Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ekstrem ringe brugeroplevelse! Prøv eks. at slette beskeder. Virker slet ikke! Prøv at finde rundt i menuer og undermenuer. Totalt ulogisk og antiintuitivt! Brug en anden app til digital post!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

e-Boks føles som om, den er designet til at gøre livet så besværligt som muligt. At læse dokumenter derinde er en kamp – layoutet går i stykker, scroll og zoom fungerer sjældent ordentligt, og man føl... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg er træt af de utallige spørgeskemaundersøgelser fra diverse universiteter etc, som jeg modtager i e-boks. E-boks bør kun anvendes til vigtig personlig post.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mange tror fejlagtigt, at man er tvunget til e-Boks, men det er ikke rigtigt – man kan fravælge det. Problemet er, at e-Boks ignorerer brugernes rettigheder og giver ingen hjælp, selv når man klager o... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Empresa de Software

Escrito pela empresa

e-Boks tilbyder virksomheder, myndigheder og private en effektiv, sikker og brugervenlig platform til digital dialog, forsendelse og opbevaring af vigtige dokumenter.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Deres support er stort set fraværende

Deres support er stort set fraværende. Det er kunden, der skal udføre arbejdet for supporten - og i de fleste tilfælde aner medarbejderne ikke andet end, hvad der står på deres action card. Deres begreber om, hvilken post kunderne modtager er stærkt begrænset, hvilket gør kommunikationen med medarbejderne besværlig - og til tider umulig.
Post kan ikke sorteres på flere kriterier.
Deres rullepanel funktioner virker ikke, når filer skal arkiveres i en mappe, der befinder sig i bunden af rullepanelet.
Logon er random - nogen gange kan både privat og offentlig post ses med en logon. Andre gange kan kun den ene postkasse ses.

28 de outubro de 2024

Gentagne notifikationer

Jeg får notifikationer med få minutters mellemrum om det samme brev, som jeg i øvrigt har læst. Få dog fikset jeres l.ort, inden i sender det ud til brugerne...

27 de outubro de 2024

Ufffffff

Uff, den nye update er skod.

Derudover at lave hvid ramme om afkrydsnings-bokse på hvid baggrund - duuuuh!

8 de julho de 2024

Helt igennem ringe virksomhed

Det er helt igennem en ringe virksomhed.

Supportlinjens største og fremmeste mål er at slippe af med besværlige kunder så hurtigt som muligt.

Derfor er std. svaret at man lige skal udfylde og sende et par skærmdumps fra Rettighedsportalen og Mitid-ervhverv.
Login til de to portaler virker selvfølgelig heller ikke for det pågældende selskab (det er derfor man ringer til supporten). Derved er man tilbage ved start.

Ufatteligt det kan blive ved.......

26 de setembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

E-Boks er til viderformidling af faktuel information! Jeg tager notifikationer fra E-Boks alvorligt. Det ønsker jeg at fortsætte med..

1. Virkelig dårlig stil ! E-BOKS rundsender forældrekampagne - til voksne barnløse brugere!
2. Det er direkte fornærmende, at I antyder at forældre har brug for jeres assistance, for at træffe fornuftige valg på deres børns vegne.

Opfordrer på det kraftigste til I indstiller og afholder jer fra E-boks kampagner.

6 de setembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Der er en masse scam ratings for…

Der er en masse scam ratings for e-boks, det er helt tydeligt at de kun er for a skade e boks og ser ud til at være organiseret.

For mig og min familie har eboks fungeret problemfrit siden de startede for 23 år siden i 2001

26 de julho de 2024

Forgæves forsøg

Jeg har forgæves forsøgt at få Kodehuskeren til at virke. Efter at have brugt adskillige timer på e-mail med Supporten er jeg ikke nået længere. Undervejs i forløbet er jeg stødt på en tekst: "Bekræft at du længere ønsker at anvende Kodehusker." En komplet uforståelig sætning, som Supporten, da jeg gør opmærksom på fejlen, udlægger sådan, at jeg ønsker at afinstallere Kodehuskeren.

9 de julho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg gider ikke skrive......

Jeg gider ikke skrive, hvad jeg mener, for det er der jo tusindvis af andre danskere, der har gjort før mig. Men har det nogen effekt overhovedet? Nu har E-boks også lanceret "rullende reklamer", når man åbner siden. Sig mig, er det værdiskabende og hvem har gavn og glæde af det, når man bare skal hente sin (digitale) post? Er det helt og holdent digitale nørder, der styrer udviklingen i mangel på chefer, der fortsat har bare antydningen af ben på jorden? Vi (Danmark) praler med at være et af verdens mest digitaliserede lande, men er det et mål i sig selv? Jeg kan stadigvæk finde ud af det, men disse unødige "gagats" skal I holde jer for gode til. Husk, at e-boks afløste den gode gamle post. Keep it simpel! Tiden er formentlig ikke fjern, hvor fam. Danmark må overlade både hjemmepleje, rengøring og digitalt vanvid til familien (for dem, der har én).
Og kære E-boks: vær helt forvisset om, at denne situation også rammer jer og jeres kære! Før eller siden!

Jeg vil derfor blot - i al fredsommelighed - tilslutte mig én stjerne, og udelukkende fordi 0 stjerner ikke er en option.

KH til det digitale Danmark

2 de julho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

jeg har lige fået en henvendelse fra…

jeg har lige fået en henvendelse fra deres support.
Skrevet på engelsk med henvisning til et link jeg skulle følge, og det fremgik at det sted jeg kom hen til, skulle afgøre om jeg var et menneske og min forbindelse var sikker

ER DER EN VOKSEN TILSTEDE ?

Udbyder af e-boks sender e-mail til brugerne ?

24 de junho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ulovlige forretningsmetoder for eBoks som privat virksomhed

eBoks nej tak.
Ligemeget hvad man gør for at komme ud af kløerne på E-Boks, og skriver til eBoks, at jeg ikke giver eBoks eller deres samarbejdspartnere ret til at gen-etablere et tilhørsforhold til eBoks og samtidig informerer eBoks om, at eBoks IKKE på noget tidspunkt vil kunne indhente eller opbevare mine personlige oplysninger og ikke, at eBoks dermed bryder GDPR loven… Ja til trods for lovbrud maser de alligevel derudaf med at vedholde med at en eBoks konto og dermed lagre / have mine personlige data/cpr. Mm. Det sammen er gældende om du har en virksomhed.
Det er rystende i en retssamfund at en privat virksomhed kan slippe afsted med det. Hvis jeg kunne give - 5 stjerner - Ja så er eBoks en klar kandidat.

5 de junho de 2024

Jeres support er elendig

Jeres support er elendig. I er helt ude af stand til at forstå, hvad det er for et problem brugeren har. I stedet beder I bare om skærmdumps og sender links til jeres vejledninger. Alt hvad I siger er misvisende, vildledende og uden forståelse for at brugeren ikke kender strukturen mellem e-boks, digital post, mit id osv.

4 de junho de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ingen positiv udvikling

I betragtnig af Eboks' alder er brugeroplevelsen skuffende. Desværre bliver det også dårligere med tiden.
Eks. 1) Jeg har brugt arkiveringsregler til alle de forskellige afsendere. Virker ikke længere. Heller ikke efter kontakt til kundeservice der skrev primo april at det ville være løst efter en uge.
2) Mappestruktur langsom og kun nemt adgang til 1. niveau
3) Søg efter afsendere under arkiveringsregler, går i timeout

23 de maio de 2024

Udueligt

Udueligt. Kommer fint ind på siden ved at søge på E-Boks i google. Så forsøger jeg at logge på privat derefter, hvid skærm den står bare og tænker ingenting sker. Kan ikke logge på. Bruger ikke nogen genvej i browser. bruger heller ikke App på tlf. Simpelthen for dårlig system.

20 de maio de 2024

e-Boks.dk

e-Boks.dk: Evasiveness and Lack of Transparency in Digital Certifications Offering

e-Boks.dk Customer Service: Unable to Provide Clear Answers on Digital Signatures

Inconsistency and Lack of Professionalism in e-Boks.dk Customer Support.

We want to denounce the lack of clarity and transparency of e-Boks.dk, a platform monopolizing communication certifications in Denmark. My experience with their customer service was extremely frustrating. I specifically asked if they offered services to obtain a digital signature. Instead of a direct answer, they redirected me to another service without confirming or denying their own offerings.

When I tried to escalate the complaint, requesting to speak with a supervisor and a way to file a formal complaint, I received evasive and generic responses, again avoiding my initial question. Even after clarifying that I couldn’t call and needed an email response, they kept asking me to elaborate on my already clear question.

This inconsistency between what e-Boks.dk promotes on their website and the information provided by their customer service is concerning. They claim to be providers of digital solutions, including digital certifications, yet fail to answer direct questions about these services.

In summary, e-Boks.dk shows a troubling lack of transparency and professionalism, harming users seeking specific services. I urge the company to improve their communication and clarity to meet the expectations they set themselves.

14 de maio de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg vil bare gerne give E-Boks en god…

Jeg vil bare gerne give E-Boks en god anmeldelse. Jeg forstår simpelthen ikke, at så mange herinde er så sure på E-Boks. Det fungerer da som det skal? I hvert fald når jeg bruger den.
De 4, og ikke 5 stjerner, er, fordi at indretningen måske kunne være lidt mere overskuelig.

18 de maio de 2024

Ingen hjælp at hente

Jeg har nu i flere måneder prøvet at få min fysiske post skiftet over til modtagelse i e-boks så jeg ikke skal betale ekstra gebyrer, men dette er ikke lykkedes grundet en fejl i et eller flere systemer og hverken Beof eller e-boks har kunnet hjælpe mig, de har blot sagt at det burde fungere og vent til næste måned så skulle jeg modtage det digitalt. Nu er der gået 3 måneder med løbende dialog med begge og jeg modtager stadig posten fysisk og betaler gebyrer.

På e-boks har jeg tilmeldt Beof og det bekræfter deres support både telefonisk og på mail, men Beof siger de ikke kan registrerer min tilmelding i deres system og at jeg skal få e-boks support til at tilmeld mig. E-boks support sender mig tilbage til Beof og siger de skal opdaterer deres system. Jeg bliver kastet frem og tilbage og nu er det endt med at jeg er budbringer og forklarer tekniske ting videre fra en virksom til en anden og hele tiden skal forklarer hele processen igen til en ny person hver gang.

Senest er jeg endt i, på Beof anbefaling, at framelde mig og prøve at tilmelde mig igen på e-boks. Men her støder jeg så på den tekniske fejl nummer 2, da denne funktion af en eller anden mærkelig grund ikke er tilgængelig hverken via Chrome eller Firefox. Jeg har sendt skræmbilleder til e-boks tekniske support og en medarbejder skrev i fredags at det var meget mærkeligt, men at jeg kunne udfylde en fuldmagt og så skulle han nok løse problemet for mig selv i deres system. Nu skriver en ny medarbejdere fra e-boks så her mandag helt uforstående og unden at læse hele dialogen med den anden medarbejder at jeg jo er tilmeldt og at de ikke kan bruge min fuldmagt til noget alligevel.

Jeg har derfor nu efter flere måneder prøven og tålmodighed givet op og orker ikke at forklarer hele processen igen til en ny person som så kan sætte mig igang med en ny proces og igen ender blindt.

Det er et teknisk problem som en af jeres virksomheder simpelthen er nødt til at løse.

6 de maio de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais