god oplevelse.
Det var tæt på umuligt at komme ind nogen steder, og når man så kom ind, var det svært at se noget som helst for mennesker.
Og så var priserne på mad og drikke helt urimelige.
Min datter plejer at købe en marengs i bagerforretningen til 10 kr., den koster nu det dobbelte!
En vaniljekrans plejer at koste kr.12 - den koster nu kr.22!
En tebolle kr.20
Et Honninghjerte kr.45!
Gløgg i papkrus kr.75
Vi var 7 personer afsted, og endte med slet ikke at købe noget, selvom vi faktisk gerne ville ha’ siddet som vi plejer, og hygget os med kaffe og kage.
Jeg kunne høre mange andre havde det på samme måde,
At hæve priserne på den måde dér, er dårligt købmandskab.
Som gæst og kunde bliver man overrumplet og sur over urimeligheden.
Jeg har forståelse for at omkostningerne stiger. Men I kunne jo nøjes med at sætte prisen en smule op - i stedet for at hæve den så urimeligt.

Resposta da Dengamleby
Museet skulle egentlig have en velfortjent topkarakter (5 stjerner), men spisestedernes svingende kvalitet og bodernes Monaco-priser trækker den samlede bedømmelse ned.
Som museum er Den Gamle By Danmarks absolut bedste menneskeskabte turistattraktion. Autenticiteten, miljøet, stemningen og de engagerede og venlige medarbejdere gør museumsoplevelsen meget helstøbt. Der er faktisk så meget at se og opleve, at man slet ikke kan nå det hele på et 7 timers besøg. Man får stor lyst til at komme igen.
En frokost på Gæstgivergaarden er dog ikke uden bump: Selv om stedets stjerneskud er flot anrettet og velsmagende, så havde kokken denne gang glemt den røgede laks i begge vores stjerneskud.
Ris-Allah-mangen, der plejer at være lækker, serveredes denne gang med den tørreste kirsebærsovs, jeg nogensinde har smagt: næsten som om, der kun var hele bær og ingen flydende sovs.
Prisen har pludselig fået et ordentligt skub opad: 219 kr. for stjerneskud = 12% dyrere end i fjor.
Hos Konditori Café Bonnich fik jeg et stykke flødeskumslagkage, der var så tørt, at det var svært at sige noget godt om. Alt for lidt marmelade og alt for lidt creme mellem bundene gjorde, at konsistensen blev som at tygge på en tør badesvamp - en badesvamp til 59 kr., vel at mærke.
Til gengæld var nøddetærten (45 kr.) med creme fraiche på virkelig lækker.
Gæster, der ønsker bord i salonen står i kø i det lille butikslokale, hvor man næsten går i vejen for serveringspersonalet og for take-away-kunderne. Konklusion: logistikken på stedet er dårligt gennemtænkt, smagsoplevelserne meget skiftende, men atmosfæren er altid hyggelig inde i salonen.
Advarsel! Hos den lille bagerforretning koster de lækre kæmpevanillekranse nu pludselig 22 kr. - stykket! Prisen er på én gang steget 45%! I det mindste slipper man da nu for at stå i kø hos bageren ligesom under tidligere besøg.
Og får du lyst til et papkrus glögg at holde varmen på, skal du nu hoste op med... 70 kr.! Ågerpriser!
Summa summarum: museumsoplevelse i verdensklasse, men med priser på mad og drikke, der stikker fuldstændig af fra planeten Jorden.

Resposta da Dengamleby
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.