ebuy24.dk Avaliações

4.038
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg har netop købt en sofa hos jer, og jeg er meget skuffet over forløbet. På jeres hjemmeside fremgår det, at leveringstiden er 1-2 hverdage. Da jeg ikke havde hørt noget fra jeres fragtfirm... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den bedste kundeservice jeg har oplevet til dato! Lige fra bestilling, aftale om afhentning samt supplement til ordre. Alt fungerede hurtigt og præcist. Møblerne; det runde Tokyo spisebord i røget eg,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hentede selv Penny skænken i Haderslev, sødt hjælpsom personale .Skænken blev samlet få dage efter, min mand synes godt nok det var en lang udførlig samle-manual men sammen blev alle 44 punkter kørt... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg købte 4 stole, og en af stolene var defekt, knækket i ryggen. Sikkert en transportskade. Kontaktede firmaet pr mail, og hurtigt svar , meget venlig, høflig tone, at en ny stol ville blive afsend... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis
  2. Designer de interiores

Escrito pela empresa

Hos os finder du møbler til alle slags behov. Det kunne være spiseborde, spisestuestole, vitrineskabe, skænke, tv møbler og meget mere. Kig ind på vores shop og find den vare du ønsker, vi leverer indenfor få dage, da alle vores varer er på eget lager. Din vare bliver leveret fragtfrit til hele Danmark (undtaget ikke-brofaste øer). Ved spørgsmål kan du kontakte vores kundeservice på telefon 74532238 ma.-to. mellem 09.00 -14.00 og fredag mellem 09.00 -12.30, eller på mail under info@ebuy24.dk, som gerne vil være dig behjælpelig. Vi glæder os til en god handel.

ebuy24.dk - vi leverer hurtigt indenfor få dage

Escrito pela empresa

Sikker E-handel
En af Danmarks største møbelwebshops. E-mærket shop, fast lav pris. Let og bekvem.
Gratis fragt over 5000,- og hurtig levering
Vi har dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig. Ring 74532238 eller send os en mail på info@ebuy24.dk.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(4.038)

92 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Rodet leverings information

Meget rodet og dårlig kommunikation
Modtog ikke order bekræftigelse, måtte selv rykkes for den
Modtog ingen besked på ordre sendt før jeg skrev
Ingen tracking af pakken for jeg skrev.

2 stjerne fordi pakken faktisk kom frem
Men også,kun to stjerne fordi jeg var aldrig tryg under denne handel op om pakken ville komme

18 de junho de 2025

Hej Thomas,
Tak for din anmeldelse – og vi er kede af at høre, at du ikke modtog ordrebekræftelsen. Den bliver ellers sendt automatisk lige efter bestilling, så det er beklageligt, hvis den ikke nåede frem. Vi kan dog se, at du modtog mailen om, at ordren var afsendt.

Grunden til, at du ikke fik en separat sporingsmail, er, at fragtfirmaet kun sender en SMS med et tidsrum aftenen før levering. Vi forstår dog godt, at det kan føles utrygt uden løbende opdateringer.

Vi er glade for, at pakken kom frem, og vi tager din feedback med os, så vi kan forbedre kommunikationen fremover.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Overordnet tilfreds

Overordnet tilfreds. Der var dog tre fejl på produktet

4 de junho de 2025

Hej Tina,

Vi er glade for at høre, at du overordnet er tilfreds med dit køb – men vi er naturligvis kede af at høre, at produktet havde fejl. Det lever ikke op til vores standarder, og vi arbejder derfor på at finde en god løsning sammen med dig.

Vi er allerede i kontakt med dig og følger sagen tæt, så vi forhåbentlig snart kan afslutte den på en måde, du bliver tilfreds med.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på problemet – og for din tålmodighed i mellemtiden.

Levering

Levering, som jeg også har oplyst om.

4 de junho de 2025

Hej Henrik,

Vi er kede af at høre, at leveringsoplevelsen ikke levede op til dine forventninger. Det er naturligvis vigtigt for os, at leveringen sker som aftalt, og vi beklager meget, hvis der har været manglende information eller koordinering i denne forbindelse.

Vi er glade for, at vi har haft en god dialog via e-mail, og at vi har fundet en løsning, hvor vi følger op, hvis der skulle vise sig skader på varen ved udpakning.

Vi sætter pris på din feedback, da den hjælper os med at forbedre vores service.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg anbefaler meget gerne😊både min…

Jeg anbefaler meget gerne😊både min kommode og mine skoskabe er rigtige fine og de blev leveret til tiden😊

28 de maio de 2025

Hej,

Tusind tak for de 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Det gør os glad, at høre, at du er tilfreds med din bestilling.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hej Lea,

Tusind tak for de 4 ⭐️⭐️⭐️⭐️. Det gør os glad, at høre, at du er tilfreds med din bestilling.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kun godt ar sige

Dejligt at bestille et møbel, som er dansk produceret. Hurtig levering og en god service

21 de maio de 2025

Hej Stephanie,

Daniel - Ebuy24

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais