Makkelijk online designen of bestanden aanleveren, snelle levering. Ook zie je online in een mooie 3D preview hoe je design eruitziet. Helemaal blij, bestel hier om de paar jaar visitekaartjes/postkaa... Ver mais
kwaliteit en levering is goed. Kijk alleen uit met betalingen. Een dubbele betaling wordt niet automatisch terug gestort en het kost heel wat moeite om geld terug te krijgen. (Op 26/8 nog niets ontv... Ver mais
Ik gebruik de diensten van Drukwerkdeal doorgaans 1 x per jaar. Inmiddels redelijk vertrouwd met de bestelroutine. Vreemd blijft in mijn optiek dat het uploaden van de bestanden(en) pas na betaling va... Ver mais
Goede en snelle service, een hele duidelijke online omgeving waarin je alles zelf kunt regelen. Zeer prettig om iedere keer opnieuw weer mee samen te werken.
Jouw business verdient het om gezien te worden. Daarom maakt Drukwerkdeal bedrukte producten toegankelijk voor ieder bedrijf dat klaar is om indruk te maken, op het grootste printplatform van Nederland en België! - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 15 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe
Keulenstraat 4, 7418 ET, Deventer, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 98% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Goed bedrijf! Drukwerk is van hoog kwaliteit. Verzending gaat zeer snel. Soms word het sneller verzonden dan verwacht. En mochten er klachten zijn. Ze pakken dit enorm snel op. Ik bestel hier al 2 jaar. En nog maar 1 keer een probleem geweest. Maar dit was binnen 24uur opgelost. Ik ga hier blijven bestellen zolang ze blijven bestaan!

Resposta da Drukwerkdeal
Eenvoudig te bestellen, mooi resultaat zoals altijd! Zeer tevreden👍

Resposta da Drukwerkdeal
Mooie website voor het uploaden van het folderbestand. Goede instructies voor het bestellen.
Mooi afgewerkt produkt.
Snelle afwikkeling.

Resposta da Drukwerkdeal
Besteld, maar vervolgens nooit meer iets vernomen. Volgens de tracking was het pakket al sinds 22 mei onderweg, terwijl het inmiddels 4 juni is.
Ik heb telefonisch contact opgenomen en kreeg te horen dat er onderzoek naar gedaan zou worden. Prima, maar toen ik vroeg naar een korting of compensatie voor het ongemak, kreeg ik als reactie dat ze het opnieuw zouden drukken als het per ongeluk niet verzonden was.
Dat zie ik eerlijk gezegd niet als compensatie, maar simpelweg als het leveren van de dienst waarvoor ik al betaald heb. Ik ben benieuwd of dit daadwerkelijk wordt opgelost en of ik nu, zonder verdere inspanning van mijn kant, alsnog mijn bestelling zal ontvangen.

Resposta da Drukwerkdeal
The printed materials were ordered on May 26th for a Jun 3rd event. Goods were shipped on May 29th, but newer made it for the event (DHL had some operational delays and package got lost). Customer service just told me that I have to wait and there is nothing they can do.
We had a lot of trouble managing the event without core materials. Of course, no money refund was offered and no alternative was proposed.
Ordernummer: 15475088

Resposta da Drukwerkdeal
We hebben helaas na heel vaak wel goede ervaringen, deze keer een slechte print ontvangen. De visitekaartjes zijn niet zoals verwacht en bijna niet leesbaar.
Ook zit er een witte rand omheen die niet in het ontwerp zou moeten zitten.
Helaas is de klacht van ons niet in behandeling genomen. We zien het graag alsnog opgelost.

Resposta da Drukwerkdeal
Bestelling was eenvoudig te doen, concept kwam direct met de juiste aanwijzingen op de roll banner en de levering was perfect op tijd en super vlot

Resposta da Drukwerkdeal
Medewerkers van de klantenservice zijn erg behulpzaam.
Helaas is de bestelling te laat geleverd door vertraging bij PostNL. Dit voorzag ik op voorhand en heb bij het plaatsen van de bestelling aangegeven deze zelf op te komen halen wat volgens de klantenservice niet meer mogelijk was? Dat was jammer, anders was de productie en levering perfect geweest.

Resposta da Drukwerkdeal
Goede kwaliteit, snelle service en uitstekende klantenservice toen er iets niet goed was doorgekomen.

Resposta da Drukwerkdeal
de posters zijn niet op tijd geleverd waardoor ik er niets aan had.

Resposta da Drukwerkdeal
Ik heb 3 t schirts besteld met een gepersonaliseerde opdruk. Hiervan zijn 2 met de foute opdruk geleverd.
Ik heb dit aangegeven en het wordt nu opgelost. Blijft staan dat de termijn van levering sneller wordt voorgespiegeld dan de werkelijkheid.

Resposta da Drukwerkdeal
Om eerlijk te zijn vindt ik het jammer dat er een taalfout op mijn banner is blijven staan terwijl ik wel had gekozen voor beatandscontrole. Ook mijn flyers zijn niet helemaal goed afgesneden. Nu is het geen ramp maar wel jammer.

Resposta da Drukwerkdeal
Ben super tevreden! Mooie aankoop, snelle levering en top kwaliteit!

Resposta da Drukwerkdeal
Supersnelle levering zonder meerkosten. Fantasisch.

Resposta da Drukwerkdeal
Altijd snelle service en goede kwaliteit. Dat waarderen wij als vaste klant.

Resposta da Drukwerkdeal
alles was precies volgens afspraak geleverd

Resposta da Drukwerkdeal
Prima service. Ik was zo dom om twee keer een verkeerd bestand aan te leveren. Geen probleem. Wat ook heel fijn is, is dat dit bedrijf gewoon een telefoonnummer heeft met échte mensen! prijs en kwaliteit én snelheid ook dik in orde. Ga aub zo verder!