Op zondag bijkomende inlichtingen gevraagd ivm het product dat ik wou bestellen, maandagochtend om 8u30 reeds een mail ontvangen. Stipte levering en mijn ontvangen bestelling voldeed volkomen aan... Ver mais
Bij Dhondt kan je steeds terecht voor een uitgelezen, kwaliteitsvolle collectie van oa geschenken, cookware, alles om gezellig te tafelen, electro, meubelen,... zowel voor indoor als outdoor! De klan... Ver mais
Vlotte communicatie en heel vriendelijk personeel! Ik had 2 bestellingen gedaan: 1 voor thuislevering, 1 voor afhalen (dat ik zeker in het weekend nodig had). Afhalen in mijn winkel zou niet tijdig k... Ver mais
De go-to voor hoogwaardige kook- en woonartikelen. Webshop en winkels in Brugge, Roeselare en Sint-Martens-Latem.
Torhoutsesteenweg 100, 8200, Brugge, Bélgica
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
De voorraad is wat minder.
Bij sommige merken staat er maar 1 stuk in de winkel,
Dat doet de klant er maar 1 te kopen.Bij mij spreek ik over de Hay voorraad.
Ook bij de keukenhulpjes was er veel niet meer in de winkel,ook niet in de voorrraad.
Anders tevreden.

Resposta da Dhondt leef mooi
Zo vriendelijk. Zo behulpzaam. Een aanrader!!

Resposta da Dhondt leef mooi
Dit is nu eens een voorbeeld van hoe online winkelen zou moeten georganiseerd worden: correcte informatie, goede communicatie en fantastische dienstverlening!

Resposta da Dhondt leef mooi
Snelle levering van mooie ingepakt nieuwjaarscadeau!

Resposta da Dhondt leef mooi
De communicatie en snelle levering waren perfect! Blij met de keurig geleverde artikelen.

Resposta da Dhondt leef mooi
Als Hollander een kamado gekocht bij Dhondt. Scherpe prijs met een mooie winteraanbieding in de vorm van diverse gietijzeren pannen. Zelf afgehaald bij het magazijn in Brugge. Dat was zeker de moeite waard. Fijn professioneel mailcontact met Bruno. Zeker aan te raden.

Resposta da Dhondt leef mooi
Niet te tellen heen-en-weer mails om een cadeaubon in te wisselen.

Zeer professioneel
Goeie service, nemen contact op indien er iets niet duidelijk is op het order!

Resposta da Dhondt leef mooi
Zeer tevreden over de levering.
Ook altijd leuke geschenkverpakking.

Snelle verzending van België naar Nederland, goede prijs, overzichtelijke site
Niet op tijd kunnen leveren, maar prima communicatie

Resposta da Dhondt leef mooi
Levering gebeurt door GLS. Jammer genoeg is het niet mogelijk om een alternatieve levering zoals in een afhaalpunt te kiezen. Bij andere webshops is dat bij een levering door GLS vaak wel het geval.

Resposta da Dhondt leef mooi
Geen mail gekregen dat ik mijn producten kon afhalen. Zelf mail gestuurd ging normaal de dag nadien klaarliggen men verzekerde mij dat ik sowieso nog een bericht ging krijgen en niets gekregen.