ebuy24.dk Avaliações

4.039
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg har netop købt en sofa hos jer, og jeg er meget skuffet over forløbet. På jeres hjemmeside fremgår det, at leveringstiden er 1-2 hverdage. Da jeg ikke havde hørt noget fra jeres fragtfirm... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den bedste kundeservice jeg har oplevet til dato! Lige fra bestilling, aftale om afhentning samt supplement til ordre. Alt fungerede hurtigt og præcist. Møblerne; det runde Tokyo spisebord i røget eg,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hentede selv Penny skænken i Haderslev, sødt hjælpsom personale .Skænken blev samlet få dage efter, min mand synes godt nok det var en lang udførlig samle-manual men sammen blev alle 44 punkter kørt... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg købte 4 stole, og en af stolene var defekt, knækket i ryggen. Sikkert en transportskade. Kontaktede firmaet pr mail, og hurtigt svar , meget venlig, høflig tone, at en ny stol ville blive afsend... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis
  2. Designer de interiores

Escrito pela empresa

Hos os finder du møbler til alle slags behov. Det kunne være spiseborde, spisestuestole, vitrineskabe, skænke, tv møbler og meget mere. Kig ind på vores shop og find den vare du ønsker, vi leverer indenfor få dage, da alle vores varer er på eget lager. Din vare bliver leveret fragtfrit til hele Danmark (undtaget ikke-brofaste øer). Ved spørgsmål kan du kontakte vores kundeservice på telefon 74532238 ma.-to. mellem 09.00 -14.00 og fredag mellem 09.00 -12.30, eller på mail under info@ebuy24.dk, som gerne vil være dig behjælpelig. Vi glæder os til en god handel.

ebuy24.dk - vi leverer hurtigt indenfor få dage

Escrito pela empresa

Sikker E-handel
En af Danmarks største møbelwebshops. E-mærket shop, fast lav pris. Let og bekvem.
Gratis fragt over 5000,- og hurtig levering
Vi har dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig. Ring 74532238 eller send os en mail på info@ebuy24.dk.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(4.039)

92 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Kun godt ar sige

Dejligt at bestille et møbel, som er dansk produceret. Hurtig levering og en god service

21 de maio de 2025

Hej Stephanie,

Tusind tak for de 4 ⭐️⭐️⭐️⭐️. Det gør os glad, at høre, at du er tilfreds med din bestilling.

Lever op til det lovede

Lever op til det de lover.

Hej Ulla,

Tusind tak for de 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Det gør os glad, at høre, at du er tilfreds med din bestilling.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Køb og levering af bord uden problemer.

Købte et konsolbord til favorabel pris. Bordet har stålben og en nydelig massiv træbordplade. Var let at samle. Bordet blev leveret i løbet af få dage. God oplevelse

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God service og dejligt med hjemme levering

Hej Mia,

Meget fint produkt!

7 de maio de 2025

Hej Mogens,

God kommunikation fra ebuy.dk

God kommunikation fra ebuy.dk
Dog var info fra BFT transportfirma lidt upræcise.

7 de maio de 2025

Hej Maria,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt perfekt og hurtig handel

Helt perfekt og hurtig handel! Kan anbefales!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Har købt et par sengeborde

Har købt et par sengeborde.
De er ok kvalitet.

Grunden til i ikke får 5 stjerner.
I er et Haderslev firma. Men man kan ikke hente varen hos jer. Den skal sendes.

Anden grund.
I har leveret et produkt. Ikke en service.
Så kan ikke se hvordan man skal kunne give 5 stjerner.

Hej Carsten,

Tak for din anmeldelse og for at du har valgt at handle hos os.

Vi er glade for, at du er tilfreds med kvaliteten af sengebordene. Vi forstår din pointe omkring afhentning, og det er en fair observation. Vores lager og administration er desværre ikke indrettet til fysisk afhentning i øjeblikket.

Mht. din kommentar om service, så er det helt i orden, at du vurderer os primært ud fra produktleverancen. Vi bestræber os dog altid på at yde en god kundeservice – både før og efter købet – og håber, det også kan være en del af den samlede oplevelse fremover.

Vi sætter stor pris på din ærlige feedback – den hjælper os med at blive bedre.

Venlig hilsen,
Marlies - Ebuy24

lidt lang

lidt lang, men o.k. leveringstid. Ikke såååå nemt at samle. Tog længere tid end de 40 minutter, der blev angivet. Men resultatet af anstrengelserne er godt. Måske skal jeg tilføje, at jeg er 81 år gammel og dameskrædder, ikke tømrer eller snedker.
venlig hilsen Hanne Nielsen

Hej Hanne,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God kvalitet til en god pris, men..

God kvalitet til en god pris, men ikke alle hylder holder som telefonisk oplyst 30 cm i højden, en fals til bagbeklædning savnes, kun to ud af seks huller til ben var forboret, en af skruer til ben manglede kærv og der var ingen ekstra, blev leveret en dag senere end lovet.

Hej Helle,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering. God indpakning.

Hej Joan,

Meget fin

Meget fin , hurtig , ukompliceret behandling .
Absolut intet at klage over.

Hej inger,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Varen var ikke som vi havde forventet

Varen var ikke som vi havde forventet, men god service ved returnering og refusion af betaling.

Hej Jan,

Tusind tak for de 4 ⭐️⭐️⭐️⭐️. Ja, nogengange har man bare en anden forventning til det købte, men heldigvis kan man selvfølgelig altid returnere problemfrit.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

jeg modtog den bestilte kommode onsdag…

jeg modtog den bestilte kommode onsdag den 23/4-25 godt embaleret uden mærker og huller i embalagen, men på komoden der er Fabrikeret hos TVILLUM Møbler, var der tværgående ridser-trykmærker der er sket Fabrikationen på sider og 4 af skufferne samt skurtene, Det burde påtales overfor Virksomheden,det er en meget dårlig oplevelse ,at se på så dårligt Håndværk, Mvh,Gunnar Larsen

Hej Gunnar,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi er meget kede af at høre, at du har modtaget en kommode med ridser og trykmærker, og vi forstår fuldt ud, at det er skuffende at modtage et produkt, der ikke lever op til dine forventninger. Vi tager kvaliteten af vores produkter meget seriøst, og vi vil gerne hjælpe med at løse problemet.

Vi kan se, at du ikke har kontaktet vores kundeservice endnu, og vi vil derfor opfordre dig til at gøre det, så vi kan få flere detaljer om sagen og finde en løsning for dig, hvad enten det er nye dele eller en anden løsning, der passer dig.

Vi håber, at vi kan gøre din oplevelse bedre, og vi ser frem til at høre fra dig.

Venlig hilsen,
Marlies - Ebuy24

God kvalitet og billigt

Hej Heidi,

Daniel - Ebuy24

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais