Faldskærmsklubben DFC Avaliações 65

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde i dag en helt fantastisk familieoplevelse hos DFC - en oplevelse der vil ryste os sammen og give os glæde rigtig længe. Fantastiske instruktører, hvor dagens humor var i top, hvilket... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

VILD oplevelse 🤘🏽💪. Servicen er i top. -søde, omsorgsfulde og professionelle. Dejlig stemning, meget behjælpelige og plads til at der stilles spørgsmål. Pia der booker yder service der er to... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde en helt igennem fantastisk dag med de sødeste og mest professionelle mennesker. Ingen slinger i valsen på sikkerhed og instruktion, følte mig 100% sikker fra det første minut og under hele sprin... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God stemning, hyggelige klub faciliteter og flot beliggenhed hos Dfcskydive. Jeg havde en rigtig god oplevelse, springet ,var bare fedt, efter en flot flyvetur, over Faxe Kalkbrud, og med sol på sto... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Clube de Paraquedismo

Escrito pela empresa

Faldskærmsklubben DFC tilbyder traditionel staticline-uddannelse til den vildeste oplevelse på sjælland og med mulighed for at få det første 5 sekunders frie fald gratis. Drømmer du om at finde ud af hvorfor fulglene synger, er et tandemspring i DFC lige noget for dig.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Tandemspring

Jeg har fået gavekortet til tandemspring i 60 års fødselsdagsgave og det var et fantastisk oplevelse som ikke kan beskrives med ord.
Jeg giver 4 stjerner grundet at det var svært at finde nye tider, det lykkedes mig først at springe ved 4 forsøg. Vejr kunne ingen gøre for men der var andre små forhindringer som var lidt irriterende. Det lykkedes og klubben var med til at finde løsninger så jeg var tryg ved det.
1000 tak for en fantastisk oplevelse.

4 de setembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik et tandemspring af vores børn…

Jeg fik et tandemspring af vores børn til min 70 års fødselsdag.
Det løb af stablen den 8. August, hvor hele familien med.
Det var en fantastisk oplevelse. Både tandemmaster og videomand var så nærværende, tryghedsskabende og humoristiske.
Filmen er så fin, med musik lagt under.
Min mand blev spurgt, om der var musik,å jeg var specielt glad for, så ingenting var overladt til tilfældighederne.
Min bedste anbefaling til faldskærmsklubben.
Bente Hansen, GREVE.

14 de agosto de 2021

Søde og sjove instruktører 😊

Det var anden gang vi var der og denne gang var det min 14 årige søn, der skulle have et tandem spring. Der blev taget sig godt af ham. Søde og sjove instruktører gjorde ventetid og nervøsitet til en rigtig god oplevelse.
Kan klart anbefales 😊

12 de agosto de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk oplevelse og utrolige søde…

Fantastisk oplevelse og utrolige søde og imødekommende mennesker. Jeg havde mine 2 børn med og min ven, som også skulle hoppe, havde også hans 3 børn med. Vejr var perfekt, stedet var perfekt og vi fik en oplevelse for livet! 🥳☀️🪂🚀

11 de junho de 2021

HØJ!

Den 17 april 2021 havde jeg min store oplevelse i en alder af 82 år. Det var et tandemspring ud i "intetheden", og det var utroligt spændende, for man vidste jo ikke hvad der var op eller ned!
Og personalet, før, under og efter springet var meget dygtige, morsomme og behjælpelige med alt. Det hele var fremragende, og det er da mærkeligt at man kan føle sig helt Høj efter en NEDTUR!
Mange, mange hilsner fra Werner Bøgh

25 de abril de 2021

Fantastisk oplevelse 🤩🤩

Fantastisk oplevelse 🤩🤩
Da vores søn på 17 år endelig kunne gøre brug af sin gave på et tandemspring. ( Vejret og Covid19 har spændt ben et par gange). Spændingen var stor og min søn blev bestemt ikke skuffet denne gang!
En varm velkomst og god professionel instruktør med et hyggeligt glimt i øjet....
Det gode vejr og søde mennesker i klubben gjorde at stemning og oplevelsen var helt i top!
1000 tak for en skøn dag, en uforglemmelig oplevelse i jeres hyggeligt klub.

20 de abril de 2021

Solo spring i DFC

Solo spring i DFC

Bedste gave jeg nogensinde har givet mig selv.
Professionelle mennesker hele vejen igennem. Både på kurset og under mit første spring. Det var så godt at jeg med det samme viste at jeg ville springe igen. I går fik jeg mit spring nummer 11 som elev i DFC. Det bliver kun bedre jo længere jeg er kommet i min uddannelse. Alle burde prøve det og med Søren Rønnelund som en rolig instruktør der skaber tryghed bliver det ikke bedre.

Hilsen en der lider af højdeskræk.

Fantastisk oplevelse.

Fantastisk oplevelse.
Så blev det min tur til at dumpe ud af en flyver.
Helt igennem en god oplevelse.
Stefan som var instruktør var fantastisk, tillidsvækkende og grundig og fik mig til at føle mig rolig.
Fantastisk stemning og sødt personale.
Mine varmeste anbefalinger herfra

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fem store stjerner for en af de bedste…

Fem store stjerner for en af de bedste oplevelser i mit liv. Det er umuligt at beskrive det adrenalin boost man får i det øjeblik man forlader flyvemaskinen - det skal opleves.

Jeg havde haft mange sommerfugle i maven i ugerne op til springet, men personalet og ikke mindst instruktørerne fik gjort mig 100% tryg. De er skøre og sjove på den fede måde, men helt igennem professionelle. Så gør som NIKE siger "Just Do It" :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde i dag en helt fantastisk…

Fantastiske instruktører, hvor dagens humor var i top, hvilket løftede stemningen helt gevaldigt😂😂 Ex. “vi har alene tabt to i dag“ - “dit udstyr sidder sikkert rigtigt nu” - “hvis jeg falder i søvn, det sker ofte, så hiver du bare selv i håndtagene så skærmen udløses“ osv osv osv😂😂😂

Vi ELSKEDE det hele, springet, humoren, stedet, udsigten - vi ses igen.

Kærligst Tina Dybkjær

15 de agosto de 2020

Gennemført

Jeg var i lørdags d. 1 august ude og få min livs oplevelse!

Det var en helt vanvittig fed oplevelse, nu kan den tjekkes af på bucketlisten. Jeg hoppede med tandemmaster Danny og ekstern videomand Peter. Jeg følte mig meget tryg, der var humor og fed energi, det var professionelt eksekveret!

Det er klart noget jeg vil gøre igen, suset er ubeskriveligt og udsigten fra 3000 meter over jorden, er ikke noget man ser hver dag. Det var helt vildt flot! ☀️😁🪂🪂

Jeg vil klart anbefale Faldskærmsklubben DFC for deres gode service

4 de agosto de 2020

God stemning

God stemning, hyggelige klub faciliteter og flot beliggenhed hos Dfcskydive.
Jeg havde en rigtig god oplevelse, springet ,var bare fedt, efter en flot flyvetur, over Faxe Kalkbrud, og med sol på storebælts broen.
Følte mig tryg hele vejen, takket være folkene i klubben og springmasteren. Skal helt sikkert prøve at springe igen.

4 de agosto de 2020
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais