J'ai pré-commandé une display aventure ensemble en français. J'ai contacté plusieurs fois cette personne par mail. Aucune réponse ! Je souhaite un remboursement mais j'ai vu récemment que son site éta... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vaker gehandeld met deze partij en ook altijd leuk contact gehad. Helaas is er door lever problemen een hoop gezeur onstaan. Meerdere malen contact gezocht en ook heel even gehad maar krijg nu he... Ver mais
I paid for two orders 1630 and 1636 last APril 17 2025 for destined rivals. I have tried contacting the seller atleast 100 times on all possible platforms : markplaats, cardmarket, online refund form,... Ver mais
Ik wil ook graag via deze weg een refund aanvragen voor orders: 907, 918 en 1122. In het begin was er goed contact werd steeds minder helaas, Snap dat meneer waarschijnlijk ook erg druk is met alle... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Refund
Ik wil via deze weg een refund aanvragen. Na terugbetaling zal ik mijn review aanpassen.
Meerdere malen via mail geen antwoord
Order #1227
Order #1431
REFUND 218 + 1297 ASAP
Dag Rick
Ik wacht nog steeds op een refund. Gelieve je Instagram dm’s & of whatsapp te bekijken. Ik wilt dit graag afronden. Bij refund zal ik mijn review aanpassen.
Ordernummer: 218 + 1297
Graag een reactie!
Oplichterij tot en met
03/05/2025 een pre-order geplaatst voor een product dat 13/06 release had.
Tot heden verder geen enkel bericht van deze webshop ontvangen. Meermaals gemaild, bericht verzonden via Instagram, geen antwoord.
Betreft order 1543
Inmiddels Testaankoop op de hoogte gesteld, indien geen gepaste oplossing krijgt dit een juridisch staartje.
Toujours 247€ en attente depuis le 08…
Toujours 247€ en attente depuis le 08 décembre 2024, nous sommes le 16 juin 2025. Malgré plusieurs relance par mail aucune réponses.
A fuir
Rick rend l'argent
Refund
In het begin was er goed contact werd steeds minder helaas, Snap dat meneer waarschijnlijk ook erg druk is met alle bestellingen maar ik kan helaas niet meer langer wachten, ook meerdere malen gemaild met contactgegevens dus u kunt mij mailen en bellen, ik hoor graag wat van u. zal dan ook mijn sterren aanpassen.
Alvast bedankt.
Geen geld terug van bestellingen van DECEMBER
Na maanden contact over mijn terugbetalingen van bestellingen vanaf DECEMBER, heb ik nogsteeds geen geld terug. Het contact loopt ook dood...
Het gaat om de bestellingen:
1275 (vervangend voor 393)
Het gaat in totaal over €1771,70! Ik wil mijn geld terug Rick!
A fuire par toutes les moyens !
Attention c’est une arnaque. Il n’envoie jamais la marchandise et vous balade ainsi pendant des semaines et des mois … à fuir absolument
Ps: le vendeur répond sous les commentaires pour faire genre ce n’est pas de sa faute et il veut bien rembourser blablabla alors qu’il fait le mort en mp. NE VOUS FAITE PAS AVOIR C’est une arnaque !!!
Ma commande 1763 est toujours pas remboursé je vous laisse savoir si ya du changement !!!
Geen reactie order #1418
#1418 na meerdere pogingen zowel op de nieuwe email, cardmarket enzovoort.... geen reactie van deze man.
Hier nogmaals een laatste poging of dit wel gelezen wordt.
Order was geplaatst sinds 26/03 voor de destined rivals set.
1 tip zeker niets op kopen.
Als ik nog geen reactie krijg ga ik verdere stappen ondernemen als moet. Dit gaat over de verdiende centen van meerdere mensen ondertussen.
Oplichter! Koop bij DutchTCG geen producten!
Koop bij DutchTCG geen producten. Zoals vele andere ben ik ook de dupe.
Eind vorig jaar prismatic evolutions pre-order geplaatst (378 & 663). Toen de release kwam, eerst tijdje niks gehoord, waarna een algemeen bericht op de website; onduidelijke situatie, nog geen producten ontvangen.
Heb toen een tijdje afgewacht en na ongeveer een maand een refund aangevraagd. Kreeg toen vrij snel bericht dat de refund was aangemaakt, maar had na een maand nog steeds niks teruggekregen.
Ondertussen op verschillende media platformen meerdere (10+ berichten) gestuurd. Als je geluk heb dat hij reageert, krijg je een slechte belofte die niet waargemaakt wordt. Afgelopen tijd gewoon radio-stilte.
Ik ga ondertussen kijken naar andere maatregelen, zoals aangifte doen of een incassobureau oid inschakelen.
DUS
Koop bij DutchTCG/Rick Mullenders geen producten!
PM. Wat ik nog het ergste vind, is dat hij ondertussen wel steeds nieuwe producten op de website zet... Los eerst je problemen op...
Verkoper levert niks
Verkoper levert niks , houdt je aan het lijntje reageert amper
En stuurt geen geld terug
Nooit hier kopen!!!
Eerste order geplaatst in Januari 2025 - nooit iets ontvangen
Eerste order geplaatst in Januari 2025. Tot op heden niets ontvangen, geen contact, geen producten, geen reactie op meerdere berichten naar verschillende emailadressen, updates op de website lijken misleidend, inmiddels hebben alle echte TCG winkels hun allocaties of nieuwe bestellingen ontvangen, behalve DutchTCG.
In eerste instantie heb ik Rick de voordeel van de twijfel gegeven, maar inmiddels begint dit te lijken op opzet en oplichting. Tevens omdat op de website wel steeds nieuwe producten getoond worden, die helemaal niet beschikbaar zijn of gaan komen en je als klant al wel moet betalen om de order af te ronden. DOE DIT NIET!!
Beste Rick, graag per direct de terugbetaling starten van bestellingen #1548, #1363 en #793.
Elite Trainer Boxen Refunden.
Op 5 febr. is Journey Together - Elite Trainer Box besteld en nog steeds niets ontvangen. Op mail, Instagram, etc. geen reactie. Zou deze gerefund willen krijgen.
Ook de order van 26 maart (SV 10 Elite Trainer Box - EN) hebben we geen vertrouwen meer in dat deze geleverd gaat worden, dus willen we ook gerefund.
ik heb een review geplaatst op 14 mei:^, maar ik heb er nog geen reactie op gekregen. Ik heb op 5 juni weer een mail ernaartoe gestuurd met een refund ,maar ik heb tot heden nog geen reactie.
mijn ordernummers zijn: 1419, 940.
tot heden vindt ik dit nog heel erg balen want ik vindt dit nu echt wel belachelijk, geen reactie+geen mail+geen terugbetaling ik voel me echt opgelicht ik hoop dat dit snel opgelost word. Ik zou graag zo spoedig mogelijk een reactie
#scam #oplichting
refund
spijtig dat het via deze weg moet om contact te zoeken. Ik zou graag een refund willen van mijn order #1615 en order #1751. Ik vind het jammer dat de communicatie zo slecht gaat en dat er geen nieuwe info online komt over de delay. Moest dit wel zo zijn en betere communicatie dan zou ik nog vertrouwen hebben en wachten. Hopelijk ontvangt dutchTCG mijn bericht via deze manier zodat ik een refund kan krijgen. anders zal ik verdere stappen moeten nemen.
Never buy from this seller
Never buy from this seller! Sell merchandise he doesn't own and don't respond to refund requests. Big scammer, avoid it at all costs!
N'achetez jamais chez ce vendeur ! Vends des marchandises qu'il ne possède pas, ne répond pas aux demandes de remboursement. Gros arnaqueur, à éviter à tout prix !
Laatste kans
Helaas geen reactie mogen ontvangen op alle voorbije emails dus hierbij een laatste poging.
Gelieve met onmiddellijke ingang de volgende openstaande orders te annuleren en bewijs van terugbetaling aan te leveren.
Des mois d’attente avant d’être…
Des mois d’attente avant d’être remboursé, nous avons dû insister durant des mois…
Il a fini par ne plus nous répondre, plus facile lorsque l’on doit des sommes conséquentes à des centaines de personnes !
Il met une éternité à répondre et ne vous rendra pas votre argent si vous n’insistez pas quotidiennement.
Geen inlevingsvermogen naar de klant
Heb op 26 mei een bestelling geplaatst voor Destined Rivals ETB's en daarna er nooit meer iets over gehoord. Ondertussen biedt Rick wel allerlei nieuwe producten aan op zijn website, maar reageert op bijna geen enkele klant. Geen duidelijke communicatie via een e-mail dat er vertraging is o.i.d. terwijl mensen hier honderden euro's tegenaan gooien. Hoe kan je allerlei producten aanbieden zonder enige zekerheid dat je het überhaupt kan leveren. Heb mij nog lang stilgehouden en dacht ik geef hem een kans maar deze mate van communicatie en onzekerheid heb ik werkelijk nog nooit meegemaakt..
Gens malhonnête et aucunes réponses
Aucunes commandes honorées, 3 en tout et Aucunes nouvelles,ne commandez jamais chez eux,ce sont des gens malhonnête, des voleurs
Geen refund ontvangen voor order #1610
Net zoals velen hier heb ik een order laten annuleren, maar heb ik nog steeds geen refund ontvangen.
Contact verlopen via E-Mail, Trustpilot en Whats App. Leek prima te gaan. Rick gaf aan dat de refund op 23-05 voor order #1610 is aangemaakt, maar het is inmiddels 13-06 en nog steeds geen geld ontvangen. Ook nooit een emailbevestiging ontvangen dat de order is geannuleerd. Daarnaast zie ik dat Rick al een tijdje niet meer reageert op Trustpilot. Zijn laatste reactie lijkt 2 juni te zijn geweest.
Hoop natuurlijk nog steeds op een goede afhandeling. Zowel van de refund als de lopende order welke ik nog heb staan.
Bestellingen #521 en #600 – Geen levering, geen communicatie
Op 7 januari & 11 januari 2025 heb ik bij DutchTCG twee pre-orders geplaatst: Order #521& Order #600
We zijn inmiddels meer dan vier maanden verder, maar ik heb nog niets ontvangen. Ondanks meerdere pogingen om contact op te nemen, waaronder berichten via Instagram en e-mail, is er geen enkele inhoudelijke reactie gekomen.
Ik hoop dat ik via deze weg wel in contact kan komen met Rick Mullenders, en dat mijn bestellingen alsnog worden terugbetaald of geleverd. Als ik binnen 5 werkdagen geen reactie ontvang, ben ik helaas genoodzaakt verdere stappen te ondernemen, waaronder het melden bij de ACM en eventueel juridische stappen.
Ik raad iedereen aan om voorzichtig te zijn totdat deze situatie is opgelost.