Makkelijke overstap, groene energie, dynamisch contract. Allemaal goede punten, waarom ik dan toch niet vijf sterren geef, is omdat de facturen die ik voor verschillende adressen had, niet helemaal du... Ver mais
Ik vind de rekeningen heel onduidelijk, en ook de voorschotbedragen. Waarom niet gewoon achteraf betalen als je te weinig hebt betaald. Ik vind het niet echt inzichtelijk. Ik overweeg om over te stapp... Ver mais
Ben al jaren klant bij easyEnergy. Wij hebben dynamisch contract voor elektriciteit sinds 2019. Het kost wat moeite om al de verschillende opslagen te begrijpen die bovenop de (kwartier)beursprijs kom... Ver mais
Sinds ik hoorde van het bestaan van dynamische contracten ben ik al overgestapt op Easy Energy en dat is nu dus al een flink aantal jaren. Dit omdat je in mijn ogen nooit minder kunt betalen voor je... Ver mais
In 2017 waren wij de eerste die dynamische energie naar de Nederlandse consumentenmarkt brachten. Gewoon als Nederlands bedrijf, maar wel met de eigenzinnigheid van de easy group achter ons. Nu hebben we jaren ervaring en werken we met een klein team knoerthard om te zorgen dat jouw besparing bijdraagt aan een betaalbare energietransitie. Hoe? Easy: als jij meer gebruikt als het goedkoper is en minder als het duur is bespaar je én in je portemonnee én stoten we met zijn allen ook nog minder CO2 uit; een win-win. Dus gebruik die slimme meter waar hij voor bedoeld is.
Petrus Regoutplein 1 E01, 6211XX, Maastricht, Holanda
Respondeu a 70% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Eerlijke en overzichtelijke communicatie over je energieverbruik. Geen verborgen kosten.

Resposta de easyEnergy
Duidelijke prijsstelling, per maand een overzichtelijke rekening.

Resposta de easyEnergy
Prima bedrijf. In het begin wat problemen met de app maar nu gaat het prima. Al vanaf het begin bij easy energie en nog steeds naar volle tevredenheid. En wij zijn nog steeds goedkoper uit dan bij een andere aanbieder

Resposta de easyEnergy
Is duidelijk, transparant en responsive voor je als klant.
De documentatie, facturen zijn over duidelijk en niet voor interpretatie vatbaar.
Was vanaf t eerste moment gecharmeerd van de vernieuwende aanpak in deze totaal verziekte markt. En de niet te stille geld honger van de overheid.

Resposta de easyEnergy
Duidelijke overzichten en betalen voor hetgeen je afneemt tegen de dan geldende prijs

Resposta de easyEnergy
Hun motto was destijds je betaalt wat je verbruikt en dat is nog steeds zo.
Ben heel tevreden over jullie, je staat nooit voor een verassing einde van de maand.
En de communicatie is ook helemaal prima!

Resposta de easyEnergy
Zeer voordelig, eerlijk, met een verbruik meter weet ik precies wat ik verbruikt, per uur zelf, geen verborgen kosten, ben zeer tevreden er mee, raad ook vaak anderen aan.

Resposta de easyEnergy
Eerlijke afrekening (voor zover ik dat kan inschatten)

Resposta de easyEnergy
Dit bedrijf werd geadviseerd door Vereniging Eigen Huis.
Dynamisch contract.
Nog nooit een energiemaatschappij meegemaakt zo klantonvriendelijk,zo ondeskundig met een geweldige graaitechniek.
We rekenen uw verbruikte energie per maand af.
Ja, maar u betaald vooruit op belasting.
Gigantische bedragen!!!!
Niet te veranderen,zeer star,dom en ondeskundig.
GA NIET MET DIT BEDRIJF IN ZEE WANT U KOMT LETTERLIJK AAN DE VERKEERDE KANT TE STAAN.
Ik voelde mij net de bank van lening.
Na 6 maanden heb ik opgezegd.
Kreeg bijna 1200 euro terug van 6 maanden gas en electra!!!!

Resposta de easyEnergy
Fijn om een dynamisch contract te hebben.
Kan ik zelf bepalen wanneer ik mijn auto oplaad en andere apparaten gebruik voor stroom
En een duidelijke maand afrekening.

Resposta de easyEnergy
Het bedrijf is relatief onbekend maar levert kwaliteit.
Gewoon eerlijke informatie en geen gedoe met terugleverkosten anders dan een kleine korting op het levertarief maar dat weegt niet op tegen het voordeel,
En elke maand afrekenen waarbij het neiuwe voorschot weer gebaseerd is op je werkelijke verbruik.

Resposta de easyEnergy
De app vind ik volledig, met wat “zoeken” vind je alles wat je wilt weten. De app ziet er visueel ook goed uit.

Resposta de easyEnergy
Goede en duidelijke communicatie en daarbij eerlijke voorlichting.

Resposta de easyEnergy
eEc marketing heeft een enthousiast verhaal dat operationeel niet waargemaakt wordt. Wat als dynamisch contract aangeboden wordt is feitelijk een hybride en communicatie is ronduit gebrekkig.
Een bepalend kenmerk van een vast contract is vooruitbetaling op grond van 1/12 van een geschat jaarbedrag met eindafrekening.
eEc facturatie is eerst geschat, daarna werkelijk maandelijks verbruik tegen uurtarief. Echter, terwijl energiebelasting een kWh of M3 unitaire verbruiksbelasting is, wordt dit niet berekend op verbruik maar onlogisch op 1/12 geschat (en onbekend) jaarcijfer. Getoonde tarieven zijn niet de tarieven gebruikt voor de facturatie, vaste opslag varieert met afronding, tarieven foutief incl BTW getoond. De facturatie is onnavolgbaar.
De hybride vorm geeft eEc het voordeel van (vast contract) vooruit betaling zonder het risico van prijsschommelingen en de klant heeft het nadeel van vooruit betaling en met het risico van prijsschommeling.
Voor stroom blijf ik bij dynamisch want dankzij PV capaciteit per saldo negatief en tussentijdse wisseling van leverancier levert saldering verlies op. Voor gas ben ik terug op een vast contract (bij een andere leverancier).
n.a.v. eEc reactie op mijn review:
Ik doe dit liever rechtstreeks met eEc maar weer hun standaard aantijging dat de klant het systeem niet begrijpt is toch reden om te reageren. Het systeem is nl. eenvoudig genoeg dus dan maar enkele voorbeelden:
Gas verbruik mei-jul = 30.5 M3 – energie belasting 21.37 EUR
In rekening gebracht = 286 M3 – energie belasting 200.02 EUR
Dit is fors vooruitbetalen op grond van 1/12 geschat jaarbedrag.
eEc website: geen sparen zonder rente (ONWAAR)
eEc website: geen inschattingen (ONWAAR)
Een minimum vereiste om een factuur te kunnen controleren is inzage in aantallen en gebruikte tarieven. Foutieve en/of gedeeltelijke tarieven maken dit basale consumenten recht onmogelijk. Dit is zeker niet "overzichtelijk".
eEc website: eerlijk, transparant, factuur zo klaar als een klontje
=> Transparant en klaar als een klontje overduidelijk ONWAAR
=> Eerlijk: wie zal het zeggen, eEc maakt zeer lastig om te controleren
Emptor caveat

Resposta de easyEnergy
Easyenergie levert wat ze beloven, facturen zijn erg overzichtelijk, je kunt makkelijk vergelijken met vorige leverancier. Je moet wel consequent elke dag de nieuwe prijzen beoordelen en je grootverbruikers hierop afstemmen. Als je ook electrisch wilt rijden maar je bent niet thuis tussen 10:00u en 18:00u vis je altijd achter het net als het gaat om lage stroomprijzen. Incidenteel wordt de stroomprijs van de volgende dag niet gepubliceerd en je verbruik van de vorige dag niet zichtbaar, zal een technisch dingetje zijn. Ik ervaar dit niet als hinderlijk. Je weet inmiddels wel waar de piek ligt van de stroomprijs.

Resposta de easyEnergy
Goede tarieven, maar het gebrek aan een app met goed inzicht in je verbruiken ook de dynamische tarieven van de volgende dag is niet fijn. Dus graag zo snel mogelijk een goed app regelen.

Resposta de easyEnergy
Had er wat meer van verwacht, zeker met deze zonnige dagen de afgelopen periode.
Bijna 3 zoveel geleverd als gebruikt en toch naar verhouding behoorlijk wat moeten bijbetalen.

Resposta de easyEnergy
Geen idee wat we per jaar gaan verbruiken. Ook geen advies of ondersteuning hierin. Dynamisch conract, maar geen app om te volgen hoe het verbruik verloopt/

Resposta de easyEnergy
Goed benaderdebare klantenservice. Een misverstand over de hoogte van de voorschotnota werd snel opgelost en gecorrigeerd.

Resposta de easyEnergy
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.