Har i dag været med hele familien i Den Gamle By i Aarhus. Det er gennemført og super godt, det I leverer. Vi har bl.a. talt med en postmand, vi har kørt i hestevogn, besøgt den gamle købmandsgård, b... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
De 2 stjerner er på baggrund af madens kvalitet på Gæstgivergården. Tarteletter var kolde og fyldet lunkent. Fiskefilet tør, tynd og branket. Venlig og imødekommende serveringspersonale. A... Ver mais
A empresa respondeu
Vi havde den mest fantastiske dag i Den gamle by. Vejret var smukt, der var ikke for mange mennesker, helt igennem perfekt. Og sikke dog et fantastisk sted. Så meget at se og opleve, og så mange engag... Ver mais
Gæstgivergården - lad være. Købte 2 tarteletter og 2 stk. smørrebrød, hhv. hønsesalat og ribbensteg. Tarteletterne smagte stærkt igennem af citron og det var svært at smage kyllingen. Ligeså me... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
En seværdighed i verdensklasse. 75 historiske bygninger, udstillinger,interiører, butikker og værksteder. Levende Museum. Store juleudstillinger.
Informações de contato
Viborgvej 2, 8000, Århus C, Dinamarca
- www.dengamleby.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
En alletiders guide, samt historiefortæller
Vi havde en times guidet tur rundt i Den Gamle By. Vi var heldige at blive ført af Anders, igennem historie og fortællinger fra de gamle dage.
Anders gjorde oplevelsen for os alle yderst interessant, hans måde at fortælle og forklare gav os en masse billeder af hvordan tiden må have været førhen. Det var så spændende!
Tak til Den Gamle By og et stort tak til vores Guide Anders. Det var en alletiders oplevelse.
Tak for besøget.
Jul i den gamle by
Jul i den gamle by. Hvorhenne?? Det eneste jul var på torvet. Intet lys eller pynt. Virkelig en skuffelse.

Resposta da Dengamleby
Vi er der hvert år til jul
Vi er der hvert år til jul. En fantastisk og unik oplevelse. Hvert år oplever vi nostalgien, hyggen ved julen og nyder at være tilbage i tiden.
Besøgte byen med mine forældre i…
Besøgte byen med mine forældre i søndags , super hyggeligt og kan varmt anbefale det !
Uheldig oplevelse
Besøgte stedet i går. Man burde skrive uden for at enlige ikke er velkommen :-( Men lad os helle tage hele oplevelse fra en start af
Formidlingen af budskabet foregik ned til bageren på den måde at man når gik ind i husene var der stillet nogle dukker op, der forsøgte at vise hvordan man levede i den tidsperiode. Det blev suppleret af nogle skærme, hvor man fortalte om emnet i forhold til tidsperioden.Syntes det virker meget tyndt :-(
Da jeg kom ned til bageren vendte det heldigvis.
I bageren og i nogle af de efterfølgende forretninger var det personale som agerede på som man gjorde i tids perioden. Super søde at snakke med. Og de fortalte gerne om tidsperioden.
Da jeg et sted så at de solgte værkstøjet skydelære, kom jeg til at påstå det værktøj, havde man ikke på den tid. En af ekspedienterne hev fluks et katalog frem fra 1928, så måtte "æde" mine ord i mig. Men det gav en dejlig anledning til snakke, om hvad man kunne købe i tids perioden. Super søde mennesker. Det var faktisk et gennemgående træk at personalet var super søde.
Spiste frokost i Winekes kælder. De havde en super effektiv tjener.
Desværre dumper maden. Købte en lun ret som ikke var lun. Retten består af 3 frikadeller som var mere kolde end varme.
Ganityren og brødet var koldt. Syntes IKKE maden var 95 kr. værd.
Dog trækker tjenerens gode opførsel og super effektive måde op. Det er virkelig godt stil at man betaler når man får leveret maden. Så man efterfølgende er fri for at vente på tjeneren, når man går der fra. Men jeg langt fra sikker på at det er korrekt optræden for en tjener i tidsperioden
Ville have sluttet turen med at en hestevogntur. Men som enlig, skal du HOLDE dig langt væk fra heste vognene
Da jeg ankom til den gamle by var nogen de første jeg mødte heste vognene som spurgte jeg hvad kostede, da der ikke var nogen opslag prisen. Så reelt set kunne de anvende flyende priser.
Fik at vide det koste 100 kr. pr person. Ikke noget om minimums antal.
Aftalte med dem at jeg prøve en tur sene på dagen. Da jeg mente det var tid til en hestevogns tur og skulle til at betale, var jeg ved at få revet hovedet af. Hvor mange er I. Øhh der er kun mig. Svaret var det for lidt at køre med. !!!!
Skulle jeg være grov, kunne jeg anbefale Den gamle by at sætte nogle opslag op uden for, om at enlige ikke er velkommen.
Eller også kunne heste folket sige 100 kr. pr person dog mindst x antal kroner. Og så lægge op til gæsten om denne ville betale mindste beløbet evt. invitere andre gæster med eller... Det havde set kønnere ud i stedet for den nedværdigende oplevelse jeg var udsat for :-( :-( :-(
Jeg giver en stjerne for at område er kønt og man bliver ført tilbage til tidsperioderne.
Jeg giver en stjerne for de super søde personale der er i forretningerne rundt omkring. De skal have stor ros
Men maden og heste folket fejler og det koster
Sort som i Graven - Efter solnedgang - Hold jer væk.
Short English. Stay away if you arrive close to Sunset. Its dark and black as a grave. You walk blind!
Skuffende og sort som i graven!
Lørdag den 14 dec. ville vi besøge Den Gamle By om eftermiddagen lidt før 16. Inden ankomst drøftede vi kort om det nu var klogt når der var tæt på solnedgang - men vi formodede / tog det som en selvfølge, at der var lys så gæsterne kunne se og nyde det de havde betalt for. Læren må være - Man skal ALDRIG tage noget som en selvfølge.
I en overvejende stor del af Den Gamle By var der sort som i graven. Gaderne var mørke så man kunne ikke se, hvornår man stod i hestepærer til op over anklerne. Interiøret og udstillingerne i husene var mørke. Informationstavlerne kunne ikke læses så mørkt var der. Gæster forsøge desperat at oplyse deres vej frem ved hjælp af lys fra mobiltelefonerne men en mission impossible.
Den Gamle By vil gerne have gæsternes entre fee men sørge for at gæsterne kan se, hvad de har betalt for - Næ nej... Ikke nødvendigt... Nu har de jo fået pengene...; "Vi plæderer bare overfor vores gæster,.... at det er en del af det at have levet i den tidsalder, der var ingen elektricitet/belysning.
Nej, hvor følte vi os røvrendte for at sige det rent ud. Hvorfor var der ingen disclaimer ved indgangen eller personalet som solgte os biletterne som gjorde os opmærksom inden... at det ville være mørkt, og yderst begrænset hvor meget man ville kunne se efter mørket har sænket sig.
Ja, det er oplyst i den nyere del af byen som omhandler 1970erne men det er kun en brøkdel af den samlede udstilling.
Anbefaling. Hold jer langt væk, hvis i ankommer til Den Gamle By tæt på mørkets frembrud, og det var jeres intention at få en positiv oplevelse og viden med derfra.
Claus Rasmussen.
Fantastisk sted....
Fantastisk sted.....
Der er noget for alle i den Gamle By, og priserne - de er super fair både indgang og det man kan købe mens man er i Den gamle By...
Fantastik oplevelse!
Fantastik oplevelse!
Klart alle pengene værd. Det er en forlystelsespark for alle aldre.
Det var en fantastisk oplevelse
Det var en fantastisk oplevelse, hvor er det gennemført og godt udtænkt både med tidsrejse og 70'erne opgangene! Vi kommer helt sikkert igen!
Skøn by i byen
Dejlig rejse gennem tiden...havde brug for mere tid da der var så meget. Må vist tilbage igen dertil :-)
Det er en skøn rejse gennem tiden, hvor bygninger og personale/aktører får en til at leve sig ind i tiden.
Jeg har et årskort og aflægger jævnligt …
Jeg har et årskort og aflægger jævnligt Den Gamle By et kort besøg.
Der er meget at se, så skal man fordybe sig, slår en dag ikke til.
Jeg håber, at den snarligt åbnede slagterforretning i 70´er kvarteret vil tilbyde en "flad" madpakke, som det brugtes en del i de tider. Jeg savner noget spiseligt, i niveauet mellem pølsevognen og restaurenten.
Ellers kan jeg anbefale det som et godt udflugtsmål, også for de lokale til kortere besøg.
Bent Jørgensen
Hyggeligt museum
Ikke imponerende
Interessante bygninger. Håbløse parkeringsforhold. Mobilepay det er stadig en by i "Jylland" og dankort kan ikke bruges overalt. Så prøv at skaffe kontanter.... Undgå at tage klapvogne eller barnevogn med. De toppede brosten er meget svære at køre på. Der er andre museer i Danmark som indeholder det samme. Intet imponerende....
En hel dag går nemt i godt selskab
En ganske almindelig lørdag ville vi opleve den nye by i den gamle by. Det blev til en fremragende dag i nostalgiens tegn. Hvor har de gjort det godt i de mange små lejligheder, hvor alle ens minder fra barn og ungdommen bare væltede frem. Fin fin brug af video og lyd sammen med de mange tableauer gjorde den ikke så fjerne fortid så levende så levende. Den nye samling - Smykkeskrinet var ekstra oveni og så fik vi også god mad og kaffe/kage - og så var den dag gået - super.
Helt okay, meeeen...
En lille uge inden jul, besøgte jeg den Gamle By i Aarhus. Grundet mit arbejde, havde jeg kun mulighed for at komme sent til den Gamle By. Små 2,5 timer inden lukketid. Det er naturligvis min egen skyld, hvis jeg kommer så sent (helt afgjort), det er dog træls at skulle betale fuld entré for det. Jeg havde også glædet mig til Den Gamle Bys julebryg i "Simonsens Have" (restaurant på stedet), fik udleveret et flot menukort hvor den tydelig var at finde, men blev skuffet ved bestillingen: den havde været udsolgt længe. Øv øv. Lidt synd at få falske forventninger, når nu man får et uaktuelt menukort... Det er ikke for at være besværlig, men det skulle bare siges. Ellers et dejligt sted! :))
Skuffende.
Skuffende ! Mange af husene var lukket af, og nogle af gaderne er jo nærmest livsfarlige at bevæge sig ud i. Jeg kan læse i et tidligere svar, at man ønsker at formidle Danmarks historien mest korrekt, og det er jeg ganske enig i er vigtigt, men helt seriøst, de brosten er livsfarlige, så hellere formidle historien korrekt og mens sikkerheden er I top for alle besøgende. Jeg synes også skiltningen ang. toiletter gerne må skiltes så det kan ses fra begge sider!
Dårlig information, dårlig service.
Min familie og jeg, bestående af en 2mdr. Lille dreng og min kæreste, valgte at besøge den gamle by, men blev meget skuffet over at det var umuligt at benytte en barnevogn(store brosten, og ingen brugbar sti), og valgte derfor efter 15min. Forsøg at vende om.
I informationen fortæller vi at det ville være hensigtsmæssigt at informere om netop dette, dertil siger de at der er en lille sti til højre om byen, hvor man kan se ca. En 1/3, og kun den nye bydel.
Vi vil derfor gerne have pengene igen eller et tilgodebevis, men det kunne vi godt glemme alt om..
15min. Spildt, og 270kr. Fattigere, tak for det, vi ses aldrig igen...

Resposta da Dengamleby
Historisk interessant og flot restaureret
Virkelig et besøg værd. Virkelighedstro udstillinger og personer. Man får fornemmelsen af at være trådt ind i fortiden.
Altid en god og hyggelig oplevelse..
Der er en god stemning i den gamle by. Det er hyggeligt og spændende, at se de gamle huse. Jeg syntes også den nye 70er bydel er rigtig spændende at se. Det er godt, at de her fra 2012 er med på Aalborg zoo`s årskort.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.