Drukwerkdeal Avaliações

7.731
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Makkelijk online designen of bestanden aanleveren, snelle levering. Ook zie je online in een mooie 3D preview hoe je design eruitziet. Helemaal blij, bestel hier om de paar jaar visitekaartjes/postkaa... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

kwaliteit en levering is goed. Kijk alleen uit met betalingen. Een dubbele betaling wordt niet automatisch terug gestort en het kost heel wat moeite om geld terug te krijgen. (Op 26/8 nog niets ontv... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik gebruik de diensten van Drukwerkdeal doorgaans 1 x per jaar. Inmiddels redelijk vertrouwd met de bestelroutine. Vreemd blijft in mijn optiek dat het uploaden van de bestanden(en) pas na betaling va... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede en snelle service, een hele duidelijke online omgeving waarin je alles zelf kunt regelen. Zeer prettig om iedere keer opnieuw weer mee samen te werken.

Detalhes da empresa

1. Loja de impressões e placas
  2. Loja de artigos promocionais

Jouw business verdient het om gezien te worden. Daarom maakt Drukwerkdeal bedrukte producten toegankelijk voor ieder bedrijf dat klaar is om indruk te maken, op het grootste printplatform van Nederland en België! - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 15 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

8 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 98% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

(7.731)

608 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Goed bedrijf

Goed bedrijf! Drukwerk is van hoog kwaliteit. Verzending gaat zeer snel. Soms word het sneller verzonden dan verwacht. En mochten er klachten zijn. Ze pakken dit enorm snel op. Ik bestel hier al 2 jaar. En nog maar 1 keer een probleem geweest. Maar dit was binnen 24uur opgelost. Ik ga hier blijven bestellen zolang ze blijven bestaan!

6 de junho de 2026

Hi Mark,

Bedankt voor je geweldige review en je vertrouwen van de afgelopen 2 jaar! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van ons drukwerk, de snelle verzending en onze service. Natuurlijk kan er soms iets misgaan, maar we vinden het belangrijk om dit zo snel mogelijk op te lossen.

We waarderen je loyaliteit enorm en doen ons best om je ook in de toekomst dezelfde kwaliteit en service te blijven bieden. We kijken uit naar je volgende bestelling!

Eenvoudig te bestellen

Eenvoudig te bestellen, mooi resultaat zoals altijd! Zeer tevreden👍

6 de junho de 2026

Bedankt voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat het bestellen eenvoudig was en dat je weer tevreden bent met het resultaat.

We waarderen je vertrouwen en zien je graag terug bij Drukwerkdeal!

Perfect en betaalbaar

Snel, perfect en betaalbaar.

5 de junho de 2026

Beste,

Hartelijk dank voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle service, kwaliteit en prijs.
We waarderen je feedback en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Mooie folders

Mooie website voor het uploaden van het folderbestand. Goede instructies voor het bestellen.
Mooi afgewerkt produkt.
Snelle afwikkeling.

4 de junho de 2026

Hi Astrid,

Bedankt voor je positieve beoordeling!
Wat fijn dat alles naar wens is verlopen, van het uploaden en bestellen tot het eindresultaat en de snelle levering.

Graag tot een volgende keer bij Drukwerkdeal!

Verzonden 22 mei, 4 Juni nog niks en geen compensatie

Besteld, maar vervolgens nooit meer iets vernomen. Volgens de tracking was het pakket al sinds 22 mei onderweg, terwijl het inmiddels 4 juni is.

Ik heb telefonisch contact opgenomen en kreeg te horen dat er onderzoek naar gedaan zou worden. Prima, maar toen ik vroeg naar een korting of compensatie voor het ongemak, kreeg ik als reactie dat ze het opnieuw zouden drukken als het per ongeluk niet verzonden was.

Dat zie ik eerlijk gezegd niet als compensatie, maar simpelweg als het leveren van de dienst waarvoor ik al betaald heb. Ik ben benieuwd of dit daadwerkelijk wordt opgelost en of ik nu, zonder verdere inspanning van mijn kant, alsnog mijn bestelling zal ontvangen.

4 de junho de 2026

Hi Youri,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We begrijpen dat het erg vervelend is wanneer je bestelling langer onderweg is dan verwacht en dat je hierdoor onzekerheid ervaart.

Naar aanleiding van je melding hebben we direct een onderzoek bij de vervoerder opgestart om te achterhalen waar het pakket zich bevindt. Zodra we meer duidelijkheid hebben, nemen we contact met je op. Mocht blijken dat de bestelling verloren is gegaan, dan zorgen we uiteraard voor een passende oplossing, zodat je alsnog ontvangt wat je hebt besteld.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld. We doen ons best om dit zo snel mogelijk voor je op te lossen.

Bad Customer Service

The printed materials were ordered on May 26th for a Jun 3rd event. Goods were shipped on May 29th, but newer made it for the event (DHL had some operational delays and package got lost). Customer service just told me that I have to wait and there is nothing they can do.

We had a lot of trouble managing the event without core materials. Of course, no money refund was offered and no alternative was proposed.

Ordernummer: 15475088

3 de junho de 2026

Hi Maya,

Thank you for taking the time to share your experience with us!

We are very sorry to hear that your order did not arrive in time for your event and understand the inconvenience this has caused. We appreciate how important these printed materials were and how their absence impacted the organization of your event.

Our carrier is currently experiencing operational delays. Due to issues at the sorting center, tracking information is not always being updated correctly. They are working hard to resolve the situation and deliver all outstanding shipments as quickly as possible.

Unfortunately, your order has also been affected by these delays. At this time, we are unable to provide an exact delivery date. We understand how disappointing this is, especially given the time-sensitive nature of your event.

Please accept our sincere apologies for the inconvenience caused. If you have any further questions regarding your order, please feel free to contact us.

Kind regards,
Joy

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Geen goede print deze keer

We hebben helaas na heel vaak wel goede ervaringen, deze keer een slechte print ontvangen. De visitekaartjes zijn niet zoals verwacht en bijna niet leesbaar.
Ook zit er een witte rand omheen die niet in het ontwerp zou moeten zitten.
Helaas is de klacht van ons niet in behandeling genomen. We zien het graag alsnog opgelost.

1 de junho de 2026

Hi Marjolijn,

Hartelijk dank voor je review en het delen van je ervaring. Wat vervelend om te horen dat de visitekaartjes niet aan je verwachtingen voldoen en dat je daarnaast het gevoel hebt dat je klacht niet in behandeling is genomen.

Ik heb het offertenummer erbij gepakt, maar kan helaas geen verdere informatie of eerdere klacht terugvinden in ons systeem. Zou je daarom alsnog een e-mail willen sturen naar info@drukwerkdeal.nl, inclusief het ordernummer? Vermeld daarbij in het onderwerp graag: TAV Kim.H.

Dan kijken we samen alsnog naar de situatie en zoeken we naar een passende oplossing. We horen graag van je en hopen dit alsnog naar tevredenheid voor je te kunnen oplossen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestelling was eenvoudig te doen

Bestelling was eenvoudig te doen, concept kwam direct met de juiste aanwijzingen op de roll banner en de levering was perfect op tijd en super vlot

28 de maio de 2026

Hi Edwin,

Hartelijk dank voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat het bestelproces eenvoudig verliep en dat het concept direct de juiste aanwijzingen voor je roll banner bevatte. Ook geweldig dat de levering perfect op tijd en vlot is verlopen.

We waarderen je feedback enorm en bedanken je voor het vertrouwen in ons. Graag tot een volgende bestelling!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Medewerkers van de klantenservice zijn zeer behulpzaam.

Medewerkers van de klantenservice zijn erg behulpzaam.
Helaas is de bestelling te laat geleverd door vertraging bij PostNL. Dit voorzag ik op voorhand en heb bij het plaatsen van de bestelling aangegeven deze zelf op te komen halen wat volgens de klantenservice niet meer mogelijk was? Dat was jammer, anders was de productie en levering perfect geweest.

29 de maio de 2026

Hi,

Hartelijk dank voor je review en je vriendelijke woorden over onze klantenservice. Fijn om te horen dat je onze ondersteuning als behulpzaam hebt ervaren.

Wat betreft de vertraging van de levering: wij communiceren altijd verwachte leverdata, omdat we hierbij ook afhankelijk zijn van onze vervoerders. Op dit moment is het helaas erg druk bij onze vervoerders, zoals we ook op onze website aangeven. We begrijpen dat dit vervelend is en bieden hiervoor onze excuses aan.

Nogmaals excuses voor het ongemak en bedankt voor je feedback.

Snel en goed.

Snel en goed.

30 de maio de 2026

Hi,

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat alles snel en goed is verlopen. We waarderen je feedback en zien je graag nog eens terug!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle service en uitstekende klantenservice toen er iets niet goed was doorgekomen.

28 de maio de 2026

Hi Mark,

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de producten, onze snelle service en de ondersteuning van onze klantenservice. We vinden het belangrijk om eventuele problemen snel en goed op te lossen.

Bedankt voor je vertrouwen en we hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

de posters zijn niet op tijd geleverd…

de posters zijn niet op tijd geleverd waardoor ik er niets aan had.

31 de maio de 2026

Hi Carla,

Bedankt voor je feedback.
Wat vervelend om te horen dat de posters te laat zijn geleverd en daardoor niet meer bruikbaar waren voor het moment waarvoor je ze had besteld.

Onze excuses voor het ongemak. Neem a.u.b. contact met onze klantenservice op, zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik heb 3 t schirts besteld met een…

Ik heb 3 t schirts besteld met een gepersonaliseerde opdruk. Hiervan zijn 2 met de foute opdruk geleverd.
Ik heb dit aangegeven en het wordt nu opgelost. Blijft staan dat de termijn van levering sneller wordt voorgespiegeld dan de werkelijkheid.

29 de maio de 2026

Hallo Mark,

Bedankt voor je review.

Wat vervelend om te horen dat twee van de drie T-shirts met een onjuiste opdruk zijn geleverd en dat de levering later plaatsvond dan verwacht. Ook begrijpen we dat het teleurstellend is wanneer de kwaliteit van de opdruk en de T-shirts niet aan je verwachtingen voldoet.

We waarderen het dat je je opmerkingen bij ons hebt gemeld. Ons team zal je melding zorgvuldig beoordelen en samen met je naar een passende oplossing zoeken. We hopen je snel meer duidelijkheid te kunnen geven over de afhandeling.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooi werk en keurig geprijsd!

15 de maio de 2026

Hi Heike,

Bedankt voor je mooie review!

Geweldig om te horen dat je tevreden bent met het resultaat én onze prijzen. We waarderen je feedback enorm en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Om eerlijk te zijn vindt ik het jammer…

Om eerlijk te zijn vindt ik het jammer dat er een taalfout op mijn banner is blijven staan terwijl ik wel had gekozen voor beatandscontrole. Ook mijn flyers zijn niet helemaal goed afgesneden. Nu is het geen ramp maar wel jammer.

21 de maio de 2026

Goedemorgen Jessie,

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat de order niet helemaal naar wens is geleverd.
Helaas controleren wij met de gekozen bestandscontrole niet op inhoud, zoals spelling of grammatica. Dit is online ook aangegeven. Wij controleren alleen op technische aspecten zoals resolutie en afloop. Meer informatie hierover kan je vinden op de Meer Info knop waar je de controle opvraagt.

Qua afsnijden ben ik wel heel benieuwd wat er mis is gegaan. Hiervoor kan je een klacht indienen via jouw account en een aantal foto's toevoegen. Via daar kunnen we verder met je meekijken.

Mocht je nog vragen hebben, dan horen we het graag.

Hanneke

Ben super tevreden

Ben super tevreden! Mooie aankoop, snelle levering en top kwaliteit!

26 de maio de 2026

Goedemorgen Cheyenne,

Wat een mooie review, dankjewel voor je prachtige woorden! Hier zijn we heel blij mee.

Hanneke

Supersnelle levering zonder meerkosten

Supersnelle levering zonder meerkosten. Fantasisch.

22 de maio de 2026

Hi JZ,

Dank je wel voor je enthousiaste review!

Geweldig om te horen dat de levering zo snel was en dat zonder extra kosten!
Dat is precies waar we voor gaan.

We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Altijd snelle service

Altijd snelle service en goede kwaliteit. Dat waarderen wij als vaste klant.

20 de maio de 2026

Hi Yoop,

Bedankt voor jullie mooie woorden én voor het vertrouwen als vaste klant! Wat fijn om te horen dat onze snelle service en goede kwaliteit zo gewaardeerd worden. Daar doen we het elke dag voor.

We kijken ernaar uit om jullie ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

alles was precies volgens afspraak…

alles was precies volgens afspraak geleverd

24 de maio de 2026

Hallo Sjef,

Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat alles precies volgens afspraak is geleverd. Betrouwbaarheid en duidelijke afspraken vinden we erg belangrijk. Graag tot een volgende bestelling!

Prima service

Prima service. Ik was zo dom om twee keer een verkeerd bestand aan te leveren. Geen probleem. Wat ook heel fijn is, is dat dit bedrijf gewoon een telefoonnummer heeft met échte mensen! prijs en kwaliteit én snelheid ook dik in orde. Ga aub zo verder!

11 de maio de 2026

Beste,

Bedankt voor deze geweldige review! Wat fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen, ook toen er per ongeluk verkeerde bestanden waren aangeleverd. Dat kan natuurlijk gebeuren 😊
We vinden persoonlijk contact erg belangrijk, dus mooi dat onze telefonische service zo gewaardeerd wordt.

Ook bedankt voor je complimenten over de prijs, kwaliteit en snelheid. We gaan zeker zo door!