Nu har jeg prøve at logge på 7 gang Vad sker der her den ber om Log ind til min mobil fon når jeg ville lokke ind med MitID og det virker overhovedet ikke ???? Så prøver jeg at lave koden om det virke... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
e-Boks føles som om, den er designet til at gøre livet så besværligt som muligt. At læse dokumenter derinde er en kamp – layoutet går i stykker, scroll og zoom fungerer sjældent ordentligt, og man føl... Ver mais
Ekstrem ringe brugeroplevelse! Prøv eks. at slette beskeder. Virker slet ikke! Prøv at finde rundt i menuer og undermenuer. Totalt ulogisk og antiintuitivt! Brug en anden app til digital post!
Mange tror fejlagtigt, at man er tvunget til e-Boks, men det er ikke rigtigt – man kan fravælge det. Problemet er, at e-Boks ignorerer brugernes rettigheder og giver ingen hjælp, selv når man klager o... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
e-Boks tilbyder virksomheder, myndigheder og private en effektiv, sikker og brugervenlig platform til digital dialog, forsendelse og opbevaring af vigtige dokumenter.
Informações de contato
Hans Bekkevolds Allé 7, 2900, Hellerup, Dinamarca
- www.e-boks.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ingen hjælp at hente
Jeg har nu i flere måneder prøvet at få min fysiske post skiftet over til modtagelse i e-boks så jeg ikke skal betale ekstra gebyrer, men dette er ikke lykkedes grundet en fejl i et eller flere systemer og hverken Beof eller e-boks har kunnet hjælpe mig, de har blot sagt at det burde fungere og vent til næste måned så skulle jeg modtage det digitalt. Nu er der gået 3 måneder med løbende dialog med begge og jeg modtager stadig posten fysisk og betaler gebyrer.
På e-boks har jeg tilmeldt Beof og det bekræfter deres support både telefonisk og på mail, men Beof siger de ikke kan registrerer min tilmelding i deres system og at jeg skal få e-boks support til at tilmeld mig. E-boks support sender mig tilbage til Beof og siger de skal opdaterer deres system. Jeg bliver kastet frem og tilbage og nu er det endt med at jeg er budbringer og forklarer tekniske ting videre fra en virksom til en anden og hele tiden skal forklarer hele processen igen til en ny person hver gang.
Senest er jeg endt i, på Beof anbefaling, at framelde mig og prøve at tilmelde mig igen på e-boks. Men her støder jeg så på den tekniske fejl nummer 2, da denne funktion af en eller anden mærkelig grund ikke er tilgængelig hverken via Chrome eller Firefox. Jeg har sendt skræmbilleder til e-boks tekniske support og en medarbejder skrev i fredags at det var meget mærkeligt, men at jeg kunne udfylde en fuldmagt og så skulle han nok løse problemet for mig selv i deres system. Nu skriver en ny medarbejdere fra e-boks så her mandag helt uforstående og unden at læse hele dialogen med den anden medarbejder at jeg jo er tilmeldt og at de ikke kan bruge min fuldmagt til noget alligevel.
Jeg har derfor nu efter flere måneder prøven og tålmodighed givet op og orker ikke at forklarer hele processen igen til en ny person som så kan sætte mig igang med en ny proces og igen ender blindt.
Det er et teknisk problem som en af jeres virksomheder simpelthen er nødt til at løse.
kan ikke få adgang på min mobil
kan ikke få adgang på min mobil , prøvet alt ,slettet mobil adgang , men intet virker ved forsøg på geninstallation ,bliver bare ved med at gå til mit ide.
giver op og så må jeg se at få mine beskeder på anden vis. surt surt surt og jeg er ikke den eneste i familien der har samme problem.
Finner ikke null stjerner
Finner ikke null stjerner. Dette funker ikke. Og skattepengene går hit!
Det er aldrig sikkert at jeg kan logge…
Det er aldrig sikkert at jeg kan logge på på samme måde hver
Tæt på 80 procent af gangende det skal…
Tæt på 80 procent af gangende det skal bruges til at sende fra er der fejl.... Et fuldstændig ubrugeligt system
Det virker aldrig melder altid fejl og…
Det virker aldrig melder altid fejl og kan ikke logge ind. Få det nu til at virke ordenligt. Man sidder og venter på mail og så kan man ikke åbne det. Dårligste system længe
Kan ikke længere logge ind på e boks…
Kan ikke længere logge ind på e boks for at se min lønseddel fra min arbejdsgiver ( kommunen ). Skal logge videre engang til med mitid og derefter melder den teknisk fejl eller blank.
jeg modtager mail notifikationer fra…
jeg modtager mail notifikationer fra borgere jeg ikke aner hvem er.
Magen til talentløst setup skal man lede længe efter... Jeg begriber ikke at man har lavet et setup hvor andre folks mails kan indtastes på de forkerte...
en ubrugelig applikation
en ubrugelig applikation, en virksomhed, der suger offentlige penge for ingenting. de sender spam til private e-mails om indgående beskeder fra private virksomheder. enhver virksomhed, der er interesseret, har min e-mailadresse og kan sende beskeder uden et dyrt mellemled. Desuden sendes vigtige e-mails fra kommunale og statslige institutioner til den digitale post uden et dyrt mellemled, hvilket gør e-boks fuldstændig ubrugelig. smider vores skattepenge i skraldespanden.
En undskyldning til kortere deadlines
eBoks er en undskyldning til kortere 24 timers varsel. Det er scam.
Behold dine rettigheder, afmeld digital post
Support er en joke
Det virker som suppirtens vigtigste funktion er IKKE at hjælpe kunderne.
Der bliver aldrig svaret på spørgsmålene, i stedet får man idiotiske spørgsmål som 'send et skærmbillede print'. Mit problem er print på fysisk papir. Zacharias og din cheg find jer et andet job.
Desværre er det et meget gammelt problem med supporter. Få det nu løst.
Hadde jeg kunnet gi null stjerner hadde…
Hadde jeg kunnet gi null stjerner hadde jeg gjort det ! Forbanna møkka app. Logger meg inn men må logge på nytt med idporten for å lese dokumenter men får bare feilmelding. Et dårlig system som jeg ikke skjønner bæra av at offentlige instanser bruker, dem leser tydeligvis ikke trustpilot.
Det er jo umuligt at læse pdf med…
Det er jo umuligt at læse pdf med browser på mobil (Android). Det flyver rundt med dialogboksen man ikke kan komme af med og når der endeligt lykkes så er teksten 3 pixel høj og det er ikke muligt (så vidt jeg kan se) at zoome. Man kan sikkert en helt masse andet end at læse dokumentet og muligvis også de ting jeg ikke kan finde ud af/har tålmodighed til, men den løsning er BARE IKKE INTUITIV!! Få jer nu nogle UX folk som ikke er ingeniører og få testet med nogle der repræsenterer brugergruppe.
Virker ikke
Kan ikke læse post i appen. Kan ikke logge ind via hjemmesiden. Nul stjerner.
Kunne ikke sende mail
Jeg forsøgte at sende mail med vedhæftede filer fra Eboks til en offentlig instans. Forsøget mundede begge gange ud i en snurende cirkel, som fortsatte og fortsatte. Jeg stoppede selv forsøget, og mistede derved arbejdet begge gange (havde dog anden gang kopieret).
Kan åbenbart ikke lade sig gøre i dag. Jeg forsøgte derfor at gøre supporten opmærksom på problemet, hvilket heller ikke umiddelbart kan lade sig gøre. Man får en masse forslag/link om problemer man kan følge, men ikke mulighed for at give en kort besked om sagen.
e-boks har overhovedet ingen…
e-boks har overhovedet ingen berettigelse, jeg har ALDRIG godkendt deres betingelser, og får stadig besked om e-mails, på trods !
Man kan ikke slette e-boks, med mindre man sletter alle e-mails, men det kan man ikke få lov til !
Post Danmark har købt en stor aktieandel i e-boks, udelukkende for at kunne sende SPAM til danske borgere i fremtiden
manglende kompetance
ingen hjælp
der mangler kompetencer
hjælp ønskes
Så kan man igen ikke logge ind ..
Så kan man igen ikke logge ind ... men drift status fortæller ikke om nogen problemer
e-boks lever sit eget liv i stedet for at lever efter sit navn.
Man skulle tro e-boks.dk leger og griner af os. Prøver de selv deres funktioner? Tester de overhovedet hjemmesiden? Tester de appen?
- Appen virker ikke. Jeg har prøvet at afinstallere og geninstalere den forgæves.
- Det er umuligt at vedhæfte en fil til en besked, jeg har prøvet at sende.
- I appen kan man ikke forstørre en besked for bedre læsning uden der sker forskydning af bogstaverne ovenpå hinanden, og beskeden bliver dermed ulæselig... jeg kan blive ved...
Det er så skuffende. 0 stjerne ville have været min vurdering, hvis den har været der.
Log in
Kan ikke logge ind, det duer bare ikke, man kan jo ikke betale regninger eller se vigtigt post, det ville være rart hvis man fik besked når det ikke virker.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.