Faldskærmsklubben DFC Avaliações 65

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde i dag en helt fantastisk familieoplevelse hos DFC - en oplevelse der vil ryste os sammen og give os glæde rigtig længe. Fantastiske instruktører, hvor dagens humor var i top, hvilket... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

VILD oplevelse 🤘🏽💪. Servicen er i top. -søde, omsorgsfulde og professionelle. Dejlig stemning, meget behjælpelige og plads til at der stilles spørgsmål. Pia der booker yder service der er to... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde en helt igennem fantastisk dag med de sødeste og mest professionelle mennesker. Ingen slinger i valsen på sikkerhed og instruktion, følte mig 100% sikker fra det første minut og under hele sprin... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God stemning, hyggelige klub faciliteter og flot beliggenhed hos Dfcskydive. Jeg havde en rigtig god oplevelse, springet ,var bare fedt, efter en flot flyvetur, over Faxe Kalkbrud, og med sol på sto... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Clube de Paraquedismo

Escrito pela empresa

Faldskærmsklubben DFC tilbyder traditionel staticline-uddannelse til den vildeste oplevelse på sjælland og med mulighed for at få det første 5 sekunders frie fald gratis. Drømmer du om at finde ud af hvorfor fulglene synger, er et tandemspring i DFC lige noget for dig.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pas på med Gavekort, find et andet sted at springe!

Gavekort med kort udløbsdato, ingen forståelse for sygdomskomplikationer, ingen villighed til at løse problemer og ingen mulighed for refusion.

Jeg købte til min kæreste et gavekort i håb om at give hende en hel speciel oplevelse, i stedet mistede vi 4.000kr uden nogen form for forståelse eller hjælp over den uheldige situation vi var havnet i som gjorde at vi ikke kunne bruge kortet inden for den (ekstremt) korte løbetid det havde.

Tonen under samtale(r) gjorde det også helt tydeligt at disse mennesker er ligeglade med alt andet end indtjening.

Jeg ville nødigt lægge mit liv i deres hænder..

2 de julho de 2020

"Svindel" & nul Service

Pas godt på her - som andre anmeldere så har vi haft en meget dårlig oplevelse med folkene bag Dfcskydive.

Vi forsøgte at booke springdage, men mødte aflysninger og problemer, af forskellige årsager, kastet op af hatten.
Det troede vi på - og pludselig gik dagene efter gentagne forsøg uden success.

Med en ultra kort udløbstid på kun 1 år medførte dette så at vi ikke nåede at få brugt gavekortet.

Ved senere henvendelser og et ønske om at løse dette, evt. mod et gebyr, bliver man pure afvist.

Og som sidste anmelder skriver skal man samtidig finde sig i at blive talt til i nedladende og arrogant tonelejde.

Med 1 års udløb, en fuldstændig ligegyldighed og intet ønske om at finde løsninger er det mig fuldstændig tydeligt at foreningen her har opsat rammerne og vilkårne som en måde at hive ekstra penge i kassen på.

Jeg har sjældent oplevet lign. En sag vil blive fremsendt til forbrugerstyrrelsen som kan få lov til at gennemgå deres praksis og se om det er okay at gribe det an som de gør.

Køb jeres oplevelser et andet sted, og undgå hovedpinen!

21 de outubro de 2015
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Elendig - dårlig forretning og dårlig service

Jeg gav min søn et gavekort til solospring i 18 års fødselsdagsgave. Han arbejder alle dage foruden torsdage, så da klubben angav på deres hjemmeside at de sprang torsdage i sommerhalvåret turde jeg godt vælge dem.
Man skal springe inden for 8 uger efter man tager teorikurset, så min søn tog kurset i juni, for at det passede med de sprang torsdag. På kurset fik han også bekræftet de sprang om torsdagen.
Den første torsdag efter kurset havde jeg en arbejdsaftale, men så ikke dette som et problem, der var jo mange torsdage.
Der blev ikke flere torsdage!!

Ikke én torsdag blev der planlagt spring de næste 7 uger. Da vi kontaktede dem efter 4 uger fik vi at vide at de ikke sprang torsdage da de manglede instruktører.

Min søn fik derfor ikke sit spring, altså fik jeg intet for mine 2000 kr. Klubben mente ikke jeg skulle have penge tilbage, da de havde sprunget nogle lørdage og søndage (og den ene torsdag) i perioden.
Klubben var absolut kolde overfor at vi var kede af det, da det skulle være en speciel gave fra mor til søn.

Nu købte jeg heldigvis mit gavekort gennem et oplevelsesfirma (du glemmer det aldrig) og DE yder en god service, de gav mig pengene tilbage.

Det sidste jeg hørte fra dfcskydive var "Vi bliver bare ikke enige".....mens de scorede pengene!

4 de setembro de 2015
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais